נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/11/07.

1. Alvarez Member

לרפאלוב לא מגיע זימון, כמו גם לבן שושן. שניהם עוד לא קרעו זוג נעליים.

2. Igi Member

מה בן שושן עשה? כבש 2(אם אני לא טועה) שערים במדי הנבחרת ושיחק כבר בלפחות 5 משחקים. רפאלוב? נתן בסה"כ 2 משחקים טובים בחיפה מול ההגנות העצובות של מכבי ת"א והפועל כפ"ס ללא דה סילבה וזרקו... אם כבר להתפלא על אי-זימון של שחקן חיפאי אז על קטן בלבד.

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/08
  3. LiranSH Member

ושוב אני אשאל, מה בן שושן עשה בזמן האחרון ? שם גול מבישול של אוהד כהן ? שיחק 5 משחקים בנבחרת ? לפי הופעות מזמנים שחקנים ? אז חרזי גם אמור להיות שם לא ?

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני אפנה שאלה, שלדעתי די מתבקשת לדון בה.
    אין כל ספק כי כאשר אוואט שיחק במדי דפורטיבו, הגיעה לו אפודת השוער הראשון, בעיקר בשל העובדה שהוא משחק בליגה ברמה גבוהה יותר, ומתמודד (דיי בהצלחה יש לומר) מול חלוצים ברמה גבוהה יותר מבליגה הישראלית.
    כעת, כשאוואט כבר קרוב לחודשיים איננו משחק, ודוידוביץ ממשיך להפגין יכולת נפלאה ברוב משחקי הליגה עד כה, אין כאן מקום להפוך את דוידוביץ לשוער הראשון של הנבחרת?

דעתכם?

5. Igi Member

לא אמרתי שלבן שושן מגיע להיות בנבחרת, פשוט מגיע לו יותר מרפאלוב. אני חושב שקטן נמצא בכושר הטוב בליגה מבין השחקנים הנאבקים על התפקיד שלו וזימון של בן שושן על חשבונו הזוי למדי.

6. iverson13 Member

אני עדיין עצוב בגלל הקטע של זנדברג..לא יודע מה זה משה אוחיון מה הוא משחק ואיפה אבל יותר טוב מזנדברג הוא לא..גם גזל וגם בן שושן וברוכיאן אין מה לעשות זנדרבג בביתר נכון לעכשיו יותר טוב מהם..

7. Milevskiy Member

בדיחה עצובה, גזל עלק..

8. LiranSH Member

מה שאמרתי כמה הודעות למעלה...

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאוד לא מפתיע אותי ששלושה שחקני הגנה שלנו מופיעים שם. אני רק מקווה שלפחות אחד מהם באמת ישחק.
    ניר דוידוביץ' צריך לפתוח בשער הנבחרת. כשדודו אוואט עוד היה שוער פעיל בספרד, אז די היה ברור לכיוונו של מי צריכה ליפול ההחלטה. חבל שעכשיו זה לא מספיק ברור גם כן.

10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

זנדברג בבית"ר\חיפה תמיד היה שחקן טוב. זנדברג בנבחרת זה בזבוז של מקום. יש שחקנים שלא מגיעים למשחקים כשצריך ללבוש כחול לבן, על כן כל פעם שזנדברג וקטן מחוץ להרכב צריך לומר תודה לקשטן, לפחות משהו הוא עושה נכון.

11. iverson13 Member

למה כמה פעמים זנדברג לא שיחק טוב???ולא הגיע למשחקים..לפי מה שאני זוכר גם בנייון לא הגיע להרבה משחקים ועוד כמה שחקנים...אז מה??משה בן לולו לא יביא לנבחרת יותר מזנדברג..

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

זנדברג לא נתן הופעה אחת נורמלית בנבחרת וברוך השם הוא קיבל מספיק הזדמנויות. בנבחרת צריכים לשחק מי שטוב לנבחרת, לא מי שחכם על ההגנה של אשדוד.

13. Alvarez Member

זנדברג לא מוזמן רק בגלל הפנקסנות של קשטן, הוא לא רוצה לצאת פארש. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

בסדר, יש חילוקי דעות לגבי זנדברג - האם הוא צריך להיות בהרכב הפותח של הנבחרת או לא, אבל לומר שאין לו מקום אפילו בסגל הרחב בעוד שלבן שושן, אוחיון, בן דיין, גזל ומשומר שלא עשו דבר בכדורגל כן יש מקום בסגל, זו פשוט בדיחה.
    זנדברג זה שחקן שחייב להיות בנבחרת, כמו קטן, טל, בנאדו וקולאוטי.

ואם כבר מדברים על קולאוטי: גם כשהוא לא משחק חודש הוא פי 4 מרוב החלוצים שלנו ובטוח שמעומר גולן שחוץ מהגול נגד רוסיה לא עשה שום דבר.

קשטן רחם עלינו!!!

14. Don Joan Roman Member

זנדברג אל מוזמן כי הוא פשוט חלש מתחילת העונה, אין פה אפס, הוא אחד הפחות טובים השנה בבית"ר ירושלים ואין לו מקום בנבחרת, חוץ מזה כמוש מישה אמר לא כל שחקן שמראה איכות בליגה חייב להיות מוזמן לנבחרת בטח לא אחד כזה שכל הזמן ששיחק בנבחרת רק הזיק לה והדברים אמורים לגביי זדנבגר בדיוק כמו שהם אמורים לגביי יניב קטן.
    כל הזימונים מלבד הזימונים של גזל על חשבונו של טל והזימון של תומר על פניי בנאדו הם זימונים מוצדקים.

15. iverson13 Member

עזוב זנדברג וקטן--רביד גדל?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx