נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jan 24, 2006.

1. beitar4ever Member

מזה שייך תסכים איתי שמי בכושר הכי טוב צריך להיות מזומן לנבחרת, ואם אתה מדבר על זה שהוא לא מזומן בגלל שהוא לא בקבוצה גדולה , אז אתה טועה תיראה הנה מאור בוזגלו זומן לנבחרת והוא גם שחקן מוביל בקבוצה קטנה, איך אתה מסביר את זה.?

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מה שמשתמע מהדברים שלך, בקבוצות כמו מכבי חיפה ובית"ר ירושלים יש קסם מסוים שמדביק את השחקנים שנמצאים במועדון ומטהר אותם ורק ככה הם זכאים לשחק בנבחרת. אני לא מקבל את זה שלהיות שחקן במכבי חיפה זה לא כמו להיות שחקן במכבי הרצליה. שתי הקבוצות משחקות מול אותן היריבות מדי שבוע, זה לא שמדובר בשתי קבוצות מליגות אחרות. אם כבר, כששחקן מציג יכולת טובה כשלידו משחקים שחקנים פחות טובים, הוא מרשים יותר מהשחקן שמציג יכולת טובה כשלידו יש שחקנים שמקלים עליו את המלאכה. חבל שזו התפיסה העקומה בארץ.

3. M_T_A Member

זה די ברור, הם מנסים ליצור עניין במשחק כדי שיותר אנשים יבואו ויתייחסו למשחק הזה ברצינות, עניין של יחסי ציבור למשחק.
    אנחנו כבר בדרג 3 ולא משנה מה יקרה

4. Igi Member

עזוב, תו להם להישאר באשלייה שלהם.
    הרי עדיף להאמין שאביחי ידין, או שנקרא לו בשמו הראוי - 'ילד הפלא', לא מוזמן לסגל הנבחרת בגלל שמאמן עם הותק והרזומה של קשטן מעדיף ללכת על זימונים פוליטיים, ולא שפשוט בירם כיאל מוזמן בגלל שהוא הקשר המרכזי שנמצא בכושר הטוב בליגה, בגלל שהוא שחקו מוכשר בטירוף שנמצא בקו עלייה עוד מהנבחרת של זלצר, בגלל שהוא תפס את המושכות בקישור של כל קבוצה ונבחרת בה שיחק... לא, מה פתאום. הוא זומן בגלל סיבות פוליטיות. שכחת שאין ערבים בנבחרת? זו הסיבה היחידה שלקחו אותו לפני אביחי ידין הגדול. כנ"ל לגבי סטרול וקינן. זה לא שקינן נמצא בכושר טוב והוא פוטנציאל גדול בהרבה יותר מסטרול לעתיד(בלם נחמד,אבל לא יותר..המצב שלו כרגע זה השיא שהוא יוכל אי פעם להגיע אליו), פשוט קשטן במצב רוח של לעשות טובות לשחר, לא ליאמר. כמו שאמרתי, פוליטיקה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

Last edited: Nov 21, 2007
  5. beitar4ever Member

בוא אני ישאל אותך שאלה פשוטה ותענה לי בכנות, מה אתה חושב אם סטרול היה משחק במכבי חיפה היום, וקינן היה משחק בנתניה, מי היה מקבל זימון כאשר שניהם נמצאים ביכולת טובה, אני רוצה לשמוע תשובה בכנות.

6. Igi Member

נראה לך שאני אומר דבר אחד וחושב דבר אחר? בטח שקינן. כמו שאמרתי בהודעה שציטטת(ואני מניח שקראת אותה), אני חושב שסטרול בלם טוב, אבל הוא לא יכול להתקדם יותר מאיפה שהוא נמצא כרגע. קינן נמצא בקו עלייה, קינן פוטנציאל שבונים עליו בנבחרת כבר לא מעט זמן לקמפיינים הבאים, והכי חשוב, קינן בכושר טוב מסטרול ולכן אין שום סיבה שהוא לא היה צריך להיות מוזמן לפני סטרול למשחקים האחרונים... ועובדה, הוא נתן משחק טוב עם בן חיים במרכז ההגנה והוכיח את האמון שנתנו בו.

7. beitar4ever Member

טוב איך שאתה חושב, בכל זאת ניגש לשורש העניין, קשטן לא מזמין שחקנים שפורחים בקבוצות קטנות הוא מזמין רק מקבוצות גדולות ואני מקווה שהשיטה הזו תשתנה, כי זה בכלל הוגן כלפי שחקנים כמו, שריקי, בוקסנבוים, ראדי וכו'..

8. TariboWest Member

בוא אני אסביר לך דבר פשוט - אבי סטרול בלם בינוני שלא יכול לשחק במכבי חיפה. הבלמים הישראלים הכי טובים בארץ משחקים בביתר, מכבי חיפה ובתל אביביות ולכן זה טבעי שהנבחרת תורכב משחקנים מהקבוצות האלה, כי שם נמצאים השחקנים הכי טובים בארץ.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

על אותו משקל שאתה טוען שלהיות שחקן מרכזי במכבי הרצליה זה לא כמו להיות שחקן מרכזי במכבי חיפה, ניתן להגיד שלהיות קשר אחורי בולט ליד פאוליניו זה לא כמו להיות שר אחורי בולט ליד יעוזה אבו-באקרי.
    אביחי ידין, כבר בגילו הצעיר, נחשב לאחד המנהיגים של הפועל כפר סבא. סלח לי, אבל להשוות את הידע והנסיון שהוא צבר במשך שנתיים לעומת מספר המשחקים שבירם כיאל שיחק העונה בליגת העל (להזכירך, אנחנו מדברים על מספר זעום שכולל ספרה אחת בלבד), זה פשע.

ודקל קינן, עם כל החיבה שרכשתי אליו בתקופה הקצרה והיפה שלו במכבי נתניה, לא טוב יותר מאבי סטרול. יומרני מאוד להגיד דבר כזה על בלם שמהווה חלק בהגנה החזקה ביותר בליגת העל.

אגב, אני לא רואה שום חובב כדורגל שמתלהם על הזימון של מאור בוזגלו לנבחרת. להיות שחקן מוביל בבני סכנין זה לא כמו להיות שחקן מוביל בבית"ר ירושלים, הלא כן?

יש דברים בכדורגל שהם מעבר לסטיגמות.

10. JR-Riquelme Member

זה קצת שטויות, עובדה קטנה היא שנבחרת ארגנטינה מזמנת לסגל שלה את אינסואה שמשחק בקבוצה זובי במקסיקו, אבל הוא שחקן לא רע בכלל, אז למה לא לזמן אותו?
    פלה לא שיחק בארה"ב והוא שחקן גדול? לא כל מי שמשחק בקבוצה גדולה הוא שחקן טוב יותר מאשר אחד שמשחק בקבוצה קטנה.

11. TariboWest Member

מה אתה לוקח את פאוליניו כדוגמה? קח את דירסאו שלפני שנתיים כדוגמה. יכולת להוציא אותו מהקבוצה לטובת אבובקרי? גם בוזגלו זה לא דוגמה, מדובר בכישרון על. אתה יכול להכניס להרכב של ביתר את בוקסנבוים או את ראדי? לקבוצה נורמלית של מכבי חיפה אתה יכול להכניס אותם? לא.
    אם תחלק את השחקנים בארץ לדרגים, אז סטרול, בוקסנבוים, ראדי וכל אלו ייחשבו כדרג שני. דרג ראשון אלו דוידוביץ', בנאדו, גרשון וכו' והם אלו שצריכים לשחק בנבחרת.
    סטרול בלם בינוני ביותר, מה שקינן עשה ב-5 שנים - סטרול לא יעשה כל הקריירה.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אז מחר למעשה נגמר הקמפיין באופן רשמי כאשר נבחרת ישראל תארח בו את נבחרת מקדוניה שממוקמת עם 14 נקודות, 6 נקודות מתחת לישראל, במקום הרביעי.

מקדוניה עשתה קמפיין סביר כאשר התוצאות השוות איזכור היחידות שלה הן כזכור תיקו 0-0 באנגליה וניצחון ביום שבת האחרון בבית על קרואטיה שכבר הבטיחה את העלייה, 2-0.

נבחרת ישראל מגיעה כאמור אחרי שבוע שבו הייתה בכותרות בכל רחבי היבשת, במיוחד באי הבריטי. תצוגה טובה ובמיוחד מעוררת השראה מבחינה ספורטיבית נתנה נוק אאוט לנבחרת של חוס הידינק, שכמעט תמיד משגי את מטרותיו, והשאירה את סיכויי ההעפלה להכרעת האנגלים. מבחינת הנבחרת, סוגרים קמפיין שחלק יגידו עליו שהוא לא היה טוב, חלק יגידו שלא יכולנו להוציא יותר. תלוי ברמת הציפיות שלך מהנבחרת. הבעיה בקמפיין הנוכחי הייתה החלטות מאוד גרועות של דרור קשטן, הן מבחינת השחקנים שזימן והן מבחינת ההרכבים שהעלה והחילופים שביצע. אני מקווה שלפחות את המסקנות דרור קשטן הסיק ותם לא באופן מוחלט כל עידן הפרימדונות של זנדברג, קטן ושות' בנבחרת. אליניב ברדה, ברוכיאן, יצחקי, תמוז, בוזגלו, עומר גולן (למרות שאני בספק לגביו), קולאוטי, בניון, אלה השחקנים שצריכים לקבל את המפתחות, יש להם ים כישרון, ים מה להוכיח וים רעב להצלחה על הדשא. אני מאוד מקווה שהמשחק נגד רוסיה היה תחילתו של תהליך ונוסיף לזה את העובדה שככל הנראה הנבחרת תדורג בדרג השלישי במוקדמות לדרום אפריקה, אז אולי יש סיבה זעירה לאופטימיות.

הקמפיין הזה היה ברובו מאכזב, אבל חשוב לסיים אותו בצורה טובה ומתוקה, ניצחון על רוסיה עשה את שלושת רבעי העבודה, אבל צריך גם לנצח את מקדוניה.

ואז להתחיל לחשוב ולדבר על מוקדמות דרום אפריקה 2010.

מבחינת ההרכב, קולאוטי צפוי להחליף את בן סהר שירד לספסל, אלברמן מוצהב ואת מקומו צפוי לתפוס משה אוחיון. טל בן חיים נפצע הערב באימון ופונה לבית חולים עם חתך באיזור העין, עדיין לא ברור מצבו.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתור אוהד מכבי חיפה, אני רוצה לשאול אותך: מה גרם לקבוצה להביא במשך השנים את מיכאל זנדברג ואדורם קייסי? אז, היה מדובר בשני שחקנים טובים, אבל בשחקנים שמשחקים בקבוצה כמו הפועל פתח תקווה.
    אתה יודע מה ההבדל בין שחקן כמו עומר בוקסנבוים לשחקן כמו יניב קטן (שקיבל יותר מדי הזדמנויות בנבחרת)? שהראשון מתעלה על הבינוניות של קבוצתו והשני סוחף את הסובבים אותו לבינוניות.

אני מאחל למכבי נתניה שאבי סטרול ימשיך להיות בינוני ולא בלם מושלם כמו דקל קינן. אני חותם על זה מעכשיו.

14. a.m Member

אם אתה לוקח את אביחי ידין לקבוצה גדולה, איפה הוא יהיה בדיוק? אפילו לא על הספסל, את ראדי או בוקסנבוים ישימו על הספסל כמחליף חמישי למקרה שאין ברירה, יש שחקנים שמתאימים רק לקבוצות קטנות, ולעומתם יש שחקנים שמתאימים כבר בגיל 19 להיות שחקני מפתח בקבוצות הגדולות של ליגת העל ואפילו יש להם מקום באירופה.
    דרך אגב, לגבי זנדברג, זנדברג הגיע למכבי חיפה על תקן שחקן מחליף, כמוהו גם בוקסנבוים שנה אחר כך, בוקסנבוים לא החזיק מעמד חצי עונה, זנדברג נשאר בחיפה 4 שנים.

גם אבי סטרול זומן, האם מגיע לדקל קינן חולצת הרכב על פני אבי סטרול? כן. רוצה גם לשאול אולי למה דוידוביץ' ומשומר קיבלו זימון ומאיר כהן ואיתן עזריה למשל לא? הרי אתם אוהבים לתת ניפוחים היסטרים לשחקנים בינוניים.

15. TariboWest Member

מה שגרם למכבי חיפה להביא אותם זה הפוטנציאל שלהם להתפתח לשחקנים ברמה הכי גבוהה בארץ.
    עומר בוקסנבוים למשל הוא שחקן ליגה טוב מאוד, אבל אין לו הרבה לאן להתפתח ולכן הוא משחק בקבוצות כמו הרצליה והפועל פ"ת. עובדה שבמכבי חיפה הוא שיחק אולי 3 משחקים. כמוהו אבי סטרול ושאר הזבאלה שאתם דורשים לראות בנבחרת.
    הנבחרת לא אמורה לכלול את כל שחקני הליגה שנמצאים בכושר טוב, אלא רק את השחקנים שנחשבים לדרג ראשון בארץ (משהו כמו 30 שחקנים - כולל הליגיונרים) ומתוכם קשטן צריך לבחור את ה-11 שלו. לא כל שחקן שנותן חצי עונה טובה אחרי קריירה כושלת, צריך להגיע לנבחרת.
    למרות הכל, בנבחרת נמצא איציק עזוז מבני יהודה מה שקצת סותר את תיאורית הקונספירציה שלכם.

ובקשר לקטן, ממה שאני זוכר הוא סחף את הסובבים אותו לאליפויות ולנצחונות בליגת האלופות, בזמן שבוקסנבוים סחב את השערים באימונים של רוני לוי.