נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Nov 25, 2007.

1. Number 8 Member

כמה איצטדיון רמת גן הולך להיות ריק מחר...
    גם ההתאחדות יודעת זאת והיום היא התחילה לחלק כרטיסים לילדים שמשחקים כדורגל. בן דוד שלי בן 10משחקים בעירוני מודיעין והיום הוא קיבל 3 כרטיסים בחינם. הוא הציע לי לבוא אבל מחר אני חוזר לבסיס, אבל בכל מקרה אני בספק גדול אם הייתי הולך למרות שהכרטיסים בחינם, אני לא מתכוון לבזבז את הזמן שלי על החבורה העלובה הזו שנקראת נבחרת ישראל.

2. בועז Member

מבין כל הטענות שיש כאן לאנשים לקשטן(אין מקום כבר בכדורגל המודרני למאמנים מיושנים כמוהו), בניון(לא ככה צריך להתנהג כשאתה יודע שיש ילדים בבית שרואים אותך ומחקים אותך אחר כך. אז אתה עצבני,וואו. והיכולת העלובה שלו לא עיצבנה עשרות אלפים אחרים שצפו בו?)שרף( חייבים לגרש אותו מהתקשורת ולהרחיק ממנו את המיקרופונים, הבן אדם סוגר חשבונות עם אנשים ומקבל על זה כסף) וברקוביץ'( וואן מפרסמים ש103% מהציבור בעד שהוא יהיה המאמן הבא..נו באמת די לזלזל באינטליגנציה של הקוראים, כמה מקרי שוואן הוא האתר הראשון שפרסם את הידיעה. האם זה קשור למערכת היחסים שלו עם אופירע? מה פתאום...)

אני חייב לדבר על מי שבעיניי הוא הבדיחה הכי גדולה של הקמפיין הזה, שהתחיל בהצהרות כמו "אנחנו עולים", המשיך ב "הליגה הישראלית היא ה6 בטיבה באירופה" ונגמר ב"דברו איתי אחרי הניצחון על לטביה בשבת". זה נהדר שאתה מלא אופטימיות ואולי זחיחות היא מילה עדינה עבורך, אבל כשאתה בעצמך אין לך שום קשר למה שיקרה או לא יקרה על הדשא, אסור לך להביע את דעתך בצורה כל כך נחרצת ולא מנומקת. כלומר, בוודאי שמותר לו כי אנחנו במדינה דמוקרטית, אבל, אם הוא חושב שבפעמים הבאות שהוא יפתח את הפה שלו מישהו בציבור הישראלי יאמין למה שמכונת החירטוטים הזו פלטה בלי הרף בתקופה האחרונה, הוא טועה. הבן אדם סימן את עצמו ומירקר בגדול כבן אדם זחוח ומנותק מהמציאות. כאילו הפליג בדימיון שהמגלומניה שלו יצרה לו ולעולם לא שב למציאות. אבי לוזון שהבטיח נכשל. אם היה עושה עבודתו בשקט ולא מתרברב כך לא הייתי חושב לרגע שהאשמה שלו, אבל, מי שמגיע לכל הטקסים מעונב ומדושן עונג ומספר על כמה הוא קידם את הכדורגל פה , צריך לדעת לקחת אחריות על כישלונות גם כן. יאללה הביתה.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי עכשיו בערוץ הספורט את הקטע של מסיבת העיתונאים. על מי שני החבר'ה האלה מנסים לעבוד? לפוליטיקאים יש כשרון להגיד דבר משהו ולמרות שהם יודעים שזה שקר הציבור קונה את זה. אני לא קונה את כל השולם וכל האהבה שראיתי במסיבת העיתונאים.

לדעתי צמד המאמנים למעשה נכנעו לבניון כי ממה שהבנתי הרבה מאד שחקנים תמכו ועדיין תומכים בבניון. כשבאימונים שאחרי המשחק שני הצדדים בכלל נראים כאילו במלחמה אז אני עכשיו לא קונה את כל המלים האלה. אם הם רצו ללכת עד הסוף הם היו מתנשקים...

אין לי מושג למה קשטן עוד עומד על הקווים? איפה הכבוד העצמי שלו? עזבו את לוזון שכבר 'מחפש' מאמן חדש. מה קשטן עוד רוצה להשיג עד הקיץ הבא? הוא גם ככה מסיים את תפקידו, האם מישהו יכול לעזור ליח לצאת מהפלונטר הזה?

יוסי בניון היה צריך לחזור לאנגליה. קודם כל מקפטן אנחנו לא אמורים לראות כזו התנהגות על הספסל (אפילו אם הוא צדק), אבל האם המשחק נגד לוקסמבורג כל כך משמעותי שאנחנו צריכים את בניון?

מלה אחרונה על לוזון, האם האידיוט הזה עדיין לא הבין שמחר איצטדיון רמת גן יהיה ריק לגמרי? איזה פראייר הולך לראות משחק לפרוטוקול מול לוקסמבורג? וזה עוד באיצטדיון של ארבעים אלף מקומות. לוזון היה צריך להעביר את המשחק לבלומפילד או להרצליה, אבל האדון הנכבד בטח דיבר יום ולילה עם מאמנים זרים...

אני באמת לא מצפה שנבחרת ישראל עולה לטורניר גדול, באמת שלא, אבל קצת מקצוענות? בסה"כ ליבי עם ישראל ואני מעוניין בהצלחתה, אבל אני אמות מצחוק אם בקושי איזה אלפיים איש יהיו ברמת גן שלא לדבר על אולי איזה תיקו עלוב מול קבוצה חצי חובבנית. רק בשביל להעיף את לוזון והקרקס הנודד שלו!!!

4. riquelme1 Member

קשטן מבזה את עצמו ואת שמו, שהא נשאר בנבחרת אחרי הכשלון שלו, והוא עדיין ממשיך להגן על עצמו בזה שהוא אומר שהוא השיג את אחוזי הצלחה הגבוהים ביותר ושהוא עשה יותר מאמנים אחרם, בושה וחרפה המאמן הזה מסרב להודות בכשלון שלו ומשווה את עצמו לאחרים שנכשלו, במקום שיגיד נכשלתי וילך הביתה.

יוסי בניון צריך להשאר בנבחרת, אני לא מבין מה רוצים מימנו, אין שחקן שלא תעצבן שמחליפים אותו, הוא קילל נכון, אבל הא לא קילל את המאמן בפנים הוא קילל מתוך עצבים שהוא הוחלף, אני לא מבין מה הבעיה, אם הי משעים שחקנים שהם מקללים חצי מהשחקנים היום היו מושעים, בליגה הספרדית כל 10 דקות אתה רואה שחקן אומר: איחו דה פוטה, או באנגית פאק אול, בגלל זה צריכים לזרוק שחקן? חאלס כבר, אם ליוסי לא היה אכפת הוא היה הולך לחדרי ההלבשה כמו כל השחקנים שמקלבים אדום, יוס כמו קפטן נאמן נשאר בספסל ועודד את החברים שלו, הוא לא קילל את קשטן רישמית, הוא לא זרק, הא לא הרביץ, בסך הכל קילל ואמר למה אני? תיירי הנרי אמר על מאמנו לנבחרת צרפת שהוא משעמם אותו ואין שום דרך, לא ראיתי אף אחד שאמר שצריך להשאות אות.

בקשר לאיצטדיון, אי אפשר כבר לעביר את המשחק עכשיו, עושיםפ אתזה לפני, לוזוון לא יכול להעביר את המשחק עככשיו לאיצטדיון אחר, וגם אם כן איזה תועלת אתזה רואה בזה בדיוק? גם לבלופילד או לקופסא לא היו באים אוהדים, המשחק הזה כבר לא משנה כלום.

5. riquelme1 Member

קשטן מבזה את עצמו ואת שמו, שהא נשאר בנבחרת אחרי הכשלון שלו, והוא עדיין ממשיך להגן על עצמו בזה שהוא אומר שהוא השיג את אחוזי הצלחה הגבוהים ביותר ושהוא עשה יותר מאמנים אחרם, בושה וחרפה המאמן הזה מסרב להודות בכשלון שלו ומשווה את עצמו לאחרים שנכשלו, במקום שיגיד נכשלתי וילך הביתה.

יוסי בניון צריך להשאר בנבחרת, אני לא מבין מה רוצים מימנו, אין שחקן שלא תעצבן שמחליפים אותו, הוא קילל נכון, אבל הא לא קילל את המאמן בפנים הוא קילל מתוך עצבים שהוא הוחלף, אני לא מבין מה הבעיה, אם הי משעים שחקנים שהם מקללים חצי מהשחקנים היום היו מושעים, בליגה הספרדית כל 10 דקות אתה רואה שחקן אומר: איחו דה פוטה, או באנגית פאק אול, בגלל זה צריכים לזרוק שחקן? חאלס כבר, אם ליוסי לא היה אכפת הוא היה הולך לחדרי ההלבשה כמו כל השחקנים שמקלבים אדום, יוס כמו קפטן נאמן נשאר בספסל ועודד את החברים שלו, הוא לא קילל את קשטן רישמית, הוא לא זרק, הא לא הרביץ, בסך הכל קילל ואמר למה אני? תיירי הנרי אמר על מאמנו לנבחרת צרפת שהוא משעמם אותו ואין שום דרך, לא ראיתי אף אחד שאמר שצריך להשאות אות.

בקשר לאיצטדיון, אי אפשר כבר לעביר את המשחק עכשיו, עושיםפ אתזה לפני, לוזוון לא יכול להעביר את המשחק עככשיו לאיצטדיון אחר, וגם אם כן איזה תועלת אתזה רואה בזה בדיוק? גם לבלופילד או לקופסא לא היו באים אוהדים, המשחק הזה כבר לא משנה כלום.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הוא הסתכל על המאמן ואמר "כוס עמק ערס", אם זה לא היה מופנה לקשטן או סיני אז לא יודע למי.
    בניון לא אלוהים, למה אתם סוגדים לו? אני מאוד מעריך אותו בתור שחקן, הגיע לאן שהגיע בזכות, אבל במקרה הזה הוא ממש לא יצא בסדר, בלשון המטה, לא מגיע לו שום גיבוי על מעשיו, שיישא בתוצאות ולא ירים את האף למעלה, כי מבחינתי הוא לא יותר מ'עוד שחקן' בנבחרת, על אף שכמעט כולם טוענים שהנבחרת בנויה סביבו.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין למה עושים מזה סיפור..
    הנבחרת כבר כל כך לא מעניינת שמעניין לי את התחת מה קשטן ובניון,השלימו או לא..
    זה לא יפה,בניון התנצל,יאללה סיימו את הסיפור.
    עכשיו צריך לשחק יפה בשני משחקים האחרונים שלנו ולבקש מוויל סמית שיביא את הדבר הזה מMIB שמוחק את הזיכרון כי את הקמפיין המגעיל הזה אני רוצה לשכוח.

8. Raulito Madridista

חשבתי על משהו מוזר שעלה לי בראש - אולי דווקא העובדה שהרבה שחקנים ישראלים(יחסית) נמצאים בליגות אחרות, לא בהכרח מועילה לנבחרת, בעיקר משום שהשחקנים לא מספיקים להתאמן בייחד יותר מיומיים ברצף וקשה לעבוד על תיאום. דבר נוסף - יש הרבה שחקנים שהם על הספסל, ובשלבים כאלו של העונה, שגם ככה יש חלודה - זה עלול להיות מכריע. כמובן שהנושא שהעלתי זה לא דבר של 'שחור או לבן', כי בכל-זאת יבואו כאלה שיגידו שהשחקנים בכל-זאת מתאמנים ברמה גבוהה. אני מרגיש ששחקנים לא נותנים את הכל עבור הנבחרת, אולי רק בניון ובן-חיים. כמוכן, שום תירוץ לא מתקבל כשמשחקים כל-כך נורא נגד נבחרת נחותה כמו לטביה.

מסיבת העיתונאים של קשטן...בהחלט לא הוסיפה לו כבוד. מיותרת מאוד הייתה ההשוואה עם שאר המאמנים הקודמים. קשטן מנסה להראות שהוא הכי פחות נורא וזה לא דבר חיובי. גם הוא לא התייחס לכך שאחוזי ההצלחה שלו בקמפיין הזה הם נמוכים משמעותית -42 אחוז, בטח כשהיריבות ברמה כזאת, וזה גם דבר שצריך לקחת בחשבון. הדימוי של בן ואב בכל מה שקשור לבניון היה יפה, אבל זה לא רציני. קשטן ניסה להפיל את התיק על יוסי.

היום אני כן אראה את המשחק של הנבחרת ואני מקווה שהכבוד שלנו לא יגיע עוד יותר למטה. אני לא מצפה להצגה, אבל לניצחון ולקצת השקעה. צר לי שקשטן מאוד לא מגוון בחלק הקידמי. הייתי כן מרכיב את בן-סהר. ומעניין אם ברוכיאן יוכל לתת יותר מאשר נגד לטביה. עכשיו אין עליו שם לחץ והוא גם הרי לא נכנס במקום בניון, שגם עליו אני מניח יסתכלו הרבה היום.

9. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

לדעתי לוקסמבורג היא הנבחרת הכי חזקה מבין החלשות, היום לא ישחק השוער הראשון שלה וגם לא השחקן המקצועני היחיד שם, לא שזה כ''כ משנה מבחינת ישראל. על הנייר, אנחנו צריכים להביס אותם, אך זה רק על הנייר, ועל הנייר זה לא שווה יותר מדי. אם אראה את המשחק, אקווה לראות משחק אחד טוב של הנבחרת, וזה לא משנה שזאת בסה''כ לקסמבורג. אגב, כל הסיסמאות האידיוטיות של קשטן פשוט מעצבנות.

Last edited: Sep 9, 2009
  10. חל יל Member

אם אנו מנצ מעל 2 גולים = השיג מדהים

קשטן ה0 ממשיך לפתוח עםגולן המעופש בחוד
    במקום לשלוח את סהר לקזח

נבחרת של זבלים כמה גועל יאלה שיגמר הקמפין הזה כבר ויביאו מישהו חדש שיהיה אקשן להגרלה בפברואר

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש כאלו שאומרים שקשטן מרכיב את גולן בהרכב בגלל אבי לוזון, אם זה נכון(לדעתי יש שמץ של אמת בתיאורייה הזאת) אז זאת שערורייה ענקית.
    לא מובן לי למה גולן בהרכב ובן סהר לא? זה שחלוצים כמו לואיס גרסיה וראול טמודו עולים לפניו לא אומר שהוא לא שווה הרכב בנבחרת ישראל.
    חבל לי שברוכיאן בהרכב, קשטן בדרך-כלל לא סומך עליו ודווקא במשחק הזניח הזה הוא הולך להציב אותו בהרכב ולסכן אותו בפציעה.

12. איגור .פ. Member

זה לא אולי זה בספק ,זה ברור מאליו ,אם קשטן לא היה עושה את זה נראה לי ממזמן היה מפוטר.עומר גולן בהרכב ובסגל במקום קולאוטי בגלל אבי לוזון...

עדיין אני מאשים את קשטן ולוזון ואת בניון בכשלון הנבחרת ולשלושתם אין מקום בכדורגל הישראלי.

3000 אוהדים באיצטדיון חחחחח פשוט בושה ואולי עוד 500 בחוץ פשוט בושה באיצטדיון של 40000 רק 3000 באיצטדיון עצוב מאוד.

Last edited: Sep 10, 2009
  13. Cup of Tea Liverpool, UK

אלופת העולם במשחקים חסרי משמעות כבר אמרנו?
    אבל בכל זאת אי אפשר להוריד את המשקל של ההופעה המביישת של לוקסמבורג מהתוצאה.

14. איגור .פ. Member

בדיחה מה שהולך במשחק בסוף ננצח יותר ממה שצ'כיה ניצחה היום ,השוער של לוקסמוברג פשוט בדיחה.

והשאלה הנשאלת איך הם ניצחו את שוויץ ,תחשבו על זה אם שוויץ היית עם נקודה נוספות ,היא היית רגל וחצי במונדיאל.

והבדיחה נמשכת איפה היה בירם כיאל בגליצי'ם כאלו ,הנה ההרכב שהיה צריך להיות מול לטביה מההתחלה יואב זין וברוכיאן וכיאל היה צריך לשחק ככה.

וצודק זה שלפני אנחנו אלופי העולם במשחקים בלי משמעות

Last edited: Sep 10, 2009
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הכבוד לנבחרת ישראל. וואו, 22 דקות ואנחנו מובילים 3-0 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx