נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/11/07.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לא היינו רכיכות והמשחק מול לטביה היה מסתיים בניצחון כחול-לבן כך הייתה נראית טבלת הבית בתוספת המשחקים הערב:

1. שווייץ 17 נק'
    2. ישראל 15 נק'
    3. יוון 14 נק'
    4. לטביה 11 נק'

כאשר המשחקים שנשארו הם:
    ישראל - מולדובה
    יוון - לטביה
    לוכסמבורג - שווייץ
    שווייץ - ישראל
    יוון - לוכסמבורג
    לטביה - מולדובה

אנחנו פראיירים ולפי המשחקים שנשארו אין לנו שום סיכוי לעלות למרות המתנות הערב.

2. riquelme1 Member

זה לא עובדה, ישראל נבחרת טובה יותר מלטביה ולא נןפלת לא מיוון ולא משוויץ. זה שלטביה ניצחה פה לא אומר שהיא טובה יותר.

ישראל הית חייבת לעלות מהבית העלוב הזה, פשוט חייבת.

רגע שאני יבין, תאורתיית יש לנו סיכוי לעלות?

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/09
  3. c_web Member

צאו מהסרט שנסיים מקום 2. הקמפיין הזה נגמר ברגע שסיימת ב 2-2 בבית מול שוויץ במחזור הראשון.

ביזיון של נבחרת, קשטן הביתה ויאללה לקמפיין הבא.

4. איגור .פ. Member

אלא אם כל ההפתעות הגדולות יקרו ואז אנחנו עוד נעלה מהמקום הראשון

5. Igi Member

אם להוציא רגע עוד תסריטים לא הגיוניים של ניצחונות של הדייגים בבית הזה על 3 הנבחרות העליונות, אז כן, התסריט הכי הגיוני שישראל תוכל להגיע למחזור האחרון עם סיכוי לעלות הוא אם יוון ולטביה יסיימו בתיקו.

6. לב ישראל Member

מקום שני וזהו . אני מעדיף שהשוויצרים יעלו כבר נגד לוקסמבורג ונגדנו יעלו עם הרכב חסר.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע על מה אתם מדברים, אבל יש לנו עוד משחק חוץ 'קל' נגד שווייץ. בלי ניצחון אנחנו יכולים לדבר עד מחר, לא רק זה, בוא ננצח קודם את מולדובה כי את לטביה גם כן כבר ניצחנו, לא?

8. איגור .פ. Member

תאורטית יש אבל אנחנו ישראל ועיף שנפסיק לדבר על זה ,ונתחיל לחשוב על הקמפיין הבא.

9. SeRgInHo Member

אז רגע לפני שחשבנו שהקמפיין הזה הוא הגרוע בהסטוריה הגיעו תוצאות היום, ושאלת המאה: אז במה בעצם שונה הקמפיין הזה מכל הקמפיינים האחרים? שוב פעם אותם חישובים תיאורתיים שבחיים לא יקרו, שוב פעם אחרי שכולם קברו אותם (בצדק) ישראל "קמה מהקבר" ושוב פעם כולם יתפללו שאיזה לוקסמבורג תנצח את שוויץ ואנחנו שוב נהיה "תלוים בעצמינו"! וכן, שוב פעם אותו כדורגל צפוי ולא משכנע.

אז מבחינתי, אין שום הבדל בין הקמפיין הזה לאחרים. אנשים שמבינים דבר או שניים בכדורגל ידעו שישראל איבדה את הסיכוי לעלות עוד במשחק הראשון של הבית מול שוויץ. לכל שאר החולמים, הנה יש לכם הזדמנות לחלום עודחודש ולדחות את הקץ עוד קצת.

10. Igi Member

אין מה לדבר על "אם" ננצח את מולדובה. זו עדיין לא לטביה והיא לא בהרבה יותר טובה מלוכסמבורג ודווקא מול נבחרות כאלה ישראל יודעת להביא את היתרון הטכני שיש לה למצב שיעפיל על המנטליות העלובה... באמת שאני לא יודע איך יוון לא מצליחה לנצח נבחרת כזו, בעצם אני כן מבין, כי גם היא לא יותר מנבחרת בינונית, כמו כל הבית הזה.
    אז אם באמת נוציא את כל התסריטים של ניצחונות הדייגים על 3 העליונות, הסיכוי --היחידי-- הוא באמת תיקו של יוון ולטביה וכמובן להגיע למשחק האחרון בשוויץ כשהם כבר יעפילו אוט' ולנצח.

לא יאומן שהנבחרת ליגת נערים מלוכסמבורג ניצחה את היצפלד בשוויץ...באמת שאין דברים כמו הבית ההזוי הזה.

סרג'יניו, אתה באמת לא רואה את ההבדל בין הקמפיין הזה לקמפיינים הקודמים? אז תרשה לי לחדד לך:
    אנגליה, קרואטיה, רוסיה
    צרפת, שוויץ, אירלנד
    .......................... שוויץ, יוון, לטביה .............................

מן הסתם כשאנחנו מסיימים את הקמפיין כ"כ מוקדם בבית עם נבחרות הרבה יותר חלשות מבעבר, זה הקמפיין הכי מביש ב20 שנים האחרונות בערך.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

די נגמר הסיפור, אני לא רוצה שנעלה למונדיאל לא משנה מה קורה אסור לעלות למונדיאל קמפיין כזה בזיוני ומביש לא היה מעולם אפילו התיקו מול מלטה נראה מול הקמפיין הזה כהישג.

הסיכוי היחידי לעלות למונדיאל זה תיקו של יוון עם לטביה, ניצחון שלנו במולדובה, ניצחון שלנו בשוויץ וניצחון של יוון/הפסד/תיקו שלהם עם לוקסמבורג ומה שמכריע זה הפרש השערים ולא המאזן בין הקבוצות, אבל אין כזה מצב.

נבחרת ישראל לא נופלת מיוון ושוויץ? תגידו לי אתם בסדר? על מה אתם מדברים בכלל, ניצחנו את לוקסמבורג זה אומר שאפשר לחזור ולהלל את חבורת הליצנים האלה שלובשת מדים כחול לבן? התיקו שהשגנו נגד שוויץ היה פוקס, ההפסד ליוון הגיע לנו, ואנחנו לא נבחרת יותר טובה מלטביה, הפסדנו להם בבית ועשינו תיקו בחוץ, לטביה ברמה שלנו אם לא יותר טובה וזה הוכח ביום שבת שבמשך 90 דקות הנבחרת שלך לא מצליחה להגיע למצב...

12. איגור .פ. Member

אני יסביר לך אני לא חולם ,אני רק הראתי שבעקבות התוצאות היום יש סיכוי קטן.

אני מבין דבר אחד או שניים בכדורגל ,אז מין הסתם שאנחנו לא נעלה, כי ישראל לא בטוח ובאמת לא בטוח שתנצח בכלל את מולדובה ושלא נדבר בכלל על שוויץ בבית שלהם שאין שום סיכוי שננצח.

אני רק חולק עלייך ,אני חושב שהקמפיין הסתיים בלטביה בשער בדקה ה90 שחטפנו, אני יסביר לך למה ,כי במשחק בית מול שוויץ הראנו אופי וחזרנו לתיקו ,אז ככה שתחשוב על זה שאם לא היינו חוטפים שער דקה 90 מול לטביה ,תוריד להם נקודה מהטבלה עכשיו ותוסיף לנו עוד 2 נקודות, ותקבל בית הכי צפוף במוקדמות.

לסיכום וזה לא רק לך אני לא חושב שישראל תעלה כי את ההזדמנויות שלנו הפסדנו ולא מגיע לנו ,וניסים לא יקרו.

13. Jose Mourinho Member

אז הייתה נפילה, עכשיו ישראל צריכה לאסוף את עצמה ולהילחם עד השנייה האחרונה. אין "אם" בכדורגל, גם אם ישראל הייתה מפרקת את לטביה ולוקסמבורג גם יחד, אין זה אומר שבהכרח שווייץ ויוון לא היו מנצחת היום, מכיוון שהיה עליהן הרבה יותר לחץ לנצח.
    אני אצמצם לרגע את האפשרויות שהביא איגור:

בתסריט אפשרי, קודם כל ישראל צריכה לנצח את מולדובה ולהתפלל לתיקו בין יוון ללטביה. אם לוקסמבורג תצליח לעשות נס כמו בפעם הקודמת ולסחוט אפילו תיקו משווייץ, זה יהיה מצויין.
    במצב הזה שווייץ תהיה עם 18, ישראל, יוון ולטביה עם 15, כאשר ישראל במקום השני בזכות הפרש שערים עדיף.
    במחזור האחרון, עדיין עם הפרש שערים עדיף על שווייץ(בתקווה שכמו שאמרתי קודם, לוקסמבורג תסחט מהם תיקו), ישראל כמובן תהיה חייבת לנצח שם, ואז, אלא אם כן יוון ולטביה גם יחליטו פתאום לתת 0-7, ישראל במקום הראשון.
    במצב מסויים גם תיקו של ישראל בשווייץ בתוספת לתיקו של לוקסמבורג ביוון ושל מולדובה בלטביה יעלה את ישראל מהמקום השני, אבל קשה להאמין שזה יקרה. ישראל יכולה גם להגיע למקום השני במידה ותנצח את שני משחקיה כאשר לטביה תנצח ביוון ותפסיד בבית למולדובה. אבל שוב, קשה להאמין שזה יקרה.

בתסריט יותר ריאלי, ישראל מנצחת את מולדובה, תיקו בין יוון ללטביה, שווייץ מנצחת את לוקסמבורג וסוגרת את סיפור המקום הראשון. ישראל במקום השני בזכות הפרש שערים עדיף - ובמחזור האחרון, עדיין ישראל חייבת לנצח בשווייץ(במקרה כזה יכול להיות שהיצפלד לא יעלה הרכב חזק אם כי קולות הספורטיביות יקראו לשוויצרים לעלות אך ורק כדי לנצח), ושוב לקוות שיוון ולטביה לא ינצחו בהפרש גבוה. גם מקום שני, ביחס למצב הנוכחי, יעורר שמחה גדולה.

בתסריט מבאס, יוון מנצחת את לטביה, ישראל את מולדובה, ושווייץ את לוקסמבורג. במצב כזה, שוויץ כאמור תבטיח את המקום הראשון, וישראל תצטרך להתפלל שלוקסמבורג תוציא נקודות ביוון(לא יקרה), בתוספת לניצחון בשווייץ.

אז כמו שכולם רואים, משחק המפתח בהנחה שישראל תנצח את שני משחקיה הנותרים - יוון-לטביה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/9/09
  14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפרש שערים לא קובע לדעתי, לדעתי הוא קובע רק אם התוצאות בין הנבחרות הן שוויון...

תן לי לתקן אותך: משחק המפתח היה ישראל לטביה - והפסדת בו!

15. Igi Member

האמת שגם אני מסכים עם זה, אבל עדיין אנשים שאלו אם יש סיכוי תיאורטי ויש אחד כזה, חוץ מזה יהיה נחמד לבוא למשחק האחרון עם שאיפה גם אם הכי קטנה למשהו...