נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. F-Sider Member

ועוד לחשוב שלפני כמה שנים בניון היה אותו ילד חוצפן שדופק מוכטות על אחרים ומלכלך על מאמנים.
    הבן אדם פשוט כל כך השתנה מאז שעזב לספרד עד היום, מקצוען אמיתי.

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רק אומר ששום דבר לא אבוד בחיים לכל אדם. שחקן אחר בחיפה עכשיו צריך לבוא לקרוא ולקבל קצת אמונה שזה אפשרי...

3. reda Member

למה כולם פה שוכחים את טל בן חיים שלדעתי האיש שהכי מתאים לתפקיד הקפטן?

הבן אדם כקפטן משמש לדוגמא גם מחוץ לכדורגל- תעבוד קשה ותצליח...קשטן היה צריך לבחור בו כקפטן לדעתי

4. Juanito Member

איזה מחנות ואגו? אני בטוח שאתה וכמה אוהדי הפועל הם היחידים שחושבים שזה מה שהוא יתרום.
    נמני יכול לשנות משחק בהברקה אחת יש לו שליטה יוצאת מין הכלל בכדור הגבהות ומסירות מבריקות עבר זמנו והוא לא מה שהיה פעם אבל מקום בנבחאת יש לו אפילו על הספסל.
    אני לא מאמין שאני מגונן עליו בכלל בפניך.

reda בדיוק באתי להגיד את זה בן חיים עומד צועק מכוון הוא פשוט קפטן טבעי הוא היה גם קפטן של מכבי בגיל מאוד צעיר הבן אדם מנהיג מלידה למי ששכח הוא גם השחקן הגנה בכלל והבלם בפרט הטוב ביותר של ישראל.

5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    בדיוק מה שרצית להגיד.רק לראות כמה הוא משקיע שכולם יוצאים לחופשה והוא חוזר לארץ כדי להשתפר עוד.פשוט בנאדם מדהים,איזה מסירות ומשמעת עצמית ככה נהיים כדורגלן,והבחור לא מוכשר אבל כמה שהוא עובד ומשקיע.אם הכדורגל הישראלי היה רציני כמו בן חיים הוא היה הרבה יותר גבוהה.

6. אלי מתחן Member

זה שאומרים על בן חיים שהוא לא מוכשר זה שטויות, אם זה היה ככה כל אחד שקצת משקיע בעצמו יהפוך לשחק נבחרת ובליגה אנגלית.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

גם בן חיים ראוי במידה מסויימת, אבל בנינו, בניון ראוי מכל. הוא הפגין מנהיגות בנבחרת והציל את התחת של גראנט מכמה דברים מאוד לא נעימים סטייל קפריסין.. הכל הוא.

אני לא אוהד הפועל, נימני נגמר. נגמר מזמן.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/06
  8. reda Member

בן חיים לא ממש משקיע "קצת"...הבנאדם לא מפסיק לקרוע תתחת עוד משהיה בן 19 וגם הוא בין הישראלים היחידים ששחיו חיים ספורטיבים בארץ

9. תונל Member

הכל נכון לגבי בן-חיים, אבל כל הדברים האלה לא הופכים אותו למנהיג לדעתי.
    הוא אולי לוקח פיקוד ומסדר שחקנים אבל אני לא רואה איך הוא מדרבן שחקנים אחרי שחטפו גול או משהו כזה, זה יש לבניון הרבה יותר.

בלי קשר חסר לי בנאדו בסגל, אני מקווה שכשתהיה לו קבוצה הוא יקבל זימון, עם כל הכבוד לבן-יוסף וגרשון ויש הרבה, אני עדיין חושב שאפשר לסמוך עליו יותר ואם לא להרכב אז לפחות לסגל.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זיו שיחק גם כמגן שמאלי,קשר תוקף,קשר ימין,קשר שמאל ואפילו בלם.הוא לא מגן ימני אלא שחקן
    כולבויניק ואפילו בקבוצה שלו מעדיפים כרגע את אפק אז לא נראה לי שדווקא בתור מגן ימני הוא יפתח.

שפונגין עם כל הכבוד לכמה משחקים טובים שהוא נתן פה ושם ממש לא צריך להיות בנבחרת
    כי הוא שחקן צעיר שנתן כמה משחקים טובים..

משומר עדיין לא ברמה של סבן,אמנם הוא נתן עונה טובה בכפ"ס[קבוצת תחתית,אל תשכח שסבן עשה
    את זה בפתח תקווה-הגיע לחיפה ואז בהתחלה כולם ראו כמה זמן לקח לו להסתגל וככה גם יהיה למשומר]

וסבן בסיבוב האחרון היה מצויין,יש לו ניסיון והוא יכול לשחק בעוד עמדה,אין שום סיבה שסבן לא יהיה
    המגן הפותח של הנבחרת.

11. rolis Member

יש לי תחושה שהסגל החדש יגיע רחוק ,די צעיר דינמי וקישרוני,וככל הנראה עם רצון טוב.
    מה שהיה חסר תמיד.

12. Spanish Weapon Member

כל הכבוד לקשטן.
    מספיק למאמנים שדופקים חשבון לתקשורת ומסבירים כל ניפוי וזימון.
    יש שחקנים שאת שירותם לנבחרת כבר עשו (חלק נאמנה,חלק לא) ודי , הגיע הזמן לרענן את המושכות.
    לפי מה שראיתי קשטן מנסה לבנות סגל צעיר ורעב להישגים בנבחרת.
    משום מה, עושה רושם שדווקא החלק ההתקפי הולך להיות בין הטובים שהיו לישראל בשנים האחרונות :
    ארבייטמן , משה ביטון , עומר גולן , יניב קטן , רוברטו קולאוטי

13. אייל ברקוביץ' Member

מישהו יודע באיזה תאריך אנגליה מגיע לארץ?

14. reda Member

מי אמר שתגיע?

בכל מקרה קראתי היום ב'הארץ' משום מה וראיתי שכתבו על קשטן במסיבת העיתונאים והיתה לו יציאה: 'מאמן צריך לקחת סיכונים בשביל להגיע לשלבים הגבוהים' ואז ששאלו אותו 'איזה סיכונים אתה תיקח?' הוא אמר 'מי אמר שאני ייקח?' חחחחחחחח

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/06
  15. F-Sider Member

המשחק הביתי נגד אנגליה זה בפברואר ב2007, קשה לי להאמין שהמלחמה תמשך עוד חצי שנה.