נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. FelaKaT Member

בוקר טוב, להרבה אוהדים יצא החשק כאשר באדיר\גרייב\סואן לבשו את מדי הנבחרת.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ולמרות שאני מסכים שהם לא צריכים גם ללבוש את המדים, יש הבדל גדול בין שני המקרים.

3. FelaKaT Member

בגלל שסואן וחבריו נולדו בארץ וקולואטי לא?

בכל מקרה, אני בטוח שקולואטי יכול להגיד קמפיין טוב יותר מסואן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx

4. שגיא Guest

רוב ההרכב כולל שחקנים של בית"ר, וכמו שבית"ר נראית זה בעייתי. יואב זיו הוא נקודת תורפה בצד השמאלי. אין עוררין לגבי הכשרון והפוטנציאל שלו, אבל הגנתית אני מפקפק בו, בטח במשחק נבחרת ראשון. בעמדה הזאת עדיין אדורם קייסי הוא הטוב ביותר שאפשר למצוא, אבל הוא פצוע. דווקא לגבי החלק ההתקפי אין לי השגות. באופן רגיל הייתי רוצה שבניון יחליף את אלברמן או באדיר, עם עדיפות לאלברמן בהרכב. עידן טל יהיה הבורג המרכזי בקישור בהיעדרו של בניון, כך נראה על פניו. קטן וזנדברג באגף, וארבייטמן בחוד, שפה כמובן עדיף קולאוטי, אבל האישור מאופ"א מסרב להגיע. קצת מצחיק שארבייטמן פותח על חשבון קולאוטי כאשר בקבוצה שלהם זה הפוך. ונקווה שגם יוסי ישחק קצת כדי לתת לנו קצת כדורגל משובח.

הנקודה הבעייתית, שוב, היא ההגנה. בן יוסף וגרשון לא פתחו את העונה הזאת משהו, וגם אפק וזיו מפוקפקים בתור מגנים, אבל קטשן רוצה הגנה בית"רית, ונראה מה זה יביא לו.

5. M_T_A Member

אז זהו, בגלל שזה משחק ידידות אולי יתנו לנו עונש יותר חמור מהפסד טכני, כדי שבאמת נסבול ממנו.
    משהו כמו הפחתת נקודות במוקדמות היורו..

בהגנה חסרים לי מאוד קייסי ובן חיים, שקשטן קצת החמיר איתו כי אם ראיתם את התמונות שלו מאימון הבוקר באותו יום שבו הוא הבריז בערב, הוא ממש לא נראה טוב.
    חוץ מזה הכל נראה בסדר, אם לא מחשיבים את זה שקולאוטי לא משחק בגלל בעיות טכניות.

נערך לאחרונה ב: ‏15/8/06
  6. אלי מתחן Member

זיו לא מפוקפק בתור מגן, בעונה שעברה הוא מאוד הרשים אבל דווקא בצד ימין.
    אין שום סיבה שקינן יפתח ובן יוסף\גרשון לא, שניהם בלמים מנוסים וטובים יותר ממנו.
    לגביי אלברמן, מה שמשחק על המגרש זה השחקן ולא החוזה שלו. בסוף העונה שעברה הוא הציג בבית"ר יכולת באמת מעולה, אבל בתקשורת העדיפו להתייחס לחוזה שלו במקום לאיך שהוא נראה במציאות.
    ואחרון, לגביי קולאוטי, אם סואן משחק בנבחרת ואחרי גול שוכב על הדשא ומתפלל לאללה, אין לי שום בעיה עם שחקנים לא ישראלים לגמריי שישחקו בנבחרת.
    התנאי היחיד שצריך להיות, זה שקולאוטי ידבר עברית שותפת בשביל לשחק בנבחרת.

7. שגיא Guest

התנאי שלך מפגר. סלח לי. מה קשור? אני מבטיח לך שהוא מבין ויודע לדבר עברית. אמנן לא שוטפת, ובטח לא שותפת, אבל מבין ויודע. קולאוטי גם, בניגוד לסיפור עם רוסו אז, קיבל את האזרחות שלו נוכח נישואיו ולא כאיזה סוג של מחווה על תרומתו לישראל. הוא ישראלי על פי חוק, ולכן הוא גם אזרח ישראלי וראשי לשחק בנחרת. מבלי שום תנאי.

8. תונל Member

קודם כל רוסו לא קיבל את האזרחות בתור מחווה כלשהיא עד כמה שאני יודע.
    חוץ מזה עזוב את החוקים, הרבה יותר הגיוני שרוסו ישחק בנבחרת מאשר קולאוטי...

9. שגיא Guest

לא מסכים איתך בכלל. ולא התכוונתי מחווה רשמית, אבל כן, האזרחות הזו יש מן המחווה, תרצה או לא. על סמך מה ההגיון שלך?

10. אלי מתחן Member

אם יש משהו שאני לא רוצה לראות בנבחרת זה שמדברים באימונים, חדרי הלבשה או משהו כזה בשפה שהיא לא עברית.
    לדעתי זה עיקרון בסיס.

11. שגיא Guest

אז אני מבטיח לך שהם מדברים עברית, ושקולאוטי מבין אותם. ומה שהוא לא מבין, יש לו את בניון או עידן טל שיכולים לתרגם לספרדית.

12. Christian Dailly Member

כל ההגנה מורכבת מקבוצה אחת.
    קרה פעם דבר כזה בנבחרת ישראל?

לפי המערך שקשטן עלה,כנראה אלברמן יעלה בצד ימין.
    אלא אם כן זנדברג יעבור לימין,ואז עידן טל ישחק בשמאל.

בכל מקרה,הייתי מעדיף לראות את אלברמן באמצע ביחד עם טל.
    ולנסות את שבחון בצד ימין,או טועמה.

13. תונל Member

בקשר לאזרחות של רוסו, נראה לי שכל אחד שנמצא כ"כ הרבה שנים בארץ יכול לקבל אזרחות, אני לא יודע אם זה שהוא שחקן טוב או מצחיק תרם משהו לזה שיאשרו לו.
    בקשר לקולאוטי\רוסו- צודק, זה לא הגיון אלא הרגשה, בעיניי רוסו הרבה הרבה יותר ישראלי מקולאוטי (מאמין שהרוב חושב ככה גם).

* ארדילס, זה 4-3-3 (ככה לפי העיתון לפחות):
    --טל-אלברמן-באדיר-
    זנדברג-ארבייטמן-קטן

אולי באדיר ואלברמן הפוכים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/8/06
  14. שגיא Guest

אלברמן לא יעלה בימין. קטן יעלה בימין, זנדברג בשמאל, עם אפשרות לחילופים בינהם. לא רואה אפשרות אחרת. אלברמן שחקן אמצע ושם הוא ישחק, יחד עם טל ובאדיר, ששלושתם אגב, אמנם שחקני קישור, אבל עם יכולות התקפיות טובות, מה שמבציע על הגישה של קשטן, דווקא לניגוד לסטיגמות עליו. נחכה ונראה איך זה יבוא לידי ביטוי במגרש.

15. אלי מתחן Member

איך בדיוק הגיעה הסטיגמה של קשטן בתור הגנתי? בגלל כמה שנים בהפועל ת"א?
    לפי התקופה שלו בבית"ר אני לא זוכר הרבה מאמנים יותר התקפיים ממנו.