נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. שגיא Guest

אכן בית סביר לישראל, יכל להיות הרבה יותר גרוע.

הנבחרות של קרואטיה ורוסיה אמנם טובות מאיתנו, אבל בהחלט נבחרות שיהיה אפשר להתמודד איתן, בטח עדיפות על אוקראינה שיכלה ליפול עלינו או על איטליה למשל מהדרג השני. נבחרת אנגליה כל קמפיין מועדת פעם או פעמיים מול נבחרות חלשות, נקווה שזה יהיה מולנו, כי האנגלים גם בסוף תמיד עולים. אסור למעוד מול הנבחרות שנמצאות בדרגים מתחתינו

שורה תחתונה: לא הכי קל, אבל גם יכל להיות הרבה יותר קשה. בהחלט סביר.

ושכחתי לציין כמובן שסופסוף אין לנו את נבחרת קפריסין ואת צרפת!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/1/06
  2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אתם מתעלמים פה מכמה דברים שיכולים לעשות צרות. ראיתי את מקדוניה במוקדמות מונדיאל פעמיים נגד הולנד. היא הנבחרת היחידה באותו בית שהוציאה מהולנד נקודה(פעמיים,וזה עוד בבית שגם צ'כיה הייתה בו וההולנדים ניצחו אותם פעמיים) הם רחוקים מאוד מלהיות איזה סן מרינו או משהו,ובמיוחד בחוץ מולם יהיה לנו קשה מאוד.

השאר די סביר. קרואטיה נבחרת יותר טובה מאיתנו וגם רוסיה אבל כמו שנאמר זה בהחלט אפשרי לעשות משהו מולם.

ואי,כמה שאני מת לדפוק תאנגלים.

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/06
  3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

התקווה הגדולה הייתה לראות את אלסנדרו נסטה בארץ אבל שוב זה לא יקרה אלא הנורא מכל קרה והאנגלים המאוסים יגיעו, חבל ונקווה אולי ליותר טוב במוקמות המונדיאל של 2010.

אם נתייחס לישראל שכן זה הדיון שלה, סוף כל סוף נבחרות חדשות, סה"כ בית סביר מאוד מלבד אנגליה קיבלנו כמעט כל נבחרת שרצינו מתוך הדירוגים. קרואטיה ורוסיה נבחרות מאוד קשוחות אבל זה יותר טוב מצרפת או ספרד או דנמרק. אנדורה היא אולי החלשה בבית אבל היא עשתה צרות בקמפיינים הקודמים ואסור לזלזל גם בה.

4. M_T_A Member

סביר ביותר.. הרבה יותר טוב מרוב הבתים שיכולנו לקבל ומהבית של מוקדמות 2006.
    סה"כ להשאיר את רוסיה וקרואטיה בבית זה אפשרי וזה בטוח פחות קשה מלהשאיר בבית את אירלנד ושוויץ, מה שהיינו רחוקים גול אחד או שתיים מלעשות.
    בדרגים הנמוכים קיבלנו הגרלה מצוינת. לא יכולנו לקבל משהו יותר טוב.

ולא פחות חשוב: כל הנבחרות שקיבךנו חדשות לגמרי, צרפת, קפריסין, ספרד ודנמרק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/06
  5. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

בית סביר, אנדורה לא אמורה להוות מכשול (טוב את זה אמרנו גם על איי פארו).
    אנגליה תגיע, אני אישית העדפתי לראות נבחרת קצת יותר מלהיבה (לא להרוג אותי אנגלים), כמו הולנד למשל.
    לפחות נפטרנו מקפריסין שתקועה איתנו כבר מאז מוקדמות יורו 2000, ומצרפת שנתקעה איתנו במוקדמות יורו 2004 ובמוקדמות מונדיאל 2006.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ישראל כרגיל לא עולה, אבל לפחות אנגליה יקבלו בראש ברמת גן בלי להבין איך ולמה?!?! הרי הם הנבחרת הטובה בעולם תמיד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

7. ReL Member

קיבלנו בית סביר מאוד , אבל הכי חשוב מרענן !! סוף סוף בלי צרפת/ ספרד וקפריסין , אנגליה קרואטיה רוסיה שילוב נחמד , קרואטיה נבחרת מצויינת שיצאנו איתם ב3-3 בטדי שנה שעברה , אבל יחסית לצרפת-אוקראינה- איטליה , יצאנו בזול .
    קיבלנו אחלה של הגרלה , ואני חושב שהמטרה שלנו צריכה להיות מקום 3 קודם כל כדי להשיג דרג שלישי בפעם הבאה , ואם ילך לנו , אז גם לעלות ליורו .

8. SeRgInHo Member

וואו איזה בית נוח!!!רוסיה בכלל לא משהו,אנחנו טובים מהם..קרואטיה מסוכנת אבל אנחנו מסוגלים להוציא מהם 4 נק'.
    ועם אנגליה המזלזלת הכל יכול להיות..
    צריך להיזהר ממקדוניה..

9. נדב מיכאלי Member

בקהאם ,טרי,לאמפרד ,ג'רארד,אואן,רוני ,אשלי קול ,סול קאמבל מגיעים לישראל -חלום !
    סטיבי ג'י בארץ הקודש !!!!
    הגרלה לא רעה בכלל .
    וסוף סוף לא קיבלנו את קפריסין או צרפת.
    בית מאד אטרקטיבי ,אפשר לעלות ליורו 2008 ,זה לא בשמיים !

10. Igi Member

אם אנחנו לא מוציאים לפחות 22 נק' אנחנו לא עולים.
    חובה לנצח את כל הנבחרות בדרגים הנמוכים, ולפחות משחק אחד בבית לנצח(אני מניח שנגד הרוסים), ולפחות משחק אחד לעשות תיקו(אני מניח שנגד האנגלים).
    מול הקרואטים אני לא חושב שנוציא נק'.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני נקרע לי פה מצחוק מאותם דברים שאני שומע שוב ושוב שישראל יכולה לעלות בית נוח וכל החרא הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

יאללה יורו 2020 !!

12. Igi Member

תעשה טובה.
    לך לפורום הגרמני שלך ואותנו תעזוב בשקט.

13. ReL Member

שמעת פעם על ה"תקווה"?

14. burning soil Member

אף על פי שיש נטייה לחשוב שקרואטיה ורוסיה הן נבחרות אפורות,לא הייתי מזלזל בהן בקלות
    רבה. הקבוצות הרוסיות עשו בדרך כלל בעיות לקבוצות שלנו. נבחרת קרואטיה מופיעה בכל
    טורניר וגם במונדיאל הקרוב היא תהיה.. בכדי להעפיל ליורו חייבים לנצח את כל משחקי הבית
    ולפחות לא להפסיד בחוץ,משימה לא פשוטה.

כמובן שביקור של אנגליה באצט' ר"ג מפוצץ הוא חוויה גדולה,אסור לפספס משחק כזה.

15. ReL Member

לא יודעים עדיין נגד מי יהיה המשחק הראשון ?