חלש שמלש, יוון תמיד היו נבחרת בלתי צפוייה שתמיד נדפקת מול יריבות דפוקות. הם נבחרת עם כוח מסויים, כן, אבל יש להם לא מעט בעיות.
אני כבר מתחיל לתהות אם הבאה של יואב זיו בינואר למכבי חיפה תעשה טוב לקבוצה. הבן אדם פשוט מסננת, כל ההתקפות של המולדבים מגיעים דרכו, עוברים אותו כאילו הוא אוויר, הוא לא זוכה בכלל לדקות משחק בלוקרן הבלגית ויקח לו זמן לחזור לכושר משחק, פשוט חסר תועלת. השחקנים שלנו מרשים לעצמם לתת יותר מדי חופש פעולה למולדבים, הם עוד עלולים לשלם על כך ביוקר.
כנראה שיש לעמדת המגן הימני נאחס מול הנבחרת הזו, גם במשחק הקודם נגדם נראה לי שסבן החליף את קוזוקין בדקה מוקדמת(או במחצית). למה שפונגין לא משחק, פצוע? מרכז השדה שלנו לא קיים אגב.
שמחתי כשלטביה עלו ל 2-1 ואפילו רציתי שיביאו את ה-3, זה היה ברור שבסוף יוון יצליחו לחזור. חבל. אבל עזבו את המשחק הזה, איזה ביזיון של תצוגה במחצית. תמיר כהן וידין לא קיימים וכתוצאה מכך גם לא ההתקפה, יואב זיו ובן דיין על הפנים, הפאקין מולדובים עושים ככל העולה לרוחם במרכז השדה ובאגפים...היחידים שפעלו היו ורמוט ובניון וגם הם נעלמו. כמובן שגם סהר וברדה לא מורגשים בעיקר בגלל שאין לנו שחקנים באמצע.
איכססס על המשחק הזה לא מגיע לנו לעלות גועל נפש, חוסר מחויבות, מערך שגוי והגנתי מידי, הבקענו גול בפוקס אז יורדים לבונקר- כל כדור שמגיע לאוואט הוא מעיף ושבן סהר וברדה כבר יסתדרו. איך ננצח את שוויץ?? כל זה ושיוון מובילה 3-2 ואין מצב שהיא תפסיד ללוקסמבורג לא משאירים הרבה סיכוי.
אם היה למולדבים יכולת סיום ,הם היו מובילים לפחות ב2 שערים ,מולדובה פריירים ,התוצאה משקרת. הדבר החיובי היחיד היום הוא שבניון במשחק טוב יותר ממול לטביה. בניון הציל שער היה קרוב לכבוש פעמיים. בן דיין אם שטות שכמעט הובילה לשער.
הקהל שרק בוז לשחקנים בצדק, אנחנו נראים רע מאוד, מאז השער עשינו אולי שתי התקפות. לא יאומן איך במשחק ביתי מול נבחרת כה חלשה, פשוט אין לנו תשובות. האמצע נחלש מאוד וידין ותמיר כהן לא זוכים בשום כדור. באמת שמזל שלמולדובה אין רגל מסיימת ורוב הבעיטות הלכו לאמצע, כי אחרת התוצאה הייתה לרעתינו. מולדובה איימה הרבה פעמים על השער ואוואט, כרגיל, היה חייב לעשות 'דפיקות לב' אחרי כדור קרן ברחבה שלנו, למה הוא לא תופס כמו שצריך? מאוד לא אהבתי את החילוף המוקדם של קשטן, זה היה מגעיל אפילו. זיו באמת איבד משהו כמו שלושה או ארבעה כדורים בטווח קצר, אבל תסלחו לי, זה ממש לא מצדיק חילוף וזו התנכלות מגיעה של קשטן. זיו היה מתעשת על עצמו וזה לא שאנחנו משחקים נגד נבחרת ברמה עולמית או שיש גם מגן הרבה יותר טוב ממנו על הספסל - סבן בכושרו הנוכחי לא כזה. לזכותו של זיו יאמר גם שהוא לחץ את ידו של קשטן לאחר-מכן. ורמוט לא מעורב במשחק אבל הוא בישל את השער לברדה, בן סהר בעט פעם אחת והיחיד שלא עשה כלום זהו בניון, שנראה חסר ביטחון לגמריי וזה חבל. ואם שחקן חסר ביטחון - הוא צריך לבעוט מול השוער ולא לנסות להשכיב את הבלם. בניון לא פיספס רק את הצ'אנס הזה, אלא גם מצב פשוט מנגיחה אחרי הרמה טובה של סבן. אני מקווה שבמחצית השנייה נראה בניון אחר וכך גם נבחרת אחרת, וחבל שהתוצאה ביוון לא מועילה לנו.
וואלה מודה בטעותי. כנראה שההרכב הזה גרוע. הפעם אני לא יכול להאשים את קשטן, גם אם הוא לוקח את הפועל ר"ג הם אמורים לעשות הרבה יותר, אני לא מבין מה קורה לשחקנים של הנבחרת שלנו. מחצית ראשונה בושה. אני חושב שצריך להוציא אחד מהקשרים האחוריים ולהכניס את שכטר. אולי זה ימנע קצת את ההליכה אחורה המעצבנת הזאת.
נראה לכם שאנחנו מסוגלים לנצח את שוויץ בכזו צורה? דיי תצאו מהבועה שאתם חיים בה. או שתכף תגידו לי שאם לוקסמבורג לא תפסיד ליוון ביום רביעי ואנחנו ננצח בשוויץ אז נעלה לפלייאוף..