נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/11/07.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי לא ביליץ' אבל ללא ספק אפשר להביא לכאן מאמן זר בעל שם, לא חסרים שמות של מאמנים שרוצים את ה"אתגר" של לקחת מדינה קטנה ולהגיע איתה למונדיאל/יורו.
    השאלה האם יגיע לכאן בסופו של דבר פנסיונר כמו נילסן שלא עשה עבודה רעה אבל סיום הקמפיין שלו היה נוראי.

אגב, מישהו שמע מלוזון תגובה על ההבטחה שלו להתפטר?

2. riquelme1 Member

לוזון לא צריך להתפטר, חאלס כבר, אין מישהו אחר שיינהל את האתחדות יותר טוב מימנו כרגע.

ותפסיקו לחשוב שבילי'ץ לא יבא לפה, אם לואיס פרננדז, ולוטאר מתאוס הגיע לנתניה, למה שביליץ' לא יבוא? לא מדובר עדיין לא בקאפלו, ולא במורניו. הם יהיה כסף, ביליץ' יבוא לפה.

3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

סליחה ? עם גרנט קודם כל, לא הפסדת לאף קבוצה, בטח לא לקבוצה כמו לטביה.
    בבית הרבה יותר קשה מהנוכחי, שכלל את אנגליה ואירלנד לא הפסדת ולא עלית להצלבה רק בגלל הפרש שערים. להגיד שהקמפיין להחזרת גרנט הוא אידיוטי זה אדם חסר הבנה בכדורגל.
    אולי לא נראינו הכי טוב, אבל לפחות הבאנו את התוצאות ]פחות או יותר], זה לא שאנחנו נראים מי יודע מה עכשיו, להיפך - רק יותר גרוע.

מה שממש אידיוטי ומפגר בעיניי זה דווקא הקמפיין להחתמת אייל ברקוביץ' כמאמן נבחרת. אנחנו מדברים על אותו אדם שכפרשן מדבר על אשתו של מתיאוס כל הזמן במקום לפרשן ? [כן כן, היא כוסית על אבל יש גבול..]. אם הוא אכן ימונה, זה יהיה המינוי הכי מטומטם על האדמות, מינוי שהתקשורת עשתה ולא אף אחד אחר.

אני לא יודע מי עדיף - ביליץ' או גרנט, אבל ברקוביץ' ? נו באמת, שיאמן קבוצה קודם...
    הוא אמר שלאמן קבוצה זה לא לרמה שלו [כשבית"ר הציעה לו], רק נבחרת - אז שיחכה עד מחר...

כל אחד שלא ישנה את הליגה ל-16, יפעיל פלייאוף והורדת חצי נקודות ויעמוד ברבע מהמילים שלו יהיה עדיף, כל אחד, פשוט כל אחד.

נערך לאחרונה ב: ‏7/9/09
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אתה משווה בין מתיאוס שפוטר מזלצבורג לפני שהגיע לנתניה ופרננדז שלמרות השם הגדול שלו הישגים כמנג'ר לא בדיוק היו לו (חוץ מכמה עונות מוצלחות בקדנציה הראשונה עם PSG) לסלאבן ביליץ' שהוא כרגע פחות או יותר אחד המנג'רים הכי חמים באירופה וקושר לקבוצות כמו ווסטהאם בשנה ומשהו האחרונות?

ואגב, מי יהיה כסף? הם? לא נראה לי שהם יהיה כסף הוא יבוא... אולי אם.

5. ertyo Member

שיביאו את בורה מילוטינוביץ ישלמו לו 5 מיליון דולר ואנחנו ישר במונדיאל.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע אם זה ציניות או לא..אמנם הלוואי והיינו מביאים אותה אבל אי אפשר להיות בטוחים שישר נהיה במונדיאל,המאמן שלנו לא טוב אבל אסור לשכוח שגם השחקנים אשמים.

riquelme1,ההבדל בין ביליץ' לבין מתיאוס ופרננדז זה שהמניות של ביליץ' בנסיקה בעוד שמתיאוס ופרננדז באו אלינו כשהמניות שלהם בירידה.
    אני לא יודע איפה פרננדז מאמן היום אבל מתיאוס מאמן בהונגריה שהם בסביבות הרמה שלנו(כנראה ליגה שביעית בעולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ),בעוד יש שמועות שלא מעט קבוצות פריימר ליג מעוניינות בביליץ'.
    דבר שני מתיאוס ופרננדז הגיעו כשלא הייתה להם קבוצה,ביליץ' הגיע כרגע מאמן את נבחרת קרואטיה ומרוצים ממנו שם,למה לו להכניס ראש בריא למיטה חולה(או גוססת כמו במקרה שלנו)

7. EladLR Member

אני אישית חושב שהיה טעות לפטר את גרנט. אבל לא בטוח שטוב להחזיר אותו עכשיו. אני אסביר. היינו מאוד יהירים שחשבנו שהנה הצלחנו להוציא תיקויים נגד קבוצות חזקות.. אז למה אנחנו לא תוקפים עוד ומנצחים...? שכחנו שגרנט בעצמו אמר שהמטרה הייתה הקמפיין 2008 ובכלל לא הקמפיין של 2006. הוא בנה קבוצה בקמפיין של 2006 למען הצלחה ב2008. הטורניר ב2008 היה צריך להיות המבחן האמיתי. בסופו של דבר, גרנט פוטר עקב "חוסר הצלחה" ב2006. היהירות והתקשורת ששנאה אותו והטיפה לפיטוריו(בראשות שלמה שרף וחבריו, שגם עכשיו לא מוכנים לשמוע על אברהם גרנט). לפיטורים של גרנט, היה גורם נוסף. גם שהחתימו את גרנט, רצו את קשטן שבזמנו לא רצה את הנבחרת, ב2006 קשטן כבר רצה את הנבחרת, אז יכלו לקחת אותו. חבל שגרנט פוטר מוקדם מדי והיה צריך לקבל את הקמפיין של 2008. היום, אנחנו מצטערים על זה.

למה לא כדאי את גרנט היום? מהסיבה, שהוא כבר בא מחו"ל, הוא כבר מזמן לא אימן והוא עסוק בדברים אחרים. הוא יבוא ממורמר על הפיטורים המהירים הקודמים. לא יתנו לו לנשום אפילו לשנייה. למאמן הבא צריך לתת את הזמן לבנות ומעכשיו להגיד לו שהוא בא ל2 קמפיינים לפחות. לגרנט, לא יתנו את האפשרות הזאת. התקשורת שעדיין מחפשת אותו ומתנכלת לו, על כל הפסד לא תמחל לו ועל כל תיקו תקטול אותו.לדעתי, מעכשיו צריך לעשות עוד פעם מהפכונת חשיבתית בנבחרת. עדיף שאת הקמפיין הבא נדאג לזה, שגולסה,גדיר, נאתכו, ברוכיאן, וצעירים נוספים בנוסף לשחקנים מנוסים שמשחקים בנבחרת. אני לא בטוח שגרנט מתאים לזה. וגם לא ביליץ', דרך אגב, כי יקח לו המון המון זמן להתרגל למנטליות ולשיטת המשחק.

אני חושב שהמועמדים הטובים ביותר לנבחרת הם יצחק שום, ראובן עטר ואלישע לוי. וכן צריך לתת למאמן לאמן גם קבוצה וגם נבחרת. ככה המוח שלו יהיה חד יותר אולי. יצחק שום, כי הוא מאמן מנוסה בנבחרות והוא מאמן שיודע לשחק התקפי ויפה לעין, דבר שאנחנו כישראלים רוצים לראות. הוא יודע להוציא מקבוצות קטנות נגד גדולות, משחקי התקפה יפים לעין(מכבי חיפה בצ'מפיונס, ביתר ירושלים במצבה הנוכחי)ויש לו ניסיון באימון בחו"ל. ראובן עטר, כי הצליח בנתניה לבנות קבוצה מכלום מפרטים וגם עונות שהצליח להוציא קבוצה מכלום(משחקנים אלמוניים וצעירים) ואלישע לוי, כי יש לו תפיסה של קבוצה קטנה נגד גדולות ויודע להוכיח את זה וזה חשוב לנבחרת שהיא ברוב המקרים אנדרדוג, יודע לשחק התקפי גם נגד קבוצות גדולות והגנה שצריך.

מקווה שנפנה את החצים למאמנים אחרים מגרנט וביליץ', לדעתי שניהם לא מתאימים לנבחרת שלנו.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שום ימשיך בקו של קשטן וגרנט, לא יקרה שום שינוי אם הוא יתמנה למאמן.
    ראובן עטר לא יכול להחזיק את הנבחרת לבד, הוא צריך לידו את ברקוביץ', שילוב של שניהם יכול להיות מאוד מעניין מאשר יצחק שום שלא יביא משהו חדש לנבחרת.
    אלישע לוי? נו באמת.

מה המצב הנוכחי שלנו? קבוצה קטנה? שיהיה לך הבנה קטנה בכדורגל אולי נתחיל לקחת את הדיעות שלך ברצינות.

9. רמי לוי Member

אין מילים על הבזיון הזה

10. ertyo Member

חחחח באמת חשבת שהתכוונתי ברצינות ? ברור שהוא לא יבוא, יש בו איזה קסם, זה שהוא העלה 3 נבחרות בינוניות כמו סין,ג'מייקה והצליח עם ניגריה במונדיאל. אז אולי גם איתנו הוא יצליח{למרות שהוא מאמן את עירק עכשיו}
    לא יהיה ביליץ ולא שמיליץ, אבל יש מאמנים אחרים שהם שם גדול, אבל בשנים האחרונות הם נכשלים בקבוצות ובנבחרות שלהם, שיסכימו לבוא{כמו ההולנדי הארי אן}מאמנים זרים רציניים שמצליחים לא יבואו לאמן פה.
    כנראה שנצטרך להסתפק בעוד מאמן ישראלי בינוני שנקרא בכיר כמו{רוני לוי,גרנט,שום}שאמנם הצליחו בליגה, אבל הם לא מתאימים לנבחרת.
    אני מקווה שאבי לוזון שצריך להתפטר יפתח את הכיס ויביא מאמן זר בכיר, רק איתו יהיה לנו אולי סיכוי להגיע לאיזשהו מקום.

11. THE STRETFORD END Member

קראתי עכשיו שאייל לחמן פוטר מהקבוצה שאימן בקפריסין,
    לדעתי הוא חייב להיות מאמן נבחרת ישראל הבא,
    שילוב של מאמן חולה נפש,שחקנים מהרמה הנמוכה באירופה,מנכ'ל התאחדות נמוך ברמה עוד יותר מהשחקנים עצמם,איצטדיון לאומי שנמוך ברמה שלו מתחת לכולם,
    הרי לטורניר הבא ישראל לא תעפיל גם ככה אז לפחות שיהיה מעניין יותר מאשר בתקופת קשטן המשעמם.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייל לחמן צריך לאמן את נבחרת הטקוואנדו בארץ או להיות פוליטיקאי,במילא הוא רב עם כולם.

13. Dimitar Berbatov Member

תהרגו אותי אני לא מבין איך כל המדינה ששה ומחכה בקוצר רוח לאדון ברקוביץ' - המשיח על הסוס הלבן. עזבו את האוהדים (איזה רוב מוחץ, כמעט מחצית אם אני זוכר נכון בסקר של ווינט) אבל גם הפרשנים. והכי מצחיק שהם גם מעדיפים את ברקוביץ' על פני ביליץ' (עדיין חיים בסרט שהקרואטי יגיע לארץ הקודש). לא להאמין

14. Love Is Red Member

אהבתי את הבדיחה על אייל לחמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

15. SeRgInHo Member

כן כן ותהרגו אותי אני לא מבין מה גרמניה בזמנו מצאה בקלינסמן, שלא אימן קודם אפילו את הילדים ונתנו לו לנהל את הקמפיין הכי חשוב של גרמניה בהסטוריה.
    או מה לעזאזל קרואטיה מצאה בביליץ'?! ליצנים.

אני דווקא כן הייתי רוצה את ברקו לראות מאחורי הקוים של הנבחרת. אולי בנוסף עם עוד איזה מאמן צעיר (לוזון/עטר/לוי. תבחרו אתם). קודם כל, להרוס יותר ממה שזה הרוס, גם אם הוא ממש ירצה הוא לא יוכל. דבר שני, הוא כל הזמן מדבר על קידום צעירים, אז יאללה, נראה מה הוא שווהבאמת.
    אבל לצערי אני לא רואה את זה קורה.