מה בן שושן עשה? כבש 2(אם אני לא טועה) שערים במדי הנבחרת ושיחק כבר בלפחות 5 משחקים. רפאלוב? נתן בסה"כ 2 משחקים טובים בחיפה מול ההגנות העצובות של מכבי ת"א והפועל כפ"ס ללא דה סילבה וזרקו... אם כבר להתפלא על אי-זימון של שחקן חיפאי אז על קטן בלבד.
ושוב אני אשאל, מה בן שושן עשה בזמן האחרון ? שם גול מבישול של אוהד כהן ? שיחק 5 משחקים בנבחרת ? לפי הופעות מזמנים שחקנים ? אז חרזי גם אמור להיות שם לא ?
אני אפנה שאלה, שלדעתי די מתבקשת לדון בה. אין כל ספק כי כאשר אוואט שיחק במדי דפורטיבו, הגיעה לו אפודת השוער הראשון, בעיקר בשל העובדה שהוא משחק בליגה ברמה גבוהה יותר, ומתמודד (דיי בהצלחה יש לומר) מול חלוצים ברמה גבוהה יותר מבליגה הישראלית. כעת, כשאוואט כבר קרוב לחודשיים איננו משחק, ודוידוביץ ממשיך להפגין יכולת נפלאה ברוב משחקי הליגה עד כה, אין כאן מקום להפוך את דוידוביץ לשוער הראשון של הנבחרת? דעתכם?
לא אמרתי שלבן שושן מגיע להיות בנבחרת, פשוט מגיע לו יותר מרפאלוב. אני חושב שקטן נמצא בכושר הטוב בליגה מבין השחקנים הנאבקים על התפקיד שלו וזימון של בן שושן על חשבונו הזוי למדי.
אני עדיין עצוב בגלל הקטע של זנדברג..לא יודע מה זה משה אוחיון מה הוא משחק ואיפה אבל יותר טוב מזנדברג הוא לא..גם גזל וגם בן שושן וברוכיאן אין מה לעשות זנדרבג בביתר נכון לעכשיו יותר טוב מהם..
מאוד לא מפתיע אותי ששלושה שחקני הגנה שלנו מופיעים שם. אני רק מקווה שלפחות אחד מהם באמת ישחק. ניר דוידוביץ' צריך לפתוח בשער הנבחרת. כשדודו אוואט עוד היה שוער פעיל בספרד, אז די היה ברור לכיוונו של מי צריכה ליפול ההחלטה. חבל שעכשיו זה לא מספיק ברור גם כן.
זנדברג בבית"ר\חיפה תמיד היה שחקן טוב. זנדברג בנבחרת זה בזבוז של מקום. יש שחקנים שלא מגיעים למשחקים כשצריך ללבוש כחול לבן, על כן כל פעם שזנדברג וקטן מחוץ להרכב צריך לומר תודה לקשטן, לפחות משהו הוא עושה נכון.
למה כמה פעמים זנדברג לא שיחק טוב???ולא הגיע למשחקים..לפי מה שאני זוכר גם בנייון לא הגיע להרבה משחקים ועוד כמה שחקנים...אז מה??משה בן לולו לא יביא לנבחרת יותר מזנדברג..
זנדברג לא נתן הופעה אחת נורמלית בנבחרת וברוך השם הוא קיבל מספיק הזדמנויות. בנבחרת צריכים לשחק מי שטוב לנבחרת, לא מי שחכם על ההגנה של אשדוד.
זנדברג לא מוזמן רק בגלל הפנקסנות של קשטן, הוא לא רוצה לצאת פארש. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx בסדר, יש חילוקי דעות לגבי זנדברג - האם הוא צריך להיות בהרכב הפותח של הנבחרת או לא, אבל לומר שאין לו מקום אפילו בסגל הרחב בעוד שלבן שושן, אוחיון, בן דיין, גזל ומשומר שלא עשו דבר בכדורגל כן יש מקום בסגל, זו פשוט בדיחה. זנדברג זה שחקן שחייב להיות בנבחרת, כמו קטן, טל, בנאדו וקולאוטי. ואם כבר מדברים על קולאוטי: גם כשהוא לא משחק חודש הוא פי 4 מרוב החלוצים שלנו ובטוח שמעומר גולן שחוץ מהגול נגד רוסיה לא עשה שום דבר. קשטן רחם עלינו!!!
זנדברג אל מוזמן כי הוא פשוט חלש מתחילת העונה, אין פה אפס, הוא אחד הפחות טובים השנה בבית"ר ירושלים ואין לו מקום בנבחרת, חוץ מזה כמוש מישה אמר לא כל שחקן שמראה איכות בליגה חייב להיות מוזמן לנבחרת בטח לא אחד כזה שכל הזמן ששיחק בנבחרת רק הזיק לה והדברים אמורים לגביי זדנבגר בדיוק כמו שהם אמורים לגביי יניב קטן. כל הזימונים מלבד הזימונים של גזל על חשבונו של טל והזימון של תומר על פניי בנאדו הם זימונים מוצדקים.