למאמן אין את האופציה ללכת עם שחקנים שהוא מאמין בהם ולנסות לבנות לנבחרת שלד? ארביטמן לא שיחק משחק נבחרת אחד כבר 5 שנים, למה שפתאום הוא יבוא על חשבון שחקנים שמשחקים ביחד מתחילת הקמפיין?
לשם שינוי אני יכול להגיד שזאת פעם ראשונה שאני מרוצה ממהרכב שקשטן מעלה. אני מקווה שהצבתם של אביחי ידין ותמיר כהן ביחד, תגרום לתמיר כהן גם לעשות התקפה כמו באנגליה ולא רק הגנה כמו בכל משחקי הנבחרת עד עכשיו.
חבל שרק עכשיו הפחדן הדלוח לא מעלה את כיאל, אם היה עוש זאת בכרתים -כעת היתי בר'ג כבר מחשב את עלות הטיסה שלי לדרבן ובינתים 3-0 לשויץ בלוקס מה שמותיר אותנו עם הסיכ האחרון שיגמר X ביוון שוב הכיאות מכה בכל ימות וכבר נמאס לבכות
משחקי הנבחרת הפכו להיות כמו ללמוד למבחן בגרות כשאתה בעל אופי של עצלן. אחרי הקפה אני יפתח את הספר ויקרא, בעצם אחרי הסרט, בעצם אני יקום מחר מוקדם ויחרוש, אחרי שאני יחזור מהעיר אני בהחלט ילמד... וכו' וכו'. כל הקטע של להיות תלויים בתוצאה של משחקים אחרים, כבר מוכיחה שמשהו פה לא טוב ולא יהיה טוב, גם אחרי ניצחון היום (בתקווה, מדהים כמה מזה עוד יש לנו). אני הראשונה שנרצה שנעלה, אבל הסגל הזה לא טוב מספיק, לא לעכשיו ולא לאחרי זה. מזה השטויות האלה שרצים פה, אין שחקן אחד של מכבי חיפה שראוי להיות בסגל ?! כמדומני מדובר באלופה, מין הראוי שחיפה תקבל איזה שהוא ריספקט על סגל מספיק טוב ומוכשר.
גם אם ננצח היום לא מאמין שנעלה כי יוון ולטביה ינצחו תמשחקים שלהן ביום רביעי וגם אנחנו לא ננצח את שוייץ.
מה זאת השטות הזאת? ארבייטמן בכל משחק מבקיע, אז בגלל שהוא לא פתח ביתר הקמפיין הוא לא צריך לשחק? למה קולאוטי שיחק מול לטביה? לא זכור לי שעם החלוצים הקיימים, ואני לרגע לא מזלזל ביכולות של סהר וברדה, פירקנו את לטביה. דווקא מה שזכור לי זה הניצול מצבים האפסי. אני לא אומר שהוא חייב לפתוח בכל משחק של הנבחרת בגלל שהוא בכושר שיא בליגה, אך בהחלט יש לו מקום בסגל. אני לא חושב שיקרה שום דבר לקשטן אם במצב של פיגור הוא יכניס אותו במקום אחד משחקני הקישור, בתקופה הזו מספיק מצב הבקעה טוב אחד כדי ששלומי יתרגם אותו לשער.
אני חושב שקצת הזמתם עם היכולת של שחקני מכבי חיפה. אלופת המדינה ומשחקת בליגת האלופות נכון, אבל עדיין אין לה אף שחקן ש"חייב" להיות בהרכב ואפילו בסגל. אומנם על קטן אפשר להגיד שמבחינת יכולת הוא חייב לפתוח בהרכב, אבל מבחינת רצון הוא אף פעם לא היה כ"כ מחוייב לנבחרת וכן אפשר למצוא לו מחליף. ולכל שאר השחקנים, אולי להוציא את קינן וניר שכן צריכים להיות בספסל, יש מחליפים. על משומר אני לא צריך להכביד במילים, ארבייטמן למרות המעמד שבו הוא נמצא כרגע(מלך השערים של הליגה והשחקן שהעלה את קבוצתו לליגת האלופות) כל החלוצים שנמצאים כרגע בסגל הם שחקנים טובים ממנו-אם כי אני לא חושב שיש הבדל גדול בין התפוקה שהוא יביא לתפוקה שיביא קולאוטי. לגבי המשחק היום, אני מחכה לראות את ורמוט ומקווה שנראה את השחקן הגדול שמחזיק את התקפת הפועל. גם השילוב של ידין באמצע יהיה מעניין, מול סלטיק הוא היה המצטיין יחד עם ורמוט, אני מקווה שהיכולת שלו כגרזן תאפשר לתמיר לעלות למעלה ולהראות את יכולת הכיבוש המרשימה שלו מהליגה במח' האחרונים.
חבל 2 המשחקים לא נפתחו ביחד ,היה נחמד לראות אותם ,כי ישראל באמצע המחצית השניה תדע את תוצאת הסיום ואם זה לא תיקו אז הם יתייאשו ,צריך שישראל תוביל בלפחות 2 שערים לפני שהיא תדע מה התוצאת סיום.
נו זה היה צפוי, שי מעביר כמה שניות לערוץ אחר ואז הלטבים משווים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אני רק מפחד ששחקני הנבחרת שלנו יתעסקו קצת יותר מדי במשחק הזה ופחות במולדבים. אני מקווה שננצח ושהמשחק באתונה נגמר בתיקו, אבל לדעתי גם ככה ישראל לא עולה.
כבר קרו לנו מספיק ניסים השנה לנבחרות הישראליות (טניס, כדורסל) איכשהו גם אם יגמר תיקו בין יוון ללטביה, אני לא מאמין ביכולת של ישראל לנצח את שני המשחקים שנותרו בקמפיין.
אל תזבלו בשכל, למכבי חיפה יש את הסגל הטוב בליגה. כל שחקן הרכב של מכבי חיפה למעט אייל משומר יכול להיכנס להרכב הנבחרת בלי שירגישו חיסרון של שחקן כזה או אחר.