נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/11/07.

1. Raulito Madridista

בנבחרת מדברים על מאמן שלא יבוא פעם בשבוע למשחק המרכזי כמו קשטן, אלא אחד שיצפה כמעט בכל הנבחרות הצעירות, יחייה את הנבחרת ברוב שעות היום ויצדיק את השכר השמן שהוא מקבל. יבנה את הכדורגל הישראלי מהשורש. השאלה אם יש איש בכדורגל הישראלי שלנו שיש לו גם את האנרגיות וגם את הכישורים בשביל כך. ברקוביץ אומנם רוצה ללמד ילדים בנשר, אבל יש הבדל גדול בין הדברים. התפקיד הזה ממש לא מתאים לו, זה גדול עליו, בטח בשלב הנוכחי. צריך לגלות סוף-סוף מה מתקלקל והיכן, הרי בנבחרות הנערים והנוער וכל הגילאים הצעירים, אנחנו לא רעים בכלל. מספיק שחקנים מהדור המוצלח של הנבחרת הצעירה של גיא לוי, שיחקו בנבחרת הבוגרת ושום דבר לא השתנה.

בנוגע ליצחק שום - לפי דעתי האימון שלו הוא ככה פחות או יותר - קחו כדור ושחקו. עם הדאבל שלו ביוון אי-אפשר להתווכח למשל, ואני לא רוצה לזלזל בו, אבל הוא לא האיש שישנה את סגנון המשחק. שום גם רגיל לאמן בזמן האחרון את הקבוצות הטובות ביותר עם סגל משמעותי. אני בספק אם יש לו את היכולת לדחוף את הנבחרת קדימה.

אנשים פה אוהבים לזלזל בגרנט, אבל דווקא הוא ניסה לשנות כמה בעיות בכדורגל הישראלי - עבר לשחק עם שלושה בלמים וזה הצליח לא רע. הוא נסחף כשעשה זאת גם במשחקי בית מכריעים, אבל הרעיון בכללי היה לא רע. ולמרות זאת, כן ספגנו שערים מטופשים. הנבחרת של גרנט הייתה גוש אחד ואת זה אי-אפשר לקחת לו. אני גם חושב שהכדורגל הישראלי היה בתקופה לא טובה. קאדר השחקנים הישראלים היום נראה אולי אפילו יותר מרשים מאז.

2. Love Is Red Member

לגיא לוי יש את האנרגיות והקישורים לכך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

ואני לא חסיד שלו אבל הוא עשה מה שהרבה שנים לא היה בנבחרת הנוער, אז אולי דווקא הוא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx ?

3. riquelme1 Member

הלוואי גיא לוי, מה שהוא עשה בנבחרת הבצעירה היה מדהים.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, וכשהוא העז להגיע לאליפות אירופה ולא להגיע לחצי הגמר, שחטו אותו בתקשורת. ליצנים (לא הוא. התקשורת).

5. Gnus Avenue Member

רק ברקו. גם יישתף יותר צעירים, גם יישחק התקפי, מה צריך יותר מזה?

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה צריך חוץ מזה... אולי גם מאמן.

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

יש רק שני מגזרים באוכלוסיה שאני מבין למה הם רוצים את ברקוביץ' כמאמן, והם:
    א. אייל ברקוביץ'.
    ב. התקשורת.

לגבי השאר זה פשוט לא מובן לי. מינוי שלו זה בעצם להכריז "טוב, מה שעשינו כאן 40 שנה היה לשווא, עכשיו בואו נעשה צחוקים". אולי הוא ישחק התקפי ויקדם צעירים, אבל מי מבטיח לכם שזה מה שהנבחרת צריכה? ישראל היא לא לוקסמבורג, זאת כן נבחרת מכובדת מספיק כדי לא לעשות הימורים כאלה.

מהמאמנים הישראליים אני חושב שמוטי איווניר הוא המתאים ביותר. נראה לי כמו איש רציני, מקצועי, יסודי, עם לא מעט הצלחות בקריירה (מקום חמישי עם נצרת עילית, קמפיין מכובד עם הצעירה),מבין בכדורגל (הפרשן האיכותי היחיד שנשאר בערוץ הספורט) ובעל אופי נוח.
    יצחק שום, לעומת זאת, הוא בדיוק ההפך-חאפר, לא מקצועי ומאמן בינוני עם פחות מדי הישגים ויותר מדי קשרים ביציע העיתונות. גרנט? הוא כבר היה ולא מי יודע מה הצליח, מצד שני אם זה ירחיק אותו מלהיות מועמד לכל הקבוצות בפרמיירליג למשך שנתיים לפחות אז בכיף.

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/09
  8. henry1 Member

ברקוביץ לא יהיה מאמן הנבחרת, וטוב שכך. מי הוא בכלל, ומה הוא עשה עד כה בקריירת האימון? זה בכלל בנאדם שישמש דוג' למופת? אתם מתארים לכם אותו אחרי ראיון כשהוא עצבני? רק מלחשוב על זה בא לי להקיא. אל תתרגשו מהפרשנות שלו וכל הסיפורים על כדורגל התקפי וכו'. כל מה שהוא אומר ורוצה, אומרים רוצים גם מיליון אנשים בישראל, אלא שלהם אין אופירה מאחוריהם שתדאג לקדם אותם באתר אינטרנט עלוב וכתבים בשקל שימליצו עליהם.

נכון שגם מאמנים עם ניסיון לא הצליחו עד כה, אבל אם כבר רוצים ללכת על מאמן רציני ולא איזה ניסיון כלשהו, אז רק מאמן זר, ואם אפשר, מאמן זר שישים פס על כל סמרטוטיידת העיתונאים שלנו.

9. riquelme1 Member

אני רואה עכשיו יציע העיתונות, ופשוט באלי להקיא שאני שומע את שלמה שרף, בושה שהמאמן הזה מאמן כדורגל, כל כך טיפש, מדבר רק מתוך אינמטרסים אישיים(אברהם גרנט אין לו מושג, ברקו ושום לנבחרת).

להעייף את יוסי בגלל שקילל בגלל חילוף תמהה והזוי של קשטן שלא נתן כבוד לכוכב הכי גדול של הנבחרת, להעיף את הנרי מנבחרת צרפת בגלל שיצא בביקורת על המאמן שלו, מזה הדבר הזה, ה' ישמור איזה מזל שאתה פרשת, ובזמן שאתה פרשת אברהם גרניט הכלומניק שאתה קורא לו הוביל את צ'לסי לגמר ליגת האלופות משהו שלא תעשה בחיים שלך, חתיכת אפס מאופס.

10. SkiMan Member

נו מה אתה מצפה, אני התיישבתי היום ליציע העיתונות עם בקבוק בירה קרה. זה כמו לבוא למופע.
    מצד אחד הם מדברים על כמה שכולם אינטרסנטים ועסקנים ואז דקה אחרי זה מציעים את יצחק שום כמאמן וברקו כעוזר שלו.
    ואיך אפשר כמובן בלי רון קופמן, האיש שמבין בהכל. כדורגל, כדורסל, כדרועף, כדורמים, כדור יד, טניס ,מירוצי סוסים, קליעה למטרה, ריצה, קפיצה לרוחק, קפיצה משולשת, קליעה ברובה, טניס, ועוד ועוד. מישהו עדיין קונה את הפרשנויות שלו בכל נושא ונושא?

11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

12. אלי מתחן Member

בלי קשר למה שאני חושב שברקוביץ' יעשה, אני חושב שעדיף שלא יבוא מאמן שאימן קודם בליגה שלנו, היא מקלקלת.
    אם זה יהיה מאמן זר, אלון מזרחי או ברקוביץ' אני אשמח מאוד.

13. riquelme1 Member

אלון מזרחי, אתה רציני? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. אלי מתחן Member

בתור דוגמא נתתי אותו, מבחינתי כל שחקן עבר של הנבחרת שלא אימן עוד בקבוצה.
    דרך אגב, האווירון עם כל הצחוקים מבין בכדורגל, כל פעם ששמעתי אותו מפרשן הוא מאוד הפתיע אותי.

15. Igi Member

אפילו רסקה וקופמן צחקו מהפתטיות שלו ... "אין לו מושג בכדורגל רק בגללו לקחתי 2 גביעים"