נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. burning soil Member

רוב העולם נגדנו ושונא אותנו, עד שיש פה זר שמוכן לשחק בשביל המדינה אתם מתלוננים?

מבחינה מקצועית ברור שמדובר בחיזוק רציני - מחליפים שלו צריכים
    להיות בלילי, ארבייטמן, ותמוז לדעתי..

2. flash Member

הנקודה היא לא אם הוא פרח בזכות הנבחרת או לא, למרות שהוא כן. במחנה האימונים מאיפה לך שהוא היה מצוין? אני לא זוכר מילה עליו, יותר אני זוכר את הפרסומים על יצחקי שהוא מככב שם.
    אבל זה לא הנקודה, הנקודה היא שבן שושן זומן, למרות שהוא לא משחק קבוע בבית"ר, הצליח במשחק הראשון והפך לשחקן רגיל מסגל הנבחרת. למה שדג'אני ואבוטבול לא יצליחו? יש להם אותה סיטואציה כמו בן שושן, שחקנים לא קבועים בהרכב הקבוצות שלהם. אם בן שושן הצליח למה שהם לא יצליחו? הרי הם לא היו שחקנים פחות טובים ממנו בסגל של הצעירה... ואחרי שהוא הגיע לנבחרת פתאום כולם אומרים שהוא כשרון גדול. ככה יהיה גם עם דג'אני ואבוטבול אם קשטן ילך על אחד מהם.
    לא אמרתי שהנבחרת צריכה לפתוח עם עובד ודג'אני ממש לא! היא צריכה להכניס קשר אחורי לספסל בסגל שלה, מחליף לבאדיר. אין אופציות ממש טובות בשוק, דג'אני ואבוטבול מהטובים. להכניס אחד מהם לסגל (אבוטבול) לתת לו פה ושם דקות יקדם אותו כמו שזה קידם את בן שושן.

3. בית"רי מלידה Member

משחק "הבית" של ישראל נגד אנדורה בהולנד, יהיה נוסף לכל הצרות גם ללא קהל!

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודקים וכדי שאף אחד משחקני נבחרת ישראל לא יפגע,כדי גם לשחק בלי שחקנים ובמקום זה להביא
    את נבחרת סן מרינו.

5. John Barnes Member

אני לא מאמין ששחקן בלי שמץ של ישראליות\זיקה לישראל,נמצא בקושי 3 שנים בארץ, ולא יודע מילה בעברית- הולך לשחק בנבחרת רק בגלל שהוא התחתן עם ישראלית.

הגיע הזמן להבין שאנחנו לא כמו שאר אומות העולם, אנחנו מדינת היהודים, ובנבחרת צריכים להיות רק אזרחי המדינה- לא ארעיים. בושה וחרפה, פשוט אסון.

6. flash Member

שטויות. זה כולה קבוצת כדורגל שמייצגת את הישראליים הכדורגלנים בארץ, הרבה קבוצות בעולם משחקות עם שחקנים מתאזרחים. למה אנחנו צריכים לחפש להיות שונים?? מה זה תורם שנבדיל את עצמנו? לא נאזרח שחקן כי אנחנו רוצים להראות שאנחנו שאנחנו שונים כי אנחנו יהודים? זה כולה קבוצת כדורגל לא צריך שכולם בה יהיו יהודים. אם ככה למה זה בסדר שיש ערבים בנבחרת אם זאת צריכה להיחות נבחרת של יהודים?

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/06
  7. שלוס Member

חחחחח אתה משגע אותי
    לפני שבוע בדיוק חגגת פה את ניצחון הגויים[ליברפול] על ניצחון היהודים[חיפה] ופתאום אתה בא ואומר שאסור ל'זרים' לשחק בנבחרת יהודית
    נו באמת...
    רק שזה טוב לך אתה בעד יהודים וכשזה לא טוב לך אתה בעד גויים?

אני בעד ישראל בכל מקום ומצב גם בסייף שייט ופוקר כשאנחנו מול העולם ולא איכפת לי באיזה דרך העיקר לנצח
    אז הלואי שקולו יכבוש את שער הניצ' באסטוניה וש'בגללו' ישראל תעלה ליורו
    אל אל ישראל! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

8. אלי מתחן Member

נו באמת, חיפה נגד ליברפול זה גויים מול יהודים? אפילו שבהרכב של חיפה שיחקו יותר גויים מיהודים...

9. SeRgInHo Member

חיפה(כמו כל קבוצה אחרת)מייצגת את ישראל בדיוק באותה מידה כמו הנבחרת הלאומית.

10. אלי מתחן Member

בחיפה משחקים 6 שחקנים לא ישראלים. איך זה בדיוק כמו הנבחרת הלאומית?

11. SeRgInHo Member

אז את מי היא מייצגת? את צרפת? היא מייצגת את ישראל וזה מה שחשוב. זה שאתם אוהדים את מאלמה רוזנבורג וליברפול כשחיפה משחקת מולם זאת כבר בעיה מסוג אחר.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/06
  12. M_T_A Member

חשבת אולי שהיא מייצגת את... מכבי חיפה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

13. אלי מתחן Member

את עצמה, את האוהדים שלה.

14. שלוס Member

דיי נו אתם לא מבינים למה התכוונתי
    מצידי שייצגו אותנו 11 גוים מברזיל בנבחרת
    כל עוד הם משח' תחת השם ישראל אני יסגוד להם כי הם מייצגים אותי ונלחמים למעני, אותו דבר על קולו אני אומר.
    אני לא מאמין שאותו אוהד הפועל לא ישמח ברגע [אמן ויקרה] שבו קולו יעלה אותנו משער דקה 88 מול מקדוניה בר''ג ליורו, אני לא מאמין שבאותה שניה תגיד 'אוף , למה בלילי לא כבש?!'

15. אלי מתחן Member

יפה לדעת שהם נלחמים למענך, ולא למען המשכורת והפרמיות שיעקב שחר מציע להם.