נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. SeRgInHo Member

אם כך, אז גם סואן ובאדיר הם לא יהודים. ואני לא רואה אותכם מתלוננים. ואני לא יאמין לכם אם תגידו שלא קפצתם בגול של סואן מול אירלנד ובגול של באדיר מול צרפת. אז תפסיקו להיות צבועים. במה שונה קולאוטי מבאדיר וסואן? העיקר שיהיה רצון לשחק בנבחרת.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

זאת אומרת שלא משנה אם הם ישראלים/צ'רקסים/יהודים/נוצרים/מוסלמים, העיקר שיהיה להם רצון לשחק בנבחרת. נו, מעניין...

3. אלי מתחן Member

לא רואה או לא רוצה לראות?

4. John Barnes Member

אחחחחח איך אני אוהב את הטיעון "מה, לא קפצתם בגול של סואן נגד אירלנד?". טיעון כזה תלוש מהמציאות. איך לעזאזל מפרשים התנהגות ספונטנית כצביעות, את זה עוד לא הבנתי. כן,שמחתי בשביל הנבחרת והמדינה,הרבה פחות בשביל סואן. הייתי שמח לותר על השער הזה, וגם על השער נגד צרפת- בשביל שיהיו רק אזרחים שנאמנים למדינה בנבחרת.

אני לא רוצה לראות שחקן שהסכים לוותר על הזכות לשחק בנבחרת בשביל עוד כמה דולרים, כמו קולואוטי. שנמצא פה בקושי יומיים, לא יודע עברית, ויעוף מפה מיד כשתסתיים הקריירה.

5. שלוס Member

'אני לא רוצה לראות שחקן שהסכים לוותר על הזכות לשחק בנבחרת בשביל עוד כמה דולרים, כמו קולואוטי'

לא הבנתי, על מה אתה מדבר פה?! הסכים לוותר? על הזכות? דולרים?
    באמת אני לא מבין -שמישהו יסביר תכוונה שלו/ך

6. John Barnes Member

כמעט סגר במקסיקו, אבל בסוף ויתרו עליו שם.

7. flash Member

מסכים עם סרג'יניו בכל מילה.
    קול תעשה לי טובה תפסיק להתחמק חיפה מייצגת את ישראל, בית"ר הפועל ת"א ומכבי פ"ת מייצגות את ישראל, כשאני רואה אותם משחקות באירופה אני רוצה שהם ינצחו לא פחות מאשר כשאני רואה את הנבחרת משחקת, ואני די בטוח שגם איתך זה ככה. אתה חושב שליברפול לא מייצגת את אנגליה? אתה חושב שכשאנגלים שלא אוהדי ליברפול ראו את המשחק מול חיפה, לא היתה להם עדיפות מסוימת למנצחת??
    נו באמת...

8. John Barnes Member

אני בטוח שלאוהדי אברטון ויונייטד הייתה עדיפות למנצחת- מכבי חיפה.

9. flash Member

שטויות. אני אוהד בית"ר וכשאני רואה את הפועל ת"א ומכבי חיפה באירופה אני מעודד אותם ורוצה שהם ינצחו למרות שהם היריבות השנואות של בית"ר. אין קשר בין אירופה לליגה, הם מייצגים את ישראל אני רוצה שהם ינצחו. וכל האוהדים שאני מכיר גם רוצים שקבוצה מהארץ תצליח באירופה.
    אני די בטוח שככה זה גם באנגליה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/06
  10. Go_Go Member

זה לא

11. EL Capitan Member

מעניין מה באירופה יחשבו על הפטריוטיות שלך, איתי. אם קולואטי יכול לעזור מקצועית והוא רשאי לשחק בנבחרת, אין לי שום בעיה עם זה. אחרי ים של אכזבות, לא יקרה כלום אם מתאזרח ישחק בנבחרת. רגע, שאתה תראה אותו עם מדים של הנבחרת, זה יפריע לך? שהוא יבקיע במדי הנבחרת- אתה לא תשמח?

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אל תדאג, אתה שותף לעוד הרבה אנשים שחשים ככה. גם בפורום הזה.

וקים, השאלה הופנתה לאיתי אבל תרשה לי לענות על באם היו שואלים אותי על זה-
    א.כן, מאוד
    ב.לא.

13. flash Member

לפי זה לא שמחת כשסואן הבקיע מול אירלנד וכשבאדיר הבקיע מול צרפת, כי להיות ערבי בנבחרת יהודית יותר גרוע מלהיות ארגנטינאי בנבחרת יהודית (או שלא?!). אם ככה, תאמין לי אתה מהבודדים.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אם ככה, תאמין לי שיש עוד רבים וטובים. וזה שאתה לא מבדיל בין מקרה סואן ובאדיר לקולאוטי(כי אני מדבר על ישראליות ולא על היהדות, אם כי גם זה שנוי במחלוקות אבל שיהיה) אז הבעיה היא שלך, לא שלי.

15. EL Capitan Member

מצטער, אבל לא מאמין לך, ארז. אתה תקפוץ בשער של קולואטי בדיוק כמו שכל אחד אחר ישמח, ולא משנה מהי הדעה שלך ושלי בקטע הזה.

חוץ מזה, בקשר לקולואטי, הוא הולך לבלות את שארית חייו בארץ עם אשתו. אז מה הבעיה?