נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/11/07.

1. Igi Member

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאמן זר.

אוקיי נגיד את זה ככה,הוא הצליח חלקית(אם הוא לא המשיך כנראה שהוא עשה משהו לא טוב לא..אני גם זוכר פה את כולם חוץ ממני ועוד אחד או 2 שקטלו אותו),בכל מקרה המטרה פה לבנות משהו לעתיד,לבסס משהו,לא גרנט זה זה שיעשה את זה,הבנאדם עם הראש בעננים,דוחה הצעות כאילו הוא מינימום מוריניו או פרגסון,צריך להביא מאמן עם ניסיון בנבחרות אבל אחד שיהיה לו סבלנות (כמובן שגם אנחנו צריכים את הסבלנות) לבנות פה משהו.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שאותי ממש מפריע זה שאף גוף פשוט לא שם את לוזון על 'כסא הנאשמים'. טוב לי לראות שלפחות רון קופמן מביע את דעתו בגלוי על כל משפחת לוזון. בכלל, עד מתי לוזון יישאר בהתאחדות? יש בחירות או פשוט לוזון זז הצדה מתי שמתחשק לו?

הדבר הכי מצחיק שקראתי היום שיעקב שחר ויעקב הראל נעדרו היום מישיבת המזכירות. לוזון כמו הבריון המגודל שהוא מיד יוצא למלחמה נגד שני האנשים שהביאו הרבה כבוד למדינה. בכלל, מי לוזון שיפתח פה על יעקנל'ה שחר? אחד האנשים הבודדים בארץ שיודע מה המושג מקצוענות אומר. ברור שלוזון מנסה עכשיו לפגוע במכבי חיפה ובהפועל כי הצעד של שחר והראל לא היה במקרה.

4. burning soil Member

גרנט לא טוב מהסיבה שיש קאדר של מאמנים לא פחות טובים שמגיע להם צ'אנס בנבחרת -
    שום, רוני לוי, קלינגר, גוטמן, עטר.

גרנט אמנם הצליח למשוך המון תשומת לב לנבחרת(עובדה שלמשחקים מול אירלנד וצרפת
    כל הכרטיסים למשחקי הבית נמכרו תוך שבועיים).

אבל צריך דם חדש בנבחרת.

5. M_T_A Member

אתה באמת רוצה לראות את המאמנים האלה בנבחרת? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
    השניים האחרונים הם בונקריסטים חסרי תקנה שרק יהפכו את הנבחרת ליותר זוועתית ממה שהיא עכשיו(אם זה בכלל אפשרי). יותר מזה, אם גוטמן הוא איכשהו מאמן עם שכל, רק המחשבה על הזימונים וההרכבים של קלינגר מעבירה בי חלחלה. הנבחרת של קלינגר תהיה חבורה של נגרים שלשחקנים עם כישרון לא תהיה כניסה אליה.
    והראשון פשוט לא הוכיח שזה מגיע לו. מה רוני לוי עשה? לקח אליפויות עם קבוצה שאף אחד לא היה יכול להתחרות בה באותה תקופה?

אני חושב שהגיע הזמן לתת ליצחק שום את ההזדמנות שמגיעה לו. אני בטוח שאיתו הנבחרת לפחות תראה קצת ניצוצות ואולי יהיה לנו סיכוי לעשות את מה שאנחנו מחכים לו כבר 40 שנה.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תכלס אם לא מאמן זר,היחיד שאני רואה שהוא מתאים זה יצחק שום למרות שמפריע לי קצת הקטע עם בית"ר באירופה שהוא לא הכין את הקבוצה כמו שצריך.

7. Igi Member

אף פעם לא תפסתי משום מאמן גדול במיוחד, הוא הצליח בעיקר בקבוצות עם תקציב גבוה וסגלים די מוכנים. בתכל'ס מכל הפרווה שיש בארץ אפשר להגיד שהוא היחיד שלא קיבל צ'אנס ומגיע לו, למרות שאני חושב שעדיף מאמן זר ברמה.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים עם כל מה שקרה מול קראקוב אבל צריך לזכור ששנה קודם מול קופנהאגן הוא הכין את הקבוצה מצוין ובשתי המשחקים היינו טובים יותר מהדנים.
    אפשר לזכור לו גם את ההצלחה עם מכבי חיפה בצ'מפיונס והדאבל ביוון עם פנאתינייקוס(גם היה לו דאבל עם בית"ר) והעובדה שהוא כל-כך הרבה שנים היה על ספסל הנבחרת ומכיר את העבודה.

אני עדיין חושב ששום לא ישנה הרבה אבל אם הולכים על מאמן ישראלי מנוסה אז הוא הבחירה האולטימטיבית.

9. M_T_A Member

אפשר להגיד שההצלחה של שום בבית"ר דומה להצלחה של רוני לוי במכבי חיפה, שניהם קיבלו קבוצות שהיו רמה מעל הליגה.
    אבל שום כבר הוכיח את עצמו הרבה שנים לפני כן והגיע להישגים מרשימים עם מכבי חיפה ופנאתינייקוס. תוסיפו לזה את הניסיון, גם בליגה וגם במעמדים אירופיים, ואת זה שהוא כבר עבד בנבחרת בתור העוזר של שרף ושל נילסן, ותקבלו מאמן שאין יותר מתאים ממנו למשימה.
    חוץ מזה שהנבחרת פשוט חייבות מאמן שמביא איתו צורת משחק קצת פחות פחדנית. נמאס כבר לראות בכל קמפיין מחדש מחדש נבחרת שעולה מפוחדת לכל משחק באיצטדיון ר"ג. הפחד מורגש בכל פעולה של כל שחקן. ככה לא נגיע לשום מקום.

10. Igi Member

קולאוטי יחזור לסגל של ישראל למשחק הידידות מול מולדובה.
    האמת, הפתיע אותי קשטן. לא ציפיתי ממנו לוותר לארגנטינאי על ההתבטאויות שלו כמו שלא ויתר לשחקנים אחרים בזמנו. והוא הרי גם ככה יתפטר בסוף הקמפיין המביש בתולדות הנבחרת, אז אין לו כ"כ מה להפסיד אם לא יזמין את החלוץ השני הכי בכיר שלו.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה באמת, חודש מאוחר מדי...

12. שער 7 Member

אל תצפו שב"משחק הידידות" הזה כמו שהוא נהפך להיות, אנחנו ננצח.

13. Cup of Tea Liverpool, UK

גם אני לא חושב שננצח.

14. איגור .פ. Member

המאמן הבא של הנבחרת חייב להיות לא אחר מאשר יצחק שום.
    יצחק שום הוא מאמן עם קבלות ,הביא קבוצה ישראלית לליגת האלופות בפעם הראשונה בהסטוריה ,זכה בדאבל ביוון ,שזה לא פשוט ,היה עוזר מאמן נבחרת הרבה שנים.

הוא מאמן שאני בטוח שיביא השגים עם הנבחרת.

לגבי אייל ברקוביץ הוא צריך לאמן קודם קבוצה ,ולהוכיח את עצמו ,לא נראה לי הגיוני למנות מאמן לנבחרת בלי שאימן בשום מקום.

15. איגור .פ. Member

הבלאגן חוגג בן סהר צפוי שלא להגיע למשחקים בגלל החשש שיגויס.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...285.66385.html#

גועל נפש.

צה"ל צריך לוותר על ספורטאים כמו סהר ,צה"ל הורס את הקריירה לאותם שחקנים.