נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. Spanish Weapon Member

בואו נהיה כנים : הסיכויים של קשטן והנבחרת להוציא נצחון ברוסייה הם מאוד מאוד מאוד נמוכים.

הקור המקפיא של רוסיה והתנאים האקלימיים שהשחקנים הישראלים לא מורגלים להם (לא השחקנים של רוסיה כן , רק קצת יותר) בנוסף למבצר הביתי של הרוסים (הפסד אחד ב-35 משחקים מאז פירוק בריה"מ) לא משאירים לישראל הרבה סיכוי.

ברור שקשטן קונה תיקו ביום שבת ולכן אני כבר רואה מערך הגנתי (שלעומתו גרנט זה מרטין שאאף) עם מתפרצות בניסיון לעקוץ.
    אני מאוד מקווה שקשטן לא יעשה את הטעות הנוראה ויפתח עם ברדה על חשבון קטן הפצוע.
    נדמה לי שלקשטן יש מספיק ידע ושיקול לדעת כדי להבין שמה שמספיק מול הגנת הציידי שועלים של אודסה לא יספיק מול הגנת הברזל הרוסית.

2. flash Member

אני מאוד ישמח אם ישראל לא תפסיד לנבחרת שעל הנייר טובה יותר, בבית שלה, במזג האויר שהיא רגילה אליו, עם אחד מהמאמנים הטובים בעולם ואולי המצליח ביותר עם נבחרות. אפילו נקודה אחת צריכה לספק אותנו, בהחלט.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בינתיים יצאה הודעה רשמית שיניב קטן לא יצא אם הנבחרת לרוסיה.

אני לא מחזיק ממנו יותר מדי אבל דווקא עכשיו נראה לי שקטן היה עוזר ברוסיה, הוא בתקופה טובה מאוד בזמן האחרון...... אבל...אין מה לעשות הכי חשוב שבניון יהיה כשיר אחרת אני לא יודע מה יהיה...
    בלי יניב קטן עוד אפשר להסתדר.

4. burning soil Member

נקודה היא הישג מצוין מול רוסיה בחוץ, גם שוויץ וסלובניה באו להוציא מאיתנו תיקו.
    רק שבלי יוסי בניון וטל בן חיים שבספק, השאיפה לנקודה הופכת לבעייתית אף היא.

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/06
  5. הרצליה Member

בניון פצוע לפני כל משחק ומשחק בסוף.

6. M_T_A Member

אתה יודע טוב מאוד מה הקבוצות הגדולות שמות על גביע אופ"א.. לרגע לא הופתעתי מזה שצסק"א זכתה בו.
    והכוונה שלי בזה שאמרתי שאין רוסים בקבוצות גדולות באירופה לא היתה להגיד שאין להם שחקנים טובים. פשוט בגלל הסכומים המטורפים שהולכים שם השחקנים לא יוצאים מרוסיה ולא מקבלים את הניסיון והשיפור הענק באיכות שמקבל כל שחקן שיוצא לשחק בליגה גדולה באירופה.
    בניון של היום שחקן טוב בכמה רמות מבניון של העונה האחרונה בחיפה. כנ"ל לגבי בן חיים של היום ושל העונה האחרונה במכבי ת"א.
    נכון מאוד שבליגה הרוסית יש זרים ברמה גבוהה מאוד ושהיא כמה רמות מעל הליגה הישראלית, אבל איך זה קשור לנבחרת? לנבחרת גם אם כל האוליגרכים הרוסיים יתאחדו עם ביל גייטס אי אפשר להביא שחקנים בכסף.
    זה מזכיר לי את מה שקורה אצלנו בכדורסל. הקבוצות מצוינות וזוללת תארים אירופיים ומפוצצות בזרים אבל הנבחרת מפסידה לנבחרות של מדינות שאנשים שם לא שמעו על כדורסל בחייהם.

אני ראיתי את נבחרת רוסיה במונדיאל 2002, ביורו 2004 ואת המשחק מול סלובקיה במוקדמות 2006, ואין לנבחרת הזאת שום דבר להציע. זאת נבחרת עם קישור על הנייר חזק מאוד אבל בפועל אפורה מאוד וחסרת כל חיבור בין השחקנים. אף פעם לא ראיתי את רוסיה משחקת משחק זורם והחלטי, פשוט כי אין שום תיאום וזה לא נראה כמו קבוצה. כמו שמיכאל אמר, השלם קטן בהרבה מסכום חלקיו..

בקיצור, להידינק אין שום סיבה לשקשק מפחד, אבל גם לקשטן אין.

7. Spanish Weapon Member

MTA (מה השם שלך? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx) , אני נאלץ להסכים איתך ללא צל של ספק.
    לשחקנים הרוסים אין את הניסיון האירופאי שהיה לשחקני נבחרת רוסיה הקודמים כמו מוסטובוי , קארפין , קאנצ'לסקי,אונופקו וכו' , שחקנים שהובילו את רוסיה להישגים וודאי טובים יותר מאשר הדור הנוכחי של רוסיה.
    אני חושב שכל עידן האוליגרכים עושה רק רע לנבחרת רוסיה, השחקנים הרוסיים נמצאים בכור ההיתוך הרוסי שהרמה בו בינונית ביותר.
    רוסיה על הנייר פייבוריטית אך ורק בגלל יתרון הביתיות שלה , אין שום סיבה שישראל תפסיד לרוסיה וזה לא חשוב מי מאמן את רוסיה : הידינק ,קאפלו או פרגוסון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/10/06
  8. Juanito Member

תסבירו לי מה כל כך גרוע בלהשאיר את טוטו תמוז לצעירה ולהביא את פיני בלילי,זה WIN WIN לכולם,גם לצעירה וגם לבוגרת.
    פיני בלילי קורע רשתות בליגה הטורקית (ליגה שהרבה יותר טובה ממה שיש לנו פה) וטוטו תמוז רואה ספסל בארצנו,ויכול לתרום המון לצעירה.
    למה קשטן.די עם האגו!הרגתם לנו את הנשמה!

9. M_T_A Member

ואני רוצה להוסיף שעם כל הכבוד להידינק קשה לי לראות איך הוא מחבר את אוסף השחקנים הזה של נבחרת רוסיה לקבוצה טובה. ברגע שהוא קיבל קבוצה עם חומר שחקנים בינוני(אוסטרליה) ולא קיבל עזרה מהשופטים, הוא לא עשה איתה כלום. הוא מאמן מצוין, אבל לא קוסם.
    ותרשו לי לא להתרשם מזה שהוא עלה לשמינית מבית כ"כ חלש..
    אם הוא יצליח להפוך את רוסיה לקבוצה זה כנראה יוכיח את קיומם של כוחות על טבעיים..

והשם שלי הוא נתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלילי קורע רשתות? הדיווחים עליו לארץ קצת נפסקו, מה המספרים שלו שם באמת?

11. Igi Member

נו באמת, בלילי לנבחרת לאחר הקמפיין שהוא נתן?
    אני לא אשכח את זה שמול אירלנד בחוץ בדקה ה80, הוא היה עם עוד 2 שחקנים איתו על 2 מגינים של האירים, והוא רץ רץ רץ, ובסוף עבר את הקו :|
    עם כל הכבוד להשקעה וריצות מטורפות, צריך גם טיפה כישרון. גם בן שושן וגם תמוז הצעירים עדיפים עליו כרגע, לדעתי.
    קשטן עושה חשבונות אישיים בעיקר בהגנה. לאפק וגרשון אין מקום כיום בהרכב נבחרת ישראל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/10/06
  12. אלי 10 Member

אני חושב שיש שחקן כמעט ברמה של בניון הוא משחק בליגה הרוסית בספרטק מוסקבה הוא פירפר את ההגנה של ספורטינג אני מאד מקווה שהוא לא ישחק במשחק מול ישראל למה כי כמו יואב זיו שלא יודע לשחק יעבור בשיא הקלות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    הוא קשר ימני וקוראים לו בסטרוב והוא צעיר עם פונטציאל מאד טוב.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביסטרוב,הוא מוזמן טרי לסגל אם אני לא טועה,ד"א מה קורה אם טיטוב?הוא מוזמן נגדנו כי הוא תותח לפי
    מה שאני זוכר.

14. M A R D U K Member

QUOTE]
    :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

אתם "קצת" מגזימים בהערכתכם אל בניון - עם כל הכבוד לו הוא לא הסופרסטאר שנדמה לכם - שחקן נחמד ולא יותר - תפסיקו לעשות ממנו זידאן או רונאלדיניו.

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/06
  15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרדוק אתה סתם אומר את זה כי הוא יהודי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    למרות שאתה צודק,אתם באמת מגזימים,בניון מוכשר בטירוף אבל להתחיל להגיד שלרוסיה אין שחקן
    ברמה שלו ודברים כאלה זה לקפוץ מעל הפופיק,לרוסים יש שחקנים עם ניסיון אירופאי,הליגה שלהם הרבה
    יותר בכירה משלנו מה שאומר שגם שחקנים מהליגה שלהם הם תותחים שמשחקים ברמות יחסית גבוהות
    בעוד אנחנו מתלהבים מאיגביני בלילי ששם 2 גולים בעונה וקוראים לו מחורר רשתות...

ואני אפילו לא אומר מילה על חוס שכנראה עלינו לא יחוס.