נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. EL Capitan Member

אחלה סגל, לדעתי, קשטן זימן. אם קולואטי יוכל לשחק, עומר גולן בחוץ, לא טוטו תמוז וגם לא שלומי ארבטמיין. ואז, רק דבר אחד יהיה חסר- עוד קשר אחורי. מלבד באדיר, אין לנו אף קשר אחורי בסגל (יש רק את אלברמן וטל, שהם קשרים מרכזיים). קשטן וסיני יצטרכו לחשוב על לזמן עוד קשר אחורי, למקרה ש... אבל אני מתקשה לחשוב על קשר אחורי טוב, שאפשר לזמן לנבחרת. כל הקשרים האחוריים הטובים בליגת העל הם זרים.

2. flash Member

יש את הזקנים אבוקסיס ובנין שללא ספק מספיק טובים, אבל מה לעשות הם קשישים, אין סיכוי שיזומנו.
    יש את גזל וסואן שאמורים להתפתח לקשרים האחוריים הטובים בארץ, אבל זה לא קורה. סואן נעלם עונה שעברה, גזל לא מצליח להגיע להרכב של חיפה, מצליח רק בקבוצות קטנות...
    יש את יוסי אופיר וסולי צמח שנתנו עונה טובה מאוד באשדוד ופ"ת אבל ספק גדול אם הם מספיק טובים... אולי יש מה לדבר על אופיר...
    יש את אבוטבול ודג'אני, הקשרים האחוריים של הצעירה (או שכבר לא?) אבל הם עדיין צעירים וכמעט לא משחקים, על הספסל של בני יהודה והפועל ת"א. זאת הסיבה העיקרית למה אין קשרים אחוריים לנבחרת, הקבוצות של גזל סואן אבוטבול ודג'אני לא נותנות להם לשחק, וככה אי אפשר להשתפר.
    על תמיר כהן ומליחי לא נדבר... רק יורדים ברמה עם הזמן... כנ"ל אלמושנינו, לחשוב שפעם הוא היה בהרכב של חיפה... היום שחקן ספסל באשדוד.

3. SeRgInHo Member

רגע, מי יהיה עכשיו המגן השמאלי אם הקשישה קייסי ומגרלשווילי לא בסגל?

4. משוגע בירוק Member

אני חושב שחובה לבנות על קובי דג'אני כקשר האחורי הבא של הנבחרת... שחקן צעיר ומוכשר מאוד, חבל שאפילו בבני יהודה הוא בקושי מקבל הזדמנות...

5. burning soil Member

יואב זיו ורוני גפני.

מסכים אתך לגמרי, אבל הוא לא כל כך התקדם מאז עונת 03\04 שבה הוא התגלה.
    אותו דבר לגבי תמיר כהן, אם זה אי פעם יחזור לשחק כדורגל.

חוץ מהם אפשר לקחת בחשבון לפי דעתי גם את גזל אם יחזור לשחק, ואת משה אוחיון מהליגה השוויצרית.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כמו לבנות על ראובן עובד,כשאחד מהם יצדיק את עצמו אז יהיה על מה לבנות..לא בונים על פוטנציאל
    לא ממומש למרות שאני מסכים שדג'אני שחקן מצויין,אם הוא לא משחק מספיק בבני יהודה
    שיילך להכח,הרצליה או פתח תקווה שם הוא ישחק הרבה ויראה מה הוא שווה.

7. Spanish Weapon Member

אני מאוד סקפטי לקראת המשחק מול אסטוניה.

בניגוד לשאר היריבות החלשות בבית (מקדוניה ואנדורה) , אסטוניה עשתה עליי רושם מצויין במשחק שלה נגד אנדורה וזה אף על פי שהיא שיחקה נגד יריבה חלשה.

בטאלין הם יתנו את המלחמה של החיים וכבר הבנו בשנים האחרונות הפערים בין הגדולות לקטנות מצטמצמים אז פי כמה וכמה בין נבחרת בינונית כמו ישראל לנבחרת בינונית כמו אסטוניה.

8. flash Member

גפני וזיו, אני הייתי מחחזיר את קייסי אחרי הפציעה, בכל מקרה הייתי מכניס את בן דיין לסגל (אולי להרכב תלוי מה היכולת) עד שקייסי יחזור...

9. flash Member

בן שושן הגיע לנבחרת וישר פרח דרכה, הוא היה פוטנציאל שלא שיחק, קשטן החליט ללכת עליו וזכה בשחקן נהדר. אם הוא בנבחרת גם דג'אני יכול, למרות שאני הייתי מביא את אופיר/אבוטבול/גזל. הם כשרונות שלא משחקים, אם קשטן ילך עליהם (על אבוטבול למשל) הוא ירוויח לעתיד.

10. The koko Member

קולאוטי יכול לשחק בנבחרת,ויצטרף אליה כבר למשחק הקרוב מול אסטוניה,סוף סוף החלטה משמחת,כנראה שבהתאחדות לא יושבים רק חבורה של כלום ושום דבר.
    http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=80535&bz=6

11. flash Member

יש!!! עכשיו יהיה חלוץ אמיתי בנבחרת! בהתאחדות בכל זאת יושבים חבורה של כלום... בארץ לוקח לאזרח שחקן משהו כמו שנה עד שהוא יכול לשחק בנבחרת, באירופה תוך כמה ימים/שבועות הכל מסודר.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/06
  12. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אני היחידי שנשארה בו טיפת אידיאולוגיה ישראלית, יהודית, ציונית משהו כלפי נבחרת הכדורגל שלנו?

13. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אתה לא היחיד.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה כבר פרח?הוא שיחק רק משחק אחד בנבחרת ורק 2 משחקים רישמיים מאז[מול דינמו ובליגה]
    ככה שאי אפשר להגיד שהוא פרח,חוץ מזה שהוא היה מצויין במחנה האימונים של בית"ר + במשחק
    הראשון מול דינמו שזה היה לפני הנבחרת.
    ממש אי אפשר להגיד שהוא פרח בזכות הנבחרת.

אם דג'אני חושב שהוא מתאים לנבחרת הוא צריך ללכת לשחק בליגה,אתה לא יכול לפותח מול אנדורה
    עם דג'אני ועובד בקישור רק בגלל שאתה חושב שהם פוטנציאל,הם צריכים להוכיח את עצמם בליגה
    ואם הם יהיו מספיק טובים בליגה+אימוני הנבחרת הם ישחקו.

15. שלוס Member

עם כל הצהלה בעינין קולו אני היתי מעדיף שנשחק בארץ ושהוא לא יאוזרח[לא כי אני לא רוצה אותו בנבחרת]
    קמפין שלם ללא בית הוא מבחינתי לא מעניין ,עם כל ההאהבה שלי לנבחרת-הפעם אני לא אגלוש בכל גול שלנו מרוב אושר