נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

  1. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,408
    לייקים שהתקבלו:
    1,353
    אבל מה זה קשור? קבוצה זה לא כמו נבחרת, מכבי חיפה חשבה שמיכאל זנדברג הוא שחקן שיכול להתפתח לשחקן מוביל וטוב אצלה ועובדה שהוא כן הפך לכזה, כשמכבי חיפה/בית"ר ירושלים יחליטו שאביחי ידין לדוגמא יכול להצליח אצלהן הם יביאו אותו גם כן ואז אם הוא יציג יכולת גבוהה הוא יעבור משחקן דרג שלישי לשחקן שדרג ראשון כאן בארץ, אין מה לעשות, הטובים באמת נמצאים בקבוצות הגדולות.

    ואם כבר אתה מדבר על בוזגלו, מאור בוזגלו הוא סוג של עילוי במונחים מקומיים ועילואים חייבים להיות בסגל הנבחרות, פשוט כי יש להם פוטנציאל להפוך לסופרסטארים ויותר מזה יש להם פוטנציאל לשנות משחק ברגע אחד של גאונות, את זה אין ולא יהיה לא לבוקסנבוים ולא לראדי.
     
  2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    עומר בוקסנבוים לא הצליח במכבי חיפה מהסיבה הפשוטה שרוני לוי לא נתן לו הזדמנות. גם אליניב ברדה לא הצליח שם מי יודע מה וברור לכולם שהוא שחקן דרג ראשון בכדורגל הישראלי. חסרות דוגמאות מהארץ ומהעולם שבהן שחקנים לא הצליחו בקבוצות גדולות, אבל ברור לכל העולם שהם שחקנים דרג ראשון? סתם שם שעולה לי לראש בקנה מידה עולמי - חואן רומן ריקלמה.

    אתם מדברים איתי על דרגים (מילה חופפת לסטיגמה, בנושא הזה). אני לא מכיר את המושג דרגים. המושג היחידי שאני מכיר בהקשר של נבחרת הוא כושר משחק של שחקן מסוים בהתאם לאחרים בתפקידו.
     
  3. roeiuzan Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/05
    הודעות:
    2,108
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בוזגלו זה כישרון נדיר ולא משנה אם הוא משחק בבני סכנין או בית"ר ירושלים. כששחקן צעיר מתחיל את קריירת הבוגרים שלו קשה לו בהתחלה בשנים הראשונות, קשה לילד בן18-19 לשחק מול שחקנים מלאי ניסיון בגילאים 28 או כל גיל אחר אפשרי, כך זה אצל כל שחקן. אם נקח, גם ראובן עטר רביבו ואחרים התחילו את הקריירה כמחליפים שבקושי כבשו שער בעונה. בוזגלו בעונתו הראשונה כבר עם 4 שערים ו3 בישולים כאשר הליגה עוד ארוכה, פשוט מדהים. ומי יודע אולי הוא עוד יהיה מלך השערים ואם כן זה אפילו מביך לליגה שלנו...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏21/11/07
  4. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,408
    לייקים שהתקבלו:
    1,353
    אל תשווה בין מאסטרו כמו חואן רומאן:)aaa8: ), שחקן שבהליכה יכול לעשות גם שלושה שערים במשחק רק מהמצבים הנייחים שלו לבין אביחי ידין, עם כל הכבוד שאני רוחש כלפיי ידין.

    בקשר לברדה- הוא באמת היה שחקן טוב גם בהפועל ב"ש, קרה מקרה והוא לא הצליח להשתלב במכבי חיפה, אבל הוא כן הצליח להשתלב יופי בהפועל ת"א שהיא קבוצה לא פחות לחוצה ממכבי חיפה, לעומתו בוקסנבוים לא עבר למועדון גדול אחר אלא רק התדרדר משנה לשנה ברמת הקבוצות והיום הוא נמצא במכבי הרצליה.

    זה לא קשור לסטיגמה, אותם שחקנים עליהם אנחנו מדברים לא היו מגיעים לאן שהגיעו אם הם לא היו שחקנים טובים יותר מאלו שלא הגיעו למקומות האלה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/11/07
  5. TariboWest Member

    הצטרף ב:
    ‏10/6/04
    הודעות:
    3,008
    לייקים שהתקבלו:
    8
    מה קשור סטיגמה? כשאתה מתמודד מול נבחרת רוסיה למשל שכוללת את השחקנים הרוסים הכי טובים, אתה צריך את השחקנים הכי טובים שלך. עומר בוקסנבוים, בכושר הכי טוב שיהיה, לא שחקן לרמות האלה (בגלל זה הוא נחשב שחקן ליגה טוב).
    אולי קשטן יזמן את אלי אברבנל ואבי כנפו?
     
  6. King Kenny Member

    הצטרף ב:
    ‏21/4/06
    הודעות:
    5,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    וכיאל כן שחקן לרמות האלו?
    מה הוא כבר עשה שמגיע לו הזימון הזה?

    זאת לא העונה הראשונה של בוזגלו...
     
  7. roeiuzan Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/05
    הודעות:
    2,108
    לייקים שהתקבלו:
    0
    צודק, התכוונתי העונה הראשונה שבה הוא ממש משחק מההתחלה וסוחב את הקבוצה.
    הוא היה במכבי חיפה ושיחק דקה אחת במשך שנה שלימה, והגיע להפועל פ"ת באמצע העונה, כבש 5 שערים והיה טוב. אבל אני מדבר על זה שבסכנין מפתיחת העונה הביאו אותו ושם הוא נהפך למנהיג ושחקן מוביל.
     
  8. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    עזוב רגע את זה שלפני שהוא זומן הוא היה השחקן בכושר הטוב בתפקידו בליגה שלא נמצא בסגל, מה הוא עשה שמגיע לו הזימון? הוא נמצא בקו עלייה כבר שנים. לא מספיקה לך העובדה שהוא הנהיג את חוליית הקישור של הנבחרת הצעירה ומהמשחק הראשון שלו בנבחרת האולימפית(זה עוד בלי להזכיר את ההשתלבות המעוררת השראה בחוליית הקישור של קבוצה כמו מכבי חיפה עם מאמן כמו רוני לוי) כדי להבין שלא מדובר בעוד סתם שחקן שזומן בגלל מס' משחקים טובים?
    חוץ מזה, הרי ברור לכולנו שאם לא יקרה משהו חריג הוא יהיה מהברגים המרכזיים ברוטאצייה של קשרי מרכז השדה בנבחרת בשנים הבאות, אז למה לא לתת לו את הזימון כבר עכשיו כשהוא ממילא מתעלה על יתר השחקנים בליגה שנמצאים על התפקיד שלו?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏21/11/07
  9. TariboWest Member

    הצטרף ב:
    ‏10/6/04
    הודעות:
    3,008
    לייקים שהתקבלו:
    8
    כן, הוא העתיד של הכדורגל בארץ. זה לא מה הוא עשה - זה מה הוא יעשה.
     
  10. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,629
    לייקים שהתקבלו:
    2,442
    כל הדיבורים על השחקן הבטחה שסומנה בנבחרות הצעירות מצחיקות אותי, גם אלנתן סלמי ושליו מנשה היו בנבחרת הצעירה בזמנם והיום הם בקושי מגרדים את ה-18 במכבי הרצליה.

    דקל קינן במשחקי הליגה שלו לא הראה שום דבר מיוחד שצריך להפוך אותו לשחקן מהדרג הראשון במדינה, בעונה הראשונה שלו במרכז ההגנה של מכבי חיפה הקבוצה ספגה כמות אדירה של שערים ביחס לכמות שהיא הייתה רגילה לספוג בשנים עברו.
     
  11. TariboWest Member

    הצטרף ב:
    ‏10/6/04
    הודעות:
    3,008
    לייקים שהתקבלו:
    8
    כשלצידו שיחק אולארה בעונה מזוויעה, מגרלשוילי שלא יודע מה זה הגנה ואלמדון שהיה מסננת.
     
  12. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,629
    לייקים שהתקבלו:
    2,442
    אוקיי,
    והסיבה להצבתו בהרכב הנבחרת במשחק נגד מקדוניה בחוץ היא?
     
  13. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    לא זכור לי שאלנתן סלמי ושליו מנשה בגיל 19 כבר פתחו באחת הקבוצות הגדולות בארץ ובלטו בכל הנבחרות הצעירות. בכל מקרה, זה לא משנה. כל עוד לבירם יש את היכולת להפוך למה שאנחנו מצפים ממנו, והוא נמצא בכושר המתאים ואין אף שחקן אחר לזמן במקומו, אין שום סיבה שאנשים יזלזלו בזימון שלו ויהפכו את הכל לפוליטיקה בגלל תסכולים אישיים.

    לגבי דקל - לא הבנתי מה אתה מנסה להבהיר פה. קינן לא היה הסיבה היחידה ובטח לא העיקרית ליכולת ההגנה המבישה בעונה שעברה. היום כשההגנה של חיפה התייצבה, אפשר לראות שמדובר בבלם העתיד של הנבחרת כרגע.
     
  14. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,629
    לייקים שהתקבלו:
    2,442
    זה כבר עניין אחר שממש עדיף שלא תכניס לכאן.

    לא אמרתי שהוא הסיבה, אמרתי שהוא לא הציג יכולת שראוייה לשייך אותו לשחקן מהדרג הראשון ולהקנות לו את חולצת ההרכב באותו משחק ספציפי במקדוניה.
     
  15. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,408
    לייקים שהתקבלו:
    1,353
    אבל הוא רק בן 22 או 23 והוא הבלם הבא של הנבחרת, אז מן הסתם שהשחקן שמסומן כשחקן ההגנה הטוב ביותר בדור הצעיר יזומן למשחקי הנבחרת ויעלה בהרכב כשהבלמים של היום לא פוגעים או לא יכולים לשחק.

    בקשר לכיאל: כרגע יש לנו רק 2 אולי שלושה קשרים אחוריים טובים ממנו, שתיים מהם נמצאים כיום בנבחרת ואחד מהם לא יכול לשחק, אז הזימון של כיאל הוא יותר ממובן ומוצדק.