נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/11/07.

1. איגור .פ. Member

אם מה שקובע ההפרש שערים בין הקבוצות אז זה עוד יותר מקשה.

עדיין אנשים בשבילכם אל תפתחו ציפיות כי הקמפיין הזה גמור מבחינת ישראל.

2. SeRgInHo Member

כן, אני בלב שלם בטוח שאין הבדל בין הקמפיינים. אולי תעיר את עיני ותגיד לי במה אני טועה? שוב פעם מפסידים/עושים תיקו מול נבחרות איכותיות מאיתנו בלי שום ניסיון ליזום ולנסות לנצח את המשחק, ושוב פעם מנצחים את כל הקטנות, למעט הפאשלה (אם אפשר לקרוא לזה כך) בבית לנבחרת שלדעתי לא נופלת מישראל. וכן, שוב פעם מאבדים את הסיכוי הממשי לעלות הלאה שלושה-ארבעה מחזורים לפני הסיום ומתחילים לחשב כל מיני וריאציות הזויות שיעלו את ישראל הלאה.

3. riquelme1 Member

למה אתה לא רוצה שנעלה, כי מי מהבית העלוב הזה טובה יותר מישראל? אולי שוויץ, ואולי יוון, אולי..

עוד פעם עומר השטויות שלך עוד פעם, אנחנו לא נופלים לא מיוון ולא משוויץ מבחינת חומר שחקנים, אנחנו הרבה יותר טובים מלטביה מבחינת חומר שחקנים, זה שהפסדנו פה במשח אחד ותיקו שהטלבים השיגו בדקה ה90 בלטביה, לא אומר שהם יותר טובים, כי אם נילך גם ככה לוקסמבורג יותר טובים משוויץ, הרי שוויץ הפסידו להם בבית!

ועכשיו ברצנינות זה בית עלוב, אם היה לנו מאמן נורמאלי שלא היה מעלה לך את עומר גולן ואבי סטרול שחקנים שלא רואים דשא, והיה פותח אם ברדה המצויין ואם בן סהר חלוץ אספניול שב20 דקות הוכיוח שהוא טוב מגולן האפס מאופס. אם היה לנו מאמן נורמאלי הינו עולים מהבית הזה, יוון לא מצליחה לנצח את מולדובה העלובה נשיצחנו אותה בחוץ, שוויץ לא מנצחת את לטביה.

עומר, אתה יכול להשוות את הסגל שלנו לסגל של לטביה?

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ונניח שמה שקורה זה הפרש שערים בשביל שמה שאמרת יקרה אתה צריך באמת תיקו בין לטביה ויוון ולא רק זה כמובן שאתה צריך לנצח בשוויץ וגם לנצח לפחות 0:6 את מולדובה, לפחות! כי אני יוצא מנקודת ההנחה שיוון תיתן ללוקסמבורג לפחות 0:6 לפחות. עכשיו אתה מוביל עליהם בשער (איזה עצוב שהגענו למצב שאנחנו צריכים תיקו ולהסתמך על שערים אבל מצד שני את המונדיאל הקודם החמצנו על שערים...)

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/09
  5. איגור .פ. Member

זה ההסבר הכי טוב שיכולת לקבל ,אני גם יוסיף משהו
    אני מקווה שאתה לא משווה נבחרות כמו יוון שוויץ לצרפת ואירלנד,אנגליה קרואטיה ואפילו רוסיה לבית של עכשיו ,אולי להוציא את שוויץ ,הבתים ההם באמת לא היה סיכוי מההתחלה לעלות לשום מקום ,אני גם לא חושב שיוון בבתים כאלו היית עולה בקלות ,אז אתה חושב שישראל היית עולה

6. AronB Member

אין אם בכלל, הוצאנו נקודה מצמד המפגשים נגד לטביה, נקודה מצמד המפגשים נגד יוון, נקודה בחסד נגד שוויץ...

סתם משחק, לא ראיתי ולא זכרתי שיש אותו בכלל (יום הולדת לחבר יקר הרבה יותר חשוב), שחזרתי ראיתי 7-0 ופשוט נקרעתי מצחוק.

7. Igi Member

ואני מאמין בלב שלם שלמרות השנאה לישראליות, גם הפעם אפילו אתה לא מאמין לדברים שאתה כותב.

איך אתה יכול להשוות קמפיין שנגמר הסיפור שלנו 3 מחזורים לסוף כשהיריבות שלנו,3 הנבחרות ה"חזקות", הן יוון, שוויץ ולטביה, לעומת בתים שבהם 3 הנבחרות האחרות היו צרפת, שוויץ ואירלנד/אנגליה, קרואטיה ורוסיה?!
    לא משנה בין מי למי תשווה, כל נבחרת בשני הבתים הקודמים טובה יותר מכל נבחרת בבית הנוכחי. כשעוד לפני שני קמפיינים הנבחרת נלחמה עד המשחק האחרון... פשוט קמפיין עצוב ומביש מכל בחינה שהיא. לא הייתה שום שיטה, שום מגמה(חוץ מהמגמה של שיתוף השחקנים שלא משחקים בקבוצות שלהם והזנחת שחקנים ששיחקו קמפיין שלם דווקא לפני משחק מכריע נגד לטביה), אף צעיר לא קודם(סהר נכנס בקמפיין הקודם)... הנבחרת רק ירדה לשפל חדש.

8. riquelme1 Member

תפסיקו כבר להתייחס לסרגיי, גם אם היינו היום מקום ראשון הוא לא היה מפרגן, הבן אדם שונא ישראל ולא רוצה בכלל שיראל תעלה למונדיאל.

בטח שיש הבדל מקמפיינים קודמים, זה הבית הכי קל שישראל קיבלה מאז ומעולם, ובבית כזה ישראל מפשלת, זה המקפיין הכי גרוע של ישראל מאז שהגיעה לאירופה, אם מאמן נורמאלי, לא אחד שסם את עומר גולן וקוז'קין בהרכב, ומעלה הרכב נורמאלי היינו היום במונדיאל כבר.

הכוכב הכי גדול של לטביה משחק היום בא''אק אתונה הכוכב שלנו משחק בליברפול, ועוד שחקנים בליגה הספרדית בהרכב. אנחנו נבחרת טובה יותר מלטביה והפסד להם, שגם בהפסד ומשחק כ כך מביש בהרכב מביש, היינו טובים יותר מהם, בגלל גול מקרי בקרן זה לא אומר שנבחרת לטביה טובה יותר, גם בלטביה היינו טובים וגול מקרי בדקה ה92, לוקסלמבורג ניצחה את שוויץ, זה לא אומר שהיא טובה יותר מימנה. מבחינת ומר שחקנים אנחנו צריכים להיות במונדיאל מבית עלוב כזה.

9. SeRgInHo Member

רק עיוור לא רואה שלישראל הרבה יותר קשה לשחק מול נבחרות אפורות ומסתגרות כמו שוויץ ויוון מאשר נגד צרפת ואנגליה (שהייתה אז בקמפיין הכי גרוע שלה ב 16 השנים האחרונות, ועדיין קשטן הניף ידיים באוויר אחרי 0-0 ביתי)
    צרפת, אירלנד, שוויץ - 6 משחקים=0 נצחונות
    רוסיה, אנגליה, קרואטיה - 6 משחקים=ניצחון אחד שהושג בגרבג' טיים
    יוון, לטביה, ושוויץ - 5 משחקים=0 ניצחונות

הנה לך הסיכום של שלושת הקמפיינים האחרונים, ואם אתה רוצה אני אלך יותר רחוק... בכל הקמפיינים האלה ישראל השיגה 0 ניצחונות מול שלוש נבחרות בחירות חוץ מישראל או בנוסף ל. אז מצטער, מבחינת התוצאות אני לא רואה במה שונה הקמפיין הזה מהקמפיינים עברו. האמת שגם מבחינת הכדורגל אין ממש הבדל.

תמשיכו לזלזל בשוויץ ויוון. תמשיכו לטעון שאנחנו יותר טובים מהם. הם בינתיים יעשו את שלהם בדרום אפריקה וימשיכו להתקדם בזמן שאנחנו נמשיך בספירה. כמה עכשיו? 39? אבל מי סופר...

10. חל יל Member

גם אם נגיע למצב שניצ בשויץ מעלה אותנו באנקר באקנר
    קשטן יקבל גול דקה 90 ויגמר 1-1 בגלל חור בחומה

בואו נקוה שננצ את מולדוב ושלפחות נהיה דרג ג בהגרלת 2012

11. riquelme1 Member

אף אחד לא אמר שאנחנו טובים יותר, מבחינת הרמה אנחנו לא פחות טובים מהם, ומבחינת חומר החשחקנים. את נבחרת לטביה ניצחנו בעבר כבר 3 פעמיים ופעם אחד תיקו והפסד שקראו במקפיין הנורא ואיום הזה.

אם מאמן נורמאלי, שבוחר הרכב על פי כושר הנתון של השחקנים, ולא נותן לשחקן שלא משחק דקה בליגה הבלגית כמו עומר גולן הרכב בכל המשחקים במקפיין עד עכשיו(!), עומר גולן פתח בכל המשחקים במקפיין למרות שלא רואה דשא בכלל בלוקרן, שיש לו חלוצים טובים כמו קולאטי שפתח את העונה בצורה אדירה בגרמניה, חלוץ אספניול שכבש צמד נגד ליברפול, ונותן בתחילת המקפיין לקוז'קין שחקן ספסל בבייתר לשחק, אם מאמן נורמאלי היינו היום במצב מצויין ואולי אפילו כבר בשלב הבא.

תראו את ארגנטינה אם אחד הסגלים הטובים בועלם, מקום חמישי בבית בדרום אמריק, שנבחרות בינונייות מינוס כו אוקואדור, בוליבייה נותנים להם שישיות, שוב בגלל מאמן.

קשטן ימח שימך.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי נעפיל ליורו בפולין ואוקראינה ואז אחרי שהשחקנים יעשו מסע במחנות השמדה יבוא איזה מאמן אחר ויגיד שזה לא טוב שעושים את הטיולים האלה ונסיים עם שלושה הפסדים ונלך הביתה בלי שנשים גול/נעבור את החצי אחרי 0:6 לאנגליה, הולנד וצרפת בבית המוות.

אנחנו נבחרת ביזיונית, הפסדנו מול לטביה 5 נקודות מול פאקינג לטביה!!!!!!!!!!!!!!!! מי זאת לטביה!!!!!!!!!!!!!!!! מי זאת!!!!!!!!!!! אם לשחקנים האלה היה כבוד היינו מנצחים בריגה ופה ועכשיו היינו עם 17 נקודות כשניצחון על מולדובה ותיקו בין יוון ללטביה היה שם לנו סופית מקום בפלייאוף ומחזור אחרון משחק על כל הקופה בשוויץ..

אבל אתם יודעים מה? אני לא רוצה תיקו בין יוון ללטביה, אני רוצה ניצחון לטבי כדי שהלטבים יעלו ואז בכלל נשב ונצחק על כמה שאנחנו אפסים.

ובקשר לארגנטינה הלוואי והיא לא תעלה למונדיאל, זה בושה עוד יותר גדולה מה שמראדונה והשחקנים שלו עושים והלוואי שיפסידו היום את המשחק שלהם ויעופו.

13. riquelme1 Member

אתה יכול להמשיך להשאים את השחקנים ואת הנבחרת, האשם היחיד והבלתי מעורר שאנחנו כרגע בלי סיכוי(קלוש) לעלות למונדיאל הוא דרור קשטן

גם נבחרת שמפסידה ללוקסמבורג(כן זאת שניצחנו היום 7-0), ושלא מנצח את לטביה בחוץ, לא צריכה להיות במונדיאל לא?.

14. Igi Member

ורק חסר הבנה מוחלט לא בכדורגל, אלא בספורט יכול לכתוב את המשפט שאמרת, שלקבל נבחרות גדולות עדיף לישראל(ולכל קבוצת כדורגל/כדורסל/כדורמים) מאשר לקבל נבחרות שעם התנהלות נכונה היא יכולה להתמודד עימן. וזה מה שמשתמע מהדברים שלך שלישראל "יותר קל" לשחק נגד נבחרות גדולות. במשחק בודד בבית בטח שיותר נוח לשחק בונקר על תיקו, אבל זה אומר שבתמונה הכוללת צריך כל הזמן לקבל את השמות הגדולים של אירופה ולזה צריך לקוות?! ממש ממש לא, הנה לך קיבלנו בית שכזה ותראה מה קורה כשעל הנייר הוא כבר מזמן היה אמור להסתיים - הנבחרות ה"בכירות" לא מצליחות לנצח את נבחרות הדרגים הנמוכים ובגלל זה אנשים עדיין שואלים על הסיכויים.

וזה יפה שהבאת את הנתונים האלה, אבל אני באמת קורא ולא יודע למה בדיוק אתה מתעקש לא להבין ולהשוות בין התוצאות בבתים הקודמים לבין התוצאות בבית הנוכחי, כשעם כל הכבוד לשוויץ ויוון, לא צריך להגיע למצב שמבחינת התוצאות נטו התוצאות זהות לקמפיינים הקודמים, מהסיבה הפשוטה שהבית הזה לעומת הקודמים הוא בית עלוב.

ותמשיך "לזלזל בישראלים" כמו שאתה טוען שמזלזלים בשוויץ ויוון. אני טוען ששתיהן נבחרות יותר טובות מישראל. לא ב"כישרון" או הכדורגל הכל כך משובח שלהן, אלא במנטאליות, במאמן, בניסיון ובתלכיד הקבוצתי. ועדיין, עם התנהלות נכונה מצד המאמן (וגם קצת מזל ואופי מצד השחקנים-מה שכנראה בלתי אפשרי לבקש) היה לנו סיכוי הרבה יותר ריאלי לעלות.

15. riquelme1 Member

הלוואי, הלוואי ויהיה נס ונהעפיל למונדיאל,רק בשביל לסתום פה כמה פיות מלוכלכלים שלא רוצים בהצלחת הנבחרת. מצד שני, קשטן ישאר, אז אני חלוק פה.

גם ב1-1 פה נגד ויוון, וגם ה2-1 בחוץ יוון לא הוכיחה שהיא יותר טובה מאיתנו, בשתי המשחקים האלה הם שיחקו אפור ומגעיל ולא הרשימו, גם ב2-2 של שוויץ פה שוויץ לא הית עדיפה, בקיצר זה בית מאוזן שישראל אם מאמן טוב יותר הית עולה מימנו.