נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. FelaKaT Member

זה לקח לי פחות מ5 שניות. כשיודעים מה ואיך לחפש אז גם מוצאים את זה מהר.

בשורה התחתונה, הספקת לתת מנה מברכותיך היום ל3 משתמשים שונים היום ובמקום להאשים אותי באשמות שווא כדאי שתבדוק את עצמך.

אין לי בעיה עם זה, אבל כאשר אתה משנה את דעתך בערך כל חודשיים ושובר שיאים ומשנה דיעה תוך 7 ימים כאשר אתה מסתמך על משחקים בודדים, זה מראה שמשהו בדיעות שלך מקולקל ושלא ניתן להסתמך עליה.

לא הזכרתי בכל ההודעות שלי עד עתה שישראל לא יכולה לגבור על אנגליה או קרואטיה, אני כן אמרתי שיש 1001 סיבות שבגינן ישראל תפסיד גם אם תעשה את ההכנה הראויה ביותר, אנחנו נחותים בהרבה מאנגליה וקרואטיה והן יכולות וצריכות לנצח אותנו בקלילות.
    צרפת שווייץ ואירלנד חוו קמפייין נוראי מבחינתן וישראל הייתה חייבת לנצל את זה אבל היא העדיפה להתבנקר גם כשניתן לה הזדמנויות פז לנצח ובעצם אם עם ממוצעי הכיבוש הנוראים של הנבחרת בקמפיין(שער וחצי למשחק ותודה לנבחרת המגוחכת שהייתה לנו בבית)וממוצעי הספיגה(שער למשחק) הצלחנו לסיים במקום ה3, זה אומר הכל על הבית בו איטליה שובצה.

בקיצור, במקום להתנשא ולחלק עצות לאחרים, תיישם את העצות שלך בעצמך.

2. שלוס Member

מה קורה עם קולאוטי? יש ת.מעבר? או שויתרנו על זה וניפגש רק במונדיאל 2010?
    ומתי ,לכל המאוחר, אופא צריכה להודיע איפה נשחק מול אנדור?

3. וייאלי Member

אם יביאו את קינן במקום בן יוסף זה היה מעולה לקינן יש את היכלות של בנאדו שהיה בגיל הזה ואפילו יותר יש לו מלא ביטחון ואני מאמין שהם יתנו לו לשחק הוא יהיה באותו ליגה גם בן חיים

4. משוגע בירוק Member

READ MY LIPS

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

אם אחד, שחקן אחד מההגנה של בית"ר ייפתח בהרכב נבחרת ישראל אפשר לשכוח ממקום שלישי אפילו... אפק העגלה הזאת להרים כדור הוא לא יודע, כנ"ל זיו וגפני... על גרשון אני בכלל לא מדבר רק גולים עצנמיים וגליצ'ים מיותרים ברחבה הוא יודע, בן יוסף מסורבל ולא מרוכז...

זאת צריכה להיות ההגנה:

סבן, בן חיים, קינן, קייסי...

5. burning soil Member

נכון, אבל אל תבנה על זה, קשטן לא יוותר על אפק ויותר מזה, על גרשון.

6. Igi Member

לה אלגטור - אני חייב להגיד שאתה בנאדם חכם.
    אין סיכוי הרי שצדקתי בכך שגרשון ובן יוסף לא ראויים למקום בנבחרת, מה פתאום. קינן ממש לא יותר טוב משניהם.

7. vivalaunited Member

קינן לדעתי יותר טוב מבן יוסף.
    קינן אומנם צעיר אבל יש לו ניסיון של 2 וקצת עונות בליגה, בנבחרות הצעירות של ישראל, באירופה 2 משחקים עם חיפה ועכשיו הוא יהיה גם בעוד כמה משחקים בגביע אופא כנראה.
    בתקופת ההשאלה שלו לנתניה שאחריה עקבתי הוא שיחק מעולה והיה ציר מפתח בהגנה שלהם.

אוהדי נתניה אני חושב יכולים להסכים איתי?

8. שגיא Guest

אוהדי נתניה הם לא אובייקטיבים בעניין הזה, בדיוק כמוך.

נתחיל מזה שבלי בן חיים בהגנה אי אפשר לחשוב על יותר ממקום רביעי בכלל. דבר שני, המגנים שלנו זו נקודה בעייתית מאוד. אין לי בעיה אישית עם אפק, ואני די מעריך אותו גם אבל בצד שמאל עדיין אין אלטרנטיבה לאדורם קייסי. פשוט אין. בטח לא רוני גפני ולא יואב זיו. שניהם שחקנים כשרוניים אבל עדיין רחוקים מקייסי, מעבר לנסיון העשיר שיש לו בזירה הבינלאומית. לגבי הבלם שני, גרשון כן ראוי להיות בנבחרת, אבל לאור יכולתו לאחרונה אולי עדיף שם את בן יוסף. לא יודע, עמדת הבלם השני היא בעייתית. אני אכן חושב שיש מקום לדקל קינן בנבחרת, אבל הוא יצטרף להוכיח את עצמו כדי לתפוס את ההרכב. בסגל אין ספק שיש לו מקום.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שזה בדיוק המשפט שממצה את כל הדיון האחרון שהיה פה,קשטן צריך לזמן את דקל
    לסגל ואז לראות מקרוב איך הוא באימונים [וכמובן בליגה] מול איך גרשון ובן יוסף.

זיו צריך להיות מעין אלון חרזי כזה,המחליף המושלם וקייסי וסבן צריכים לפתוח בהרכב בינתיים[כמובן
    הכל תלוי ביכולת שלהם בקבוצות שלהם].

10. שלוס Member

ההתאחדות כבר הודיעה לאופא 'נארח בהולנד'

אבל למה לרוץ לספר לחברה?
    זה יפה שאתם מתארגנים מבעוד מועד. אבל אם כבר ארגתם לכם בית חלופי, אז אופ"א לא תהרוס לכם את התוכניות ותיתן לכם להשתמש בו.

11. שגיא Guest

ההתאחדות חוייבה להכין מגרש חלופי, לכן הם הודיעו לאופ"א.

12. Ljungberg 8 Member

אני חושב שהטעות העיקרית של קשטן היא שהוא בא לעשות מהפיכה בגילאים ולהזמין רק צעירים, זה לא נכון,
    גם בגילו אדורם קייסי הוא המגן הטוב ביותר בארץ ואולי בכל הזמנים בכדורגל שלנו,
    שיהיה גם בן 100, הוא מספק את הסחורה וזה מה שחשוב.
    אותו דבר לגבי נמני רק שלגביו זה פחות קריטי.
    לגבי עמדת הבלם, אני חושב שהבלם הכי טוב ברגע נתון הוא שצריך לשחק,
    לא אכפת לי מה גרשון עבר בקריירה שלו, אם הוא בתקופה לא טובה אז למה שהנבחרת תסבול מזה?
    כרגע קינן נמצא בכושר הכי טוב ואם המשחק מחר אני הייתי פותח איתו אבל עד אנדורה יש עוד זמן ולא צריך לקבוע מעכשיו, אם גרשון יחזור ליכולת של עונה שעברה יהיה אפשר לפתוח איתוץ

13. שגיא Guest

קייסי היה פצוע במשחק האחרון של הנבחרת. רק לקראת המשחק מול אנדורה נדע אם קייסי בתוכניות של קשטן. מה גם שקייסי עוד צריך להיכנס להרכב בחיפה, אבל בינינו, זה לא מה שיהיה לו קשה.

14. משוגע בירוק Member

קייסי על קביים יותר טוב ממגרלשוילי...

15. Ljungberg 8 Member

נכון, שכחתי מהפציעה שלו, הוא אמור לחזור בקרוב?