תגיד יא קרציה מהלכת, מה לא ברור לך שהשחקנים האלה פצועים? אתה לא מבין מה מסבירים לך? השחקנים האלה פ-צ-ו-ע-י-ם יא פתאט, פ-צ-ו-ע-י-ם. אם קשטן רוצה להשתמש בשורתם שיזימין אותם ביום ראשון לאימון. ביום ראשון גולסה קטן וגאדיר יחזרו להתאמן.
לא, כי עדיף להסתמך על "שחקני נבחרת", שאני בטוח שאתה מכיר אישית כל אחד מהם ואפילו יודע מי אלה ויודע בוודאות אם המקור אמין, שאמרו שאין להם חשק ועל סמך זה לבוא ולהגיד שגולסה, קטן וגאדיר בריאים ומזייפים פציעות.
לא עליהם אני מבסס את הטענות שלי, אלו דברים שאמרתי עוד לפני ששמעתי מה שחקני הנבחרת האלו אמרו, הם רק מחזקים את הטענות שלי.
זה לא מחזק שום טענה שלך, כי אף אחד, כביכול, לא אמר שם שום דבר על הפציעות, אלא רק על חוסר החשק שלהם. ושוב שאולי הפעם תבין, זה שקטן לא רצה להגדיל את הסיכוי שלו להחמיר את הפציעה שיש לו, עובדתית, בשרירי הבטן והוזכרה כבר מספר פעמים גם במהלך הקיץ, לא אומר שהוא "מזייף" פציעה. כנ"ל לא גולסה שאושפז בביה"ח בחשש להתייבשות אחרי העומס שהוטל עליו בתחילת העונה ולא סתם הוא לא שיחק בכמה משחקים של חיפה העונה בליגה. לגבי קטן כבר הגבתי כמה תגובות למעלה וחוץ מזה לא נראה לי שנשאר מה להוסיף לקונספירציות שלך.
הם דיברו על זה בהקשר לפציעות, זה לא זיוף, אלא רק שעל כל פיפס קטן הם בוכים, מכה יבשה קטנה יש לגאדיר? הוא רוצה לצאת מהסגל. כתבתי כבר למעלה, המקרה של גולסה עוד מתקבל, קטן? הוא כל כך רצה לשחק בנבחרת ועכשיו יש לו בעיות בשרירי הבטן, כשבעצם כל משחק של חיפה הוא פותח? אני אגיד את האמת, אם אני דרור קשטן אני לא מזמן אותו.
אין בעיה, אל תזמין את השחקן השני הכי טוב שלך בסגל. ולגבי השטות על חומרת הפציעות של גולסה וגאדיר, מה אני אגיד...אם אתה אומר, כנראה שאתה גם יודע. רק אל תשכח למסור ד"ש בפעם הבאה שתפגוש אותם, דבר שאני מניח שאתה הרי עושה לעיתים כה תכופות אם אתה מכיר אותם כ"כ טוב ויודע בדיוק מה חומרת הפציעות שלהם. לא לשכוח למסור ד"ש גם לאותם "שחקני הנבחרת" שכ"כ חיזקו את הטענות המבריקות האלה על זיוף פציעות.
לא מאמין שנעלה.גם אם ננצח בשבת אני מאמין שיוון תנצח ואנחנו לא ננצח ברביעי את שוויץ אנחנו נבחרת חשלשה שכל פעם ברגע האמת נחשלת משחקים חלש רוב המשחקים לא מגיעים להרבה הזדמנויות לכן לא מגיע לנו לעלות .וחושב שלא נעלה.
השחקן השני הכי טוב בסגל? קטן? מה קרה לבניון? ברדה? טל בן חיים? אלברמן? אני לא חושב שאוהדי חיפה יכולים להתעלם שבמהלך השנים יש קצר בין מכבי חיפה לנבחרת. מבחינת מכבי חיפה וזה עולה כל קמפיין, שחקניה רלוונטים לנבחרת כל עוד הטורניר רלוונטי וכל עוד השחקן אמור לשחק בפועל. כשזה לא קורה, פתאום דוידוביץ' או קטן פצועים. כולם יכולים למכור סיפורים מכאן ועד להודעה חדשה, אני זוכר בעבר שקטן "הפצוע" עלה כמו גדול לשחק 90 דקות במדי חיפה רק מס' ימים אחרי משחק של הנבחרת (מה שאם אני זוכר נכון הביא לסכסוך בינו לבין קשטן ולאי הזימון שלו לסגל למשך הקמפיין). אני אישית חושב שזאת זכות לשחק בנבחרת, ואם שחקן מסוים מעוניין להגיע רק כשהמשחקים עדיין רלוונטים ורק אם הוא הולך לשחק, עדיף להשאיר אותו בבית ולהביא במקומו שחקנים רעבים יותר.
צודק, שכחתי את ברדה, אבל בכושר שלו מסוף העונה שעברה ועד עכשיו אין לדעתי שחקן שעולה על קטן חוץ מבניון כמובן. ובקשר ליתר הדברים, לקטן כן היה קצר עם הנבחרת, או יותר נכון עם קשטן בשנים האחרונות, אבל דבידוביץ' אף פעם לא "זייף פציעות". הלוואי והפציעות שלו לא היו אמיתיות, אחרת לא היינו רואים אותו כבר בארץ...
מאז שקשטן בנבחרת יש לנו בעיות איתה זה נכון,אבל זה לא אומר שזה בגלל מכבי חיפה,קשטן תמיד עשה בעיות לשחקנים של מכבי חיפה.
זה בגלל 2 הצדדים, היו מספר פעמים שקטן זייף פציעות כדי להיעדר ממשחקי נבחרת ומיש אומר אחרת כנראה חי באותו זמן במדינה אחרת ולא כאן. כרגע זה לא המצב וגם אם כן זה לא כזה קריטי.
אני לא מאמין שדורשים ממנו 120 ש"ח בשביל לצפות בביזיון הלאומי. למה המשחק לא בבולמפילד? למה מחיר כרטיס הוא לא 30,40 שקלים?
http://www.latma.co.il/Latma/UploadFiles/pgallery/8141186176_Big.Xxx ישראל - מולדובה http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/27/Flag_of_Moldova.Xxx/250px-Flag_of_Moldova.Xxx.Xxx שבת, ה-10/10/09. 21:00 בערב. אצטדיון רמת גן. שידור ישיר בערוץ הראשון. בית ב', מחזור 9 - נבחרת ישראל תארח מחר את מולדובה ותקווה לנצחון בהפרש שערים גדול, כשהאוזן תהיה קשובה למשחק בין לטביה ויוון, שם התוצאה הטובה ביותר עבור נבחרת ישראל היא תיקו. לפני המשחק יערך טקס לכבודו של יוסי בניון, שיציין הופעה מספר 75 בכחול לבן של ישראל. הרכב משוער: דודו אוואט; טל בן חיים, אבי סטרול, דדי בן דיין, יואב זיו; אביחי ידין, תמיר כהן, גילי ורמוט, יוסי בניון; בן סהר, אליניב ברדה. אל אל ישראל!