נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. נדב מיכאלי Member

כמו שאמרו אתמול ביציע העיתונות,התפקיד של הנבחרת האולימפית הוא לספק שחקנים לנבחרת הבוגרת אבל השחקנים האלה לא בסגל אז למה סתם לתת להם להיות שם במקום שישחקו באולימפית?
    בגלל זה גם לא מובן לי הקטע בין קשטן לגיא לוי.

2. Melixon 15 Member

אף אחד לא רוצה למנוע ממנו, בשביל עצמו לייצג מדינה אחרת זה לא נראה לי לעניין.. אתה היית עושה את זה במקומו?
    שיהיה אזרח ויקבל איזה זכויות שהוא רוצה מצידי, הוא צריך להבין בעצמו שזה לא מתאים.. כמה שהרבה אנשים תומכים בו ורוצים שהוא ישחק בנבחרת..
    אפילו שזה מקובל בעולם, אני לא אוהב את הקטע הזה כל-כך.. אבל אם הוא כבר בנבחרת שיהיה לו בהצלחה ויעזור לנו לפחות
    האמת, שעקרונית במקור במקור.. קבוצה צריכה לייצג את העיר או אזור בעיר, או במקרה זרם פוליטי בעיר (כמו שזה היה בארץ)
    אז בעיקרון זה יותר חמור, אני מקבל את זה כי אין מה לעשות ואני לא נגד זה אל תבין אותי לא נכון.. אבל תארו לכם שזה היה כמו פעם
    זה היה הרבה יותר מייצג לשחק עם שחקנים רק מהעיר שלך, אנשים שאתה מכיר ומייצגים אותך באמת!
    גם זה היה מונע גלקטיקוס, דוגמת צ'לסי או ריאל שמנסות להשתלט על הכדורגל בעזרת כסף בלבד, וגם בית"ר

3. Ljungberg 8 Member

פה באמת אני רוצה לציין שזאת בושה שאפילו השחקנים ה"ישראלים" (אני זוכר את בניון, אתה אומר אוואט, בטח יש עוד) לא שרים את ההמנון, את באדיר אני עוד יכול אולי להבין.

אתה באמת מצפה מקשטן שהוא כולה מאמן להחליט כזה דבר? מאמן צריך להבין בכדורגל, לא בציוניות ולא בזכויות של אנשים.
    החלטה כזאת היא אפילו לא מתפקידה של ההתאחדות, רק משרד הפנים צריך לקבוע כאלה דברים.

4. Melixon 15 Member

מה זאת אומרת? לא מתכוונים לאזרחות, קולאוטי יקבל אזרחות עם או בלי הנבחרת..

קשטן יכול לא להזמין את קולאוטי, מה הוא חייב לו משהו? בטח שהוא מחליט..

5. shikaka15 Member

רק שהנבחרת לא תיהיה משעממת כמו הכדורגל של דרור קשטן הגנה הגנה הגנה .

6. נדב מיכאלי Member

לי גם יש בעיה עם האיזרוח של קולאוטי.
    הוא כולה שנתיים וחצי בישראל ,מתחיל את העונה השלישית שלו וכבר מקבל אזרחות.
    טרטיאק ,רוסו ומגאדוב שיחקו הרבה יותר מקולאוטי וכל פעם שהם ביקשו אזרחות ישראלית הם נדחו.
    אז למה קולואטי שכולה כאן שנתיים וחצי צריך לקבל אזרחות ישראלית ולא שחקנים ותיקים ממנו (תושבים ותיקים ממנו),הבן של טרטיאק שירת בצה"ל תראו לי עוד זר בישראל שהבן שלו שירת בצה"ל ,אולי אובארוב.
    ונניח קולאוטי עוזב בעונה הבאה?צריך לעשות הגבלה של זמן כדי לתת אזרחות לאדם מסויים.

7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא קשור, יש אנשים שפשוט לא שרים, זה לא אומר שהם מזלזלים או משהו, פשוט לא שרים, לא סוף העולם.

משרד הפנים צריך לקבוע שקולאוטי אזרח אבל לא יכול לשחק בנבחרת?

מי, תזכיר לי בבקשה איזה שחקן דחה זימון מהנבחרת (אחרת במה מתבטאת "זריקת זין על הנבחרת והקהל"), למעט מקרה אוואט בספטמבר האחרון (מקרה שאין לו שום קשר למה שאמרת כי אוואט בטח לא התקדם בזכות הנבחרת), לא זכור לי שום דבר כזה.

אז אם קולאוטי יהיה זבל אפשר לכעוס ואם הוא יהיה טוב אסור? זה לא קצת אהדת הצלחות?

8. MHFC Member

הרכב טוד מאוד, חוץ מדבר אחד שאני לא מסכים עם המערך של קשטן.סבן עדיף על אפק בעמדת המגן הימני, אפק לא טוב בצד ההגנתי וזה יכול להשפיע, נראה מה אפק יעשה, אבל הוא חייב לתרום המון בחלק ההגנתי.

לגבי ההרכב עצמו, בן חיים חוזר להרכב אחרי שסולק מהסגל של הנבחרת על ידי קשטן, בניון חוזר להרכב והכי מעניין יהי לראות את קולאוטי, השחקן החדש של נבחרת ישראל, קולאוטי וקטן יהיו בחוד למרות שאני בטוח שקטן ישחק קצת מאוחריו, אני מקווה שקולוטי יספק את הסחורה במשחקו הראשון בנבחרת.

אני יכול להבטיח לך שוקלואטי לא יעזוב בשנה הבאה את ישראל, לא סתם היה לו רצון לשחק בנבחרת נכון?

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, הרצון היה להופיע בזירה בינלאומית למרות שהוא לא מספיק טוב בשביל נבחרתו, להעלות את השכר שלו אצל שחר ואת המועדות כלפיו בקבוצה גדולה יותר. או שאתה באמת חושב שהוא פטריוט של המדינה?

10. M_T_A Member

לפי מה שאפשר לראות כאן בניון, אוואט, עידן טל וקטן לא שרים. אז מה? ממש לא סוף העולם...

11. Melixon 15 Member

גם אני לא כ"כ הבנתי את ההחלטה למנות את קשטן יחסית לנסיבות.
    אני מעריך אותו מאוד וזה באמת מאמן שמגיע להישגים ויודע הרבה כדורגל.. (לקח עם בית"ר 3 אליפות מתוך 4 שבהם זכה המועדון מאז הוא קם!)
    אבל סיגנון המשחק של קשטן לא שונה בהרבה מזה של אבר'ם..
    ולמה מלכתחילה לא חידשו את החוזה של גרנט? כי כולם טענו שהוא בונקריסט וזה לא אטרקטיבי ומשעמם.. בהנהגת שלמה כמובן
    אז לפטר מאמן כזה ולהביא מאמן בונקריסט אחר? מה ההיגיון?

12. M_T_A Member

קשטן לא כזה בונקריסט.. בית"ר שלו היתה מאוד התקפית ומכבי ת"א של הדאבל היתה מושלמת גם בהגנה וגם בהתקפה.
    קשטן יותר מאוזן, אם אצל גרנט זה הכל הגנה אצל קשטן זה מתחלק די שווה בשווה, והוא בד"כ משחק 4-4-2 ולא 5-4-1 עם 3 בלמים ו3 קשרים הגנתיים כמו גרנט.
    תהיו בטוחים שגרנט היה עולה מול אסטוניה בחוץ עם חלוץ אחד, וזה כנראה היה קטן..
    קשטן לעומת זאת מעלה לשם הרכב התקפי, בדיוק מה שצריך לעשות מול יריבה כזאת ולא משנה איפה

13. לא מצאתי כינוי Member

הוא כמעט עזב לפומאס בקיץ(באותו זמן שנושא האיזרוח היה על הפרק דרך אגב), מאיפה לך לדעת שהוא לא יחליט לעזוב פתאום אם הוא יקבל הצעה טובה?

14. אלמוג23 Member

זה ממש שטות מה שאמרת עכשיו!

פומאס הציעה לו הצעה כספית נכבדה אז למה לו להישאר כאן?
    שיוסי בניון או דודו אוואט עזבו לחו"ל אמרו להם משהו?
    אנחנו לא צרפת שעולים כל הזמן ליורו/מונדיאל שיכולים להתלונן
    שיש לנו מתאזרחים. אני מעדיף לעלות עם שתי מתאזרחים(בוקלי הלוואי)
    מאשר לא לעלות בכלל. זה גובל על גבול הגזענות מה שעושים לקולאטי.

15. לא מצאתי כינוי Member

מה שטויות בדיוק במה שאמרתי? אני אמרתי שהוא צריך להשאר? אני אמרתי שהוא מחוייב להשאר? איפה? תביא לי ציטוט בדיוק. אני רק אמרתי שלא הגיוני ששחקן שהוא בכלל לא ישראלי, בקושי יודע כמה מילים בעברית, ישחק במקסיקו, ועוד ייצג אתהנבחרת שלנו בגלל ברירת מחדל שבארגנטינה לא יזמינו אותנו. כל עוד הוא משחק בארץ אין לי בעיה שישחק בנבחרת, אבל ברגע שהוא ישחק במקסיקו זה כבר פשוט הזוי. ואל תשווה אפילו את המקרה לקטע של בניון ואוואט, שתיהם ישראלים והוא לפי מיטב ידיעתי לא.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/06