נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. F-Sider Member

כל החלוצים של ישראל בקמפיין האחרון שיחקו רע לדעתי בגלל הטקטיקה של גרנט, אם קטן ישחק עם קולאוטי אולי נראה אותו באותה יכולת שבליגה.

2. Igi Member

גם אני לא מבין את ההתלהבות מביטון. הוא ממש אובר-רייטד.

הבעיה הכי גדולה שלנו כרגיל תהיה בשער לדעתי. שוער של דפור או לא שוער של דפור, עד שאני לא רואה את זה בעיניים שלי במשחקי הנבחרת - אוואט הוא אותו שוער שספג שער מהחזרת כדור פשוטה של שחקן הגנה מול בית"ר.
    עוד בעיה ענקית היא החלל שהשאיר מאחוריו קייסי בעמדת המגן השמאלי, חלל שלא ברור לי למה הוא נעזב ככה. עם כל הכבוד לכך שגפני משחק עכשיו בקבוצת "הכוכבים", אין לו מקום בנבחרת על חשבון קייסי. וכן, אני יודע שהוא שחקן טוב.
    אני גם חושב שברק יצחקי היה צריך לקבל זימון במקום משה ביטון.

בסך הכל אני חושב שהיה מקום לשיפור הסגל בזימון קייסי ויצחקי - יכול לשחק גם כקשר ימני וגם כחלוץ וזה היתרון שלו.

ההרכב שלי:
    אוואט.
    סבן--בן חיים--בן יוסף--גפני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx(קייסי!!!)
    -----באדיר------טל------
    בניון------קטן-----זנדברג
    --------קולאוטי----------

כאשר בניון וקטן מחליפים ביניהם.
    אגב, בעיה ששמתי לב אליה בעקבות העזיבה של נמני - אין מי שיבעט חופשיות! לדעתי היה צורך אולי לשמור גם לו מקום בסגל.

בקיצור: אם אני בנבחרת, הייתי מעיף את חליבה ומשה ביטון, ומכניס במקומם את קייסי, ונמני.

אה אופס לא שמתי לב שאלברמן כן הוזמן.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    כל הכבוד קשטן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/8/06
  3. Ljungberg 8 Member

קטן אף פעם לא שיחק טוב נגד קבוצה מחו"ל לא בנבחרת ולא במכבי חיפה, אני מקווה שיום אחד יתיאשו ממנו.
    לא בגלל זה נמני היה צריך להיות מוזמן, גם ככה יש את טועמה וברוכיאן לחופשיות וגרשון לפנדלים.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/06
  4. Igi Member

מנצ'סטר יונייטד מזכירה לך משהו?

כשיש לידו חלוץ טוב(לא כמו עומר גולן) ושיטת משחק שמתאימה לו(לא שיטה של - הגנה כל המשחק ובניון קטן וגולן למעלה), הוא ישחק יותר טוב ויורגש יותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/8/06
  5. Ljungberg 8 Member

אוקיי צודק אבל זה היה פעם אני מדבר על השנים האחרונות, המשחקנים נגד רוזנבורג, מאלמו ומשחקי הנבחרת, זאת לא רק הטקטיקה של גרנט שגורמת לו לשחק חרא.

6. נדב מיכאלי Member

9 שחקנים מבית"ר בסגל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    מה שמוכיח לי שוב שהישראלים הכי טובים בארץ נמצאים בבית"ר.
    אפילו בימי הזוהר של בית"ר לא היו כל כך הרבה נציגים בנבחרת.
    כל הכבוד.

7. Igi Member

ומכל ה-9, רק 3 שחקנים לא היו צוחקים אם הם היו שומעים על הצעה מבית"ר לפני השנה הנוכחית :aaarofl:

8. נדב מיכאלי Member

מה זה משנה?
    9 שחקנים מבית"ר בסגל של הנבחרת,יותר מכל קבוצה אחרת.

9. M_T_A Member

המספר הוא בסדר, הבעיה היא השחקנים עצמם. היה מקום לזמן את טוטו תמוז, ברק יצחקי וגל אלברמן במקום חליבה, ברוכיאן ובן שושן

10. נדב מיכאלי Member

אני באמת מופתע מהזימון של חליבה.
    גל אלברמן זומן.

11. Paolo Maldini שחקן ותיקים

לא יודע, לא מוצא חן בעיני הסגל.
    נתחיל מהנקודות החיוביות (השינויים כמובן, לא מה שכבר היה בעידן גרנט). בנאדו בחוץ, בן יוסף, זיו וטועמה (!!!) בפנים.
    עכשיו השליליות:
    -קייסי הוא המגן השמאלי הכי טוב בארץ, לא יעזור כלום, הוא חייב להיות בהרכב הפותח.
    -תומר חליבה? מה הוא עשה בכדורגל שמגיע לו להיות בנבחרת ישראל?
    -הייתי מזמן את אלון חרזי למרות הגיל, יש לו המון ניסיון ואנחנו צריכים הרבה מזה בקמפיין הבא.
    -למה אין שוער שלישי? חייב להיות.
    -איפה עבאס סואן? היה מצוין בקמפיין הקודם, ולא אני לא מדבר רק על הגול מול אירלנד.
    -אז נכון, פיני בלילי הוא לא החלוץ האולטימטיבי אבל הוא בטוח טוב יותר ממשה ביטון או מעומר גולן שלא עשה כלום בהזדמנויות שניתנו לו. מה גם שבלילי הוכיח שהוא יעיל מאוד בלחץ על הגנת היריב.

לגבי רוברטו קולאוטי. אני כבר אמרתי את דעתי. מלכתחילה לא רציתי שיהיו מתאזרחים בנבחרת, אבל מה לעשות שאני לא קובע את העניינים בנבחרת, אז מהרגע הראשון שילבש את המדים הכחולים, מבחינתי הוא מייצג את המדינה כמו כל השאר ואעודד אותו.

12. F-Sider Member

סוף סוף מישהו שמעריך את היכולות של בלילי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    כנראה שקשטן מעדיף ללכת על צעירים, שים לב כמה לא הוזמנו, נימני, קייסי, בנאדו, חרזי, סואן.
    אני שמח שטועמה הוזמן כי ראיתי גם בטורניר הידידות שהיה שנה שעברה שהוא נתן משחק מאוד טוב אני הכי אוהב את המסירות המדויקות שלו יש לו כזה טאץ' מדויק ועדין.
    צודק באמת צריך את קייסי למרות הכל אפילו בתור מחליף.

13. Paolo Maldini שחקן ותיקים

שכחתי לציין את אבי נמני. גם כן היה מעולה במוקדמות המונדיאל, אני לא מבין למה הוא בחוץ. זה לא הזמן לעשות הצערה (מלשון צעירים) של הנבחרת!

14. M_T_A Member

עבאס סואן?? אתה באמת מצפה שמאמן רציני כמו קשטן יזמין שחקן שירד ליגה אחרי שבכל העונה האחרונה לא ראו ממנו שום דבר שקשור לכדורגל? שחקן פשוט גרוע שיודע רק לכסח. אי אפשר להזמין שחקן על סמך זה שלפני שנה אושנתיים הוא היה יחסית טוב ועל סמך זה שהוא שם גול יפה מול אירלנד.

זה ההרכב שלי(4-3-3 של הולנד ובארסה, יכול להתאים לנו יפה מאוד):

-----------אוואט----------

-סבן--בן יוסף-בן חיים-גפני(קייסי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx )

---------אלברמן-----------

----זנדברג-----טל---------

--בניון------------שיבחון--

---------קולאוטי----------

15. burning soil Member

תירגעו, הסגל הזה עוד ישתנה, לקשטן תמיד תהיה האפשרות לזמן את הותיקים אבל הבסיס
    שאיתו הוא רוצה לעבוד זה הדור הצעיר כמובן.

קייסי פצוע כבר תקופה, למה שיוזמן למחנה האימון?

היחידים שחסרים לי הם בלילי, טוטו תמוז, וקלמי סבן. אני לא בטוח שחליבה מתאים
    להיות המגן הראשון של הנבחרת למרות שמקום בנבחרת יש לו לפי דעתי.