נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/11/07.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כולם אשמים גם קשטן גם השחקנים, אין מישהו שלא אשם, כולם, כולל לוזון.

הסיכוי היחידי ותוציאו סרטים אחרים מהראש שלכם הוא זה: תיקו בין יוון ללטביה וישראל מנצחת 0:6 ומעלה את מולדובה ואז אנחנו תלויים בעצמנו כי אין מצב שיוון תיתן ללוקסמבורג 0:9.

2. Igi Member

6:0? למה לא מספיק ניצחון סטנדרטי אם יש לנו הפרש שערים עדיף?

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/09
  3. דימה Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx :aaa8:

4. SeRgInHo Member

אחרי שכולכם קפצתם כמו חמורים עם ה"התנהלות יותר נכונה מצד המאמן ואנחנו עולים!" ו"עם מאמן אחר היינו עולים כבר אחרי מחזור ראשון!", תזכירו לי מתי נבחרת ישראל הגדולה ניצחה במשחק חשוב או סתם יריבה שווה/יותק טובה ממנה? תזכורת: משחקי ידידות ומשחקי הגארבג' טיים לא נחשבים.
    40 שנה ישראל כבר לא עולה לשום דבר וגם לא קרובה, אז אני בטוח שזה קצת יותר מסתם התנהלות לא נכונה מצד המאמן/חוסר מזל או כל דבר אחר.
    ריקלמה בכלל ליצן וגם אם תביאו לו עכשיו את מוריניו או קאפלו ואחרי שאלה יכשלו הוא יגיד שהם אפסים
    רציתם מאמן זר, קיבלתם את נילסן ואחרי שכביכול הוא נכשל שתיתם את דמו. רציתם את גרנט, קיבלתם את גרנט. אחרי זה רציתם את קשטן, שהוא במקרה המאמן המועטר בהסטוריית הכדורגל בארץ ועוד פעם קיבלתם את מה שרציתם. ריקלמה, את מי אתה רוצה עכשיו?

5. ACBenb Member

מחזור אחרון יוון תיתן ללוקסמבורג בראש... ואם היא תצטרך הפרש שערים... או הו היא תיתן בראש.
    לכן ישראל צריכה להשפיל את מולדובה איזה 5-0 כדי לעשות ליוון את העבודה קשה ביותר. אני מאמין שיוון יכולים לנצח את מולדובה גג גג 7-0 וזה רק אם הם יתאבדובמשחק הזה מבחינה התקפית.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

השחקנים הישראלים נותנים את התפוקה רק כאשר לא מצפים מהם לכלום, כזה הוא הכדורגל בארץ שלנו, בקצב הזה לא נתקדם לשום מקום ולא יעזרו שום הצהרות חסרות בסיס וערך.
    לגבי הטענות לזלזול ביוון ושוויץ, כבודם במקומם מונח והם עדיפים עלינו בכל פרמטר אך העובדות בשטח מראות שהן מפסידות נקודות ללטביה ולפאקינג מולדובה, לא שאנחנו לא, זה רק מעצים את הדעה שכבר הפכה לעובדה - עד כמה נבחרת ישראל לוזרית, היתה בעבר, כעת בהווה ותהיה בעתיד, כנראה ששום שינוי לא יעזור.

7. riquelme1 Member

מאמן נורמאלי שירכיב הרכבים הגיוניים, אני מעדיף מאמן זר, אבל אם לא מאמן ישראלי כמו אלישע לוי למשל, או מאמן צעיר שמבין כדורגל.

אנגליה החליפה מאמן ותוך שנה הופכת מנבחרת מגוכחת שלא עולה ליורו, לנבחרת שתיהיה מועמדת לזכות במונדיאל, אנשים לא מבינים את ההשפעה בכלל שיש למאמן, לישראל לא חסרים כשרונות, גולסה, בן סהר, ברוכיאן, וכו' וכו', אם סגל שחקנים כמו שיש לישראל אפשר להגיע רחוק, ובוודאי למונדיאל מבית כזה.

8. SeRgInHo Member

מה זה מאמן נורמאלי? תן שם. ובמידה וגם המאמן הזה יכשל להעפיל עם ישראל ליורו/מונדיאל, האם עוד פעם אתה תקרא לו אפס, כמו במקרה קשטן, וסביר להניח כמו במקרה גרנט ונילסן לפני זה?

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעדיף את ברקוביץ' רק בגלל דבר אחד: הוא ישחק התקפי וגם ככה אנחנו לא עולים וההגרלה שנקבל בפעם הבאה גם ככה תהיה קשה אז אם כבר לא לעלות אז בסטייל ולא בבונקרים. לפחות הקהל אולי יהנה מהנבחרת...

למה 0:6 על מולדובה? כי עכשיו אתה ביתרון 2 שערים על יוון ולטביה, נניח שהם יוצאים תיקו, ואתה מנצח את שוויץ 0:1 אז אתה בפלוס 4, אתה חושב שזו משימה קשה ליוונים לתת 4 ללוקסמבורג? לא נראה לי, אבל אם תנצח 5/6 אז זו כן משימה קשה ליוונים לתת ללוקסמבורג 8/9. אבל לכו תדעו אולי שוויץ בכלל תפסיד ללוקסמבורג ואז בכלל לא נצטרך את יוון ולטביה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

10. riquelme1 Member

אם נשחק התקפי אנחנו לא נעלה לשום מקום, אנחנו לא ברזיל ולא ספרד, יוון לקחה את יורו 2004 אם כדורגל הגנתי ומכוער, ואף אחד לא התלונן, אנחנו צריכים לקחת דוגמא.

ישראל אומנם לא משחקת טוטאל פוטבול, אבל היא לא משחקת מכוער, לעיתיים היא גם משחקת מהנה, אנחנו לא משחקים בונקר כמו אם גרנט, ששיחקנו ככה הגיעו גם התוצאות, אם היינו משחקים ככה במקפיין הזה היינו כבר במונדאל.

אם ברקוביץ' יגיע לנבחרת אפשר לסגור את הכדורגל, לא מחפשים כדורגל יפה, מחפשים לעלות, וזה רק מאמן אם רזומה יכול לעשות.

אני קורא לקשטן אפס, כי הוא עשה החלטות הזויות ומוזרות כל המקפיין, מההצבה של קוז'קין שלא היה בכלל בהרכב של בייתר בהרכב, עד להחלטה ש עומר גולן שכל המקפיין היה שחקן הרכב למרות שהוא שחקן ספסל בלוקרן, ועוד ועוד החלטות תמויות, אם קשטן היה מעלה הרכבים הגיוניים שצריכים היו להיות, וישראל לא הית עולה, לא היתי קורא לו אפס, היתי קורא לחומר החשקנים אפס.

11. Jose Mourinho Member

אני לא יודע מה איתך, אבל אם ישראל תעלה מצידי קשטן יכול לחתום כמאמן הנבחרת עד שיחליט לפרוש מאימון. ד"א, למה אתה מתעקש לכתוב מקפיין בכל תגובה ולא קמפיין?

כל אלה שמאחלים ומקווים שישראל לא תעלה בגלל התווצאות מול לטביה, אפילו שנפתח עכשיו סיכוי גם אם קטן מאוד להעפיל, הם לא אוהדים אמיתיים. איך הם יגיבו במקרה של העפלה? קפיצות שמחה לשמיים כמו אוהדים אמיתיים? או שישבו מכונסים בינם לבין עצמם, יתבאסו ויאכלו את הכובע על זה שתקוותם לראות את ישראל נכשלת שוב, נגוזה. לי כאוהד לא משנה הדרך כרגע או להתאבל על התוצאות הקודמות, זו תבוסתנות ואני רוצה לראות את ישראל מתמודדת על העפלה ואולי סוף סוף המזל יהיה לצידנו.

באופן אישי אני רוצה לראות מחר את קשטן והשחקנים בהצהרות שזה לא גמור, שעולים מול מולדובה עם רצח בעיניים ושנלחמים עד הסוף. לא צריך לחכות לקמפיין הבא עם מאמן אחר ושוב פעם תפילות להגרלה נוחה. עלייה ליורו 2012 תהווה הישג אדיר אבל אין כמו מונדיאל ולאף אחד פה אין סבלנות לחכות עוד 4 שנים לברזיל 2014. צריך להתמודד עכשיו עד כמה שאפשר, עם קשטן ועם מה שיש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/9/09
  12. SeRgInHo Member

הבעה היא שאנשים חושבים שאנחנו לא נופלים מהם והכל בגלל המאמן, וזה מה שעצוב.
    מי שלא רואה הבדל בין יוון ושוויץ לבין ישראל, מקומו לא בענף. דאמט, הנבחרות האלה באופן קבוע משחקים בטורנירים הגדולים, ומעפילים בדיוק מאותו איזור (אירופה) שישראל לא מעפילה ממנו. איך לעזאזל אנשים נוטים לחשוב שכביכול אנחנו לא פחות טובים מהם?
    כן, יוון ושוויץ אלה לא הולנד, אנגליה או ספרד. אבל הן עדיין טובות מישראל עובדתית ומעשית. אם ישראל מתישהו תהיה ברמה של שתי הנבחרות הנ"ל ויעשו רבע ממה שהם עשו, אז מצבינו יהיה טוב.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם השחקנים הישראלים מתפקדים רק כשאין לחץ בוא נכריז בקמפיין הבא שהמטרהכ הכי לשחק כורגל יפה ולנסות להוציא שחקנהים לחו"ל דרך הנבחרת וזהו...

אני רוצה שפעם אחת ננצח את כל המשחקי בית בקמפיין, ננצח את כל מי שבאמת צריך לנצח בחוץ וזהו, אם נעלה סבבה ואם לא אז לא, לפחות יהיה שמחה מהנבחרת...אין לי ספק שבמקרה כזה נעלה בלי קשר...וסתם אם היינו עושים את זה בבית הזה היינו עם 15 נקודות מהבית ועוד 9 מהחוץ שזה לטביה מולדובה ולוקס. גם כשקיבלנו את הבית אמרתי שאין צורך לנצח בשוויץ ויוון וגם אם נסיים עם 8 נצחונות ו-2 הפסדים רק להם עדיין נעלה, עובדה שלא טעיתי ועדיין לא עשינו לא את זה ולא את זה.

אם בבית כזה קל בו יוון מאבדת נקודות במולדובה, שוויץ לא מנצחת בלטביה ומפסידה בבית ללוקסמבורג אתה עדיין לא עולה ולא ממקום שני לפלייאוף אלא מהמקום הראשון אז לא מגיע לך אפילו להיות במקום שלישי אני מצטער, אנחנו לא ברמה של יוון ושוויץ ואני בספק אם אנחנו עולים על לטביה ולא מפאת העובדה שלא ניצחנו ביום רביעי אלא מעצם העובדה שבמשחק ביום רביעי פרט ל-5 דקות הראשונות שהלטבים היו באיזשהו הלם קטן הגעת ל-3 מצבים שעומר גולן כמובן החטיא אותם, פרט לזה בשאר דקות לא הגעת מעבר ל-16 שלהם בעוד שהתוצאה היתה צריכה להיות 0:3 ללטביה אחרי שהם החמיצו לפחות 3 גולים בטוחים, אחד במחצית הראשונה ועוד 2 בשניה וזה בלי השער שלהם.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יאללה, מה אתה עושה מהשחקנים הישראלים. סהר שם שני גולים במשחק ידידות, אתה כבר הופך אותו ל"שחקן הרכב בליגה הספרדית" (בטקסט קודם). קולאוטי נותן משחק פתיחה באמת טוב בגרמניה, וזו הופכת לפתיחת עונה אדירה. יש לך הערכה גדולה מדי לשחקנים הישראלים, בייחוד בהשוואה לשחקנים היריבים בבית - דבר שנובע, אני מניח, מכך שאחרי הישראלים אתה עוקב, ואחרי השווייצרים/יוונים לא. כמה שתבלבל את המוח על סהר וקולאוטי, למשל, סקורר כמו פריי לא יהיה לך.

15. אלי מתחן Member

כמה שזה נשמע מגוחך, תיקו בין יוון ללטביה וישראל תלויה רק בעצמה.
    בדקתי בויקיפדיה והפרש שערים (שלישראל יש יותר טוב) קובע יותר מאשר נקודות.