נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. Don Joan Roman Member

בנבחרת ובזימונים יש פוליטיקות וזה לא יעזור לאף אחד, וזה לא רק אצלנו אלא גם בעוד מקומות אחרים, יש כאלה שגם אם לא ישחקו אף משחק ויהיו הכי גרועים שיש יקבלו זימון (כמו עומר גולן או בן סהר בתקופת קשטן) ויש כאלה שגם אם יתנו עונה אדירה לא יקבלו זימון(כמו בוקסנבוים).

כרגע לכיאל כן יש מקום בנבחרת הבוגרת אם אלברמן לא יכול להיכלל בסגל.
    משה אוחיון? עליו באמת אני מעדיף לא לחוות דעה לטובה או לרעה כי אני פשוט לא ראיתי אותו אף פעם במדי הקבוצה שלו.
    אבירם ברוכיאן? רק בשביל השניה של הקסם שהוא מסוגל לתת למשחק עלוב שווה להחזיק אותו בנבחרת הבוגרת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/11/07
  2. iverson13 Member

אתה צודק...וזה לא בוקסנבוים זה זנדברג עשבו אותכם קיבל הזדמנויות לא קיבל הזדמנויות השחקן הישראלי הכי טוב בליגת העל.

ניצח את רוסיה או לא ניצח לא חשוב שילך הביתה..

ומשה אוחיון??מה זאת בדיחה??איפה הוא משחק בכלל???ותגידו לישראליביץ' יש אזרחות???

3. REAL MADRID Member

לישראלביץ' יש אזרחות והוא אף זומן לסגל למשחק נגד רוסיה ברוסיה. בסופו של דבר הוא נשאר בארץ מפני שהוא שיחק מספר פעמיים באיזה נבחרת נוער בארגנטינה, וע"פ חוקי פיפ"א הוא לא יכול לשחק עכשיו בנבחרת כלשהי מלבד ארגנטינה.

חבל.

4. iverson13 Member

איזה באסההה איך היינו צריכים כזה שחקן..ואני לא מבןי למה בן שושן מקבל קרדיט וגם בן סהר..למה עומר גולן לא מקבל קרדיט או קולאוטי?!?!?!?בן שושן מקבל שנייה וחצי בבית''ר...ועל פי זה קשטן קובע שהוא טוב?!?!נו באמת http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/bduh.Xxx :aaaprot: http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/dunno.Xxx

5. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

בישיבת מזכירות ההתאחדות אתמול (שני), נקבע סופית כי חברת 'אדידס' הגרמנית, תהיה נותנת החסות לציוד הנבחרות בארבע השנים הקרובות, עם אופציה של ההתאחדות לשנתיים נוספות. סכום הזיכיון אותו תעביר אדידס הוא כמיליון דולר.

https://www.s04-shop.de/Shop/IMAGES/20710-a2.Xxx
    'אדידס' - נותן החסות החדשה של ישראל, החל מהקמפיין הבא.

6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

המעלה הגדולה ביותר בעיניי של ריצ'רד מולר נילסן הייתה שהוא נתן לברקוביץ' ומזרחי את המקום בהרכב (ואף עבד איתם באופן אישי) למרות ששניהם לא ראו דשא במדי קבוצותיהם. בנבחרת צריכים לשחק מי שהכי טובים לנבחרת, לא מי שחכם על דרגן יבריץ'.

7. beitar4ever Member

קשטן מזמן רק כוכבים מקבוצות גדולות, תיראו כמה שחקנים שהוכיחו את עצמם לא קיבלו הזדמנות בנבחרת, טובול שהיה פנטסטי באשדוד, שריקי ,בונסנבוים, ראדי וכו'...
    אני חושב שהסיבה היחידה שהוא לא מזמן את השחקנים האחרונים, בגלל שהם באים מקבוצות קטנות, ודרור מתעצל להגיע למשחקים שלהם, ככה שעל מה הוא יזמן אותם, הוא אפילו לא רואה אותם, הוא תמיד הולך למשחקים הגדולים בליגת העל, אני בכלל לא מצדיק את זה אני הייתי הראשון שרוצה לראות את בוקסנבוים משחק, כי אם כיאל זומן, אז גם לעומר מגיע.
    עומר לעומת כיאל הוכיח את עצמו גם בעונה שעברה ולא קיבל הזדמנות, כיאל לאחר תשעה מחזורים שבחלק מהם בכלל לא שותף הוא קיבל זימון לנבחרת הלאומית.

נערך לאחרונה ב: ‏20/11/07
  8. BeitaReaLiverpool Member

מה היה עד היום?

9. מילאנזי בנשמה1 Member

פומה..

10. Paolo Maldini שחקן ותיקים

לא רק הנבחרות עוברות לאדידס, גם איגוד השופטים.

11. Raulito Madridista

היום בעיתון מעריב הייתה כתבה לקראת הקמפיין הבא, שאלו מספר אנשים איזה הרכב הם היו מעלים, בין הנשאלים: אמיר שלח ואייל-לחמן. את ההרכבים שלהם אין טעם שאעתיק לכאן, תחפשו בעיתון אם אתם רוצים, מה שכן אציין שלחמן הרכיב מערך עם שלושה שחקני הגנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx ומשהו מאוד התקפי והוא האחרון שהייתי חושב שיישחק ככה.

לעניין: איזה הרכב הייתם רוצים לראות בקמפיין הבא של הנבחרת?,
    אני אתחיל וארשום את שלי.

מערך: 4-4-2

שוער: דודו אוואט. אין לנו שוער טוב ממנו והוא בליגה הספרדית ומצטיין ברוב ההופעות, שחקן חשוב בדפורטיבו לה קורוניה. האמת שגם אם דוידוביץ יעמוד אני לא אתאכזב כי גם הוא שוער גדול, אבל אוואט לוקח אצלי.
    מחליף: דוידוביץ

מגן ימני: יואב זיו. נמרץ מאוד, מהיר שחוזר בזמן מהגנה להתקפה, נותן אופצייה לקשר שתוקף בצד שלו והגנתית בסדר גמור. בצד שמאל הוא פחות מביא לידי ביטוי את היכולת שלו, כך לטעמי.
    מחליף: שפונגין

בלם: טל בן-חיים. אין מה להסביר כאן. בלם מצויין. אגרסיבי, פיזי מאוד, עושה עבודה טובה ברוב הפעמים ורק האגו המטופש שלו מפריע לו לקבל מחמאות רבות יותר. הוא גם משחק ברמות הגבוהות ביותר.
    מחליף: שמעון גרשון

בלם שני: תומר בן-יוסף. אני חושב שהשחקן הזה קצת פיספוס והבחירה שלי כאן תמוהה, אבל לפי דעתי הוא עולה על דקל קינן. שחקן מהיר מאוד שרק בגלל הטעות ההיא בקרואטיה קצת נעלם, בבית"ר הוא לא משחק וזו הבעייה אבל הוא בלם מוכשר.
    מחליף: דקל קינן

מגן שמאלי: דדי בן-דיין. נמצא בכושר מצויין במכבי נתניה. שחקן שיודע לתרום גם בחלק ההתקפי, בהגנה בליגת העל בקושי משאירים אותו מאחור והוא כבר פעמיים פיספס הופעות בנבחרת בגלל פציעה.
    מחליף: יואב זיו(ואז כמגן ימני מצטרף משומר לאוסף)

קשר אחורי: תמיר כהן. נמצא בכושר מצויין במדי מכבי נתניה. לפעמים עושה שגיאות, אבל משקיע מאוד, יורס לגליצ'ים, הכושר הגופני שלו טוב מאוד והוא דוחף את המשחק למעלה, דיי התרשמתי ממנו ועידן טל גמר את הסוס.
    מחליף: בירם כיאל

קשר 50\50: גל אלברמן. מנווט את המשחק שלנו בחלק הקדמי בצורה מצויינת. התרגיל שלו בעקב נגד רוסיה כמעט נגמר בשער מדהים. שחקן חכם מאוד, עושה עבודה שקטה ובלי הרבה רעש הוא בורג חשוב.
    מחליף: משה אוחיון

קשר ימני: ברק יצחקי. מהיר, זריז, חכם, טכני ברמה גבוהה ביותר, הבישול שלו לברדה והתרומה העצומה שלו מאז שהוא בנבחרת, זה מסביר הכל. שחקן שאני מאוד מעריך ובטוח שהוא ייצא לחו"ל.
    מחליף: מאור בוזגלו

קשר שמאלי: יוסי בניון. אני מאמין שאם תיהיה נבחרת טובה יותר לצידו הוא יישדרג את משחקו. על שחקן כזה אי-אפשר לוותר, שחקן שבכל שנייה הוא יכול להבריק, תזכרו מה היה בקמפיין של מוקדמות מונדיאל 2006.
    מחליף: סלים טועמה

חלוץ: אליניב ברדה. מהיר, חכם, משקיע, השתפר מאוד בבלגייה. מגיע לו, ללא ספק. תמיד עושה תנועה וגם חוזר להגנה ותורם שם, שחקן שדרכו אפשר ללכת למתפרצת ואפילו הרוסים התקשו עם המהירות שלו.
    מחליף: איתי שכטר

חלוץ שפיץ: קולאוטי. סקורר, חכם, המספרים שלו בנבחרת מראים שהוא מצויין. מזל שיש לנו אותו בנבחרת, פשוט ככה, אותי הוא מאוד מאוד מרשים, ללא ספק.
    מחליף: עידן שריקי.

מין מהפכה קטנה בנבחרת למרות שההרכב נשאר אותו דבר. ישנם אילוצים, ברור שהייתי רוצה שגם בוזגלו, גם בניון וגם יצחקי יישחקו אבל זה מונע מאיתנו לשחק עם שני חלוצים. טועמה לא סתם מככב בבלגייה וגם אותו הייתי רוצה לראות. אין לנו יותר מדיי קשרים במרכז המגרש, טל גמר את הסוס ואמיר טאגה רחוק מהכושר המצויין שלו, לכן כיאל שהתקדם נמצא.
    אני מקווה ששכטר יעשה את קפיצת המדרגה לנבחרת הבוגרת ושעידן שריקי שפשוט מדהים באשדוד, יזומן.
    מקווה שקשטן יישתמש רק במי שהכי טוב. גולן פוטנציאל מפוספס, בן-שושן לא יכול לשחק בנבחרת אם הוא בקושי נוגע משחק בבית"ר.
    גם זנדברג בסגל שהייתי לוקח, יש לנו נבחרת לא רעה בכלל. לקמפיין הבא.

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

זנדברג נכשל בכל משחק נבחרת שראה בו דשא, הוא לא מתאים בדיוק כמו קטן. שפונגין יותר טוב מזיו, לא צריך לדחוף את זיו בכוח רק בשביל להגיד שהוא שותף. בניון בשמאל זה להגביל את בניון הכי שאפשר, מצד שני באמת אין ברירה כל כך.

13. TariboWest Member

הפכת את קשטן לרייקארד, הוא לא יעלה עם הרכב כזה התקפי למשחקים שמשנים משהו לנבחרת.
    שפונגין צריך להיות המגן הימני הקבוע של הנבחרת, הוא כרגע בתקופה לא הכי טובה כי כל הקבוצה שלו גרועה אבל באופן כללי הוא המגן הימני הישראלי הכי טוב בארץ, בטח שיותר מיואב זיו.
    הרבה אנשים גם שוכחים שבניון לא שיחק מול רוסיה ובגלל זה המשחק היה קבוצתי ושוטף יותר. כשבניון יחזור להרכב סביר להניח ששוב כל המשחק יעבור דרכו, מה שיתקע את הנבחרת בימים לא טובים שלו.

14. שאולי Member

קשטן מזמין שחקנים רק מקבוצות גדולות מהסיבה הפשוטה שהם יודעים מה זה לחץ, שחקנים מהקבוצות הקטנות לא יודעים מה זה לחץ. וככה זה בכל העולם - בטורקיה רוב השחקנים באים מפנר, גלאטסאריי ובשיקטש. ביוון רוב השחקנים באים מפנא, אולימפייאקוס ואא"ק. גם בהולנד ופורטוגל אותו דבר.
    שחקן כמו יניב עזרן שהפציץ באשדוד לא ידע מה זה לחץ, וכשהגיע ללחץ של מכבי ת"א הוא משתין במכנסיים. גם יוסי שבחון שהבריק בהפועל פ"ת מציג יכולת עלובה במכבי. אותו דבר רוני גפני שהיה מצויין בבני-יהודה ובבית"ר הציג יכולת של עציץ, ומשה ביטון שכבש עשרה שערים בעונה בבני יהודה ובמכבי ת"א החמיץ החמצות שלא היו מביישות את רוני רוזנטל.
    יש הבדל בין קבוצה קטנה לקבוצה גדולה. הלחץ בלויטה מול 1500 צופים ובלי שידור ישיר בטלויזיה לא דומה בכלל ללחץ של הדרבי התל-אביבי או של משחק עונה בין בית"ר למכבי חיפה מול 20 אלף איש. זה רמה אחרת לגמרי.
    עמית בן שושן יודע מה זה לחץ, בניגוד לעידן שריקי ויניב עזרן. הוא כבר שיחק במשחקים לחוצים מול מכבי חיפה והפועל ת"א מול 20 אלף איש ובשידור ישיר בערוץ 10. גם יגאל אנטבי עדיף על אדיר טובול כי הוא כבר שיחק בדרבי תל-אביבי בבלומפילד מלא, והספיק לשחק מול צ'לסי ומילאן, מה שאדיר טובול לא הספיק לעשות.
    את בירם כיאל, משה אוחיון ומאור בוזגלו קשטן הזמין כי הוא יודע שעליהם אפשר לעתיד. הוא מתכוון לשפשף אותם בכמה משחקים בינלאומיים כדי שבקמפיין הבא הם יהיו עם כמה הופעות בנבחרת ויהיה להם קצת ניסיון, ולא ייזרקו למערכה בלי ניסיון. ועם כל הכבוד למהראן ראדי ואביחי ידין, אני לא חושב שאפשר לבנות עליהם למונדיאל 2010.

15. Mr.Eko Member

כל הכבוד אחי,אהבתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

מסכים איתך ברוב השחקנים בהרכב,את דקל קינן הייתי שם לפני בן יוסף מהסיבה הפשוטה שהוא יותר מוכשר ממנו לדעתי והוא הוכיח את זה נגד רוסיה,קר רוח,חזק מאוד,קורא משחק מצויין. אבל הוא חייב לשפר את המהירות שלו. המהירות שלו זה מה שמבדיל אותו בין הרמה באירופה לרמה אצלנו,הוא משפר את המהירות והוא בקלות יכול להשתלב באחת הקבוצות בליגה האנגלית למשל. יואב זיו לא צריך להיות מגן וכבר טענתי את זה. הוא צריך לשחק בתור קשר... בתור מגן הוא משאיר המון חורים בהגנה.. אם החלוצים של רוסיה היו יותר חדים הם היו מנצלים את הטעויות שלו בהגנה,אי אפשר להגיד שהוא לא נלחם והכל אבל הוא מתאים יותר להיות קשר שמשחק באגף וכך הוא יוכל לנצל את המהירות שלו בצורה הטובה ביותר. בינתיים אני אישית מתלבט בין שפונגין למשומר,משומר משחק עם יותר שקט בהגנה.. אבל בהתקפה שפנוגין תורם יותר. חוץ מזה אני מסכים איתך בנוגע לשאר השחקנים.