נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/11/07.

1. קטלוני Member

מנסיון כדי לבוא למשחקים חשובים בקמפיינים הבאים בגישה שכל משחק הוא חסר משמעות ואין סיכוי לעלות כי רק בגישה הזו הנבחרת הזאת מנצחת.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

9-0 על טייוואן לפי רסקין.
    בכל מקרה אנחנו פרייארים שלא ניצחנו יותר,נבחרת לוקסנבורג פשוט בדיחה מהלכת,אני חושב שאני לא אגזים אם אני אגיד שהנבחרת הזאת לא ברמה של ליגה לאומית בארץ.

מגיע לברדה מחמאות,כל משחק הוא רץ מנסה ולדעתי הוא השחקן היחיד בקמפיין שיסיים עם מחמאות,המשחק הזה הוא זכה לגמול בתור שלושער.

המשחק מול מולדובה בבית או בחוץ?

3. איגור .פ. Member

המשחק בבית ב10.10 ו4 יום אחרי זה ישראל מסיימת את הקמפיין בשוויץ

דרך אגב לטביה מובילה 2-1 על שוויץ ויוון 1-0 הבית הזה צמוד עד הסוף ,חבל שישראל לא במאבק.

כ"כ הנראה אם זה ישאר ככה הטבלה תהיה לטביה שוויץ יוון -16 נק' ישראל 12 נק'

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/09
  4. פרנקו בארזי Member

שוויץ ולטביה בתיקו 2-2 ויוון ומולדובה בתיקו 1, לא להאמין.
    אם ישראל היתה מנצחת את לטביה היינו במקום השני מעל יוון כשניצחונות מול מולדובה ושוויץ יעלו אותנו למונדיאל מהמקום הראשון
    איזה נבחרת של פראיירים יא אללה

5. SusPoni Member

הייתי שם כי קניתי כרטיסים מראש, באתי כדי לא להרגיש שבזבזתי 80 ש"ח על כלום (2 כרטיסי נוער לי ולאחי). היה משחק שכיף להיות בו, 7-0 זה לא תוצאה שרואים כל יום.

בכל מקרה, זה לא משנה בכלל את התמונה, קשטן צריך ללכת הביתה. 7-0 מול שחקנים שמשחקים כמו בנוער זה לא הישג גדול.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניב רסקין:
    "ב 10.10.98 ישראל ניצחה את סן מרינו 5-0,
    ב 7.7.99 ישראל ניצחה את את אוסטריה 5-0,
    ב 9.9.09 ישראל מנצחת את לוקסמבורג 7-0,
    מה זה אומר?"

שלמה שרף:
    "שצריך לשחק ב9 לחודש"

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל זה כל העניין, אם.
    נבחרת ישראל פחות טובה מיוון, שווייץ ולטביה וזאת כרגע עובדה. הניצחון של היום בכלל לא מזיז, היא למעשה רק מראה שיש לנו מנטליות של שום דבר. שלמה שרף יכול להיות ליצן, אבל אנחנו נראנו ככה מול לטביה. אולי היכולת שלנו היתה יותר טובה מש האורחת של היום, אבל מבחינה מנטלית אנחנו לא שווים יותר מהדוורים, בנקאים, עורכי דין וכו'.

אחרי שהובלנו 3-0 עברתי למשחקים אחרים...באירופה יש עוד מה לראות, לא ברמת גן ה'מלא' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

8. SeRgInHo Member

וואו, בקמפיין אחד שוויץ מאבדת נק' מול לטביה, יוון מול מולדובה ועוד פעם שוויץ מול לוכסמבורג. ואיפה ישראל?! מקום רביעי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    איזה בית חלש ועלוב. הלוואי והיה אפשר לבטל אותו ולא לשלוח אף נציגה ממנו למונדיאל

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שהכי עצוב זה שאם היינו מנצחים את פאקינג לטביה, היינו תלויים בעצמנו עד הסוף...עצוב נבחרת ישראל פשוט עצוב...

10. Igi Member

לא יאומן, אם הם עוד היו מנצחים, כמו שהיו צריכים לנצח, את הלטבים, היה סיכוי לא רע לעלות למונדיאל למרות ההפסד ליוון.

אני זוכר שעוד כשקיבלנו את הבית היו כאלה שהזהירו מפני הלטבים ,כנראה שידעו למה... בסופו של דבר לא יוון ולא שוויץ הרסו להם את הקמפיין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

11. קובי ברייאנט Member

ישראל במשחק מצויין מחצית שנייה מעולה אבל זה לא חוכמה מול נחברת כל כך חלשה כמו לוקסמבורג.מקווה שישראל תסיים יפה תקמפיין ותנצח את מולדובה החלשה ואת שוויץ שיותר טובה מאיתנו.נהנתי לראות היום תנבחרת מחצית שנייה חבל שמבשחקי אמת כמו לטביה אנחנו מפסידים פשוט נחברת של אפסים!

12. אשקלוניי Member

איזה פראיירים אנחנו
    יכלנו להיות מעל יוון
    אני חושב שאנחנו לא נופלים מאף נבחרת ואפילו נבחרת יותר טובה מכולם
    אולי בגלל שהיה לחץ על השחקנים וגם קשטן הזה לא הצליח לבנות את הנבחרת הכי טובה שאפשר
    במקום להזמין את קולאוטי ולפתוח עם בן סהר ולהוציא את עומר גולן ועוד כמה שינויים

13. לב ישראל Member

יש סיכוי לעלות עוד.

14. Jose Mourinho Member

חברים, זה כדורגל, לא בהכרח אם היינו נותנים 0-7 גם ללטביה וגם ללוקסמבורג, זה היה אומר ששווייץ ויוון היו מאבדות נקודות היום. זה המצב כרגע, וכמו שישראל יכולה לבכות את אובדן הנקודות מול לטביה, כך גם שווייץ ויוון יכולות, כל אחת במקרה שלה.

המצב כרגע הוא שישראל רחוקה 2 נק' בלבד מהמקום השני, ו5 מהמקום הראשון. אני בנאדם שאף פעם לא מאבד תקווה, ואני שמח שלפחות יהיה לי עוד מחזור עם (סוג של) מתח באשר לתוצאות בבית הזה. אל תשכחו שבמחזור הבא יוון ולטביה ראש בראש ותיקו במשחק הזה בתוספת לניצחון של ישראל בבית על מולדובה, מעלה את ישראל למקום השני בבית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/9/09
  15. איגור .פ. Member

אני ארשום משהו שתיאורטית אפחד לא דיבר עליו.

עשיתי טבלאות אחרי כל מחזור כדי לראות אם תאורטית יש סיכוי,מה שעכשיו תראו זה כמובן תלוי בנסציות שקשה להאמין שיקרו ,אבל עדיין לפנטז לחלום תמיד אפשר.

אז ככה עשיתי טבלה אם המשחקים היום יסתיימו ככה.

הטבלה לאחר המשחקים של היום 2 מחזורים לסוף
    1.שוויץ-17 נק'(+7)
    2.יוון-14 נק'(+6)
    3.לטביה-14 נק'(+5)
    4.ישראל-12 נק'(+8)הנבחרת שכבשה הכי הרבה שערים בבית בעקבות התוצאה היום.
    5.לוקסמורג-5 נק'(17-)
    6.מולדובה-3 נק'(9-)

עכשיו תשימו לב אם המשחקים במחזור הלפני האחרון התוצאות יהיו מפתיעות ,אם לוקסמורג ומולדובה יצליחו לחולל סנסציות.
    יוון מנצחת את לטביה או מסיימת בתיקו
    ישראל מנצחת את מולדובה ולוקסמבורג מצליחה בפעם השניה להפתיע לנצח או לסיים בתיקו ככה יראה הבית ,מחזור לפני אחרון.

נגיד ושוויץ סיימה בתיקו ויוון תנצח הבית יראה ככה:
    1.שוויץ-18 נק'
    2.יוון-17 נק'
    3.ישראל-15 נק'
    4.לטביה-14 נק'
    5.לוקסמורג-6 נק'
    6.מולדובה-3 נק'

*כמובן שאם לטביה תנצח אז היא במקום השני.ויוון רביעית.

האפשרות השניה היא במחזור הלפני האחרון היא:
    לטביה יוון תיקו,ישראל מנצחת ולוקסמבורג פעם שניה מנצחת הבית יראה ככה:
    1.שוויץ-17 נק'
    2.יוון-15 נק'
    3.לטביה-15 נק'
    4.ישראל-15 נק'
    5.לוקסמורג-8 נק'
    6.מולדובה-3 נק'

ובמחזור האחרון אם התוצאות יהיו כאלו יוון - לוקסמורג ולטביה מולדובה מסתיים בתיקו וישראל מפתיעה ומנצחת את שוויץ תשימו לב לטבלה:

1.ישראל-18 נק'
    2.שוויץ-17 נק'
    3.לטביה-16 נק'
    4.יוון-16 נק'
    5.לוקסמורג-9 נק'
    6.מולדובה-4 נק'

אבל אנשים אל תקטלו אותי כי אני יודע שזה לא יקרה וישראל סיימה את הקמפיין זה רק תאורטית מראה שיש סיכוי אחד למיליון שיקרה כי מין הסתם מולדובה ולוקסמבורג יפסידו לכולן