נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. M_T_A Member

איזה פירפרו את סבן? הוא היה טוב ויציב, ממש לא עברו אותו בקלות והוא הרחיק את הכדורים טוב.
    מה שלא אהבתי אצלו זה העפת הכדורים הארוכים קדימה במחצית הראשונה ושהוא לא הצטרף מספיק להתקפה

2. Igi Member

טוב ויציב? אני זוכר שהוא איבד כדורים, עשה פאולים מטופשים והשחקן שהיה באגף שלו(ארשבין אני חושב) עבר אותו לפחות פעמיים ויצר מצבים מסוכנים. בכל מקרה, כל ההתקפות המסוכנות של הרוסים במחצית הראשונה הגיעו מהאגף שלו. הרי לא סתם הוציאו אותו במחצית.

3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

סבן חייב לעבוד קשה על עבודת הרגליים שלו, הוא נעמד יותר מדי במקום וזה פשוט גומר אותו מול שחקנים מהירים באגף, אין לי מושג איך הוא עשה עבודה טובה על הנרי ומאלודה בזמנו, נקווה שזה באמת היה יום חלש בצורה יוצאת דופן שלא יחזור על עצמו. אפק היה היום לא רע כמגן בעיקר כי רוסיה באמת הפסיקה לתקוף דרך האגפים במיוחד דרך אגף שמאל, אבל בואו לא נשכח את מה שהוא עולל באסטוניה.

גם אני אהבתי את אלברמן הרבה יותר, אלברמן לצד טל זה חוליה מרכזית יותר ממכובדת.

4. שחטאר דונייצק Member

איזה משחק היה לנו היום :aa1:
    מחצית ראשונה פשוט ביזיון של ישראל 4 בעיטות ואף אחד לא למיסגרת לאומת רוסיה איזה 8 שחלק מהם לא נגמרו ברשת של אואט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    מחצית שניה פשוט כול הכבוד לקשטן שעשה את החילופים המתאימים האלו שבסוף ישראל הוציאה נקודה משם ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

5. Igi Member

הגעתי למסקנה בקשר לקטן. אם הוא היה כשיר היום, הוא היה צריך לפתוח במקום בניון. לא במקום אפק שהיה חלש בתפקיד הזה.
    מבין קטן ובן שושן, אני מעדיף את בן שושן, מהסיבה הפשוטה שקטן הוא פשוט לא חלוץ וגם לא יותר מדי שחקן אגף טיפוסי. הוא מעין שחקן חופשי וכיום אין ממש מקום לשחקן כזה בהרכב של הנבחרת כאשר בניון שם. אני חושב גם שהיום, אם הוא היה פותח במקום אפק, הוא לא היה יעיל. הוא יעיל רק כשהוא משחק חופשי בקישור ההתקפי, כמו בניון - אבל אין מקום לשני שחקנים כאלה בנבחרת, אז לדעתי קטן צריך להיות מחליף רק לבניון.

6. Raulito Madridista

אני לא ראיתי את כל המשחק, אבל ראיתי חלקים נרחבים ממנו לכן אני יכול לתת את דעתי בכל זאת. אני חושב שהתוצאה שישראל השיגה בחוץ היא טובה, בעיקר בגלל שכבשנו שער שיוויון מטעות בהגנה(כל הכבוד למוז עדיין שבנה את השער של בן שושן שהיה טוב גם הוא), לאחר שלא היינו במשחק, ואת כמות המצבים שהגענו אלייהם או כמות בעיטות יותר נכון, אפשר לספור על יד אחת. החילופים של קשטן עשו את ההבדל.
    אני עדיין חושב שהנבחרת חלשה מאוד, התיקו אומנם טוב אבל הדרך לא טובה, המערך אפור, מרכז ההגנה חלש. שמעון גרשון כבר שנתיים משחק מעולה בליגה או יותר נכון כל השנים שלו בכדורגל הוא היה בין הבלמים הטובים בליגה, אבל בנבחרת זה לא זה בשנתיים האחרונות בגדול. סגירה רעה מאוד שלו בגול של הרוסים, לא מביא את היכולת שמצפים ממנו, גם בן-חיים לא מראה את היכולת מהפיימרליג. מאוואט הייתי מרוצה שהציל שני גולים.

התוצאה שישראל השיגה לא שווה שום דבר אם לא ננצח את הרוסים בבית שלנו, התיקו של האנגלים דיי מביך ועוזר לנו מאוד. אני מאוכזב כי יכלנו לגנוב ניצחון בקלאסה, לא אכפת לי שתקראו לי חזיר, בן שושן היה בהתלהבות מהגול אבל יכל והיה צריך למסור לתמוז. השגנו בקמפיין הקודם תיקו בסטאר דה פראנס, באירלנד אחרי פיגור 2-0 בחוץ, ובשוויץ אחרי שלא בעטנו לשער חוץ מפעמיים, ולמרות התוצאות הנהדרות הללו לא העפלנו אפילו לא הצלבה. אני לא רואה שום דבר חדש שקשטן תרם לנבחרת.
    הטעות שלנו הייתה לפתוח עם בניון בכל מחיר, אני מבין שהוא לא רצה להפסיד את המשחק אבל הוא היה רע ונע בכבדות, אבל זה לא ששאר השחקנים נראו טוב. הוא היה צריך להישאר על הספסל ולעלות כקלף אס, 20 דקות לסיום.

רוסיה של חוס הידינק צריכה לצאת מאוכזבת, היא יכלה להוביל במחצית בתוצאה של 3-0 ללא יום טוב של אוואט יחסית, היא שמטה נקודות מיותרות בבית. רוסיה נבחרת פיזית וחזקה, גבוהה, מהירה, אבל הכל חוץ מטכנית. היה אפשר להשיג יותר.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בבית הישראלי למי שמעוניין לדעת קרואטיה מובילה 6-0 על אנדורה בבית המשחק לקראת סיום.
    זו הוכחה לכך שהפרש השערים חשוב מאוד. את אנדורה בבית אנחנו חייבים להביס גם כן ולא להסתפק באיזה 2-0 כזה מסכן.

8. M_T_A Member

כבר שיחקנו מול אנדורה ב"בית"...
    המשחק שנשאר לנו מולם הוא משחק חוץ. וגם שם נצטרך משהו כמו 6-0

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שיחקנו מול אנדורה בחוץ לא? טוב אם אתה אומר כנראה עשיתי בילבול בין המשחקים. אז יש לנו מול אסטוניה בבית. אוקיי, צודק.

גם את אסטוניה בבית אנחנו צריכים להביס, זה חשוב.

10. פאביו Member

בניגוד למוקדמות מונדיאל
    מה שקובע באופא יורו זה קודם כל תוצאות בין 2 הקבוצות אם יש שויון נק'
    אחכ הולכים להפרש שערים כללי
    פה בודקים שערי חוץ
    נגיד שנסיים עם רוסיה 0-0 פה ואותם נק' אז אנחנו נעלה גם אם יהי לנו מאזן שערים שלילי

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב ששערי חוץ נחשבים בבית פנימי שכזה, אבל יכול להיות שאני טועה. בכל מקרה זה עוד מוקדם, ואני די בטוח שקרואטיה תסיים מעל רוסיה בכל מקרה, צריך להתרכז עכשיו בנבחרת השחמט.

12. Spanish Weapon Member

זה בהחלט עובד ככה , לראייה העובדה ששוויץ העפילה לפלייאוף בקמפיין האחרון "על חשבון" ישראל שסיימה בדיוק באותו מס' הנקודות , רק שההבדל היה שבשוויץ עשינו 1-1 ובארץ 2-2

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא נראה לי.
    שוייץ עלתה כי היה לה הפרש שערים כללי עדיף על פנינו. לדעתי רק אם היחס שערים שווה רק אז מסתכלים על התוצאות הפנימיות. שווה בדיקה.

בעצם שאני חושב על זה אני זוכר שתמיד היו עושים טבלאות פנימיות איתנו יחד עם השוויצרים והאירים... אז יכול להיות שזה כן קובע.... בכל מקרה שווה בדיקה.

14. פאביו Member

נו למה אתם מתווכחים
    מוקדמות מונדיאל זה הפרש שערים כללי
    מוקדמות יורו זה פנימי בין קבוצות
    ואני בטוח ב100%, כבר שכחתם שכל הזמן אמרו שבגלל 3 גולים לא עלינו למונדיאל וכו וכו?
    הפעם אין הפרש שערים רק פנימי

15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

יופי שפנימי, אבל אני לא יודע אם שערי חוץ נחשבים בפנימי, הייתי בטוח שבפנימי זה הולך ככה:

1 - כמה נקודות לקחו זו לא זו
    2 - הפרש שערים בין זו לזו (רק אם יש הפרש)
    3 - כמות נצחונות

וכו', אני עדיין די בטוח שאם שתי נבחרות מסיימות זו מול זו בתיקו, מי כבש איפה לא ישנה.