הפרש שערים. אם אנחנו מנצחים ויוון משיגה נקודה או 0 נגד לוקסמבורג, אנחנו במקום השני בבית. שני האופציות לא נשמעות הגיונית במיוחד...
משום מה תמיד חשבתי בקמפיין הזה שהתוצאות בין הנבחרות קובעות במצב של שיווין. בוא נגיד ככה שאם ישראל מנצחת בשווייץ ויוון לא יכולה לנצח את לוקסמבורג בבית אז מגיע לנו לעוף בפלייאוף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx לא ברצינות, לחשוב שאנחנו בנס נעלה לפלייאוף ושם אולי נתמודד מול רוסיה...הם ישחטו אותנו! נבחרת ישראל צריכה להתכונן עם מאמן חדש לקמפיין הבא, לעשות כמה שינויים בהרכב אם שחקנים כמו גולסה, גאדיר, בן שושן, ברוכיאן, ואחרים ממשיכים להשתפר. עם כל הכבוד לשחקנים כמו קלמי סבן, תמיר כהן, עומר גולן, יואב זיו וליגיונרים אחרים אפשר גם להתבסס על שחקנים מקבוצות ישראליות שמצליחות באירופה.
שרף וויץ' צודקים,מסכנה הנבחרת שתעלה מהמקום השני,היא בטח לא תעפיל כי כל הנבחרות בבית הזה הם פח זבל. אם הייתה לנו נבחרת נורמאלית בבית היינו אוכלים הרבה חרא לדעתי,כל הנבחרות.
שער יפה של המולדבים, השער הגיעה להן, אבל בחיית רבאכ אולי ההגנה מוכנה טיפה להשקיע? עזבו, זה סתם זיוני שכל. נבחרת ישראל צריכה עכשיו לנס כי קשה לי לראות את יוון מאבדת נקודות ללוקסמבורג בבית. את הסנסציה בקמפיין הזה היא כבר עשתה. לדעתי זה יסתיים משהו כמו 5-0 ליוונים. אנחנו כבר נפסיד בשוויץ.
חמד לסיים משחק בשער יפה כמו שגלניקוב שם ,שאני מסכים עם שרף שהייתי מביא אותו לאחת הקבוצות בארץ ,הוא נראה שחקן מצוין ,שיתרום הרבה אם אחת הקבוצות תשכיל להביא אותו. אין הרבה מה להגיד המשחק מאכזב ,התוצאה משקרת, אם היה נגמר בתיקו ,היה משקף יותר. נחכה לקמפיין הבא ,אני רק מקווה שבשוויץ נשחק טוב יותר ,כי אם לא ,שמה בטוח נובס. אז מה שום שחקן של חיפה לא שיחק היום ,ועדיין לוזון ויענקלה ישבו אחד ליד השני. בן סהר ובן דיין לא ישחקו בשוויץ ,אז שמה בטוח כנראה נראה שחקן של חיפה
נראה לי יש יותר סיכוי לתיקו של לוקסנבורג מול יוון מאשר ננצח את שוויץ,אני הולך להמר ווינר מחזור הבא,לשים על שוויץ ויוון זה כסף בטוח.
שלמה שרף ענה לך על השאלה בשידור. שמכבי חיפה לא תבכה שהשחקנים שלה פצועים בשביל לא לעייף אותם יותר מדי. לא רוצים לשלוח שחקנים לנבחרת לא צריך
הוא גם בעצמו אמר במהלך השידור כמה פעמים שזה בושה שאין שחקן של חיפה בסגל. חוץ מזה שרף..שרף כל שנייה משנה דעה.
כבר רציתי לרשום שלפחות מבחינת התוצאה, המשחק בסדר, אבל אז הגיע השער המצמק של מולדובה, ובאמת שלא הגיע לנו לשמור על רשת נקייה. ירידת המתח אצל השחקנים מובנת, הרי הם לא יכלו להישאר אדישים לתוצאה מיוון, אבל הבעייה האמיתית היא שהנבחרת הייתה כבויה במשך כל הקמפיין, גם כאשר היה סיכוי. לא ראינו שום התקפה מהירה באמת, שום יצירתיות ושום רצון של השחקנים, גם לא אצל אלו שעשו הופעות ראשונות בנבחרת כמו ורמוט וידין, לא שרפו את הדשא. הם אומנם בישלו, והבישול של ידין לברדה היה יפה מאוד, מסירה אחת מעניינת - דבר שבניון התקשה לתת היום, אבל ציפיתי ליותר התלהבות מהם. רק לברדה יש מה לקחת מהמשחק הזה. שער שישי שלו במוקדמות מונדיאל וזה מכובד, למרות שהיריבה היא נבחרת חלשה מאוד, הוא רחוק רק שני שערים משיאו של אלי אוחנה בקטגורייה זאת. בן-דיין כבש שער בכורה בנבחרת, אבל הוא היה חלש מאוד ואני מניח שזה העיב על השמחה שלו. מרכז השדה של הנבחרת היום היה חלש מאוד, בעיקר בגלל תמיר כהן. אני בכל-מקרה מקווה שנצליח לנצח בשוויץ בשביל הכבוד של הנבחרת ובשביל נקודות בדירוג וכל מיני דברים כאלו. ודבר אחרון - כל הכבוד לאוהדים שהגיעו היום לראות את המשחק. אגב, בקשר לסוגיית מכבי חיפה - יניב קטן גם אמר לקראת המשחק נגד לוקסמבורג שהוא סובל מכאבים בשרירי הבטן, ולא ראיתי שבחיפה עשו מאמץ מסויים בעניין. הוא לא זכה למנוחה, לא קיבל טיפולים מיוחדים וכו'. יש לי ביקורת על שחקני מכבי חיפה שמשום מה כשירים עבור הקבוצה אבל בשביל הנבחרת - לא. קטן היה יכול לשחק היום מחצית או משהו כזה, זה עדיף על כלום. אותו דבר לגבי גולסה. שאר השחקנים ממש לא 'מחייבים' לתת להם קרדיט בהרכב. משומר בסדר אבל לא יותר, כיאל בנבחרת מאכזב ומנגד ידין בפורמה טובה ותמיר כהן משחק וכובש בפריימרליג, ואוואט מול דוידוביץ זה לא קריטי, ואוואט גם פתח את העונה בצורה טובה בספרד.
הבעיטות של אוואט זה משהו שלא רואים כל יום, כמה שהשוערים של הנבחרת שלנו אוהבים להלחיץ את ההגנה זה משהו. איך אתה יכול להיות בטוח בתור בלם כשאלה השוערים שאמורים לשמור ולחפות עליך? זה עובד גם בצד ההפוך, אגב. משחק לא טוב בלשון המעטה של ההגנה ובמיוחד של המגינים(כרגיל), כמו גם של כל יתר השחקנים במגרש להוציא את ורמוט לפרקים וברדה. מהקמפיין הנוכחי אני אזכור במיוחד את זה שאפילו שנתנו את המסע המביש ביותר ב-2 עשורים האחרונים, עדיין עם הכנה יותר ראויה וקצת יותר כבוד של קשטן והשחקנים לנבחרת כמו לטביה היינו חזק בתמונה. בושה
בשבילך Raulito http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=66835&lang=HE אגב גולסה גם לא שיחק נגד מכבי פ''ת בשבוע שעבר בגלל פציעה. תעביר ביקורת על ההיתנהלות של יניב קטן בנבחרת,זה עוד איכשהוא מקובל,למרות שאני לא מסכים. אבל מה אתה רוצה מגולסה? הבחור פצוע.
לרגע חששתי שהגרוע מכל יקרה ויוון ולטביה יסיימו בתיקו אבל גקאס דאג שזה לא יקרה, איזה מזל שבקמפיין מחריד שכזה אנחנו לא עולים וטוב שכך. בקשר לשחקנים שלא באו מפציעה אם זה ברוכיאן, יצחקי, קטן, גולסה ושות' - אפסים. אם זה היה משחק צ'מפיונס/אליפות/מכריע על העלייה הם היו באים...מבחינתי שלא ישחקו בנבחרת יותר לעולם, וכל עוד הם ישחקו אני ישרוק להם בוז. רק להסתכל על יוסי בניון, משחק בפאקינג ליברפול, ברמות הכי גבוהות שיש כל כמה ימים, אז נכון הוא מגיע פםצוע לנבחרת מדי פעם, אבל לזכותו ייאמר שהוא עושה את המקסימום בכל משחק ואם לא הוא, כנראה שאנחנו לא בתמונה עוד בהגרלה של הבתים...השחקנים שלא באו בגלל ה"פציעות" שלהם ובראשם יניב קטן שכבר 3 חודשים משחק במדי חיפה עם ה"פציעה" צריכים להתבייש, אף אח'ד לא היה בא אליהם בטענות אפילו אם הם היו על הספסל, אבל לפחות שהיו באים לשחק, כי בתאכלס בסגל הם יכלו להיות לפחות, בטח ובטח שלהתאמן.