נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. John Barnes Member

למה מזמינים את עמית בן שושן? חלוץ שלישי בבית"ר י-ם לא אמור להיות בסגל הנבחרת, למה הוא כן ומשה ביטון לא?. אני לא בטוח שברק יצחקי שווה זימון ע"ח, למשל, טוטו תמוז, שהרבה יותר טוב ממנו. בכלל לא ברור לי.

2. אייל ברקוביץ' Member

אתה טועה קודם כל קשטן רוצה להצעיר את הנבחרת ובן שושן ויצחקי הם שחקנים נהדרים אם אינ במקום קשטן אני מזמין את קטן,קולאטי,הולצן ויצחקי בהתקפה נאי לא מחזיק מביטון.

3. John Barnes Member

זה יפה שהוא רוצה להצעיר את הנבחרת, אבל למה עם שחקני ספסל?. טוטו תמוז עשה עונה נהדרת בפ"ת, והוא חלוץ טוב יותר מיצחקי ובן שושן יחד. לארבייטמן יש יותר דקות בחיפה מאשר לשניהם בבית"ר. בהחלט תמוה בעיניי אם בין החלוצים יהיו יצחקי ובן שושן.

4. אייל ברקוביץ' Member

יצחקי לא שחקן ספסל אני חושב שקשטן עושה נכון שהוא מזמן שחקנים צעירים הוא יצטרך לבחור שניים מתוך השלושה (תמוז,יצחקי,בן שושן) בנוסף לקולאטי וקטן

5. אייל ברקוביץ' Member

אבי נמני,בנאדו וקייסי לא בסגל במקומם זומנו סלים טועמה,ברוכיאן,בן שושן,זיו,חליבה,גפני
    לדעתי אי זימונו של קייסי זו טעות
    לקישור לחצו כאן

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/06
  6. F-Sider Member

בלילי לא בהרכב? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    בן שושן נחמד אבל אין ספק שבלילי יותר טוב ממנו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

7. אייל ברקוביץ' Member

חארטה בלילי רק מהיר חוץ מזה הוא חרא חלוץ לדעתי קשטן בנה סגל טוב אני מקווה שיחזירו את קייסי אחרי שיחזור מפציעה הנבחרת תשחק 4-4-2 קלאסי אם גרשון וטל בן-חיים בהגנה מגן שמאלי גפני מגן ימני זיו קישור אחורי באדיר,טל קשר ימני בניון קשר שמאלי זנברג התקפה קטן וקולאטי יש הרכב לא רע בכלל אבל יש בעיה בעמדת המגן השמאלי גפני לא שווה ביכולתו לקייסי!

8. M_T_A Member

קייסי ובלילי עוד אפשר להבין, איפה טוטו תמוז http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

9. F-Sider Member

לפני שגרנט היה המאמן בלילי היה חלוץ טוב מאוד בנבחרת אולי הטקטיקה של חלוץ אחד הרסה את בלילי ואת הנבחרת בכלליות, בלילי שחקן נהדר והוא מוכר מאוד בטורקיה, הוא מסוג החלוצים שיכולים ליצר הרבה מצבים.
    ואני לא בטוח אם יואב זיו מתאים לפתוח כי הוא מגן תוקף וב4-4-2 קלאסי מול רוסיה, אנגליה וקוראטיה אולי זה יהיה יומרני מדי לפתוח אתו.

10. אייל ברקוביץ' Member

בקשר לבלילי אני לא בטוח שהוא יותר טוב מכולן,ארבייטמן,בן שושן וביטון. בקשר ליואב זיו כבר אמרתי יש לנו בעיה במגינים אבל לדעתי יואב זיו הוא שחקן נבחרת

11. Raulito Madridista

אין מה לזמן את אבי נמני, זו נראית לי הולכת להיות העונה האחרונה שלו. אדורם קייסי כבר מבוגר מדיי מה שנקרא, אבל אפשר להזמין אותו כי אין יותר מדיי מגנים שמאליים טובים בארץ, יגאל אנטבי לדוגמא כבר הרבה זמן לא כזה.

התפלאתי על דרור שלא זימן את שביט למרות גילו, שוער זה אחרת. הייתי בטוח שכן הוא ייזמן אותו, הוא השוער הכי טוב בארץ עדיין, ובגלל שהם עבדו הרבה שנים בייחד.

בגלל שאלימלך לא זומן, בעמדת השוער אני פותח עם דודו אוואט.

בהגנה אני הייתי רוצה לראת את גפני כמגן ימני, או אולי סבן. כבלמים את שמעון גרשון וטל בן-חיים, את בן יוסף אני רוצה לראות רק על הספסל, מהסיבה שלדעתי הוא חוטף כדורים רק בפעולים ממה שאני התרשמתי, הנבחרת לקוייה במצבים נייחים. בעמדת המגן השמאלי את חליבה או אדורם קייסי.

בקישור האחורי אין הרבה אופציות, חבל שאבוקסיס לא צעיר. וואליד באדיר ועידן טל.

כקשרי כנף יוסי בניון בצד ימין סלים טועמה בצד שמאל, כאשר יוסי שיבחון הוא גם אופצייה רצינית מאוד. ברוכיאן וזנברג גם אופציות אצלי, תלוי מה כושרם. טוב מאוד שבניון קיבל את סרט הקפטן של הנבחרת.

בהתקפה מקבלים את האשראי אצלי רוברטו קולאוטי כמובן ובעמדת החלוץ השני, צריך להתחשב בכושר. יניב קטן\ביטון\גולן זו החלטה קשה. קטן לא הבריק מעולם במשחקי הנבחרת, אני מהמר על החלוץ החדש של מכבי ת"א, ביטון

ההרכב המלא: אוואט; קלמי סבן, שמעון גרשון, טל בן-חיים, קייסי; וואליד באדיר, עידן טל, יוסי בניון, סלים טועמה; משה ביטון ורוברטו קולאוטי.

מחליפים: דווידוביץ, תומר בן יוסף, יוסי שבחון, מיכאל זנברג, עומר גולן, יניב קטן.

רוצה לציין לטובה את אבי נמני שלא עשה באלאגן שלא זומן לסגל הנבחרת, ולא עשה שום בעייה. פשוט אמר משפט יפה כמו:"אעמוד לרשות הנבחרתי שהיא תצטרך בי". נגמר העניין. ברקוביץ היה צריך ללמוד.

מי חסר לי עוד: גילי ורמוט שפצוע כרגע, ברק יצחקי שהראה שהוא שחקן נפלא, אלברמן(אין מחליף בקישור האחורי), וטוטו תמוז.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/06
  12. Ljungberg 8 Member

מה אתה מתפלא כולה פיני בלילי, בשליפה אני מציע 5 חלוצים יותר טובים ממנו.
    אני מאוד מאוד מופתא מהסגל של קשטן, לא ציפיתי לראות שחקנים כמו יואב זיו, חליבה ורוני גפני בעוד קלימי וקייסי נשארים בבית, את אי ההזמנה של בנאדו אני יכול להבין.
    בקישור גם כן הפתעות כשאני הייתי מוותר על ברוכיאן ובאדיר וחבל לי שורמוט (אחד השחקנים שאני הכי תופס מהם בליגה)ויצחקי לא בסגל, אני מקווה שהייבוש של עידן טל על הספסל של בולטון לא ישפיע עליו, לגבי נמני, אני עדיין חושב שיש לו מקום בסגל, הנסיון שלו מדבר והוא עדיין מהשחקנים הבודדים שנתנו עונה טובה במכבי.
    חלוצים: טוטו תמוז מאוד חסר, הייתי מזמין אותו במקום בן שושן שהוא אחלה שחקן אבל לא משחק בבית"ר וזה יפריע.
    * נתינת סרט הקפטן לבניון גם כן מפתיעה, אני חושב שזאת טעות, לא כל שחקן כשרוני מתאים להיות קפטן, אני חושב שגרשון בן חיים ועידן טל מתאימים ממנו לענוד את הסרט.

13. אייל ברקוביץ' Member

איך קטן וזנברג לא בהרכב שלך זנברג לא רואה את טועמה, טועמה יכולה להיות אופציה טובה מהספסל .
    לגבי נמני מסכים יש לנו בעיה בקישור האחורי ובמגינים

14. F-Sider Member

אני לא מבין את ההתלהבות ממשה ביטון, הוא לא בכושר טוב הבקיע רק 6 שערים עונה שעברה שהיתה בינונית במיוחד.
    כבר עדיף טוטו תמוז, וגם ברדה וארבייטמן לדעתי יותר טובים מביטון, אבל למרות שטוטו צעיר אפשר היה להזמין אותו.

15. Ljungberg 8 Member

אחי אלברמן הוזמן.
    בזה אני מסכים, שני המגינים עמרי אפק וזיו הם מגינים תוקפים וזאת תהיה בעיה במיוחד נגד אנגליה שבטח נבוא להסתגר נגדה (והיא גם ידועה כנבחרת שתוקפת הרבה מהאגפים).
    בקשר לחלוץ, עם כל הדיבורים מי הכי טוב זה ברור שבסוף קטן שמקבל אינספור הזדמנויות ולא נותן כלום יפתח (עם קולאוטי כמובן), כשארביטמן, תמוז וגולן נשארים בחוץ וחבל.