נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כן, הופ, מספיק שהוא מוצא כלה ישראלית וזה הופך אותו לישראלי מהמניין, כמוני וכמוך. איזה יופי.

ואתה יכול לא להאמין, זה לא עד כדי כך מטריד אותי.

2. flash Member

זה לא הופך אותו לישראלי כמו כל אחד (בכל זאת הוא עדיין לא יהודי) אבל בשביל לשחק בנבחרת זה מספיק טוב, למה בכל אירופה זה מספיק טוב ולך לא?
    הוא לא התחתן איתה בשביל לשחק בנבחרת כמו שמבינים מההודעה שלך, אחרי שהוא החליט להתחתן איתה הוא ראה שיש דרך בזכות זה להגיע לנבחרת.

מה, יהיה שער של הנבחרת, תתחיל לחגוג ואז פתאום תשים לב שזה קולאוטי, ואז תשב בשקט ותתבאס? גם אני לא מאמין לך.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/06
  3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

זהו, שיכנעת אותי, אני איתך.

רק לא זה.

ואתה לא מבין, זה לא שאני יחגוג ששחקן ישראלי יכניס ושולקאוטי יכבוש אני ישב בשקט. עצם זה שקולאוטי משחק בנבחרת מוריד לי מהרצון(שתמיד הוא עז) לראות את הנבחרת, כשהיא כובשת(לא שאני מייחל להפסד כמובן). פשוט יש הבדל בין לפני כמה שנים שיש לפעמים שאתה מוכן לתרום כלייה כדי שנבחרת תנצח, לבין עכשיו, שאתה רואה נבחרת שהיא מנוגדת לכל הערכים והאידיאולוגיה שלי (יאפ, מספיק שחקן אחד שאני לא מוכן בשום פנים ואופן לראות אותו מעל מדי הנבחרת, שמייצגת אותי, ומבחינתי היא מעל לכל. בצירוף שתיים, שאני מודה, עדיין לא החלטתי לעצמי לגבי הזכות שלהם לשחק בנבחרת, אבל שוב המקרים שונים.) זה יהיה נחמד אם היא תנצח, זה לא אסון אם היא תפסיד.

אתה תשמח, ועוד רבים, שיבושם לכם. אני לא, זאת אומרת, לא בסדר גודל שצריך בוא נגיד ככה. איך הפכת את זה לדיון לגבי השמחה שלי משערי הנבחרת אני לא יודע...

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/06
  4. flash Member

ערכתי את זה, שים לב... זה היה לפני שראיתי את התגובה שלך (אם היא צינית תסביר למה זה לא משכנע).
    אגב, אני עוד רוצה שבוקולי יגיע לנבחרת.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/06
  5. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שאחגוג (ומאמין שותפיי לטענה הזאת יחגגו גם הם) בשערים של קולאוטי, אבל זה לא אומר שזה בסדר מוסרית לשתף את קולאוטי בנבחרת. לטעמי זה אפילו יותר לא בסדר מלשתף את עבאס סואן מהסיבות הפשוטות שסואן לא קיבל את האזרחות שלו בגלל איזה שידוך מוצלח, סגר במדינה הזו קצת יותר משנתיים וחצי, לא יצא בהתבטאויות כמו "בכל מקרה לא אוכל לשחק בנבחרת פלשתין אז אלך לשחק בישראל" והרשימה עוד ארוכה. אנשים כמו שורה אובארוב, מוראד מגמאדוב וסרגיי טרטיאק ישבו עשור בארץ בשביל להוציא אזרחות ואלה אנשים שלא חיפשו אלטרנטיבות בחו"ל בכל הזדמנות אפשרית. קולאוטי רוצה לנפח את המחיר שלו\משכורת אצל שחר, אם חיפה תצליח באירופה בשנתיים הקרובות הוא יעזוב מהר מאוד והדבר היחידי שיקשר אותו לארץ תהיה אשתו, שזה הטיעון הכי חזק שלכם למה קולאוטי ישראלי, אז אני שואל - אם הוא מתגרש, לקחת לו את האזרחות בחזרה?

הלוואי ואני טועה, ובכל מקרה הלוואי שקולאוטי יבקיע 30 גולים בכל משחק בקמפיין וכן אחגוג, כי לא אכפת לי מי כובש כל עוד הנבחרת כובשת, כן אכפת לי מי מייצג שם אותי, וזר שלא נותן סיבה להאמין שהוא נאמן לישראל זורק אותנו לשורה של אותן מדינות נואשות שמאזרחות שחקנים (ע"ע מכירת עקרונות לאומיים) בשביל גולים.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

די מישה, אתה תותח.

בדיוק מה שאני מנסה להבהיר. החשיבה הצרה פה היא "מה, בניון יבקיע גול ואתה תשמח, אבל אם קולאוטי יבקיע אתה לא?." "לא מאמין לך".

אבל אין קשר מי מבקיע, יש לי בעיה עם נבחרת שמשחק בה ארגנטנאי, שבקושי נמצא בארץ (כן, שלוש שנים זה בקושי), שהבהיר לכולם שהוא ארגנטנאי וישראל זה "אפשרות ב'" מבחינתו. או אפילו ג', לא נשכח אתמקסיקו.

אני כמובן לא עם הפיסקה הראשונה שלך, כי אני באמת לא ישמח אם קולאוטי יבקיע, אבל הנקודה היא לא אם הוא יבקיע או בניון, קולאוטי על המגרש, לובש את המדים של הנבחרת, וזה פסול מבחינתי.

7. Igi Member

נו מה אתם בסדר? הבנאדם צריך לקבל אזרחות מבחינה חוקית. יש לו אישה ישראלית, מה שאומר שיש לו שורש יהודי במשפחה, הוא עבר תהליך גיור, אז הוא אזרח ישראלי לכל דבר. אז בקיצור, למה שהנבחרת לא תזמן אותו? זה לא בערך כמו לזמן את סואן(כמו שאמרתם), זה בדיוק כמו לזמן את סואן. ולמה שמגמאדוב וטרטיאק יקבלו אזרחות וקולאוטי לא? כי מה לעשות, ככה החוקים. אתה לא יכול רק להיות הרבה זמן בארץ. אז תפסיקו לדבר שטויות על ה"גאווה הלאומית" וכל שאר הבולשיט, כי קולאוטי הוא לא סתם איזה רוסי שנמצא הרבה שנים בארץ וצריך לקבל אזרחות. הוא אזרח לכל דבר. אם אתם לא תהיו בעד הנבחרת ולא יהיה אכפת לכם מהפסד שלה בגלל שחקן שלנו, תהיו לי בריאים.

עכשיו שאלה - למה בדיוק אופ"א קבעו ש"בשנתיים הקרובות לא יהיו משחקים בארץ" ?!?!? נמנעתי מלהגיד "אנטישמים" במהלך השנים, אבל זה כבר מוגזם. גם עכשיו אין שום סיבה שבעולם שישחקו בלונדון ולא ישחקו בר"ג. פשוט אין סיבה. אין מלחמה בארץ. הדבר היחיד שיכול לגרום לאופ"א לבטל זה פיגועים בר"ג, דבר שלא קרה כבר כמעט עשור אני חושב. נגיד שנכלול גם את ת"א, אז היה פיגוע בשנה שעברה. ומה עם לונדון? גם להם היה פיגוע שנה שעברה, פיגוע שכולל את כל הפיגועים של השנה החולפת בת"א יחד מבחינת חומרה. אז די, שיפסיקו לזיין את השכל ויחזירו את המשחקים לארץ. אירגון שלא ראוי לקבל שום כבוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/8/06
  8. Ljungberg 8 Member

כמה שאנשים פה נאיבים, תרצו או לא תרצו אנחנו (היהודים) לא לבד בעולם, אם אתם רוצים לגדר את המדינה ולהתנתק מהגויים, שיבושם לכם.
    הבעיה בהגדרת המדינה היא מהיסוד, לא יתכן להקים מדינה שהיא רק של יהודים, במיוחד לא בישראל שבה היו כבר ערבים לפני שהיא קמה ויישארו פה השם יודע עד מתי.
    הציפייה שלי ממדינת ישראל היא שתהיה מקום בטוח ליהודים, מקום בלי אנטישמיות ומקום שבו יכבדו את המקומות הקדושים ליהודים ולא יהיה פחד להסתובב עם דגל ישראל או שרשרת מגן דוד.
    בשום אופן אני לא מצפה מהמדינה שלנו שתהיה מנותקת,
    כמו שאמרתי אנחנו יכולים לסגור את הגבולות בחומה, לא לאפשר יציאות מהארץ ולחיות בתוך המערה שלנו.
    אם זו לא הדרך שבחרנו אנחנו צריכים להשלים עם זה שיהודים (אזרחים) מתערבבים עם הגויים, מתחתנים איתם ורוצים להקים איתם משפחה בארץ, ככה זה.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מי אמר את השטות הזו שלא יהיו משחקים שנתיים בארץ??

זה לא נכון, דיון נוסף של אופ"א יהיה כבר ב-14 לחודש הקרוב.

10. Igi Member

זה מה שהם אמרו בהחלטה שלהם. לפחות כך קראתי או שמעתי איפשהו.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אז לא.

דיון נוסף יהיה ב-14 לחודש. הדיון כמובן לא ישפיע על המשחק הקרוב של הנבחרת אבל לצערה של מכבי חיפה לא ישפיע גם עליה מכיוון שהמשחק הביתי שלה נגד ליטקס הוא לפני דיון. מי שכן מחכה בקוצר רוח לתשובה חיובית היא הפועל ת"א שמשחק הבית שלה נגד אודסה יהיה רק שבועיים לאחר הדיון.

12. M_T_A Member

אולי גם נבנה כיפת זכוכית ענקית מסביב לכל המדינה ונצייר עליה מגן דוד שכולם יידעו שאנחנו יהודים ושונים מכולם? מה זה השטויות האלה?
    זה שאנחנו יהודים ובגלל זה הקמנו פה מדינה זה לא אומר שאנחנו צריכים להתנתק משאר העולם. אנחנו כבר לא בימי המאה ה19 שהיהודים היו צריכים לשמור בקנאות על כל דבר שקשור ללאומיות שלהם כדי לא להיעלם.
    כן, קולאוטי התחתן עם ישראלית אז הוא ישראלי. זה החוק במדינה הזאת, מה לעשות.
    הוא לומד עברית וגם יודע לא רע בניגוד למה שהרבה פה אוהבים להגיד.
    הילדים שלו יגדלו פה ויהיו ישראלים לא פחות מכל אחד מאיתנו.
    רק אני לא רואה שום בעיה עם זה שקולאוטי ישחק בנבחרת?

ומיכאל, באמת נראה לך שעבאס סואן לא היה מעדיף לשחק בנבחרת פלסטין?

13. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

ואתם באמת חושבים שאם קולאוטי היה יודע שיש לו סיכוי לשחק בנבחרת ארגנטינה, הוא עדיין היה רוצה לשחק בנבחרת ישראל? תעשו לי טובה, הוא היה רץ לנבחרת ארגנטינה כמו טיל, ובלי לחשוב על זה פעמיים.

14. SeRgInHo Member

כ"כ פתטי כל העניין הזה. עד שיש זר שיש לו רצון לשחק בנבחרת שלנו ולייצג אותה אתם עושים לו את המוות. הוא התחתן עם ישראלית, הוא אזרח ישראלי בדיוק כמוני וכמוכם.כשהיה וויכוח על זה ששארפ ותומאס(כדורסל)קיבלו את האזרחות, כולכם קפצתם עלי ואמרתם עד כמה הם נאמנים והם אזרחי מדינה בדיוק כמוני. עכשיו אני שואל, אם קולאוטי נמצא פה שנתיים זה לא אומר שהוא אוהב את המדינה? זה לא אומר שהוא נאמן לה? כמה זמן הוא צריך לגור פה בשביל להוכיח לכם את זה? 8-10 שנים? דיי נמאס עם הקטע הזה של מדינת היהודים, כאילו אנחנו חיים במאה ה-18!
    מישהו פה זרק את הטענה שהוא כמעט וברח לשחק במכסיקו. איזה שטויות. מה קרה, אתם לא הייתם עוברים מקום עבודה אם היו מציעים לכם משכורת כפולה או משולשת מזאת שאתם מרוויחים כרגע? כסף זה שם המשחק בכדורגל(בעולם)של היום, אתם יכולים להיתכחש לזה כמה שאתם רוצים, אבל זאת עובדה.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נו זה ברור... אבל אני לא מבין מה פה הבעיה.
    בכל העולם מדינות מאזרחות ספורטאים זרים שהם עלו שקוטפים עבורם את כל המדליות וההישגים, אני לא רואה שום סיבה, אם כמובן יש לכך סיבה, למה גם אצלנו זה לא יהיה כך. הוא נשוי לאזרחית המדינה יש את האופציה שתעשו לנו רק טוב לא רואה פה שום סיבה לבעיה.