נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. Spanish Weapon Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ליותר מזה אי אפשר היה לבקש :

אנגליה מסיימת בתיקו 0-0 ביתי עם מקדוניה.

לא ייאמן

2. אלי מתחן Member

לא בטוח שזה טוב.
    אנגליה צריכה להיות כמה שיותר יציבה כדי שהם לא יצטרפו גם למאבק על הכרטיסים.

3. M_T_A Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

תוצאה מדהימה... נבחרת גדולה ראשונה שמאבדת נקודות לקטנות ועוד בבית, באמת שאי אפשר לבקש יותר מזה. פשוט יום מושלם לנבחרת.
    אנחנו מקום ראשון כרגע וסביר מאוד שנישאר בו גם אחרי יום רביעי

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה לא טוב כי מקדוניה חזק במאבק.... ניצחון בחוץ על אסטוניה, הפסד 1-0 בבית לאנגליה ותיקו באנגליה... אלו תוצאות מצויינות ולנו יש עוד 2 משחקים מול האנגלים. התוצאה הזאת לא טובה גם כי האנגלים יותר דרוכים כרגע וגם זה שם את מקדוניה במצב מצויין. הם ממש לא קבוצה חלשה.

5. פאביו Member

אנחנו לא מקום ראשון עקב הפרש שערים
    בכל מקרה יום ד קרואטיה אנגליה אנחנו חיבים ניצחון אנגלי ואז באמת מצבנו אדיר
    המקודנים האלה לא פראירים בכלל, הם לא יאבקו על עלייה אבל יעשו לנו הרבה צרות בהמשך

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרצ'לו ליפי. אם חוס הידניק היה זוכה עם איטליה גביע העולם ומתפטר מיד לאחר מכן, אני בטוח שעד עכשיו היו אנשים שהיו מוכי הלם שלא היו מתאוששים מהזעזוע. לעומת זאת, שבוע אחרי ההתפטרות של מרצ'לו ליפי, אף אחד כבר לא זכר את זה.

וזו דוגמא שסתם עלתה לי לראש. זה לא אומר שאני לא מעריך את חוס הידניק, אני פשוט חושב שהוא זוכה להערכה מוגזמת מדי, כמו שיש לא מעט משתמשים שחושבים ששחקן X או Y (ואני לא אומר שמות רק כי אני לא רוצה שיתפתח על זה דיון כאן, כי זה יהיה לא קשור לנושא. אני גם לא אגיב על דברים אחרים שלא יהיו קשורים לדיון יותר) מוערך יתר על המידה.

7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי כבר קודם שמקדוניה היא הנבחרת שהכי מפחידה אותי בבית הזה - את כולם אנחנו סופרים ברצינות אבל אותם פחות, ואני פוחד מאוד מתסריט שבו אנחנו לא מוציאים יותר מ-3 נק' מולם (ואני אפילו יכול לדמיין איך רק אחת או כלום, הם מסוג הנבחרות שמסוגלות לקחת נקודות בחוץ מול פראייריות כמונו), אני לא יודע אם עדיף לנו שהם יהיו בתמונה או לא, כי דווקא כשאין מה להפסיד הם יכולים להיות מסוכנים אפילו יותר, מצד שני אני גם לא יודע אם לשמוח או לבכות על אובדן הנקודות של אנגליה, עדיף שלאנגלים יהיה יותר סיבות לשחק מול קרואטיה ורוסיה, שבמידה ואנגליה תפתח פער רציני, יקחו נגד האריות נקודות בבית לדעתי. בקיצור מסובך מאוד הבית הזה, אבל להערכות ריאליות נחכה ליום רביעי.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הוא לא זוכה להערכה מוגזמת מדי כי הוא פשוט מביא קבלות. ועם זה אף אחד לא יכול להתווכח.

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/06
  9. IsraeliSoccer Member

אנחנו מקום ראשון עקב הפרש משחקים וזה לא כל כך טוב המקדונים לא יעלו לפי דעתי אבל יש לנו שני יריבות קשות מאוד קרואטיה ואנגליה לעומת זאת המקדונים יכולים להווה צרות.במקרה ואנחנו עוברים את מקדוניה בנצחון אנחנו במצב טוב מאוד,עם הרבה סיכויים לעליה

10. HapoelMyLife Member

היה משחק נוראי שממש לא התעלה לרמה גבוהה וכרגיל בנס אנחנו מחלצים תיקו. זה לא מספיק בשביל אליפות אירופה.

11. Igi Member

אם גרשון עולה במשחק הבא, קשטן צריך להתפטר.
    גם אפק לא צריך לעלות בקישור, וגם לדעתי אלברמן לא. אם הוא ישחק כמו היום, רק עם בן שושן ובניון באגפים, ותמוז וקולאוטי בהתקפה, סופסוף נוכל לראות כדורגל מהנבחרת לאחר שנים רבות.
    למרות כל הקללות לאפק, במחצית שהוא שיחק כמגן ימני, היינו טובים ורוסיה כמעט ולא עשו כלום מהאגף שלו. במחצית שסבן פתח, הוא היה גרוע ולא מגיע לו אפילו ציון על משחק שכזה. גם בן חיים היה פשוט על הפנים.
    בקיצור, זה צריך להיות ההרכב לדעתי כרגע:
    אוואט
    אפק(סבן)-קינן(בן יוסף)-בן חיים-קייסי
    באדיר-טל
    בן שושן-בניון
    תמוז-קולאוטי

12. M_T_A Member

באדיר היה הרבה יותר חלש מאלברמן, והיה חלש גם מול אסטוניה. אני כרגע מעדיף את אלברמן. אבל בוא נחכה את החודש הזה ונראה, באדיר עד אז גם ישחק באופ"א ואולי זנדברג יחזור לכושר.
    אם המשחק מול קרואטיה היה ברביעי הקרוב הייתי מעלה את ההרכב שלך רק עם אלברמן במקום באדיר וסבן בתור מגן ימני. לאפק אין מקום בהרכב.

13. Igi Member

אתה מדבר עפ"י המשחק של היום או בכלליות? לפי מה שאני ראיתי, ליגת האלופות או לא, סבן היה גרוע מחצית ראשונה ופרפרו אותו ללא הפסקה. כשאפק שיחק בעמדת המגן הימני, הרוסים בקושי תקפו מהצד שלו. בין באדיר לאלברמן תהיה באמת התלבטות קלה. הכל תלוי בכושר שכל אחד יגיע למשחק בחודש הבא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/10/06
  14. משוגע בירוק Member

מסכים עם ההרכב למעלה רק אני חושב שסבן ואלברמן יותר טובים מאפק ובאדיר החלשים... בקיצור מסכים במאה אחוז עם MTA ....

15. אייזנאאוט Member

כל הכבוד לנבחרת שלנו ולקשטן ולכולם .
    לפי המחצית הראשונה הגיע לרוסים להבקיע ולפי השנייה לנו זה הגיע .
    נבחרת של לוחמים התיקו הזה מתוק אפילו יותר מניצחון או לפחות כמו ניצחון .
    עם קשטן אנחנו גם בבית ננצח נביא ניצחונות ונתמודד על העלייה הפערים מצטמצמים בכל העולם קפריסין וסקוטלנד מנצחות בבית ואנחנו הבאים בתור לעשות את זה אנגליה וקרואטיה לא ינצחו אותנו בבית ויכול מאוד להיות שהן אפילו יפסידו .