נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. Igi Member

נו ברור, כי זו מדינת המוצא שלו וגם נבחרת יותר טובה. כיום, הוא רוצה לשחק בנבחרת שלנו ורואים את זה עליו.
    אתה חושב שסואן לא היה רוצה לשחק בפלשתין או מאיפה שהוא בא, אם הנבחרת ההיא הייתה יותר טובה משלנו? cut the crap, הטענות שלכם פשוט נשמעות מגוחכות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/8/06
  2. נימר Member

בהצלחה לנבחרת בשבת, אני מחזיק להם אצבעות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

3. Ljungberg 8 Member

אל תגזים,
    אני גם בדיעה שקולאוטי יכול לשחק, אבל בשום אופן אני לא חושב שצריך לאזרח שחקנים רק בגלל שהם יכולים לתרום לנו,
    לא אזרחו את קולאוטי בשביל שישחק בנבחרת, הוא היה מקבל את האזרחות גם ככה, היה לוקח יותר זמן אבל הוא היה מקבל.
    גם כאן אני לא מסכים, האזרחות לקולאוטי מגיעה לו אך ורק בגלל שהתחתן ולא בגלל שהוא נמצא פה שנתיים,
    אז מה אם הוא פה שנתיים? זה אומר שהוא אוהב את ישראל? הוא סה"כ עובד פה,
    גם בניון היה שנתיים בספרד וגם פישונט היה פה לא יודע כמה שנים, מה הקשר בכלל?

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תקרא טוב טוב מה שכתבתי.

כתבתי בבירור "אם כמובן יש לכך סיבה"

5. חסוי1234 Member

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

פותחים קמפיין, ישראל רוצה יורו 2008

אם כן בשבת זה מתחיל, עוד טורניר קדם, עוד טורניר שעם כל הכבוד ליריבות העם מצפה לעלייה והפעם גם סוף סוף עם מתאזרח שאמור לתת לנו את הערך המוסף. כרגע אני מעדיף לא להזכיר את הביתיות שנלקחה מאיתנו, זה לשלב אחר כך כרגע עומדת מול עינינו המשימה שהיא לנצח את אסטוניה בחוץ. זה לא יהיה פשוט, זה לא יהיה קל אבל אם זה לא יקרה זה יהיה כישלון טוטאלי ויהיה אפשר להגיד מוקדם מהצפוי שאין לנו מה לחפש בבית הזה. אם לא תנצח את אסטוניה בחוץ אז נבחרות כמו קרואטיה, רוסיה ואנגליה יצליחו לברוח מאיתנו מוקדם מהצפוי אלא אם כן נגנוב איזה ניצחון באיזשהו משחק חוץ... טוב אבל עזבו אותכם ספקולציות עדיין לא התחלנו בכלל. אסטוניה היא נבחרת שהחלה לשחק רק ב-1992 במסגרות אופ"א. ב-1999 נתנו להם 7 בראש אבל מאז הקבוצה הזאת השתדרגה מאוד וב-2 הקמפיינים האחרונים היא ממש לא הייתה בשר תותחים. במוקדמות יורו 2004 אסטוניה צברה 8 נקודות כאשר שימו לב ספגה בכל המוקדמות לא יותר ולא פחות מ-6 שערים בלבד, כן זאת לא טעות. עזבו שהם כבשו רק 4 אבל עדיין באותו קמפיין היא הצליחה לסיים בתיקו עם נבחרות כמו קרואטיה ובולגריה, זה לא דבר של מה בכך. במוקדמות המונדיאל בגרמניה היא הצליחה להשתפר עוד יותר כאשר סיימה במקום ה-4 בבית של 7 נבחרות, לנצח 5 פעמים, 2 בתיקו מתוך 12 משחקים. מול נבחרת כזאת במשחק חוץ אסור בשום אופן לבוא שאננים זה מכשול הרבה יותר גבוה מאשר סן מרינו או אפילו קפריסין. באסטוניה מככבים 2 שחקנים. השוער הידוע מארט פום שבילה בכל העשור האחרון באנגליה, כרגע הוא שוער שלישי בארסנל. והכוכב הבולט הוא שחקן ההתקפה אנדראס אופר שמשחק ברודה ההולנדית שגם יחגוג את הופעתו ה-100 מול ישראל בשבת. אופר דרך אגב לא שיחק במשחק נגד מקדוניה שפתח את משחקי הבית הזה שבוע שעבר, מקדוניה ניצחה 1-0.
    עד כאן אסטוניה, דרור קשטן יתחיל בשבת את העבודה ואת המשימה החשובה בחייו. הרבה זמן הוא חיכה לג'וב הזה, הג'וב שכולם בטוחים שתפור עליו. ישראל מתחילה את הקמפיין הזה אחרי שבקמפיין הקודם רק הפרש שערים הפריד בינה לבין עלייה לפלייאוף. קשטן יודע שעוד קמפיין נטול ניצחונות ביתיים לפחות על היריבות החזקות לא יספיק. אבל עד המפגשים נגד רוסיה, קרואטיה ואנגליה יש עוד זמן. אין מה לחשוב עליהם בכלל עד שנעבור בשבת את אסטוניה ואחר כך את אנדורה. נבחרת ישראל חייבת ניצחון, רצוי שיהיה מרשים אבל יכול להיות שזו בקשה גדולה מדי. נראה ע"פ האימונים האחרונים שקשטן הולך על הרכב התקפי שיכלול 3 חלוצים, למרות שבסופו של דבר לא נראה לי אישית שזה יקרה זה ברור שיעלה בכל מקרה הרכב התקפי שיבוא במטרה להכריע את המשחק כמה שיותר מהר. אם מקדוניה ניצחה שם, אנחנו חייבים. לנבחרת יש קאדר איכותי בהתקפה, כזה שלא היה הרבה זמן. עם קולאוטי, תמוז שקיבל ויזה בדקה ה-90, בן שושן, עומר גולן, יניב קטן ושלומי ארבייטמן יש לנבחרת מספיק חלוצים מצויינים שיודעים את מלאכת הבקעת השערים, החלוצים חייבים לתת את התפוקה שלהם ושום תירוץ לא יצדיק משחק נטול שערי זכות. עם קישור שכולל שחקנים כמו זנדברג, בניון, עידן טל וגל אלברמן, והגנה עם בלם מהפרמיירליג ושוערה הראשון של דפורטיבו לה קורוניה שקשטן לא יתפלא מהציפיות הגבוהות, עלייה זו לא מילה גסה, הנבחרת מסוגלת וצריכה לפחות להיאבק עד לרגע האחרון את הפוטנציאל הדרוש יש בתקווה שנראה על המגרש דברים משמחים. הפתיחה שקיבלה הנבחרת היא טובה, לנצח את אסטוניה זה לא בשמיים וזה חיוני לקראת ההמשך.

שיהיה בהצלחה.

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/06
  7. flash Member

החשיבה הזאת נובעת מהתגובה שלך על ההודעה הזאת:
    התגובה שלך:
    אני הגבתי על זה שלא תשמח כשקולואטי יבקיע, לא על שאר התגובה שלך שמבחינתך זה לא בסדר שארגנטינאי משחק בנבחרת. ככה שזה לא "חשיבה צרה" זה תגובה להודעה שלך...

8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל הוא לא עבר שום תהליך גיור, הזין שלו בריא ושלם אבל זה לא משנה לי כי הלאום שלו פחות עקרוני לי. אתה לא מבין, מבחינתי גם דניאל דה רידר לא צריך להיות בסגל ישראל, למה מגמאדוב וטרטיאק כן? כי הם בארץ הזאת 10 שנים, קולאוטי עוד לא 2.5 וכבר היה בדרך החוצה ולא נשמע מתנגד יותר מדי. סואן, טרטיאק, מגמאדוב ורוסו גם לא יצאו בהצהרות סטייל "טוב לא נוכל לשחק כבר בנבחרת רוסיה\קרואטיה אז נלך לישראל, מילא."

אגב, למה העובדה שהוא עושה את עלווית שטראוס מצביעה על כך שיש לו שורש יהודי? (שוב פעם, לא שאכפת לי אם הוא יהודי או לא, דה רידר יהודי ולא צריך להיות בנבחרת גם כן כאמור).

9. Igi Member

אל תשתמש בביטויים כמו "לא צריך". פשוט תגיד "אני לא רוצה אותו". כי דה רידר צריך, ועוד איך צריך.

לא עבר? אז מה נראה לך שחיפה עשו איתו חצי שנה? חצי שנה זה הזמן פחות או יותר שלוקח לעבור תהליך גיור ולקבל ת"ז. ואני גם זוכר ראיון איתו שהוא למד משהו שקשור לזה.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני לא מבין מישה מה אתה מנסה להגיד. שלא מגיע לו? בסדר לא מגיע. אלו החוקים ואם הוא יכבוש אתה תהיה שמח בדיוק כמוני ואם הוא יצטיין אתה תהלל אותו בדיוק כמוני. הקטע שלך זה הבירוקרטיה? תגיש תלונה למשרד הפנים.

11. FelaKaT Member

כל הקטע הזה של הלאזרח שחקן בכדי לחזק את הנבחרת פשוט מביש. בעוד 10 שנים לא יהיו כמעט הבדלים בין הנבחרות לבין הקבוצות.

12. Melixon 15 Member

אני גם חושב ככה, לא מספיק שיש קבוצות כמו מכבי ת"א בכדורסל
    שנחשבת "קבוצה של המדינה" והיא כולה זרים, אפילו המאמן כבר..

אני חושב על זה יותר מהנקודת מבט של קולאוטי, זה לייצג אומה שהיא לא שלו בכלל..
    אם זה מה שהוא רוצה בכיף אני לא בעד להעיף אותו מהנבחרת, אני יודע שלא הייתי עושה את זה במקומו.

13. FelaKaT Member

לגבי קבוצות לי אישית אין בעיה ולדעתי זאת תופעה פחות חמורה, שכן הקבוצה לא מייצגת את המדינה אלא את עצמה, אבל בנבחרות זה שונה, כאשר אתה רואה את זידאן וויירה עומדים בהימנון של צרפת ולא שרים אותו, כאשר אתה שומע את קאמורנסי אומר שהוא משחק באיטליה אך ורק בגלל שלא קיבל זימון לארגנטינה והוא לא מרגיש שום מחויבות כלפי הנבחרת אתה מבין כמה התופעה הזאת מחליאה.

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אכפת לי שקולאוטי ייחשב אזרח, אכפת לי שנותנים לו לייצג מדינה שלא אכפת לו ממנה.

התאזרח, לא התגייר.

אל תהיה קטנוני, השורה התחתונה שלי היא שבושה שאנשים כמו דה רידר וקולאוטי משחקים (או היו בדרך לשלחק במקרה של האפס ההולנדי) בנבחרת הזאת. תבינו שזה לא משהו אישי נגד קולאוטי וגם לא משהו כללי נגד כל מתאזרח ומתאזרח - במקרים של רוסו ובוקולי עוד הייתי מוכן לחשוב, כי הם עושים רושם של אנשים שלא באו לפנח את המחיר שלהם פה.

לגבי זידאן - הוא יליד צרפת, בטח יש לו יותר רגש לצרפת מאשר לאלז'יר, ויירה בעצמו בקושי זוכר את סנגל, מקרי צרפת ושאר מדינות הגירה הם מקרים בלתי נמנעים. קמוראנסי לעומת זאת, הגיע לאיטליה רק בגיל מאוחר, וזה באמת התמסחרות מגעילה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/06
  15. TariboWest Member

קולואטי לא צריך להיות בנבחרת, אם צרפת עושים את זה אז זה לא אומר שגם אנחנו צריכים.
    על מה קולואטי צריך להיות בנבחרת? על זה שהתחתן עם ישראלית? אם אומרים לו היום לבוא לנבחרת ארגנטינה, הוא עוזב במקום את הנבחרת (לא שהוא יקבל הצעה כזאת, אני מדבר ברמה עקרונית). שחקן כזה לא צריך להיות בנבחרת. נבחרת זה לא קבוצה, זה לא מועדון. הבנאדם לא נראה לי יודע מתי הוקמה בכלל מדינת ישראל, לא יודע מי זה הרצל.
    גם דניאל דה רידר, שהוא יהודי, לא צריך להיות בנבחרת. צריך לירוק לכלב הזה בפרצוף, חתיכת חרא שלא יודע מה זה לייצג מדינה. מתעסק בקידום האישי שלו, בגלל זה הוא בנבחרת הולנד ולא בנבחרת ישראל.