צה"ל נתן לסהר תאריך שיבוא לעשות טירונות בזמן שלא היו אימונים וסהר לא בא(ובאותו הזמן הוא היה בארץ!), אשמתו.
מה הבעיה לעשות את הטירונות בתקופת פגרת הקיץ? אם במהלך של הפסקה של חודשיים, סהר יעשה שלושה שבועות טירונות לא ייקרה לו כלום. להיפך, אולי כך הוא גם יוכל לשמור על כושר. צה"ל צריך להבין שיש כאלו שמה לעשות לא יהיו אלו שיגנו על המדינה בזמן מלחמה, וגם אם הם יעשו עכשיו, ברגע זה טירונות, זה לא יישתנה. לוזון כל הזמן מתפאר מהיכולות שלו ומהקשרים שלו, זה הזמן להוכיח. אגב, חשבתי שבדיוק בגלל עניין הצבא הומצא "חוק סהר". אם זה לא זה, תזכירו לי מה אומר החוק המדובר.
דרור קשטן פרסם את סגל נבחרת ישראל למשחקים מול מולדובה בשבת הקרובה ונגד שוייץ ברביעי שלאחר מכן: סגל הנבחרת המלא: דודו אוואט, ניר דוידוביץ', לירן שטראובר, דדי בן דיין, יואב זיו, אייל משומר, קלמי סבן, דין מורי, אבי סטרול, טל בן חיים, דקל קינן, בירם כיאל, תמיר כהן, אביחי ידין, יוסי בניון, אבירם ברוכיאן, גילי ורמוט, ברק יצחקי, אליניב ברדה, בן סהר, רוברטו קולאוטי, איתי שכטר.
לא יודע מה איתכם אני מקווה שיוון תיתן ללטביה בראש ואם אפשר 0:5 כדי שהסיפור של ישראל יגמר ביום שבת ואז אני יוכל ללכת לשחק טניס ביום רביעי הבא בכיף ולא לחשוב שיש סיכוי קטן להעפיל ואז נבחרת ישראל תפסיד 1:0 לשוויץ, יוון תנצח 0:4 את לוקסמבורג וזה אחרי שהנבחרת שלנו במשחק הגארבג' שאולי יבואו אליו 10 אלף איש, מנצחת 0:5 את מולדובה ואז נבכה על זה שאם היינו מנצחים את שוויץ היינו עולים. יאללה נמאס, לא רוצים לעלות למונדיאל, בואו גם נוותר על ההשתתפות ב-2012 וננסה להעפיל מדרג שביעי ליורו 2016 שיכלול 68 קבוצות.
בסך-הכל סגל טוב למעט 2 פיספוסים, למה לעזאזל כיאל ובן-דיין מוזמנים? דדי אשפה מאז שחתם בהפועל ועל כיאל אני לא רוצה להרחיב, אבי ריקן וקובי מויאל עולים על 2 השחקנים האלו בכמה דרגות, וכן הם מגיעים מהקבוצה שאותה אני אוהד.
חבל שכיאל, משומר וקינן נמצאים בסגל, מקווה שלא ייפצעו או משהו, אנו זקוקים להם. ההרכב שלדעתי צריך לפתוח: ___________אוואט___________ בן דיין____בן חיים___סטרול____סבן ________ידין____כהן_________ ורמוט________בניון_______ברוכיאן __________קולאוטי___________ אבל בעצם על מי אני עובד? עריכה: עומר גולן לא בסגל? וואי, מעניין איך יגיב על כך מר לוזון, שווה מעקב.
שוערים: בוריס קליימן (מכבי הרצליה), אריאל הרוש (בית"ר ירושלים), צליל חתוכה (הפועל פתח תקווה) הגנה: אושרי רואש (הפועל חיפה), ישראל ראש (מ.ס.אשדוד), עודד אלקיים (הפועל חיפה), אוראל דגני (מכבי נתניה), רחמים צ'קול (מ.ס.אשדוד) קישור: ביבראס נאתכו (הפועל תל אביב), עידן ורד (בית"ר ירושלים), רן אבוקרט (הפועל חיפה), לירוי צעירי (בני יהודה ת"א), אבי ריקן (בית"ר ירושלים), אלמוג כהן (מכבי נתניה), ציון צמח (מכבי תל אביב) התקפה: טל בן חיים (מכבי פ"ת), עומר דמארי (מכבי פ"ת), דודי ביטון (הפועל רעננה), חן עזריאל (בית"ר ירושלים), תומר סוויסה (קרית שמונה), טוטו תמוז (בית"ר ירושלים), אייל שטרכמן (מכבי חיפה) זה הסגל של הצעירה. ואני שואל: אייל שטרכמן, למה להזמין אותו?
הרי למה הוא מזמין אותו אתה יודע? כי היה דיבור בעיתונות הארגנטינאית שאולי הוא יוזמן לנבחרת ארגנטינה הצעירה בגלל שכבש 40 שערים במילואים באיזה 60 משחקים...הוא הרי לא ראה אותו פעם אחת משחק...ואם הוא היה עד כדי כך טוב, אז הוא היה משחק עד עכשיו בריבר, בסגל של ריבר, ובטח שהוא לא היה מגיע למכבי חיפה...
לא ידעתי שהיו דיבורים על זה שהוא ילך לסגל של ארגנטינה, אבל אני מאמין שאם איווניר היה יכול הוא היה מזמן אותו כבר לפני שנה כשהוא עבר למכבי חיפה. זה לא נכון שהוא היה בסגל של ריבר פלייט במידה והוא היה "באמת טוב", הייתה עליו כתבה בידיעות אחרונות כשהוא עבר לחיפה ובה היה כתוב שזה בעיקר בגלל אבא שלו ואם זה תלוי בו היום הוא עדיין בריבר פלייט.
להזכירך הוא עבר לפני 3 שבועות...ועדיין הוא לא שיחק משחק אחד! הוא אמור להיות שחקן "רכש"... אם הוא היה שחקן ברמה ממש גבוהה, אין מצב שהוא היה בא לישראל.
עבר לפני 3 שבועות? אני זוכר עליו כתבה עוד בשנה שעברה וכבר שם אמרו שהוא בחיפה. ולפי הכתבה הזו הוא בשחקן נורא גבוהה.
אני שמעתי בכלל שבינואר אנחנו מתכוונים לזרוק אותו כי הצוות המקצועי מאוד מאוכזב ממנו. אגב הוא הגיע למכבי חיפה גם בגלל יכולת לא הכי משהו וגם בגלל איזשהו קטע עם פיני זהבי.