נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/11/07.

1. AmitHBS Member

במצב כזה שפל,שאין לנבחרת כבר מה להפסיד,וזה ברור שבקמפיין הבא הנבחרת תקבל הגרלה יותר קשה,רוב הסיכויים שלא נעלה ולא משנה מי יעמוד על הקווים,במצב כזה צריך להמר.

לסיכום:
    אייל ברקוביץ'

2. riquelme1 Member

אני לא מבין מה אנשים רוצים ת אייל ברקוביץ', אני כל כך מסכים אם הדברם של לוזון שאמר שברקוביץ' אם כל הכבוד שהיה שחקן גדול, ולדעתי הישראלי הגדול ביותר בכל הזמנים, הוא לא ראוי לאמן את נבחרת ישראל,נקודה.

יהיה פה בלאגן, חוסר שקט, ברקוביץ' ידוע הפה הגדול שלו ויתחיל לתת הצהרות על ימין ועל שמאל, ישראל, מה גם שזה הימור גדול שכן אף אחד לא יודע את היכולות של ברקוביץ' בתור מאמן, הוא לא אימן בחיים קבוצה או נבחרת, אולי הוא מבין כדורגל, וישלח 3 חלוצים, אבל זה לא מה שיביא אותנו למונדיאל.

הרבה פה לא אוהבים את לוזן, אני פשוט מעריץ את הבחור הזה, קוראים לו שחצןבגלל שהבן אדם רוצה להחדיר מוטיבציה, בן אדם ששואף קדימה, ולא איזה גברי לוי הזוי.

לוזון ימשיך, וישיביא לפה את לוזון וגם מבית יותר קשה מימה שקיבלנו אפשר לעלות.

3. c_web Member

מה ברקוביץ' מה? מה נסגר איתכם?
    נראה לכם שהנבחרת זה איזה צעצוע? זה המשרה הכי חשובה בכדורגל הישראלי, הבלוף הזה לא אימן עוד קבוצה מי יתן לו נבחרת???

4. kfiros Member

אני חושב שעם כל הכבוד לברקוביץ', הוא לא הבנאדם המתאים לתפקיד.
    קודם כל החוסר ניסיון באימון שהוא בהכרח דבר מינימלי שצריך מאמן נבחרת ואין לו את זה כבר מוריד לו הרבה מאוד מניות.. אם רוצים מאמן צעיר יכולים להביא לדוגמא את רוני לוי שלו יש כבר לא מעט ניסיון.
    בנוסף, דבר שמאוד מפריע עם ברקוביץ' זה הנטייה שלו לריבים והסתבכויות, ראינו את זה פעם אחר פעם.. גם בקריירה שלו באנגליה, גם במכבי תל אביב, גם בנבחרת, גם בתקופה הקצרה שלו בנתניה.. זה מתכון ליצירת בלאגנים ורעש מחוץ למגרש וזה לא יועיל לנבחרת.
    אם חושבים על ביליץ' נראה שהוא אופציה טובה מאוד, בהחלט מאמן גדול. אבל אני לא יודע עד כמה הוא יצליח להתחבר למנטליות הישראלית ועד כמה השחקנים הישראלים יתחברו אליו.. קצת קשה לי לראות את אלירן עטר ואיתי שכטר נרגעים בהאזנה לרוק כבד עם ביליץ' לפני משחק.

5. LIVERPOOL87 Member

אני חושב שהצוות צריך לכלול את ברקוביץ+עטר\סיני

חברה אין לנו מה להפסיד, לא ראינו פה כדורגל כבר המון שנים מהנבחרת
    לעיתים הוצאנו תוצאות לא רעות אבל עם כדורגל משעמם ומרדים.

תנו לאייל את הנבחרת, הוא יעלה עם הילדים הנחושים שיש לנו (גולסה,גדיר,עטר) בתוספת הלגיונרים שמשחקים בקבוצותתיהם ועושים זאת היטב, ותראו איך לפחות הנבחרת משחקת כדורגל שמח
    אני גם חושב שיש 10 אחוז הצלחה לעליה ליורו 2012 אבל צריך לקחת את הצאנס!
    מקיסמום לא יצליח? הביתה וחזרה למאמנים הנדושים.

אני אומר קמפיין 2012 צריך להיות ניסיון מהפכה בנבחרת ובעיקר בהתאחדות ( לוזון אמר שאם לא עולים הוא מתפטר, יאללה קיים הבטחתך).

6. Sergio Ramos Member

קודם כל, זה ממש מביך שברקוביץ' הוא נכלל בקטגוריה של מאמנים עתידיים, ייתכן שזה מסמן חזק עוד יותר עד כמה מצבנו עגום אפילו יותר משחשבנו. אני לא שמעתי על קריירת אימון כזו או אחרת וקבלות בשטח שלו מלבד להדריך ילדים בני 9 ו-10 בקבוצה שהוא פתח בנשר. מבחינה עקרונית, ברקוביץ' לא ראוי לקבל את ההקשר ולו הקטן ביותר שאפשר לנבחרת ישראל. כנראה שהפה הגדול והכוונות העבות שלו גרמו לנו לתהות לגביו...

אולם, מצד שני - כאחד שכבר לוקח את הנבחרת באופן ממש אדיש, לא אכפת לי אם יתבצע צעד קיצוני וברקוביץ' ייקבל את המפתחות. הרי אנחנו כבר 40 שנה במדבר, ידענו כישלונות ללא סוף, אף אחד לא יתפוס את הראש אם זה ייכשל שוב, התרגלנו. נהפוכו, אולי הימור מיוחד מסוג זה עשוי להוליד משהו יוצא דופן..? כל הקשקשת סביב האופי שלו גם לא מעניינות, כיוון שלא משנה מאיזה כיוון נסתכל על האופי הכביכול בעייתי שלו, באלגן או לא, אנחנו בתחתית של התחתית ונמוך מזה כבר אי אפשר לרדת.

הסיכויים אפסיים לכך שביליץ' יבוא לאמן פה, סביר להניח שההצעות שיעמדו על השולחן תהיינה רחוקות שנות אור באיכותן ובאטרקטיביות שלהן מאשר נבחרת ישראל העלובה. אני לא אוהב ממש את הכמיהה העיוורת למאמן זר, הסיבה הראשונה לכך היא שכל בר דעת שפוי יודע שהבעיה הינה לא רק המאמן אלא הרבה מעבר ומתחת לו. שנית, מוטב מאמן ישראלי מאשר איזה פלוץ זר אשר יובא רק לשם שמו "זר", שכן, גם כאן, מה הסיכויים להביא מאמן בעל שיעור קומה גבוהה נמוכים.

7. riquelme1 Member

דור, ביליץ הוא לא איזה פליץ זר כמו שאתה קורא לו, הבן אדם הוביל את קוראטיה ליורון 2008 תוך כדאי שהיא מחפפת נבחרת כמו אנגליה, יש לו הוכחות והלוואי שהוא יגיע.

אין ראוי מימנו, ודרך אגב מסתכלים ומעריכים אותנו בעולם,ף הרבה יות מבארץ.

8. Sergio Ramos Member

הבנת שקראתי לו ככה? הוא אחד המאמנים היותר מוערכים לעיני ואני כבר מחכה לראות אותו עושה התקדמות. ציינתי את זה בלי שום קשר אליו.

אבל הסיכויים שיגיע שואפים לאפס.

נערך לאחרונה ב: ‏7/9/09
  9. Cup of Tea Liverpool, UK

טעות קשה.
    לא צריך להמר, צריך לבנות מחדש.

10. Igi Member

אני גם לא מבין את הזעקות לברקוביץ'... מה, יענו בגלל שיותר גרוע מזה לא יכול להיות? אני חושב שההפך, צריך לקרוא לשדרוג ואין מנוס מללכת למאמן זר ברמה, כמו ביליץ'.

נערך לאחרונה ב: ‏7/9/09
  11. חל יל Member

אם ברקו מאמן מה שראיתם אמש בין יוסי לקשטן יקרה כל מחנה אימון וכל מש
    הוא יריב עם כולם והיו יותר סקנדלים מהצלחות
    יעלה לנצח בצרפת ויקל 5-0 ומה אז?

מה ששנאר עכשיו זה לסיים איכשהו מקום 3 ולהיות דרג ג בהגרלה הבאה אחרת דרג ד תביא לפה גם את פרגוסון ולא נעלה

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. קשה לי לשמוע על הקמפיין להחזיר את גרנט לנבחרת. הזיכרון של אנשים, במיוחד ישראלים, הוא קצר במיוחד.
    גרנט קיבל את הצאנס בנבחרת ב2 קדנציות שונות, והוא נכשל. גרנט היה מקורב מידי לעיתונאים ומקורב מידי לשחקנים מסוימים וזה בלט בזימונים שלו בנבחרת כשהשחקנים המקורבים אליו הוזמנו ללא קשר ליכולת, בזמן ששחקנים אחרים שלא היו ביחסים עם גרנט נשארו בבית.
    אנשים שוכחים כאן בקלות תיקו 2 עם נבחרת עלובה כמו מלטה, שהיא חלשה בהרבה מנבחרת כמו לטביה.
    אנשים שוכחים אנטי כדורגל לאורך זמן, שלא הביא אותנו לשום השיגים וגם גרם לנו לסבול במשחקים של הנבחרת.

2. לא שקשטן הצליח ב2 הקדנציות בנבחרת, אבל הזיכרון הקצר גורם לאנשים להוציא מהפה אימרות כמו "עם גרנט היינו נלחמים גם בפיגור" "מול גרנט חזרנו מול נבחרות טובות בפיגור, כמו מול אירלנד בחוץ".
    כניראה שאנשים כאן שוכחים שגם מול שוויץ וגם מול יוון בבית חזרנו מפיגור מוקדם של 2 שערים.

הנבחרת שלנו לא צריכה להיות אחת שחוזרת מפיגור לשיווין, אלא כזאת שלוחצת, לפחות בבית, על היריבה, כובשת, וגורמת לה לרדוף אחריה ולא שאנחנו נצטרך בכל משחק לרדוף אחרי היריבה.

3. אני חושב שלהזכיר את ביליץ' עם שמות כמו ברקוביץ', גרנט או רוני לוי זה לעשות עוול לביליץ' שהוא מאמן טוב בכמה דרגות מכל אותם שמות.

4. לשמוע את אבי לוזון ולהבין שיש הרבה דברים רקובים גם בראש המערכת.
    זורק אשמה לכל עבר ורק ההתאחדות עשתה הכל ובכלל הוא לא מתחרט על כלום.
    לא חושב שלוזון אשם בכישלון באותה מידה כמו קשטן והשחקנים, אבל צריך שיהיה לאדם קצת מודעות עצמית וכבוד מינימלי לקהל ששמע אותו מבטיח תחת כל עץ רענן שנעלה כשהמציאות רחוקה מכך.
    אין לי בעיה עם הצהרות, אבל כשהם ללא כיסוי, זה הזמן לקחת צעד אחורה ולשתוק.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו רואה עכשיו חדשות הספורט? סלאבן ביליץ' מועמד מוביל :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לשם שינוי אני מסכים עם שגיא כהן, שתהה למה בדיוק אנשים סבורים שביליץ' מעוניין בתפקיד הזה.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו באמת אמיר,לא היית מעדיף לאמן את הנבחרת המצליחה של ישראל במקום את הנבחרת הקרואטית הגרועה?או קבוצות פריימר ליג?
    תחשוב על היוקרה הכסף וההזדמנויות הרבות שיש לך,כל זה שיש לך עם שלם מאחוריך שתומך בך לא משנה מה קורה.