נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. בית"רי מלידה Member

ואחרי ה 1: 0 של בניון:

גול על טהרת הבית"רים ....אפק לבן שושן שמבקיע את הראשון שלו בנבחרת, וסותם ת'פה לכל העיתונאים החארות.

2. green ape 06 Member

עד כמה שאני יודע, אנחנו לא לייבסקור ואני בטוח שלכולם יש טלוויזיה, אז הודעות מסוג זה לא כאן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/9/06
  3. ReL Member

הייתה לי הרגשה טובה שבן שושן יבקיע , עשה בשכל קשטן שעלה עם 2 חלוצים .

ישראל משחקת בהילוך שני ומובילה 3-0 בקלילות , להכניס את טועמה במקום קטן אפשר להשיג יותר , בכל מקרה כל הכבוד לישראל.

4. The-Gunner Member

אני חושב שישראל משחקת ממש גרוע, מניעה כדור באיטיות. צריכים איכשהו לפרוץ את הבונקר של אנדורה.

המטרה הקודמת שלי הייתה לעקוף את אנגליה (5-0). עכשיו נלך על 8 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx .

5. לא מצאתי כינוי Member

לקרוא לקטן שחקן היום זה בדיחה, אפילו נגד אנדורה הוא לא יצליח בגלל שזה משחק באירופה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. נדב מיכאלי Member

אנחנו משחקים בעשרה שחקנים,קטן כאילו משחק אבל לא תורם בכלום לא מורגש בכלל וכן מותר להחליף אותו.
    הנבחרת בינונית גם היום אבל מזלם שהם פגשו נבחרת ברמה של הפועל חדרה .
    אני שמח שבן שושן כבש וניראה טוב ואני גם שמח שגרשון הבקיע.
    להכניס את זנדברג או תמוז במקום קטן.
    המבחן האמיתי שלנו הוא מול רוסיה בעוד כחודש

7. טוטו Member

חיבים להוציא את בניון שלא יקבל צהוב שני בטעות ואז ברוסיה לשחק בלעדיו זה אסון!
    ועוד בשורה משמחת הצעירה סוחטת 0-0 בטורקיה ועולה להצלבה!

8. Riki Member

כשאנחנו במחצית ראשונה מובילים 3-0 קשה להבין איך אפשר לבוא בטענות לנבחרת.
    אך עם זאת ובמיוחד בגלל זה, יש לנו יותר מידי בעיות במשחק. עם כל הכבוד לתוצאה, נבחרת אנדורה לא פרמטר למדידת הישג בטורניר. היא נבחרת חלשה מאוד, שישראל אמורה לעבור בקלות. המשחק שלנו למרות התוצאה מאוד אנמי ואני לא יגיד גרוע, אלא שפשוט בצורה הזאת, למרות דקות הלחץ בפתיחה, מול רוסיה למשל לא יספיק.

green ape 06 החתימה שלך, אני הכנתי אותה לידיד שלי לפני כמה חודשים, איך בדיוק זה הגיע אליך ?!

9. burning soil Member

גם אפק מאוד בינוני ואיטי. סבן יוסיף מהירות באגף.

אבל בסך הכל הנבחרת עושה 3-0 חלק, והתוצאה עוד תגדל.

10. הרצליה Member

טועמה לא בסגל.

11. REAL MADRID Member

אל תדבר שטויות טועמה לא צריך להיכנס במקום קטן, טועמה פשוט לא ואני אפילו לא יכול להסביר את זה.
    יניב קטן עוד לא נכנס למשחק ונראה כי משהו עובר עליו.. אבל למרות כל זאת קשטן לא צריך להוציא אותו.
    זאת תהיה טעות להוציא אותו, אם קשטן יוציא אותו אולי הנבחרת תיראה יותר טוב אבל קטן ישבר.
    לפחות במשחק הזה נגד אנדורה, משחק קל יחסית של הנבחרת קטן צריך להישאר ולנסות להיכנס כי אם הוא יכנס הנבחרת רק תרוויח מזה.

אני לא מרוצה ממשחק ההגנה של הנבחרת.. לבן חיים ואפק אין לי טענות אבל זיו וגרשון לא מאופסים.
    לגבי זיו אני ברירה אני מאמין שאין לנו אפשרויות אחרות.. בעצם אולי את גפני אבל נראה לי שהוא לא התלבש. לגבי גרשון אני מקווה שהוא יתעורר אחרי השער שלו.

עידן טל נראה טוב אבל נראה כי הוא לא מעורב מספיק במחשק ההתפקה, לדעתי ההרכב צריך להישאר אותו הרכב רק לשנות מערך כאשר לאפשר לנבחרת לשחק עם באדיר מאחור בלבד ועידן טל במרכז.

השיפוט בינוני.. כל שריקה נשרקת מאוחר מידי וכל הסיפור עם בנון ממש עיצבן אותי.

לסיכום, הנבחרת נראית בינתיים בסדר אבל יש לאן להתקדם.

12. נדב מיכאלי Member

למה כל הזמן נותנים הנחות ליניב קטן?
    הוא גרוע בכל משחק באירופה גם עם מכבי חיפה וגם עם הנבחרת אז אתם ממשיכים לתת לו הנחות?
    להחליף ומהר !

13. Riki Member

ארז, במידה ומול אנדורה יש כל כך הרבה ליקויים תהיה בטוח שאנחנו לא בסדר. מול יריבה שקולה יותר כל ''הליקויים'' הללו יהפכו לעקב האכילס שלנו ואל תחשוב שרוסיה לא תשכיל לנצל זאת.
    קטן ממש לא במשחק, אני לא חושבת שהוא וקולאוטי עשו איזה שהוא מהלך משמעותי במהלך המשחק. אך עם זאת אין טעם להוציא אותם כרגע, אנחנו צריכים אותם טובים ועם בטחון להמשך, אנחנו כבר מובילים 3-0 עכשיו צריך לחשוב במקום על תוצאה, על הדרך ועל ההתנהלות במשחק.

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

קטן יישאר, יבקיע את החמישי ושוב כולם יחשבו שהוא שחקן. א-פ-ס.

הייתי בטוח שזה יילך יותר קשה, בואו נקווה שהנבחרת לא תעשה שטויות במחצית השנייה.

אגב, השלישייה הראשונה שלנו מאז משחק החוץ מול ליכטנשטיין במוקדמות מונדיאל 2002.

15. REAL MADRID Member

נכון, אבל אנחנו מכירים את קטן.. הוא מסוג השחקנים שלוקחים קשה ולדעתי אם הוא ישאר תהיה לו אפשרות להיכנס למשחק במיוחד עם נעבור למערך בו קטן משחק כחלוץ שלישי.

אני יודע שהיכולת הזאת לא תספיק אבל את מי אתם רוצים במקומו? טועמה, באמת...
    טועמה שחקן גרוע, לא שווה את כל הכסף שזרקו עליו בהפועל ת"א...
    שחקן בינוני שלדעתי לא ראוי לזומן לנברת וצריך במקומו את דגו.

נ.ב: מזל טוב לנבחרת הצעירה שעלתה להצלבה במוקדמות אליפות אירופה! :aaa021: