נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. נימר Member

1-0 בלי לשחק אני קונה כעת.
    בכל מקרה צריך לנצח אותם גם על הירח.
    ולמי שתהה, קראתי היום בפורום אחר בתוספת לינק על כך שאת כל הקפמיין לא נשחק בישראל כי נארח את אנדורה בחוץ וזה לא שוויוני לפי חוקת אופא ככה שזה לא משנה שומדבר, גם הפעם לא נעלה

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ישראל- אנדורה

רביעי, 20:00, ניימכן(הולנד)

נבחרת ישראל מגיעה למשחק השני במוקדמות אליפות אירופה, אחרי שבשבת ניצחה הנבחרת בתוצאה 0-1באסטוניה, וזה למרות משחק חלש של הכחולים לבנים. הרבה חצי ביקורות נזרקו לעבר הנבחרת ולמשחק החלש שלה, והבודדים שזכו למחמאות הם רוברטו קולאוטי- המתאזרח שכבש את שער הניצחון, דודו אווט- שהציל את ישראל לא פעם ממבוכה, וכמובן, יוסי בניון, שכמו תמיד, כל הגולים של הנבחרת עוברים דרכו.

עם זאת, מצפים כולם ליכולת הרבה יותר משכנעת מול הירבה הנחותה.

באימון המסכם ניסו כל השחקנים של דרור קשטן לשים בצד את כל הדיבורים על היכולת של הנבחרת האנדורית ולהתרכז כמה שיותר במשחק כדי להימנע משאננות. בנוסף, שחקני הנבחרת מנסים להתעלם מהעובדה שהמשחק לא יתקיים בארץ למרות שאין ספק שזה מפריע לכולם.

קשטן תקף במסיבת העיתונאים את הכתבים שלטענתו זילזלו ואף שאלו שאלות כמו ב"כמה תיגמר התוצאה". קשטן הביע כמו כל השחקנים, את מורת רוחו מכך שהנבחרת צריכה לארח מחוץ למדינה את משחקי הבית, וזה למרות שהמלחמה כבר הסתיימה.

לקראת המשחק מחר מול אנדורה,מוטרד דרור קשטן מההגנה. מול אסטוניה, למזלה של ישראל, החורים הרבים לא הניבו ספיגת שערים, בעיקר בגלל יכולתו של השוער דודו אוואט. הפעם המאמן לא לוקח סיכון, ובאין אפשרויות רבות בהגנה, כנראה יוסיף קשר אחורי - גל אלברמן. על פי שני האימונים שנערכו אתמול, זה יבוא על חשבונו של מיכאל זנדברג, וזה נראה כרגע השינוי היחיד בהרכב שיפתח ביחס להרכב שפתח ביום שבת מול אסטוניה, בנוסף מתלבט קשטן בעמדת המגן השמאלי בין יואב זיו לרוני גפני.

הרכב משוער: דודו אוואט, עומרי אפק, שמעון גרשון, טל בן-חיים, יואב זיו (גפני), גל אלברמן, וואליד באדיר, עידן טל, יניב קטן, יוסי בניון ורוברטו קולאוטי.

יריבתה של ישראל מחר במשחק השני במסגרת מוקדמות יורו 2008, אנדורה, הגיעה לניימיכן בהולנד אחרי שבמשחק הפתיחה שלה הובסה 0-5 ע"י אנגליה.

http://images.one.co.il/images/d/gg108756.Xxx
    מוכנים למשימה. קטן, טל וסבן.

בנבחרת האנדורית יש רק שני שחקנים מקצוענים: מרק ברנאוס ואילדפון לימה. השניים משחקים האחד בליגה השניה בספרד והשני בליגה השניה באיטליה. כדי להבין את חוסר החשיבות של המשחק מבחינת האנדורים, אפשר לקחת לדוגמא את העובדה שהמשחק מול ישראל כלל לא משודר בטלוויזיה במדינה הקטנה, שמאוכלסת ב-70 אלף תושבים בלבד.

http://images.one.co.il/images/d/gg108743.Xxx
    אנדומה?.

נערך לאחרונה ב: ‏5/9/06
  3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשטן הולך על התקפה !

http://www.sport5.co.il/Articles/Article.285.10301.html

אבל לא הבנתי במקום יפתח בן שושן . הרי היו סימנים שאלברמן פותח על חשבון זנדברג בסופו של דבר זה בן שושן על חשבון זנדברג ?

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוד מקווה שהוא פותח במקומו של יניב קטן שכבר המון זמן לא פוגע ולא משחק טוב, יכול להיות שלעלות מהספסל יעשה לו יותר טוב. ואני לא מבין את ההגיון (או יותר נכון, את חוסר ההגיון) בלהעלות את גל אלברמן במקומו של מיכאל זנדברג. עם כל השנאה שלי כלפיו, במשחק הזה צריך לפתוח במגמה התקפית, במיוחד אחרי הקמפיין האחרון שבו ראינו מה יחס שערים יכול לעשות. גל אלברמן צריך לשחק במקומו של וואליד באדיר, שגם הוא בזמן האחרון לא משחק טוב.

בהצלחה לנבחרת שלנו.

5. ReL Member

הוא פותח במקום אלברמן . בן שושן היה טוב נגד אסטוניה , אבל חסר לנו קשר התקפי טוב ליד בניון , אני הייתי מוריד את קטן לספסל ומעלה את סלים טועמה .

6. MHFC Member

אני לא מבין בכלל את הצעד הזה של קשטן, שילך על ההתקפה, אבל אני לא יודע אם בן שושן יוכל להיות בולט במשחק הזה, מכיוון שאין לו עדיין ניסיון! קשטן צריך לתת לו את הניסיון והביטחון על ידי כך בחילופים, לא בהרכב הפותח, בכל מקרה, אני מקווה שהוא יעשה את העבודה שלו.

באדיר משחק טוב? בן יוסף משחק טוב? זנדברג משחק טוב? לא, קטן לא צריך לשבת על הספסל, זה שהוא לא פוגע זה לא אומר שהוא לא משחק טוב, זה ידוע שקטן לא סקורר, אז אל תצפו ממנו לכבוש ולהתאכזב מכך, במשחק מול אסטוניה, הסתכלם רק על הדברים השלילים שהוא עשה במקום החיובים והיו לו כמה מהלכים טובים ביחד עם יוסי.

ההרכב צריך להיות כזה:

------------אווט-------------
    זיו----גרשון---בן חיים----אפק
    ---------טל--אלברמן--------
    -----זנדברג---קטן---בניון---
    ------------קולאוטי--------

זה ההרכב הכי טוב לדעתי שאפשר לעלות כרגע, שתי קשרים אחוריים שמשתתפים בהתקפות לעומת באדיר שבדרך כלל נשאר מאחור, יש לנו את זיו ואפק שיבואו מהאגפים שזה יתרון, כך שיוצא לנו פה מערך התקפי מאוד.

7. ReL Member

תגיד לי מתי בפעם האחרונה יניב קטן עשה משהו במשחק אירופאי? זה פשוט בדיחה שהוא עוד ממשיך לפתוח בהרכב. סלים טועמה או גילי ורמוט יכולים לתרום הרבה יותר ממנו .

8. נדב מיכאלי Member

זה גם מה שאני טוען הרבה זמן.
    קטן מאז המשחקים בליגת האלופות לפני 4 שנים לא שווה כלום במשחקים באירופה של מכבי חיפה ושל הנבחרת פשוט אפס בכל משחק .
    מפתיע אותי שבן שושן בהרכב היום מקווה שיבקיע.
    אנדורה היא נבחרת דייגים,נבחרות כאלה ישראל בדרך כלל מנצחת.
    נגד אנדורה לא תיהיה בעיה להשיג נקודות.

9. ReL Member

סך הכל בן שושן לא צריך ניסיון בשביל נבחרת חלשה כמו אנדורה . גם ארבייטמן כבש 2 גולים אם אני לא טועה מול אזרבייג'אן .

10. נדב מיכאלי Member

ארבייטמן כבש שלושער אם אני לא טועה נגד אזרבייג'אן אבל זה היה במשחק ידידות היום זה משחק רישמי.
    גם את סן מרינו וליכנשטיין פירקנו לחתיכות,אם לא ננצח ושוב נציג משחק חלש זה יהיה מדאיג מאד להמשך הדרך.
    ולא אני לא מאמין שישראל דווקא בקמפיין הנוכחי תגיע למקום שני בבית.

11. Igi Member

היה מצטיין הנבחרת באסטוניה? היה טוב מפתיחת העונה בחיפה ?

די כבר להיות מושפעים מהסטיגמות של המשחקים גדולים. קטן הוא השחקן הישראלי הכי טוב בליגה.

12. Spanish Weapon Member

לפי איך שרוסיה וקרואטיה נראות במשחק היום , אני לא רואה הבדלים רבים בין שוויץ ואירלנד לשתיים הללו.
    יש לי תחושה שהבית הזה הולך להיות כמו הבית במוקדמות המונדיאל שבו כל הגדולות סיימו בתיקו (למעט המשחק של אירלנד-צרפת) ואני מחשיב בין הגדולות את ישראל.

13. ReL Member

איזה מצטיין ואיזה נעליים? מפתיחת העונה של חיפה ? תזכיר לי מה הוא עשה? הפסד ותיקו מול ליברפול , שכמובן הוא לא עשה כלום מולה , ועוד הפסד בליגה לנתניה , גם בגביע הטוטו אם אני לא טועה הוא לא כבש הוא בישל , ועוד לחשוב שהוא מרוויח משכורת של 400 אלף דולר (אם אני לא טועה).

קטן טוב לליגה הישראלית , אבל באירופה הוא מאכזב וחייב לרדת לספסל.

ובקשר למשחק בין רוסיה לקרואטיה, להסתכל על המגרש שם ועוד לחשוב שלנו לא מרשים לארח משחקים . האורווה נראית כמו מגרש בפיפא לעומתו .

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/9/06
  14. REAL MADRID Member

יניב קטן צריך לפתוח בנבחרת הישראל, הסיבה היחידה שהוא היה חלש גם נגד אסטוניה וגם בצמד המשחקים של חיפה נגדל ליברפול היא שהוא לוקח על עצמו יותר מידי.
    הוא צריך להתרכז במה שהוא עושה הכי טוב, הוא צריך פחות לקחת על עצמו אחריות ולתת הוראות לשחקנים האחרים כי זה פוגע ביכולות שלו והוא עסוק בזה ולא במשחק.

הוא צריך להבין שהוא צריך לעשות את מה שהוא יודע כי רק ככה הוא תורם.

15. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

נו... יש 300 אוהדים במשחק. לפחות יש לנו הזדמנות להעיף מבט על האיצטדיון של ניימכן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx .