בבית שלנו היו לא פחות מארבע נבחרות שנאבקו על העליה, ועשו בינהן סבב מטורף לחלוטין של תוצאות תיקו. הפעם סביר להניח שהמירוץ יהיה בין של קבוצות בלבד, ומשחקים בין השלוש יוכרעו, לכן רף הנקודות יעלה. אם לטביה תצטרף למירוץ ותוציא נקודות מיוון ושוויץ, או שלחילופין מולדובה תעשה זאת, הדבר כמובן יגדיל את סיכויינו, כל עוד הן לא יצטרפו למירוץ על חשבונינו. צריך להמשיך ולהוציא את מקסימום הנקודות מהנבחרות החלשות, כמו שהצטיינו בכך בשני הקמפיינים האחרונים, אחרת נלך אחורה ולא נעלה למונדיאל.
חב'רה חב'רה מה אתם שמחים? יוון תסיים במקום הראשון בטוח (אלופת אירופה). מקום שני הולך לפלייאוף. אם לישראל יהיה הכוח (ולא יהיה לה כי שוויץ יותר טובה) היא תסיים במקום השני ובפלייאוף אין לה סיכוי מול נבחרות שניות בבתים האחרים כמו אנגליה,הולנד,רומניה וכ"ו. עזבו... http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/dry.Xxx
אז נכון יחסית לשאר הקבוצות שיכולנו לקבל מהדרג הראשון יוון היא הגרלה נוחה אבל כשאתה על שאר הקבוצות קיבלנו קבוצות קשות,שוויץ שהיא ללא ספק יותר טוב מישראל,מולדובה לא פראיירים ויעשו לנו הרבה בעיות,לטביה גם כן היינו יכולים לקבל הגרלה יותר טובה מהדרג החמישי ולוקסמבורג שמשתפרת למרות שהם בדרג השישי לא היו רחוקים מלא להפסיד באמסטרדם ארינה בקמפיין היורו נגד הולנד,אסור לזלזל בקבוצות מהדרג הנמוך יותר. מול יוון אתה חייב להוציא לפחות 3 נק' כנל גם מול שוויץ' מול שאר הקבוצות חייבים לקחת את כל מלוא הנקודות זה אפשרי אם נהיה עם הרגליים על הקרקע,בכל מקרה מבחינתי אם לא נעלה למונדיאל 2010 לא נעלה למשך הרבה מאוד זמן.
דבר אחד בטוח. אם ישראל לא מוציאה 18 נקודות מלטביה, מולדובה ולוקסמבורג אין לנו בכלל מה לחשוב על מקום 2. זה יהיה רחוק מדיי.
יוון בניגוד לכל נבחרת גדולה אחרת לא תזלזל בנו. (אין נצחונות נגדם לדעתי) שוויץ יוכיחו שוב מנטאליות אירופאית, מה גם שהם בנו את עצמם לכבוד הטורניר הנוכחי, הדירוג משקר והם יהיו נבחרת חזקה בהרבה מזאת שפגשנו בקמפיין המוננדיאל הקודם. לטביה לא תעשה חיים קלים כמו שאתם חושבים. לוקסמבורג עשו חיים קשים להולנד אבל בוא נקווה שזה בעיקר מזלזול הולנדי וגם נגדם ונגד מולדובה אם נראה עליונות ננצח. יהיה מעניין ושוב ניכשל ונבכה שיכולנו הרי בגארבג' טיים אנחנו אלופים.
בואו לא נשכח שלטביה ומולדובה הם גם משחקים לא קלים לשוויץ ויוון. לדעתי אפשר להיות אופטימיים מכיוון שב-2 הקמפיינים האחרונים ישראל הייתה קרובה מאוד לעלייה (לפחות מבחינת נקודות\הפרשי שערים) אז אין סיבה שלא נהיה אופטמיים בבית שהיריבות בו הן נוחות יותר מהיריבות הקודמות שלנו. מה גם שמתפתח לנו סגל רחב ונהדר, לדעתי אחד הטובים שהיו לנו אי פעם..החל מהשוערים, דרך הקישור המעובה, ועד לחלוצים הכשרוניים, שברגע שייכנסו לכושר טוב יותר (והם מסוגלים) נראה הרבה יותר גולים מהם.
בואו לא נשכח , שאנחנו נבחרת חלשה מאוד , כולם מתלהבים שניצחנו את רוסיה , אבל אחרי זה ראיתם איך נראנו מול מקדוניה , כמו שאתם יודעים ישראל אלופת העולם במשחקי ידידות ומשחקים חסרי חשיבות , אני שוב חושב שלא נעלה ונסיים מקום שלישי אחרי יוון ושוויץ.. למה ? כי אנחנו לא מספיק טובים .
מסכים עם כול מילה שלך. ישראל היא קבוצה של הגרבג' טיים אין מה לעשות. נסיים במקום השלישי ועם קצת מזל מאיזה תחת של מישהו מקום שני ונודח בפלייאוף 100%. http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/dry.Xxx
כולם מדברים שיוון ושוויץ נבחרות סבירות והכל, אבל צריך לעבור. למה מי אנחנו בכלל ? אנחנו יותר טובים ? לא נראה לי.
הכי חשוב לפתוח תקמפין ביוון או שויץ שיגיעו זחוחות אחרי היורו, לגנוב שם איזה 1-1 בפוקס וזאת תיהיה כבר הצהרה חשוב גם להביא את שויץ לפה ביוני בחום הכבד לשחק שיקבלו הלם ולסיים מול הקטנות בבית רצוף שנדע בדיוק מה חסר לנו כדי לעלות אם לא עולים הפעם אז לא נעלה ב20 שנה הקרובות
די עם הבולשיט הזה של אלופי העולם במשחקי ידידות. ודבר שני, גם פורטוגל עשו 0:0 ביתי עם פינלנד ועוד תוצאות גרועות, הולנד משחקת כמו הצרות שלי, על אנגליה עדיף שלא נדבר. מה אנחנו ברזיל שצריכים לשחק ז'וגו בוניטו????
רגע.. תזכיר לי כמה זמן לא היינו במונדיאל ??? וכמה זמן ביורו ???? כרגיל , לפני הקמפיין כולם אופטימים ואומרים "בטח שנעלה" " למה לא ?" אבל כולם יודעים מה הסוף יהיה , עוד פעם מקום שלישי , קמפיין יפה עם אותם נק' כמו שוויץ , רק שהם יעברו אותנו בהפרש שערים.. בקיצור עוד פעם לא נעלה , ונראה את המונדיאל בטלויזיה , להזמין מעכשיו את המשחקים בצ'רלטון ?
מישהו הבטיח לנו שנעלה? סה"כ אמרנו שזאת ההגרלה הכי קלה שקיבלנו בכל הזמנים, ושחייבים לפחות לסיים במקום השני. אבל אני מדבר איתך על משהו אחר. אתה מתלונן על זה שניצחו 1:0 את מקדוניה עם יכולת חלשה, אז חביבי אני אומר לך שאנחנו לא איזו ברזיל הקטנה מבחינת יכולת, גם נבחרות גדולות מאיתנו משחקות כמו חרא.
אני חושב שבגלל שהיא כ"כ 'קלה' - היא הכי קשה שקיבלנו. ככה עד כה היו לנו בתים שכביכול היה בלתי אפשרי, אז באנו אנדרדוגים. פה - בבית הזה, הנבחרת תצטרך ליזום ולהיות עדיפה, ולא משחק בונקריסטי, הגנתי ופחדני של קשטן. אה, קשטן ממשיך - שום דבר לא ישתנה.