כן היה את זה גם לבניון וגם יצחקי וברוכיאן פצועים,כמה קטנוניות יש אצלכם שאתם מחפשים כל דבר להגיד רע על מכבי חיפה,זה כבר באמת נהיה מגעיל. בחיית אל תעשו גם מזה דיון מרמור על מכבי חיפה.
מסכים עם זיו במאה אחוז, אין שום סיבה שקטן, גולאסה, ברוכיאן, יצחקי וכו' יחמירו את הפציעות שלהם בשביל משחק נבחרת זניח מול נבחרת עוד יותר זניחה, מה גם שמבד קטן, אף אחד מהאחרים לא היה פותח בהרכב, יש את שכטר, בן שושן, קולאוטי, עומר גולן, אלו מספיק שחקני התקפה, לא צריך להעמיס סתם ובטח שלא צריך להיות קטנוניים סתם.
עכשיו כל פעם שאני יגיד משהו על חיפה זה יקרא שאני מחפש אותם? אני חושב שזה דוחה ש4 שחקנים מזייפים פציעה, מילא זה היה 1 או 2, אבל 4! 4 שחקנים שלפני 3 ימים שיחקו 90 דקות פתאום, במקרה נפצעים בבת אחת ולא יכולים לשחק.
נפלתם על השחקנים של חיפה ושכחתם שבניון שיצחקי וברוכיאן גם פצועים. ניר שיחק פצוע וסביר להניח שהפציעה החמירה והוא חייב מנוחה(חוץ מזה שבמילא הוא לא מיועד לפתוח),גולסה לא שיחק,קטן שוחרר ע"י קשטן. אני לא רואה סיבה למה השחקנים צריכים לסכן את עצמם בשביל משחק חסר חשיבות,זה דבילי.
מכיוון שאתה חושב שאתה חכמולוג אז בבקשה, וזה לא משנה אם השחקן זייף פציעה, או שהמועדון בחר "לשמור" על השחקנים שלו, זה עדיין מסריח. לקראת צמד המשחקים מול לטביה ולוכמסבורג(פרסום הסגל ב-28.8.09,המשחקים עצמם ב-5 וב-9 לספטמבר) זומנו ממכבי חיפה ניר דוידוביץ',איל משומר,דקל קינן,בירם כיאל,איל גולסה,יניב קטן וכן ברק יצחקי ואבירם ברוכיאן מבית"ר ירושלים. במשחק הליגה נגד הפועל רעננה(שבא לאחר משחק הגומלין נגד זלצבורג, ופחות או יותר בזמן פרסום סגל הנבחרת) זכו מספר שחקני הרכב ממכבי חיפה למנוחה. ממשחק הנבחרת מול לטביה(5.9)נעדרו איל גולסה ומשומר בטענות של פציעות שונות. ברק יצחקי לא נכלל בסגל למשחק, אבירם ברוכיאן נכנס במשחק הזה כמחליף. מהשחק מול לוכסמבורג(9.9) שימו לב, מכל המוזמנים ממכבי חיפה - פתח בהרכב רק בירם כיאל, דוידוביץ' ישב על הספסל. אבירם ברוכיאן כבר פותח בהרכב, ברק יצחקי נכנס כמחליף. כעבור שלושה ימים בדיוק, מתאחרת הפועל ר"ג בקרית אליעזר במשחק לפני באיירן מינכן, פרט לכיאל, כל השחקנים שנעדרו מול לוכסמבורג פותחים בהרכב. כעבור שלושה ימים שוב, אותם שחקנים כולל כיאל, כמובן פותחים מול באיירן מינכן. לסגל הנבחרת למשחקים מול מולדובה ושוויץ(ה-10 ו-14 לאוק') זומנו ממכבי חיפה:ניר דוידוביץ', איל משומר,דקל קינן,בירם כיאל,יניב קטן וכן ברק יצחקי ואבירם ברוכיאן מבית"ר ירושלים, כאשר כלל השחקנים הנ"ל משחקים במחזור הליגה האחרון בקבוצותיהם. דוידוביץ',משומר,קטן,יצחקי וברוכיאן כבר נופו מהסגל בעקבות "פציעות". שימו לב שאצל משומר וקטן המגמה הזאת כבר קבועה(משומר - הופעה אחרונה בנבחרת - במשחק הידידות מול חופה"ש לפני קצת פחות משנה. יש לכם ספק שהשחקנים האלה לא ישחקו בשבוע הבא בהרכב קבוצותיהם? מעניין מה יקרה אם הנבחרת תאבד עניין אחרי המשחק מול מולדובה? אני לא בטוח שיהיו לקשטן מספיק שחקנים אפילו להרכב.
הסיבה היחידה ש"נפלתי" על השחקנים של מכבי חיפה היא שאלו השחקנים שצוינו בידיעות אחרונות. דור, שאני יודע שיש לו ידיעות אחרונות, יכול להעיד שהשחקנים היחידים שהוזכרו הם אלו של חיפה, וגם זאת הסיבה שכתבתי מה שכתבתי(קראתי את העיתון בשעות הלילה) ובטח לא בגלל איזשהו נושא בשדים או בפועלים.
כן אה הוא כל כך לא רצה לשחק בנבחרת שבמשחק מול לטביה הוא עלה פצוע ושיחק 90 דקות עם כאבים, משחק שהיה חשוב מאוד לנבחרת, אין ספק ממש לא רוצה להשתתף בנבחרת. אני אסכם את כל הויכוח המיותר הזה. שחקנים שמעט פצועים/ עלו לשחק בליגה עם זריקות/ סבלו מכאבים, אין שום סיבה שיסכנו את עצמם במשחק חסר חשיבות. וכן, לכל אלו ששאלו, אם זה היה משחק קובע ומשמעותי מול יריבה שהיא לא מולדובה, כולם היו עולים לשחק גם אם הם היו עם חצי רגל. אבל מה לעשות שהמצב הפוך לגמרי. המשחק הזה לא משנה כלום, היריבה הזאת זאת חבורה של נגרים שבכל הרכב צריך לנצח במיוחד ברמת גן, ובודדים האנשים שחושבים שיש משמעות לתוצאת המשחק. אם עדיין לא מצאתם את ההבדלים בין שני המקרים אז כנראה שאני כבר לא יוכל לעזור.
במקרה הזה אני מצדיק כל שחקן שלא ממש רוצה לשחק, אין סיבה שיסכן את עצמו. אבל זה לא סוד שקטן נוהג להתחמק ממשחקי נבחרת כשלא מתחשק לו לשחק. ואחרי זה אני לא אתפלא אם קשטן לא יזמין אותו בעוד פעמים. פצוע? יפה שהוא משחק 90 דקות כל משחק של מכבי חיפה ואחרי זה מספר שהוא היה פצוע.
אין סיבה שבקמפיין הזה קטן היה צריך לשחק, מה קרה שפתאום אחרי שנה כשהוא בכלל לא משחק בקמפיין מזמינים אותו, אולי קשטן רוצה שגם הוא יהיה שותף לכישלון? הרי במשחקים חשובים כ"כ הוא בחר לעלות עם שחקנים שלא משחקים בקבוצתם ואת קטן השאיר בבית. אני לא זוכר בדיוק מה קרה עם קטן וקשטן(משהו עם פציעה ושאחר"כ הוא שיחק במכבי חיפה), אבל מאמן שרוצה בהצלחתה של הנבחרת היה מזמין אותו גם אם היו מסוכסכים.
אתה לא יכול לומר עליהם את אותו הדבר כי קטן לא זומן לנבחרת בגלל האגו של קשטן, כי אם לא היה קורה המקרה ביניהם קטן היה מוזמן כל הזמן לנבחרת. לעומת זאת, אצל השחקנים שכתבת זה כבר עניין קומבינות(לא חושב שאני משתמש במילה הנכונה אבל אני מאמין שאתה מבין את הרעיון).