נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. flash Member

חוץ מזה שגרשון לא טוב, אני מסכים עם כל מילה.
    גרשון בלם מעולה, הכי טוב שמשחק בארץ כולל זרים. את בן יוסף אני לא סובל, קינן באמת עולה עליו כמעט בכל דבר, כדורי גובה, פיזיות, תאקלים, נחישות. חוץ ממהירות קינן טוב יותר בהכל. גם אין לי מושג למה קייסי וסבן לא קיבלו זימון... סבן נתן כזה קמפיין אדיר בשנה שעברה איך הוא לא בנבחרת???? קייסי המגן הכי טוב שיש לנו, כולל ימניים! שחקן תותח! עדיין בשיא למרות הגיל! סגל הגנתי של אוואט דוידוויץ' בן חיים גרשון (פותח) קינן סבן זיו (חייבים אותו בנבחרת, אחלה שחקן) קייסי גפני יהיה הכי טוב לדעתי.

גרשון- הרבה מאוד ניסיון, שקט מאוד, לא עושה שטויות (קינן עשה שתי עבירות ליד הרבחה מול ליברפול), מתקל טוב, משחק ראש טוב. לא סתם קשטן אוהב אותו, לא סתם בית"ר הביאה אותו בכמעט חצי מיליון דולר, לא סתם פרננדז רצה אותו עונה שעברה כרכש ראשון לעונה הזאת. פרננדז וקשטן ביחד עם לוי המאמנים הכי טובים שהיו פה בשנים האחרונות לדעתי. קשטן לא סתם מאמן הנבחרת, הוא המאמן המצליח ביותר, עדיין יותר מלוי, כל קבוצה שהוא אימן בה הוא הצליח. אין כמוהו, לא צריך להטיף לו על עבודה וחכמה.

2. Igi Member

תראה, אולי באמת מוקדם מדי להגיד שגרשון פחות טוב מקינן, אבל קינן זכה בכל תיקול קרקע שהוא הלך אליו מול ליברפול, זכה בכל כדור גובה(למעט מאבקים עם קראוץ') והוא פשוט יותר מוכשר לדעתי מכל שחקן הגנה אחר בארץ.
    אגב, איפה הטפתי לקשטן? אמרתי שאם הוא ישחק בחכמה ויכין את הנבחרת כמו שגרנט הכין אותה במשחקים הגדולים ולוי מול ליברפול, אין סיבה שנפסיד. לא ביקרתי אותו על זה שהוא לא מאמן חכם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/8/06
  3. flash Member

גם לדעתי קינן בלם מצוין, זה שאני מעלה אותו מעל בן יוסף זה כבר טוב בשבילו, אבל בכל זאת רק מול ליברפול ראו כמה שהוא טוב, זה כולה שני משחקים. מזה אי אפשר להקפיץ אותו מעל גרשון, שגם הוא שחקן עם טאץ' טוב בכדור ומוסר טוב, לדעתי לא פחות מוכשר מקינן... יותר ניסיון ושקט מקנים לו את המקום בהרכב.
    כשאמרת "עם קצת חוכמה ועבודה מצד קשטן" זה נשמע כאילו הוא לא עובד מספיק ולא מאמן בחוכמה, אם לא התכוונת לזה אז טעות שלי.

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/06
  4. אלי מתחן Member

קינן לא טוב יותר מבן יוסף, כשאחרון מתעסק בכדורגל ולא בכסף.
    אולי יש לו פוטנציאל, אבל להגיד שהוא טוב יותר מגרשון זה כמו שתגיד שרפאלוב טוב מפבריס פרננדז.

5. FelaKaT Member

השיפוט שלך דפוק, סובייקטיבי ורקוב מהשורש. מזל שקשטן ושאר העולם לא שופטים כמוך.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/8/06
  6. Igi Member

אז אני יכול להגיד לא רק על השיפוט שלך, אלא עליך שאתה פשוט עילג.
    סביר להניח שבאת לפורום עכשיו כדי "לרדת" על משתמשים משיעמום בלי ידע בגרוש בכדורגל, אבל אני אענה לך בכל זאת - קינן היה השחקן הטוב ביותר בחלק האחורי בשנתיים האחרונות בהן הוא היה מושאל. הוא היה השחקן הטוב ביותר בהגנת חיפה במשחקים מול אחת הקבוצות הטובות בעולם. בן יוסף? מה הוא עשה? היה טוב במכבי פ"ת? קיבל אדומים בבית"ר? הוא פשוט פחות טוב מקינן. אולי הגזמתי קצת עם גרשון, אבל אין ספק בכלל שקינן עולה על בן יוסף.

אגב חמוד, אחלה תגובה לדברים הנכונים שלי. באמת... הפרצוף הזה פשוט מראה על חכמה, ידע והבנה בכדורגל.

7. אלי מתחן Member

בן יוסף נתן עונה שעברה עונה מעולה. לא סתם הוא בנבחרת.

8. flash Member

קול, נראה לי שלא הבנתי אותך... קינן לא יותר טוב מבן יוסף כי בן יוסף (האחרון) לא מתעסק בכסף???
    זה למה קינן יותר טוב: משחק ראש מצוין, יותר טוב מבן יוסף, נחוש יותר, יותר פיזי, מתקל יותר טוב. יתרון אחד לבן יוסף - מהירות. בכלל, בן יוסף היה גרוע מול דינמו והפועל, ואין לי מושג מה התלהבו ממנו בעונה שעברה, וקינן שיחק נהדר, כמעט בלי טעויות מול ליברפול . לא אמרתי שגרשון יותר טוב מקינן.

ההודעה שאחרי קול לא ראויה לתגובה ויחס בכלל.

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/06
  9. flash Member

וקינן היה המחליף של בן חיים אם הוא לא היה חוזר לנבחרת. לא סתם בגיל כזה מגיעים לנבחרת, כנראה הוא באמת מצוין.

10. אלי מתחן Member

ההודעה שאחרי קול זאת ההודעה שלך.
    בן יוסף היה מעולה בעונה שעברה, נתן הרבה משחקים יציבים חוץ מהאדומים שקיבל. בכל מקרה, אני ממש לא מסכים עם מי ששם אותו בהרכב של הנבחרת, לא יכול להיות ששחקן יציג יכולת כזאת זוועתית העונה ב2 משחקים ואז יקבל זימון להרכב.
    כנראה שהעונה ההתעסקות בכסף פגמה לו ביכולת.

11. FelaKaT Member

מעניין, כי היחידי שאני רואה פה שיורד על משתמשים הוא אתה: קודם אתה מכנה משתמש ליצן, אחרי זה מגלה למשתמש אחר כמה הוא יעיל ואחרי זה נותן לי גם מנה בכדי שאני לא ארגיש מקופח וכל זאת ביום אחד, מעניין מה אני אגלה במידה ואני אחזור אחורה בהיסטוריית ההודעות שלך.

הוא בטוח עשה משהו אם מכבי חיפה התעניינה בו, לא? הוא בטוח עשה משהו אם קשטן הזמין אותו לנבחרת, לא? הוא בטוח עשה משהו אם הצבת אותו בהרכב הפותח של נבחרת ישראל שלך לפני 3 חודשים, לא?

רק בשביל להראות לשם מה הסמיילי הזה- http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx נועד בתגובה הקודמת שלי:

כעבור 3 חודשים....

כעבור 4 חודשים...

7 לאוגוסט:

כעבור 9 ימים:
    מישהו מתנדב לנחש מה תהיה ההודעה שלו בעוד כמה שבועות אחרי שבן יוסף יתן 2 משחקים טובים ודקל קינן 2 משחקים גרועים?

עוד מישהו, חוץ ממני, מצליח למצוא כמה סיבות למה ישראל תפסיד לקרואטיה ואנגליה גם אם קשטן יהיה עם קצת חכמה ועבודה?

12. flash Member

ידעתי שתגיע תגובה כזאת, אבל ראית שהגבתי להודעה הקודמת שלך, ואחריה יש את ההודעה של L'allagatore...
    בקיצור, אמרת שבן יוסף לא מספיק טוב להרכב הנבחרת, אבל לא דיברת על קינן שבזה התעסקתי בהודעה שלי... למה בן יוסף יותר טוב??

13. flash Member

מכבי חיפה התענינה בו לספסל. קשטן זימן אותו לנבחרת כי הוא בלם טוב, הכי טוב שיש לנו אחרי בן חיים גרשון וקינן שעד לפני כמה שבועות באמת לא חשבתי שהוא קרוב אפילו לנבחרת. עד שראיתי את המשחקים שלו מול ליברפול, בלי טעות אחת, התמודד עם שחקנים כמו בלאמי קראוץ' וגרסיה בצורה מכובדת מאוד.
    שאר התגובה שלך, חבל על המאמץ שלך להביא את הציטוטים, כמה חפרת כדי להשיג אותם, לא השגת כלום כי אנשים משנים את דעתם לגבי שחקנים עם הזמן, בודאי בהפרשים של 3-4 חודשים, וברור שאחרי ההופעה שקינן נתן מול ליברפול אפשר להגיד שהוא יותר טוב מבן יוסף.
    בכלל לא הבנתי משהו, לפני שנה וקצת התאריך שהבאת את הציטוט הראשון שלך, אז אף אחד לא חשב אפילו להזכיר את "נבחרת" ו"קינן" באותו משפט. מקסימום עד גיל 21. בן יוסף אז היה בלם מחליף במכבי פ"ת. לעזאזל מה הבאת את ההודעה הזאת??? מה הקשר בינה לבין המציאות היום???? בן יוסף וקינן השתפרו מאוד בזמן הזה, שניהם הפכו משחקני ספסל בפתח תקואיות, לשחקנים שאחד מהם יהיה בסגל הנבחרת!! שוב, חבל על המאמץ שהבאת בחפירה כדי להשיג את ההודעות האלו, הם לא עוזרות לך בכלום.

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/06
  14. Igi Member

לה אלגטור - אני חייב להודות שבאמת הצחקת אותי עם ההודעה הזאת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    כל הכבוד על עבודת החקירה שלך. אני לא מאמין שחיפשת הודעות שלי מ2005, כל הכבוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

בקשר לזה שאני "מעליב" משתמשים - ספרס229 מגיב בקביעות הודעות בסגנון הזה וכולם העירו לו לא מעט פעמים. במילה "ליצן" אני משתמש רק במקרים מיוחדים , כמו השנאה המיוחדת של אדון דניס ברקאמפ לחיפה.

מה עשית בהודעה הזאת בעצם? הראית שהדעה שלנו השתנתה עם הזמן. אנחנו בני אדם. אני למשל יכול גם להודות בטעויות כשאני רואה אותן(כמו במקרה קינן, שלא ידעתי אם ניסיון בנתניה וסכנין יספיק לו לרמות הגבוהות). באותה תקופה העדפתי את בן יוסף על קינן לספסל של מכבי חיפה, מכיוון שכמו שכבר ציינתי - לא הייתי בטוח לגביו.
    כיום, אחרי שראיתי כבר שקינן כן מסוגל לשחק ברמות הגבוהות, אני בטוח שהוא יותר טוב מבן-יוסף, שכמו שאמרתי, נתן עונה טובה, אבל יותר מדי טעויות ושטויות שמעידות על שכונתיות מסויימת. ראו את זה במשחק מול חיפה בטדי, ראו את זה מול סלובניה, וראו את ההתנהגות השכונתית שלו בקיץ.

"עוד מישהו, חוץ ממני, מצליח למצוא כמה סיבות למה ישראל תפסיד לקרואטיה ואנגליה גם אם קשטן יהיה עם קצת חכמה ועבודה?"
    אני אגיב לחלק היחיד שבו כן הבעת דעה באחת ההודעות היותר מגוחכות שראיתי בפורום.
    למה שלא נעשה את זה? אם מכבי חיפה סיימה בתיקו מול ליברפול ועפה רק בגלל שער בדקה ה-87 באנפילד, אם הנבחרת לא הפסידה לצרפת,שוויץ ואירלנד(לא בבית ולא בחוץ), אז כמו שאמרתי - עם חכמת משחק ועבודה - אין סיבה שנפסיד. צא כבר מהבועה הזאת שלך , שמעת על המשפט - "בכדורגל הכל יכול לקרות?"

בקיצור - במקום להתנשא תתחיל להגיב כמו בן אדם ולפחות להגיב ברצינות.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני באמת מבקש ביום קשה שכזה, נסו לדבר ולדון על כדורגל, מבלי לרדת לפסים אישיים.