נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jan 24, 2006.

1. Igi Member

בן חיים הוצהב וגרשון אם אני לא טועה היה פצוע, לכן הם החליטו לבחור בקינן שאמנם לא נתן עונה מזהירה במיוחד בגלל שותפיו להגנה בחיפה בליגה, אבל באירופה לפחות כשכולם תיפקדו הוא הראה מה הוא שווה באמת, ובעיקר בגללו חיפה שרדה את המשחקים באופ"א. אני מניח שזה+המשחקים המדהימים שהוא נתן בנבחרת האולימפית מול צרפת הראו לקשטן שהוא כן שייך ל"דרג" שאתם מדברים עליו+העובדה שבנו עליו ורצו לראות כיצד הוא יתמודד במשחק כמו מקדוניה, נתנו לו את המקום בהרכב.

Last edited: Nov 21, 2007
  2. a.m Member

זו הסיבה שחוץ ממנו וממשומר נעשו איזה 5-6 שינויים בהגנה במכבי חיפה.
    חוץ מזה זה לא מה שהפך אותו לדרג הראשון, אלא היכולת הטובה שהוא מציג בתקופה האחרונה והעובדה שבשתי ההופעות שלו בנבחרת הוא נתן הופעות טובות.

סלאמי ומנשה? כבר ציפיתי לדוגמאות רציניות, כמה הופעות היו להם ביחד בצעירה? לכיאל כבר בגיל 19 יש יותר הופעות ממה שהיה לשניהם ביחד ויש לו עוד שנתיים שלוש לתת לנבחרת הצעירה.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד לא הבנת איך זה עובד? לדקל קינן מותר לתת עונה זוועתית, כל עוד משחקים לידו רפאל אולארה, תום אלמדון וחיים מגרלשווילי. לא משנה איזו יכולת הוא מגלה, כי הוא שחקן מהדרג הראשון. אבל שחקן כמו עומר בוקסנבוים, לא משנה כמה טוב הוא יהיה וזה לא משנה שהוא משחק ליד שחקנים בינוניים ומטה, הוא עדיין יהיה שחקן דרג שלישי.

עכשיו אני אסביר לך איך קובעים את הדרג של כל שחקן. תחילה, בודקים באיזו מחלקת נוער הוא גדל. אם נניח קוראים לו ליאור רפאלוב והוא גדל במחלקת הנוער של מכבי חיפה, אז לא משנה שהוא לא חיבר שני משחקים רצופים בליגת העל, הוא שחקן דרג ראשון וברגע שהוא ישחק חמישה משחקים רצופים, חייב יהיה לזמן אותו לנבחרת, גם אם זה יהיה על חשבון איתי שכטר ולא משנה אם האחרון הוא הדבר הלוהט בליגת העל, משום שאיתי שכטר גדל במחלקת הנוער של נצרת עילית והוא שחקן של מכבי נתניה, מה שהופך אותו אוטומטית לדרג שלישי.

אם עדיין יש לך שאלות, תסתכל בחוברת הפעלה. היא מפרטת בצורה הטובה ביותר את כל סיווגי הדרגים.

4. Don Joan Roman Member

אוי נו באמת, אל תהיה קטנוני ותתחיל עם ציניות מיותרת.

דקל קינן קיבל בתקופה שאתה מדבר עליה זימון משום שטל בן חיים היה מוצהב ולא יכל לשחק, אז הזמינו את קינן שימלא את המקום שלו בגלל שהוא נחשב השחקן בעל הפוטנציאל הגבוהה ביותר מבין כל הבלמים הצעירים ובשלבי הביניים בארץ מלבד גרשון,בנאדו ובן חיים.

בירם כיאל מקבל עכשיו זימון משום שהוא הוכיח את עצמו בתשעה משחקים בליגת העל, בכל הנבחרות כולל בתקופה האחרונה בנבחרת האולמפית ומשום שהוא נחשב לפוטנציאל הגדול ביותר מבין כל הקשרים האחוריים הצעירים שיש לנו כאן בארץ, בוקסנבוים אף פעם לא נחשב כזה, חוץ מזה שבתקופה שהוא הציג יכולת מצויינת גם גל אלברמן הציג יכולת מצויינת, עידן טל היה חלק מבולטון וקשטן האמין על עיוור בוואליד באדיר, כך שזה גם תלוי בתקופות ובמצב השחקנים האחרים.

עכשיו תגידו לי מהראן ראדי, אז עם המראן ראדי הסיפור הוא שכיום הוא בן 25, משחק בקבוצת תחתית,
    מעבר לזה הוא כנראה לא יתרומם, לעומתו בירם כיאל בן 19 בלבד, 6 שנים הפרש, משחק באחת מהקבוצות גהדולות בארץ באופן קבוע בהרכב, מציג יכולת גבוהה ויכול להתפתח לשחקן ברמה אירופאית.

לכן זימון שלו הרבה יותר מתקבל על הדעת מאשר זימון של מהראן ראדי משום שכאשר אתה פוגש 2 שחקנים שנמצאים באותה רמת משחק, אתה כמאמן נבחרת צריך לבדוק מי יותר משתלם לך לטווח הארוך וזה ברור שלטווח הארוך יותר משתלם להריץ את כיאל.

לעומת זאת אם יקרה מצב שרפאלוב יקבל זימון לבוגרת ושכטר לא כשהאחרון מציג יכולת טובה יותר מאשר רפאלוב אז אני אבקר.

5. ertyo Member

6. beitar4ever Member

בואו נסגור את הנושא הזה של הכוכבים מהקבוצות הקטנות כך, אני חושב שזה בכלל לא בסדר מה שקשטן עשה כי כיאל לפחות לפי דעתי לא היה טוב יותר מראדי ומבוקסנבוים אפילו שהוא משחק בקבוצה גדולה, שחקנים נמדדים עפ"י הכושר שבהם הם נמצאים ורק עפ"י זה אני הייתי בוחר שחקנים ולא עפ"י איזה קבוצה זו( גדולה, קטנה), וראדי ועומר היו בכושר טוב העונה לפחות בעניינו של ראדי אני בטוח, כי הוא עשה המון מבצעים יפים, והמון שערים ובישולים ששווים זימון לנבחרת, בכל מקרה אני יותר לא אגיב על זה יותר, כי הויכוח הזה יכול להתמשך עוד הרבה זמן.

7. סמואל אטו Member

חשבת פעם על זה שליאור רפאלוב גדל במחקל ת הנוער הטובה בארץ(באותו זמן) ועבר דרך כל נבחרות הנוער של ישראל שזה דבר שהופך אות באופן אוטומטי למועמד להיות מוזמן לנבחרת?
    בוקסנבוים בכלל שיחק בנבחרת הנוער? הוא משחק בהרצליה למה לתת לשחקן בגילו בלי שום ניסיון זימון על חשבונו של כיאל שהוא כישרון יותר גדול מבוקסנבוים והוא יהיה יותר מנוסה אם יקבל את המשחקים שבם אתה רוצה שבוקסה ישחק.

התיאוריות שלכם נחמדות,אבל הם מצוצות מהאצבע.

8. TariboWest Member

זה היגיון פשוט - השחקנים הכי טובים נמצאות בקבוצות הכי טובות.
    הרצליה, דקל קינן זומן למשחק מול מקדוניה כי חיים מלכה לא יכל להגיע באותו יום.
    beitar4ever, לירון זרקו בכושר טוב - הוא יכול לשחק בנבחרת? בחייאת ראבק לא כל שחקן מתאים לרמות האלו, אתה לא יכול לדרדר את הנבחרת לרמה של שחקנים כאלו. המסגרת הבינלאומית שהם אולי יכולים להשתתף בה בכבוד זה אינטרטוטו.

ליאור רפאלוב הוזמן לנבחרת בתקופה טובה שלו, כרגע הוא בתקופה רעה מאוד מבחינתו ועובדה שהוא לא מזומן לנבחרת. בכל מקרה, הוא אחד משחקני העתיד (כמו כיאל, בוזגלו והשאר) אז טבעי שיעדיפו אותו על בן לוז או אלי ביטון.

Last edited: Nov 21, 2007
  9. סמואל אטו Member

זה בדיוק מה שאני אומר,אם שחקנים מהרצליה היו מספיק טובים לנבחרת הם בכלל לא היו משחקים בהרצליה אלא בחיפה או בית"ר.

ורק כדי לשבור את כל התיאוריה שלכם אפשר להסתכל אל עזוז וחיימוביץ' שהם שני שחקנים מוכשרים שעבור בנבחרות הנוער והיום הם בנבחרת והגיעו אלייה דרך מועמדת לירידה.

10. BeitaReaLiverpool Member

דבר ראשון, גם חיימוביץ' וגם עזוז עוד לא שיחקו דקה במשחק רשמי בנבחרת.

http://sports.walla.co.il/?w=/362/1198397
    שימו לב לזה!!
    דרג שני! אם כן, זה באמת גדול, קראו ת'כתבה, ותחזיקו אצבעות לנבחרות שנגד צפון אירלנד, בולגריה, ולקוות למעידה של הטורקים או השבדים.

11. M_T_A Member

אם זה נכון זה באמת הולך להיות אדיר...
    אם מהדרג השני לא נעלה, זאת כבר תהיה כנראה החותמת הסופית לכך שבחיים לא נמצא את עצמנו בטורניר גדול..

12. סמואל אטו Member

איפה הדבר השני?

בכל מקרה זה רק דוגמא לשחקנים שכן זומנו,אבל איך אתה מצפה שיתנו לעזוז וחיימוביץ' דקות על פני שפונגין וקינן במשחק נגד רוסיה?

13. Macaclister Member

תפסיקו להיות אידיוטים,גם דרג שני לא יעזור לנו,כי מה זה משנה אם נקבל את סרביה או פולין מהדרג השלישי ולא השני? אם זה יהיה כך בדרג השלישי כמעט כל הנבחרות יהיו טובות מאיתנו,ככה שזה לא משנה.

14. סמואל אטו Member

מי אמר שנקבל דווקא אותם מהדרג השלישי?

15. הרצליה Member

מישהו יכול לעשות סדר בתוצאות שצריכות להתקבל הערב?