נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. ReL Member

טוטו תמוז חסר הניסיון. איזה ניסיון כבר צריך מול אנדורה? יניב קטן צריך להישאר עכשיו על הספסל , אולי הוא יחזור לעצמו דרך הספסל.

צריך לצאת מרוצים מהניצחון ולהפסיק לבקר כל דבר . 6 נקודות יש לנו בקופה וזה העיקר , הלאה לרוסיה .

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/9/06
  2. REAL MADRID Member

אני מרוצה חלקית מהמשחק של נבחרת ישראל, אני אתייחס לכל דבר ודבר שקלח את עניי.
    ההגנה של הנבחרת נראית רע מאוד, איבודי הכדור המבישים של גרשון והפחדנות הגדולה של יואב זיו יעלו ביוקר נגד רוסיה במשחק הקרוב, אני לא יודע מה המצב שלנו כאן אבל לדעתי אנחנו חייבים ההגנה ותיקה לקראת המשחק נגד רוסיה. לדעתי 4 ההגנה צריכה להיות ה4 של גרנט שהוכיחה את עצמה פחות או יותר.
    אני מתכוון לרביעייה: קייסי, בנאדו, בן חיים, סבן/חרזי.
    נכון שיש את בן יוסף וגפני אבל אני לא מאמין בהם בגרוש.. לפחות לא בגפני.

הקישור האחרוני נראה טוב אבל עידן טל שיחק עצבני מאוד גם נגד אסטוניה וגם נגד אנדורה, הוא חייב להירגע ולמרות שבאדיר בכושר שלו כיום לא פרטנר שהוא יכול להרגיש בטוח לידו אבל עד למשחק מול רוסיה הוא חייב להירגע ולא לעשות עבירות מיותרות. באדיר חייב לחזור לתפקיד המקורי שלו כי זימונו בתור קשר אחורי כאשר בינתיים הוא משחק בתור בלם. לגבי אלברמן אני אשמח אם הוא ישחק נגד רוסיה אבל אני לא הולך על זה.. אם הוא לא פתח בהרכב נגד אסטוניה ואנדורה החלשות אז לגבי רוסיה אין מה לדבר.

לגבי הקישור הקדמי אני מאמין שהוא מצוין אבל צריך להיות לפי היכולת של השחקנים בקבוצתם , בניון היום נראה הרבה יותר טוב כאשר לא היה עסוק בלתת הוראות. יניב קטן חייב להכינס לעצמו בליגה ורק אז להחליט אם לזמנו לנבחרת.. הוא לא נראה טוב ועש שהוא לא יתן משחק'טוב במיוחד הוא לא יחזור לקטן שאנחנו מכירים. זנגברג לדעתי עוד לא התרגל לקפיצה מהספסל של גרנט להרכב של קשטן והוא חייב להמשיך ביכולת הטובה בליגה ולחשוב לקראת המשחק נגד רוסיה.

לגבי ההתקפה אני מרוצה יחסית אבל לא ברור האם בן שושן שנראה טוב ימשיך ביכולת שלו, הכל תלוי באיך הכל יתפתח בבית"ר ירושלים, אני מאמין שקולאוטי יהיה המנייה הבטוחה של קשטן כאשר למרות שהיום היה בינוני הוא חלוץ רציני, בקיצור אני בטוח לגבי ההתקפה והקישור בסדר אבל ההגנה חייבת שינוי.

3. Riki Member

ReL17 בטח שמרוצים מהניצחון, אבל כמו שידיד שלי אמר היום, כל גול של אנדורה זה שניים של רוסיה.
    הנבחרת שמולה שיחקנו היום הייתה מאוד חלשה, כולנו רואים שהנבחרת פשוט יותר מידי מסורבלת ויותר מידי אנמית.
    העברת ביקורת היא בכוונה טובה, כולנו רוצים לראות כדורגל יצירתי ושוטף.
    ומול נבחרת יותר חזקה, זה פשוט לא מספיק. ההגנה שלנו לפי שניי משחקים רישמיים פלוס משחק ידיודת פשוט מחוררת. מזלנו שהאנדורים לא השכילו לנצל זאת, אבל אל תצפה לשאננות שכזאת עם הרוסים או האנגלים.

4. Spanish Weapon Member

על מה אתם מדברים לעזאזל?
    ניצחנו 4-1? השגנו את מה שהיינו צריכים להשיג? זה הכל.
    השער שספגנו מאנדורה היה כשהשחקנים כבר הרגישו שהמשחק ביידים שלהם בכל פרמטר.
    אני חותם לך ולכולם פה שבמוסקבה אנחנו לא נפסיד.

5. איל ברקוביץ' Member

הנבחרת שיחקה רעה מאוד ההגנה חלשה מאוד גרשון בכושר נוראי לדעתי צריך להשאיר אותו על הספסל ולפוח עם קינן או בן יוסף.
    עוד נקודה חשובה היא היכולת הגרועה של יניב קטן ואני שואל את יענקל'ה שחר למה אתה משלם לו כל-כך הרבה כסף???? קטן בכושרו הנוכחי לא ראוי לפתוח בהרכב הנבחרת יש לפניו את קולאטי,תמוז ובן שושן.
    הדבר החיובי היחיד במשחק הוא פריחתם של הצעירים שמשתפרים ממשחק למשחק פתאום לנבחרת שלנו יש חוד מרשים.
    ההרכב שלי:
    שוער: אוואט אין ויכוח הבנאדם משחק בקבוצות מרכז טבלה ומעלה בליגה הספרדית אולי הטובה בעולם.
    הגנה:בימין אפק במרכז ההגנה בן חיים ובן יוסף(עד שגרשון יחזור לכושר) בעמדת המגן השמאלי יש בעיה קייסי פצוע זיו וגפני לא ראויים אבל לדעתי זיו עדיף לפחות עד שקייסי יחלים.
    קישור: במרכז עידן טל ואלברמן(באדיר בכושר נוראי ולדעתי גמר אתה הסוס) בימין יוסי בניון השחקן הטוב ביותר שיש לנו ובשמאל זנברג.
    התקפה: קולאטי ובן שושן(על קטן מספיחק פירטתי)

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/06
  6. The-Gunner Member

בן חיים במרכז ההגנה ובעמדת המגן השמאלי? פשש, רב גוני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx .

7. Riki Member

קודם כל חמוד צר לי לנפץ לך את הבועה, אבל במידה והינו כל כך בינוניים מול אנדורה יש הרבה מה לשפר ולתקן לקראת רוסיה.

תבין שניצחון על אנדורה בכלל לא משהו שאפשר להתגאות בו ולחשוב שאנחנו טובים ונהדרים.
    ההגנה שלנו היום הייתה פתטית, הרבה בעיות בקישור ומשחק אגפים נרפה.
    יש לנו בית לא קל עם נבחרות טובות מאוד, אנחנו חייבים גם אחרי שאנחנו מובילים 2-0 לשחק כראוי למעמד, עם כל הכבוד.
    והיכולת שאנחנו הצגנו עד היום פשוט לא טובה, קח את זה תמסגר את זה ותבין שניצחון על אנדורה לא אומר בהכרח שאנחנו פאקינג פסגת הכדורגל העולמי.

8. הרצליה Member

אולי אם תקרא שוב, תבין למה הוא מתכוון.

ובכלל
    מה הקטע של התלונות האלה? ניצחנו 4-1, יש לנו 6 נקודות , 100% הצלחה.
    לעת עתה הכל בסדר גמור.

9. ReL Member

אבל ריקי , מי אמר שאנחנו פסגת העולם ? מי בכלל התלהב מהניצחון ? השגנו את המטרה שלנו 6 נקודות וזהו זה , אף אחד לא אמר שעכשיו אנחנו עולים ליורו.

נגד רוסיה זה שונה לגמרי , אני מאמין ששם הנבחרת תשחק טוב יותר כבר.

10. נדב מיכאלי Member

למשחק הבא קשטן צריך לעשות מספר שינויים:
    קייסי במקום זיו,סבן במקום אפק (בתנאי שסבן ישחק ברומניה ולא יתייבש בספסל) ,אלברמן במקום באדיר וזנדברג במקום קטן.

11. הרצליה Member

אני לא מבין למה זיו לא משחק בצד ימין.
    הוא הרבה יותר יעיל שם, בטח יותר מאפק.

12. burning soil Member

6 נק' משני משחקים - השגנו את המטרה.

מבחינתי כל עוד שאנחנו נשארים בתמונה כמו במוקדמות מונדיאל 2006 אני מרוצה, תיקו בחוץ מול רוסיה
    יהיה מצוין, למרות שעל פי היכולת של הרוסים מול קרואטיה אולי יש מקום להפתעה. גם האולימפית עשתה
    היום הישג, והלכה להוציא תיקו במשחק חוץ קשה.

תיקו מול רוסיה כאמור ישאיר אותנו בתמונה לקראת קרואטיה בבית, בתקווה שהמשחק יהיה בר"ג, נצטרך
    כבר לנצח אותו, תיקו לא מתקבל בחשבון במצב כזה. אבל קודם רוסיה.

13. M_T_A Member

חבל שקיבלנו את הגול הזה כי כמו שראינו בטורניר הקודם הפרש שערים זה דבר מאוד חשוב וחבל מאוד שיצאנו מהמשחק מול אנדורה עם כולה פלוס 3.
    ועוד יותר חבל כי זה היה גול של זילזול. אולי השחקנים האנדורים מאוד חלשים אבל כדי להבקיע גול ממצב כזה שאף אחד לא מסתכל בכיוון שלך לא צריך להיות יותר מעציץ.
    אחרי שסיימנו את המוקדמות של המוקדמות עם 6 מתוך 6, עוד חודש מתחיל הדבר האמיתי עם רוסיה במוסקבה ואח"כ קרואטיה נקווה מאוד שבר"ג. שיהיה בהצלחה..

14. Riki Member

קודם כל מה השם ?
    דבר שני, ברור שהשגנו את המטרה ואני דיי מרוצה. אבל זה לא אומר שזה מכפה על הדרך, אין מה להתלהב יותר מידי, אנדורה נבחרת גרועה ואנחנו לא התעלינו לרמת משחק גבוהה.
    בשאר המשחקים מצפים לנו כמה מפגשים קשים, הכי טוב שנפיק לקחים ונתקן ונשפר.
    ומי אמר שאין סיכוי מול רוסיה ? יש לנו סיכוי ענק, היא לא ברזיל אחרי הכול, אבל לא בצורה הזאת.

15. נדב מיכאלי Member

לרוסיה יש מאמן אדיר שיהיה קשה לנצח אותו .
    אני מקווה שקשטן הבין שצריך להפסיק לתת ליניב קטן כל כך הרבה קרדיט,לא שווה אגורה שחוקה בכל משחק חשוב וגורלי .
    לרוסיה יש יתרון בולט בעמדת המאמן.