נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. FelaKaT Member

אם יש לו יותר רגש לצרפת מאשר לאלג'יר, למה הוא לא שר את ההמנון(כנ"ל לגבי ויירה)?

2. M_T_A Member

אז מה אתה רוצה שיתנו לו אזרחות וימנעו ממנו לקבל זימון לנבחרת? אין דבר כזה, או שאתה אזרח ומקבל את כל הזכויות של אזרח או שאתה לא אזרח.

3. FelaKaT Member

גם מגרשווילי אזרח והוא לא יכול לשחק בנבחרת, כנ"ל לגבי כל מי שלא שירת בצבא. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

4. Spanish Weapon Member

לפי מה שהבנתי , אסטוניה מתכוונת לעלות במערך הגנתי מה שאומר שקשטן צריך להתאים את הטקטיקה לסגנון האסטוני ע"י הרכב עם שלושה חלוצים (קולאוטי,קטן וארבייטמן)

בלי שום קשר צריך לשחק התקפי , מול נבחרות כאלה צריך להוציא את מלוא הנק' וגם להבקיע כמה שיותר שערים(לפני שנה וחצי ראינו כמה הפרש שערים יכול להיות קריטי כשסיימנו מקום שלישי בעוד שוויץ עולה להצלבה)

5. SeRgInHo Member

הקמפיין הזה יהיה בדיוק כמו הקמפיין של מוקדמות 2004 לצערי. שוב אין ביתיות, שוב אין את החשק להיות במתח לקראת המשחק הבא, שוב(לא יהיה)אין את הטירוף הזה של לפני משחקים מכריעים...

6. Spanish Weapon Member

חכה, ב14.9 יש דיון באופ"א , אולי הנבלות הסקנידביות יחליטו להחזיר את המשחקים לארץ.

גם לפני המשחק מול צרפת בסטאד דה פרינס לפני שנתיים אף אחד לא היה כאן במתח ובטירוף ומאז הכדור שלג התגלגל.

7. SeRgInHo Member

אני לא בקטע הזה של הציפיות, מבחינתי שיהיה מתח לכל אורך הטורניר. בלי ביתיות פשוט אין חשק לעקוב אחר המשחקים.

8. M_T_A Member

אם ב14.9 יחליטו להחזיר את המשחקים לארץ לא נראה לי שנמשיך לשחק במגרשים נייטרלים רק כי אנדורה לא שיחקה בארץ ואופ"א ירצו לצאת "הוגנים" עם שאר הקבוצות.
    ראינו כבר מה שווה ההגינות של אופ"א, ובמיוחד כשמדובר בנבחרת כ"כ קטנה ועלובה שלא מעניינת אף אחד כולל האנדורים עצמם(אני משער שהם אוהדים את נבחרת ספרד..) ובכל מקרה תפסיד את כל 12 המשחקים שלה בכל מקום. אז יש מקום לא אופטימיות.
    אם אנגליה היתה צריכה להגיע לפה ב6.9 ובמקום זה היתה מגיעה להולנד, אז זה היה צריך להדאיג.

9. נימר Member

לפי תקנון אופא מדינה שאירחה משחק אחד בחוץ צריכה לארח את כל המשחקים במדינה ניטרלית כדי שיהיה שיויון בין כל הקבוצות
    ביורו 04 אירחנו בחו''ל את קפריסין וצרפת ואז שהחזירו את המשחקיןם לארץ חוייבנו לארח גם את סלובניה ומלטה בחו''ל
    משמעות הדבר, את כל הקמפיין הזה מארחים בחו''ל גם אם אופא תחזיר את המשחקים לארץ עוד שבועים

10. Ljungberg 8 Member

איזה חוק מטומטם, זה שנדפקנו במשחק אחד אומר שאנחנו צריכים להידפק גם בשאר המשחקים?

לפי "ידיעות אחרונות" קשטן לא עולה עם הרכב התקפי במיוחד,
    שם הם מציגים את זה כ 4-4-2 כשקטן וקולאוטי חלוצים אבל אנחנו יודעים עד כמה קטן הוא חלוץ ככה שזה יותר בכיוון של 4-5-1.
    ההרכב המלא:
    אוואט
    זיו, גרשון, בן חיים, אפק
    זנדברג, טל, באדיר, בניון
    קולאוטי, קטן

מה קורה עם קייסי? עדיין פצוע?

11. M_T_A Member

חוק מטופש ביותר... עכשיו הכל מובן למה דחו את הדיון לאחרי המשחק מול אנדורה, זה רק כדי לדפוק אותנו, אין פה שום שיקול אחר
    "אין אווירה נוחה למשחקים" עלק. אין לי מילים כמה שהתירוץ הזה עלוב. כבר סגרנו 3 שבועות של הפסקת אש, מה הם עוד רוצים?
    אני בד"כ נמנע מלהגיד שאופ"א אנטישמים, אבל אם למישהו יש הסבר אחר לביזיון שקורה פה בבקשה שיגיד לי..

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מול נבחרות כמו איי פארו/אנדורה, כן. מול נבחרות כמו אסטוניה, כל מה שחשוב זה הניצחון כי זו יריבה שמסוגלת לקחת לך נקודות. בבית, אולי כן, באסטוניה ממש אין מה לדבר על שיפור הפרש שערים.

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בטוח שיש קשר לאומני, אין הרבה נבחרות שכל ה-11 שרים בה.. אוואט אם אני לא טועה גם לא שר בדרך כלל, לא חושב שזה כי יש לו רגשות למרוקו.

קודם כל זה לא נכון, בישראל יש הפרדה בין אזרח לאזרח בלי קשר לנבחרת. אזרחים סוג ב' זה לא חדש בארץ.

בכל מקרה, אני לא מצפה שיוציאו חוק שלא ייאפשר לו, אני ציפיתי שלקשטן יהיה את הערכים להשאיר אותו בחוץ.

לגבי החוק - אני לא בטוח, שמעתי דיבורים ש"לפחות את רוסיה\קרואטיה צריך לארח בארץ", מקווה שיסתדר אחרת הקמפיין הזה באמת אבוד מראש.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/06
  14. נדב מיכאלי Member

אני לא מבין למה קשטן זימן את בן שושן ותמוז ,גזל אותם מגיא לוי באולימפית אם הם אפילו לא בסגל.
    אם אין להם מקום בסגל של הבוגרים אז שישחקו חזרה באולימפית.

15. burning soil Member

יש הרבה שחקנים ישראלים שהשתמשו בנבחרת ע"מ לקדם את הקריירה שלהם, ואחר כך
    זרקו זין על הנבחרת ועל הקהל, רק שאת זה נוח לכם שלא לזכור עכשיו. נראה מה התרומה
    של קולאוטי לנבחרת קודם כל, לפני שנשפוט את ההחלטה לגמרי.

היום בידיעות, בכתבה המרכזית לסיקור המשחק רשום - 9,000 צופים יגיעו למגרש בטאלין,
    בהמשך הכתבה, בחלק המתייחס לנבחרת האסטונית - 8,500 צופים יינכחו במשחק.

אה ואני מסכים אתך נדב, לשחקנים הצעירים שלא הולכים לשחק אין מקום בבוגרת, הכי חבל
    לי עליהם, במקום לצבור ניסיון באולימפית הם יתייבשו על הספסל.