נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי שאף אחד לא ציין את זה, אז אני אציין את זה. דרור קשטן וגיא לוי ישרו סוף כל סוף את ההדורים ביניהם.

ראיתי שדרור קשטן זימן את אדורם קייסי ואת תום אלמדון. מישהו יכול להסביר לי בשביל לו לזמן את תום אלמדון, שכל כך חשוב לנבחרת הצעירה? הוא הרי במילא לא ישתמש בו לפני דודו אווט ואני בספק אם הוא נכלל בתכניות של דרור קשטן לפני ניר דוידוביץ'.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כי בכל מקרה זה סתם למחנה אימונים קצרצר בארץ, ודרור קשטן לא זימן את הליגיונרים כך שהזימון לא פוגע בנבחרת הצעירה.

3. flash Member

קמפיין שעבר היה הרבה מזל, אירלנד וצרפת נראו רע,שוויץ היו סבירים (ביום רגיל הם ממש לא שתי רמות מעלינו, גם רמה מעלינו לא לדעתי). לא כדאי לבנות על הקמפיין שעבר לקראת הקמפיין הקרוב. קרואטיה קבוצה שלדעתי לא נוציא הרבה נק', מקסימום אחת. היא מאוד חזקה פיזית, קבוצה גרמנית כזאת. רוסיה קבוצה שאנחנו יכולים להוציא ממנה נצחון ואולי יותר, אבל יש להם מאמן מהטובים בעולם, שהצליח עם אוסטרליה וקוריאה במונדיאל, והוא מאוד טוב באימון נבחרות. לדעתי נוציא לפחות נק' אחת מאנגליה, אולי יותר, את רוסיה וקרואטיה לא ננצח. אני מנחש שאנגליה ורוסיה יעלו...

אני ממש לא מזלזל ברוסיה, לדעתי הם יעלו בטוח, בגלל המאמן.

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/06
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני ממש לא אומר שצריך לבנות על המזל שהיה בקמפיין הקודם, אני רק אומר שאל תספידו אותנו ואל תגידו שאין סיכוי.

אנחנו יודעים מה זה כדורגל ואנחנו יודעים למה אנחנו כל כך אוהבים את זה, בגלל הריגושים, בגלל ההפתעות. זה תמיד טוב להאמין, ושהמשחקים הביתיים כאן בארץ אין שום סיבה לא להאמין.

5. flash Member

אני מאמין שיש סיכוי שנעלה, ואני יהיה מאוד שמח אם נפתיע ונתן קמפיין טוב ונוציא 4+ נק' מ3 הגדולות, אבל אני מנחש שזה לא יקרה, ושנוציא מקסימום 4 נק' מהגדולות. אם יתברר שאני טועה, כמובן שאני ישמח.

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לנבחרת ישראל יש סיכוי לעלות רם אם היא תעלה עם ההרכב החזק ביותר. מה זה ההרכב החזק ביותר? הרכב שמורכב משחקנים שנמצאים בכושר הנוכחי (בסמוך לזמן המשחק) הטוב ביותר. כבר מול אסטוניה ואנדורה ראיתי שדרור קשטן לא עושה את זה ונותן כבוד לשחקנים הותיקים יותר שיש בנבחרת.
    אם זה ימשך ככה, אני לא רואה סיכוי שאנחנו עולים.

7. mor150 Member

אני מהמר שנבחרת ישראל תיקח נגד רוסיה רק שקשטן לפי דעתי צריך לעשות שינוי
    אני הייתי עושה הרכב כזה
    שוער:דודו אוואט
    הגנה:שמעון גרשון,טל בן חיים,רוני גפני,עמרי אפק,
    קישור:גל אלברמן,עידן טל,יוסי בניון,מיכאל זנדברג,
    התקפה:עמית בן שושן,רוברטו קולאוטי,
    לנפות את אלמדון,עומר גולן,ולהחזיר את החלוץ הגדול :פיני בלילי

8. משוגע בירוק Member

אתם מסכימים איתי שאחרי היכולת של קייסי בשלושת המשחקים האחרונים, וההופעות המכובדות של סבן בקבוצה בליגת האלופות הם חייבים לפתוח על חשבון הצמד גפני & זיו המהוללים?

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

את אדורם קייסי עוד לא ראיתי אחרי שהוא חזר מהפציעה, אז אני לא יודע. אבל אין ספק בכלל שקלמי סבן חייב להיות המגן הימיני של הנבחרת.

10. mor150 Member

נבחרת ישראל לא שיחקה בחכמה נגד אנדורה . אנדורה נבחרת חלשה ביותר 0-4 לא מספיק ישראל היו צריכים להבקיע עוד לפחות 3 גולים כדי שיהיה לנו הפרש שערים מצוין אבל האופי של הנבחרת שלנו תמיד יהיה כזה עלוב .
    נסכם לישראל יש סיכוי קלוש לעלות ליורו 2008

11. burning soil Member

צאו מזה, רוני גפני, אומרים שקשטן לא מרוצה ממנו באימונים.
    גם זנדברג גמור אחרי המשחק החלש באסטוניה.

סבן וקייסי כבר חייבים לפתוח מול רוסיה, לא אוהב את האיטיות והכבדות של עמרי אפק, שישחק
    בהתקפה שם הוא הרבה יותר מתאים, אבל זה שחקן של קשטן כמו גרשון.

12. flash Member

את גפני הייתי משאיר בסגל, כדי שיהיה מגן שמאלי מחליף. קייסי לסגל על אחד החלוצים למשל (לעזאזל איך יש 6 חלוצים בסגל של 20-22? איך?).

מור, תעשה טובה, על האופי של הנבחרת אתה יכול לרדת אם היינו מנצחים רק 1-0, כמו שהיה מול ליכשטנטיין, או בתיקו, ב4-1 אין מה להתלונן, אנגליה סיימה 5-0 מול אנדורה ומן הסתם הם לא מתלוננים.

כמובן שאם סבן וקייסי יהיו טובים לפני המשחק מול רוסיה הם יזומנו ויפתחו, אני לא מאמין בשטות הזאת שקשטן עושה זימונים לא מקצועיים, אלא לפי קשרים שלו עם שחקנים. אם ככה למה טועמה בלילי ואבוקסיס לא בסגל? ואלימלך? אנטבי? אלו שטויות.

13. M_T_A Member

אם סבן וקייסי לא יזומנו ויפתחו לא יהיה לי ספק שהזימונים של קשטן לא מקצועיים.
    לא יכול להיות ששחקן שמשחק בליגה שלנו ולא הציג שניה אחת של יכולת טובה העונה ולא יודע להרים יועדף על פני שחקן שמשחקת בליגה הרבה יותר טובה בקבוצה שהיא כמה רמות מעל הליגה שם(ומן הסתם הליגה שלנו..) ומשחקת בליגת האלופות, ורק השבוע פירקה את דינמו קייב בקייב. סבן גם יותר מהיר ומרים יותר טוב מאפק.
    קייסי כבר כ"כ הרבה שנים המגן השמאלי היחיד בארץ שראוי לפתוח בנבחרת. הואם מרים מצוין, מהיר ולא מפסיק לרוץ ולשרוף את האגף למרות גילו המופלג. כל מה שמגן שמאלי צריך.
    תעזבו אותי מיואב זיו וכל הכלבויניקיות(יותר בכיוון של כלומניקיות) שלו

14. flash Member

בפעם האלף, קייסי לא זומן כי הוא היה פצוע, והנה קשטן זימן אותו לאימון היום. על סבן אפשר להגיד שהוא בקושי שיחק בעונה האחרונה, למרות שאני הייתי מזמן אותו ישר גם אחרי העונה הלא טובה, בגלל הקמפיין המעולה שלו כשגרנט אימן.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך להוציא את גרשון מההרכב לדעתי,אבל זה לא יקרה כי קשטן חולה לו על התחת אבל מה שבטוח שגרשון
    מתחילת הליגה ממש לא פוגע,בעצם הוא כן פוגע-בשער שלו...
    2 שערים עצמיים לפחות[נראה לי אפילו 3] והמון טעויות שגבע ברקאי היה מתבייש בהם לא משנה אם זה
    בן יוסף,דקל קינן או אפילו המסכן שלו גומר את החודש עם משכורת של כמה אלפי דולרים לחודש..אבל
    גרשון לפי היכולת של המשחקים האחרונים לא צריך לשחק בהרכב של הנבחרת.