נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/11/07.

1. yedidel Member

קטן לא זומן לנבחרת כי הוא אף פעם לא עשה כלום בנבחרת. חוץ מהמשחק האחרון נגד לטביה, שזאת פעם ראשונה שקטן מראה יכולת טובה בנבחרת, הוא תמיד היה חלש.

רק להתסכל על הסטטיסטיקה שלו מול הסטטיסטיקה של ברדה עם חצי מההופעות שלו.

2. Igi Member

זיו ומירו סיכמו את זה בצורה הטובה ביותר. שחקנים שסוחבים פציעות כמו קטן,גולסה,ברוכיאן ויצחקי ואובחנו גם ע"י הרופאים, או קיבלו אישור ממאמן הנבחרת, לא צריכים לשחק במשחקים החסרי חשיבות האלה. קטן הוא אולי הישראלי הטוב בליגה, אבל ההיעדרות שלו היא לא זו שתעשה את ההבדל במשחקים האלה וחבל שיקח סיכון ויחמיר את הפציעה שלו בשרירי הבטן.

3. Celtics Member

גולאסה היה בסגל הנבחרת מול לטביה, הוא לא שותף.
    קטן היה בהרכב הנבחרת מול לטביה ואותו דבר משומר.
    דוידוביץ' הוא השוער המחליף של הנבחרת ואין שום סיבה שיתאמן אם יש לו פציעה, תסכים איתי שלסכן את עצמו בשביל שאולי דודו אוואט ייפצע והוא אולי יקבל דקות משחק במשחק לפרוטוקול בלבד זה לא שווה את זה.

קטן לא מזייף פציעה, הוא ביקש להשתחרר מהנבחרת וקיבל אישור, זכותו, אם הוא עייף ורוצה לשמור את הכוח לליגה ולליגת האלופות מותר לו לוותר על משחק חסר חשיבות בנבחרת.

עכשיו, תגיד לי אתה, אפשר לכעוס על אותם שחקנים שלא רוצים לסכן את עצמם במשחק חסר חשיבות?
    אני בטוח שאם למשחק הייתה איזושהיא משמעות כל השחקנים בלי יוצא מן הכלל היו עושים מאמץ לשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏8/10/09
  4. burning soil Member

מה אתה ילד, גולסה שוחרר מהסגל בטענת פציעה. שיחק באותו שבוע בהרכב מכבי חיפה.

נכון, אבל ברח מהמשחק השני.

כן, באיזה עמדה בדיוק שיחק משומר? חלוץ? קשור אחורי? כי אני זוכר את שפונגין כמגן ימני.
    הופעה אחרונה של משומר בנבחרת - לפני קצת פחות משנה מול חוף השנהב.

תבדוק דברים לפני שאתה מקשקש.

5. חל יל Member

אני חוש שגם אם יגמר X לטביה אז יוון תשים כמה שתרצה ללוקס ביום ד הבא
    הם יצטרכו 7? יתנו 7
    9? יתנו 9

מה גם שזה לא ריאלי כי אני לוקח גג שאנחנו מנצ 3-0 את מולד ואז אנחנו +11 ויוון +6 ערב המש האחרון

נגיד ננצ בגול בשויץ? פחחח, אז יוון יצטרכו לשים 7 כדי לעלות, לדעתי הם ישימו 7 ויאלה הביתה

6. Igi Member

נראה לי שלקחת את עניין ה"זיוף" הזה יותר מדי רחוק.
    לגבי גולסה, נראה לך באמת ששחקן בן 17 שמקבל את הזימון הראשון שלו לנבחרת הלאומית ינסה לברוח? תחשוב קצת על מה שאתה כותב כאן. הוא שוחרר ע"י רופאי הנבחרת עצמם מהסגל מול לטביה בגלל העומס שנוצר עליו מכל המשחקים של חיפה שכתוצאה ממנו הוא גם נלקח לבדיחות בביה"ח. הפציעה שלו אמיתית. אם תשים לב, הוא לא שיחק גם במשחק נגד רעננה שבא כמה ימים לפני המשחק של הנבחרת. הוא שיחק שבוע לאחר מכן בגלל שהמצב שלו השתפר.

ולגבי ה"בריחה" של קטן מול אימפריית הכדורגל של לוכסמבורג שהרי כל כך היינו צריכים את העזרה שלו בסגל, על זה כבר הגבתי את דעתי בתגובה הקודמת.

נערך לאחרונה ב: ‏9/10/09
  7. burning soil Member

שוב, לא בהכרח שיש כאן "זיוף" של השחקן, אלא התערבות של המועדון.

אגב גאדיר וגולסה שזומנו לנבחרת הנוער השבוע, שוחררו בגלל פציעות.

8. matanmo Member

גולסה היה בבית חולים בגלל התייבשות הרופאים אמרו לו לנוח כמה ימים, ככה שגם אם הוא היה רוצה לשחק במשחק השני שהיה הוא לא יכל כי הוא לא נכלל בסגל.

אני לא יודע מה יש לגדיר, אבל איזה שחקן ירצה להפסיד משחק מול גרמניה(גם אם זו גרמניה הצעירה)? בכל מקרה, גולסה פצוע(ושוב פעם כמו שרובנו כותבים הוא לא שיחק נגד פ"ת).

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנבחרת הנוער גם שמו לב לתופעה, ושחקנים אמרו:"רואים שאין להם חשק לשחק, הם מרוכזים במכבי חיפה וזה בסדר". לדעתי זה לא בסדר, אבל מה שכן, גאדיר לא פצוע ואני חושב שגם גולאסה לא.

10. matanmo Member

לדעתי, טוב שגאדיר לא משחק כי נבחרת ישראל צריכה להיות רק של ישראלים(יהודים) ולא כאלה שהכריזו שאת ההמנון הם בחיים לא ישירו. אבל זה רק מדעה פוליטיות.

אבל שוב, גולסה באמת פצוע.

11. ofiry15 Member

גם עם נעלה, זה לא מגיע לנו. קבוצה שמפסידה בביתה ללטביה פשוט לא מגיע לה להופיע במונדיאל!
    קשטן לך הביתה כבר, אתה לא מתאים לנבחרת.
    במשחק ה-7-0 נדהמתי איך הגיעו 15 אלף למגרוש, הנבחרת לא שווה שיבואו 5 אלף צופים.

12. Igi Member

להתחיל לקרוא לך הרופא של הנבחרת ושל מכבי חיפה עכשיו או לאחר שתקבל את התואר הרשמי?

חלאס עם הקונספירציות, גולסה וגם גאדיר לא שיחקו במשחק-2 העונה בחיפה בגלל הפציעות. לא יודע מה יש לגאדיר, אבל לגולסה יש בעיה מתמשכת מתחילת העונה בגלל עומס המשחקים שהוטל עליו, שחקן בן 17 לא רגיל לדברים כאלה וזה לגמרי טבעי.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב ששחם רואה מאחורי כל עץ בארץ את דמותו של יעקב שחר :aaarofl:

כן גולוסה וגאדיר, לא גולסה וגאדיר, את שני החבר'ה נראה כנראה עוד במספיק משחקים בשנים הבאות. לדעתי כרגע שחקנים אחרים צריכים למשוך את העגלה. לי יש הרגשה ששחם רק רוצה לראות את גולסה וגאדיר בהרכב רק בגלל שאולי ייפצעו...

לי אין הרבה ציפיות מהמשחקים האחרונים, לדעתי הנבחרת פספסה את הרכבת וכל מה שעוד נשאר זה לקחת כמה שיותר נקודות.

14. אלי מתחן Member

בסופו של דבר הנבחרת זה זכות, מי שלא רוצה להינות מהזכות הזאת לא חייב. רק שיהיה גבר ויגיד את זה ולא יתחמק מאחורי פציעות.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה קונספירציה בראש שלך?
    אני אומר מה שחקנים בנבחרת אמרו, תמשיכו להתכחש לאמת, לי זה די ברור שלא סתם פתאום במקרה 6 שחקנים של מכבי חיפה נפצעו, כש5 מהם שיחקו לפני כמה ימים.