נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

  1. אייל ברקוביץ' Member

    הצטרף ב:
    ‏29/7/06
    הודעות:
    251
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קראתי הרבה תגובות כאן רובם של אוהדי חיפה שאמרו כאן שלא היה צריך להזמין את בן שושן ברוכיאן אלברמן ועוד
     
  2. l.messi Member

    הצטרף ב:
    ‏1/3/06
    הודעות:
    118
    לייקים שהתקבלו:
    0
    סליחה אבל אני חייב לדעת למה קלימי סבן, דדי בן דיין ופיני בלילי לא מוזמנים לנבחרת!!
    וגם בחוליה האחורית במקום גרשון ובן יוסף שלא מציגים יכולת טובה שקשטן יכניס את קינן ואת סבן להרכב
    והופתעתי מעומרי אפק שחקן שעשה בדיוק את הדברים שהוא לא עושה בבית"ר...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/8/06
  3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    גם אני לא בדיוק מבין למה קלימי סבן ודדי בן דיין לא זומנו לנבחרת, אני מקווה מאוד שהם אכן יזומנו.
    המשחק של הנבחרת שלנו היה רע מאוד במחצית הראשונה. מישהו יכול בבקשה לקנות כרטיס טיסה למח של יניב קטן שיחזור מאנגליה ויתחבר חזרה לגוף? אני מודה שאין לי הרבה סימפטיה אליו כבן אדם, אבל ככדורגלן הוא די מוערך בעיניי ובכל המשחקים שראיתי אותו מאז החזרה שלו לארץ, הוא לא מתפקד.
    מיכאל זנדברג היה סביר, שלומי ארבייטמן יכל להיות יותר טוב, כמו כן כל חוליית הקישור האחורי. ההגנה בקושי תפקדה, בלשון המעטה.

    ובכל זאת, שתי נקודות אור. הראשונה היא עמית בן שושן, שסוף כל סוף נראה שיש לו מקום בנבחרת ושהוא החלוץ הישראלי הכי טוב שיש לנבחרת שלנו להציע. השנייה היא השחקן שאוהבים לכסח, יואב זיו, שהיה לדעתי מצוין בחלק ההתקפי ולא רע בכלל בחלק ההגנתי. הדבר היחידי שהוא צריך לדעת לשפר זה למנוע מהיריב הגבהות לרחבה. נהנתי מאוד לראות את שני הבית"רים האלה.

    אני מחכה ליום שבו יהיה במבחרת שחקן של מכבי נתניה. ושאף אחז לא ישלח לי תגובה כמו "אז תצטרך לחכות הרבה". http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  4. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    למה שבן דיין יוזמן? בגלל ששמעתם על כמה גולים יפים שלו בארה"ב? אם הוא לא הוזמן, כנראה הוא באמת לא מספיק טוב. אחרת הוא לא היה סתם בא מחו"ל למכבי נתניה...

    בקשר לבלילי - קמפיין שלם סבלנו ממנו, עכשיו אתם רוצים להחזיר אותו? חלאס, למרות ההחטאה הלא יאמנת, ארבייטמן צריך להיות המחליף ה-1. הוא עשה כמה דברים נחמדים במחצית ה-1, דברים שלא ביטון ולא בלילי מסוגלים לעשות. לדעתי, אם כבר מישהו צריך לקבל הזדמנות זה הולצמן.

    קינן - לדעתי הוא בלם יותר טוב מגרשון ובן יוסף הגרוע, אבל הוא באמת לא הוכיח את עצמו. רק באמצע העונה בערך אחרי שהוא ירשים במדי חיפה וישחק יותר טוב מבנאדו בשנים האחרונות שלו בקבוצה, הוא יקבל זימון היישר להרכב.
    בן יוסף היה גרוע. לא מתואם עם גרשון, אין לו ראיית משחק הגנתית מספיק טובה, משתמש בידיים כשלא יכול לעצור עם הרגליים.. ופשוט לא מתאים להרכב. חלוצים יותר טובים יחגגו עליו.
    הבעיה של גרשון היא האיטיות שלו בכל דבר אפשרי. זה לא רק האיטיות שלו כשהוא רץ.. גם יש לו תגובות מאוחרות! חוץ מזה, לבינתיים הוא צריך לפתוח ביחד עם בן חיים.
    עם כל הכבוד לכך שזיו רץ והוא חמוד בהתקפה וכל זה, אין לו מקום בהרכב. אני במקום קשטן משאיר אותו בסגל למשך כל התקופה שאני מאמן הנבחרת, אבל מרכיב אותו בתור מגן רק אם קייסי, גפני, סבן ואפק לא יכולים לשחק. אה וגם למשחקים שחייבים לכבוש יותר מאשר לשמור על תוצאה הייתי מעלה אותו.
    אפק בסה"כ היה יותר טוב מזיו, אבל עדיין.. הייתי מעדיף את סבן.
    בן חיים טיפש. שיבקש סליחה מקשטן ויחזור. הוא חייב לארגן את ההגנה המגוחכת הזאת.
    טוב נו, למה יש לצפות מהגנה שמורכבת מארבעה שחקני בית"ר? (בטח אוהדי בית"ר מה זה שמחים מההודעה הזאת עכשיו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/happy.Xxx ).

    מהקישור בסה"כ אפשר להיות די מעודדים. אלברמן הוא שחקן מצויין, רואים את זה. הבעיה היחידה שלו היא שאין לו ביטחון, וזה בדיוק מזכיר לי את המקרה של אנדרסון בחיפה. חוץ מזה, רואים שלאלברמן אין ממש איכויות התקפיות.. לכן, עידן טל צריך לעלות לדעתי יותר, בתור השחקן עם האיכויות ההתקפיות הטובות מבין השלישייה.
    באדיר כרגיל נתן משחק יציב, לא מסכים איתכם שהוא היה גרוע. מה הקשר להפועל בכלל? הוא משחק שם בלם.
    זנדברג בסה"כ שיחק לא רע, אבל הוא לא היה חד ולא היה מרוכז. הוא בהחלט חייב להשתפר לקראת המשחקים הרשמיים.

    בהתקפה - קטן היה המצטיין של ישראל. פשוט ראו שהוא רמה אחת מעל כל ההתקפה לפי התנועה שלו. רק בפאולים הוא נעצר. עזבו את זה שבניון בכלל ב-2 רמות מעל כולם... איך שהוא נכנס ראו כמה שהמשחק שלו יותר יפה, ממושמע, אינטלגנטי וחכם מכל הנבחרת.
    ארבייטמן בסה"כ היה נחמד במחצית הראשונה, אבל כל מה שהוא עשה התבטל אחרי ההחמצה הענקית ההיא.
    אם קולאוטי לא יאושר לשחק בנבחרת, אנחנו בבעיה גדולה. כי קטן מראה כמה שהוא ענק רק כאשר הוא לא צריך לעשות יותר מדי עבודות הגנתיות(חיפה) וכשהוא לא משחק ליד חלוץ גרוע(גולן,בלילי). תיזכרו טוב מתי פעם אחרונה קטן לא איכזב - בבתים של הצ'מפיונס, שם שיחק לידו החלוץ הגדול ביותר שדרך פה, איגביני. ביחד עם קולאוטי וקטן במיטבו, עם בניון וזנדברג חד יותר קצת מאחורה, וההתקפה תשתפר משמעותית.

    בשער - אוואט חייב לפתוח. עד עכשיו דבידוביץ' ואוואט היו עולים למשחקים עם פחד נוראי, אך נראה שאוואט נפטר ממנו ובאמת רואים שהוא השתדרג, ודבודביץ' לעומתו נשאר חסר ביטחון. הוא פשוט לא יכול להאשים הפעם את ההגנה הבית"רית הגרועה. לא יכול להיות מצב כזה שהוא יגיב כ"כ מאוחר לנגיחה, ולא יצליח להשתלט על כדור כשהוא בשכיבה. גם אם הכדור טיפה קופץ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx


    אגב, בן שושן לדעתי מקומו באולימפית, למרות המבצע היפה.
    הוא קיצוני, לא חלוץ, ואל תגידו לי שלא... בכל משחק שלו אני רואה את זה.

    בקיצור, אם קולאוטי יוכל לשחק בנבחרת, בן חיים וקייסי יחזרו והמשחקים יחזרו לארץ, אנחנו נוכל לעלות. אני לא חושב שמה שאמרתי פה מוגזם.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/8/06
  5. Paolo Maldini שחקן ותיקים

    הצטרף ב:
    ‏1/11/03
    הודעות:
    4,350
    לייקים שהתקבלו:
    9
    מין:
    זכר
    אין לי כוח לסיכומים ארוכים. נקודות מהמשחק אתמול:

    - כשיש מעליו מאמן שיודע לשלוט עליו (ואמרתי את זה עשרות פעמים), שלומי ארבייטמן הוא הכישרון הכי גדול בארץ.
    - טעות גדולה של קשטן היתה לא לזמן את קייסי וחרזי. זקנים זקנים, אבל אין מי שיחליף אותם. עם כל הכבוד לאפק, זיו ובן יוסף, שחקנים מעולים אבל עדיין לא מתאימים להרכב הראשון בנבחרת.
    - טעות ענקית נוספת היתה לא לזמן את אבי נמני. אחד השחקנים הבולטים והמשפיעים ביותר על הקמפיין המצליח הקודם של הנבחרת. אנחנו חייבים אותו על המגרש.
    - ניר דוידוביץ' אפס.
    - מזל שמאמן נבחרת לא נשאר בתפקיד לנצח. קשטן הגיע והוא חייב לעשות שינוי בשער. אם שוער לה קורוניה לא יועדף על שוער מכבי חיפה (ויודעים מה, עזבו את הקבוצות, ביכולת הוא עולה עליו פי 5) אפשר לסגור את הכדורגל.
    - בכמה מילים אתם רוצים את זה? יוסי יוסי יוסי יוסי יוסי בניון!
     
  6. Ljungberg 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/4/04
    הודעות:
    1,154
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קייסי וסבן חייבים להיות מוזמנים, בקשר לחרזי, כל הכבוד לו שהוא מציג כזאת יכולת בגילו אבל הוא לא טוב מספיק בשביל הנבחרת.
    לגבי הזמנתם של בלילי ובן דיין אין בכלל על מה לדבר- אין להם מקום נקודה.
    מילה על קשטן, מאוד מאוד התאכזבתי מההרכב, כשקשטן הגיע כולם דיברו על זה שנגמר עידן השלושה בלמים וסוף סוף נראה פה 4-4-2 פתוח,
    אז לגבי הבלמים בסדר, קיים אבל ראבאק לפתוח עם אמצע הגנתי כמו באדיר-טל- אלברמן, ועם שני קיצוניים ולקרוא לזה 4-3-3? המערך שהוא פתח בו אתמול הוא יותר הגנתי מה4-5-1 הקלאסי כי כשפותחים עם חמישה קשרים אז לפחות שמים אחד או שניים יצירתיים באמצע (אצל גרנט היה את נמני).
    אני מקווה שבמשחקים נגד אסטוניה ואנדורה גרנט יפתח ב4-4-2 אמיתי עם שני חלוצי חוד.
     
  7. M_T_A Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/05
    הודעות:
    5,310
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טוב, אם קשטן לא מחזיר את בן חיים לנבחרת ומיד הוא חמור רציני. פשוט אין לנו הגנה בלעדיו.
    ואם איכשהו היה ספק לגבי עמדת השוער, היום ברור שאוואט צריך לפתוח.
    דוידוביץ' הוא השוער הכי טוב בליגה הישראלית אבל אתמול היה אפשר לראות טוב מאוד שהוא מעבר לשיא ומאחר להגיב לכדורים.
    אוואט פשוט שוער ענק בכל מה שקשור לאחד על אחד ועם הגנה כזאת שמשאירה כ"כ הרבה חורים אנחנו חייבים אותו. במחצית הראשונה כשהגיע שחקן סלובני לאחד על אחד מולו הוא חסם לו את כל השער, זה לא שסתם הכדור ברח החוצה כי הסלובני ההוא עקום.
    עומרי אפק ויואב זיו לא יודעים להרים כדורים. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו מגינים כאלה, כל הרמה הולכת ליציע.
    קייסי לא רק שהוא מרים מעולה, הוא גם מאוד פעיל באגף למרות הגיל שלו ורץ כאילו הוא צעיר ב10 שנים. לנבחרת צריך לקחת את מי שטוב ורק כי הוא טוב, לא כי הוא צעיר ולא כי לקחת איתו דאבל לפני 6 שנים, סבן עדיף בהרבה על אפק.
    בקשר להתקפה, זה נראה טוב. הנבחרת הזאת יודעת לשחק 4-3-3 כמו שצריך וקטן סוף סוף מצא את העמדה המתאימה לו. אני רק מחכה לבניון בהרכב, רוברטו קולאוטי וטוטו תמוז.
     
  8. תונל Member

    הצטרף ב:
    ‏23/6/04
    הודעות:
    1,332
    לייקים שהתקבלו:
    10
    לדעתי קשטן הוא האחרון שאפשר להאשים אותו שהוא מזמין שחקנים משיקולים לא מקצועיים, גם אני לא מבין למה הוא לא זימן את סבן אבל כנראה שהוא מאמין באפק ולכן הוא משחק איתו.
    אני מאמין שקייסי גם יוזמן כשיחלים, בקטע הזה של להזמין את מי שטוב אני סומך על קשטן.

    קטן היה טוב במחצית השניה ב4-5-1 כשהוא שיחק מאחורי ארבייטמן (אותו תפקיד מחיפה), אבל הבעיה שלו היא לא בעמדה, סתם הכל בראש אצלו.


     
  9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    דרך אגב יורדים יותר מדי על ההרמות כדור של אפק,אמנם הוא לא קייסי אבל הוא עדיין יותר טוב
    מהרבה אחרים בעניין,לא לשכוח למשל שהשער אתמול היה מהרמה שלו.
     
  10. Juanito Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/06
    הודעות:
    718
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בגלל הרמה אחת מתוך 20 שנפלה על הראש של בניון בין מגינים מסורבלים לא הייתי משבח אותו יותר מידי.
    לסגל הסופי צריך דחוף לזמן את:סבן בן חיים קייסי ונמני.
    עם כל הכבוד לבניון נמני יכול להנהיג את הנבחרת ולהוביל אותה הרבה יותר רחוק, קשטן שצריך לנצל אותו עד שהוא יפרוש בינתיים בניון ילמד את הנבחרת שתתגבש והיה מוכן לקחת את המפתחות ממנו (בעיטות חופשיות אמרנו?).

    ההגנה של בית"ר נראית מגוככת גרשון כבר לא זז בן יוסף זה לא מה שציפו אפק,יואב זיו? נו באמת...ארלידס להתעורר.
    חולית ההגנה של ישראל צריכה להתנהל ע"י בן חיים וסבן חייב להצטרף.
     
  11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא אמרתי שהוא בקהאם אבל הוא לא נורא כמו שעושים ממנו,אני זוכר גם שמול סכנין ב 3-2 הוא הביא
    בישול כמעט מהחוץ עם הרמה יפה,ההרמות שלו כמו הם לא כמו של בקהאם אבל מה שאני מנסה להגיד
    זה שהוא לא כזה גרוע כמו שעושים ממנו,נגיד את זה ככה הוא עדיף בהרבה על milking [חליבה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ].
     
  12. Melixon 15 Member

    הצטרף ב:
    ‏18/4/05
    הודעות:
    2,789
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מי שחשב על חליבה כאופציה בכלל טמבל, חוץ ממהירות אין בשחקן הזה הרבה.. הוא יודע יותר התקפה מהגנה וגם זה הוא לא עושה טוב..
    אני בעד אפק בכל זאת, כמה מבקרים קמו לו על משחק אחד..
    סבן הוא גם אופציה טובה אבל אפק שחקן מאוד חכם שיודע לעשות גם הגנה והתקפה טובה.. הוא צריך לפתוח

    אם כבר מדברים על להחליףז ה את תב"י וזיו.. קשטן חייב לטובת הנבחרת להחזיר את טל בן-חיים וזה נראה נורא רחוק וחבל..
    ובקשר ליואב זיו.. נכון שהוא תיפקד כבר בעמדה הזאת ועשה זאת בצורה טובה אבל הוא פשוט לא מגן שמאלי!
    כתחליף זה טוב, אבל על בסיס קבוע מול השחקנים הטובים בעולם זה פשוט לא עובד.. אף פעם לא הערכתי את גפני
    קייסי ומגרשוילי אופציות יותר טובות..
    ואם כבר מגרשוילי, החוק שמי שלא עשה צבא לא יכול לשחק בנבחרת לדעתי אידיוטי..
    כי שחקנים כמו קולאוטי (מתאזרח) באדיר וטועמה (ממוצא ערבי) מכופפים את החוק הזה..
    אז אם הוא לא תופס לחלק מהשחקנים כבר שלא יתפוס לגבי אף אחד
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/8/06
  13. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    המשחק הזה מדאיג אותי יותר בתור אוהד בית"ר מאשר בתור אוהד הנבחרת. מה זה החורים האלה?
    גם בנבחרת בן יוסף רוצה כל מני פרמיות ועושה שביתה איטלקית במגרש?
     
  14. שלוס Member

    הצטרף ב:
    ‏11/7/06
    הודעות:
    113
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כעת מתנהל המש הראשון בבית שלנו
    מחצית 0-0 בין אסטוניה למקדוניה..תוצאת תיקו תעזור לנו פה, במיוחד אדום לאסטונים יכול לעזור לנו מאד.
     
  15. M_T_A Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/05
    הודעות:
    5,310
    לייקים שהתקבלו:
    0
    למי איכפת.. אם אנחנו לא מנצחים את אסטוניה בהרכב מלא חבל בכלל על המאמץ של לחשוב על לעלות ליורו 2008