נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

זה נשמע הגיוני, אבל למה ברזיל הייתה צריכה לעבור את המוקדמות למונדיאל 2006?

2. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

נדמה לי שביטלו את זה שהאלופה עולה אוטומטית, רק למארחת יש את הפריווילגיה הזאת.

3. JR-Riquelme Member

ביטלו ביטלו...
    ברזיל לא עלתה אוטומטית אחרי שלקחה ב2002

4. סמואל אטו Member

תגיד אתה אמיתי? ידין,ראדי ובקסנבוים בנבחרת ממש חזון אחרית הימים.
    ועוד אחרי זה אתה מאישם את קשטן שלא מזין אותם בגלל שהם לא משחקים בקבוצה גדולה,אולי יש סיבה לכך? חשבת על זה?

נערך לאחרונה ב: ‏20/11/07
  5. הרצליה Member

איזה סיבה הייתה לא לזמן את עומר בוקסנבוים לנבחרת בעונה שעברה אם עכשיו מזמנים את בירם כיאל אחרי משחק וחצי?, איזה סיבה הייתה לא לזמן את יניב עזרן בעונה שעברה בזמן שעמית בן שושן היה בורג מרכזי בהרכב של קשטן למרות שהבקיע 2 שערים בכל העונה.
    איזה סיבה??? במה בירם כיאל יותר טוב ממהארן ראדי שמגיע לו להיות בנבחרת? במה טוב משה אוחיון? שחקן שלאף אחד אין מושג מה היכולת שלו בשנה וחצי האחרונות, הליגה השנייה בשוויץ טובה יותר מהליגה הישראלית? ממש.

6. a.m Member

איזו סיבה? לא כל שחקן שפתאום בגיל 25 נתן חצי עונה טובה צריך להיות בנבחרת, אז הצליחו להחזיק את הרצליה בליגה כששתי היורדות חלשות ממנה בהרבה, בחיאת, תן לי סיבה לתת זימון לשני שחקנים סבירים שנמצאים בקבוצת תחתית, סיבה אחת, איפה הם עוד הצליחו חוץ מקבוצת תחתית? בוקסנבוים לא הצליח להחזיק מעמד שני אימונים במכבי חיפה אתה רוצה לתת לו לשחק בנבחרת? בקושי הרצליה נשראה בליגה אתה רוצה לתת להם לשחק מול נבחרות כמו קרואטיה, רוסיה ואנגליה? כל חצי בלוף נהיה פתאום כוכב.
    תאמין לי שמספיק לראות את בירם כיאל ולהבין איזה כשרון גדול יש לו בגיל 19 כבר הופך לבורג חשוב מאוד במערך של אחד הקבוצות המובילות בכדורגל הישראלי, שוב, הוכיח את עצמו בכל נבחרות ישראל ומסומן כאחת ההבטחות הגדולות של ישראל וכשהוא מצליח, אני לא רואה סיבה שלא לזמן אותו.
    למה אתה לא בוכה על זה שבוזגלו ובן סהר בנבחרת?

7. JR-Riquelme Member

למה לבכות על זה שבוזגלו בנבחרת? השחקן הישראלי שנמצא בכושר הטוב ביותר חוץ מבניון...
    את בן סהר צריכים להעיף לכל הרוחות סתם שחקן ביצים...
    ובירם כיאל - אולי הוא כישרון אבל עד עכשיו הוא לא עשה הרבה ולזמן אותו זה פשוט מצחיק. אז אם אתה אומר למה לא לזמן אותו כשהוא מצליח אז למה לא לזמן את בוקסנבוים?

8. הרצליה Member

גם את הזימון של בן סהר לא אהבתי בזמנו.
    מה זה קשור שהרצליה בקושי נשארה בליגה? להזכיר לך שהוא שיחק עם שחקנים כמו טרטצקי,בן לולו,ושלומי טולדו.
    להזכיר לך מה הרצליה שבקושי נשארה בליגה עשתה ליעני קבוצות גדולות או מובילות כמו שאתה קורא להן שיש בליגה הזאת?
    שחקן צריך להיות מוזמן לנבחרת לפי הכושר שלו באותה תקופה, עומר בוקסנבוים היה בעונה שעברה אחד השחקנים הטובים בליגה, בטח שיותר מעמית בן שושן בטח שיותר מוואליד באדיר וכל שאר השחקנים ששיחקו בנבחרת.

אם זה היה ככה באופן קבוע, ששחקן שמציג יכולת גבוהה בליגה בזמן שהוא סמוך למועד משחק מקבל זימון לנבחרת לא הייתה לי שום בעיה עם הזימון של כיאל אבל זה לא ככה.
    קח לדוגמא את אבירם ברוכיאן שבקושי רואה מחצית במחזור ונמצא בסגל הנבחרת עם כל הכבוד לצמד שהוא הבקיע מול הרצליה המפורקת במחזור השלישי.

שתהיה אחידות,טיפה.

9. a.m Member

למה? כי בוקסנבוים הוא בלוף, חצי עונה טובה בקבוצה כמו הרצליה כבר מצדיקה מקום בנבחרת?
    למה כיאל? מאותה סיבה שבוזגלו קיבל זימון, זה שכיאל לא שחקן התקפי ולא שמים לב למה שהוא עושה כמו ששמים לב למה שבוזגלו עושה, זה לא אומר שהעבודה שהוא עושה על המגרש לא טובה, ההיפך, כיאל השחקן הכי יציב במכבי חיפה העונה.

10. JR-Riquelme Member

ומאיפה לעזאזל אתה יודע שבירם כאיל הוא לא בלוף???????
    בנבחרת ככה זה הולך - מי שבכושר - מזומן, מי שלא, הביתה...שהשחקן יהיה בלוף כמה שהוא רוצה אבל ברגע שהוא בכושר טוב שיוזמן למה לא?

11. הרצליה Member

אפשר להבין למה הכוונה קבוצה כמו הרצליה?
    קבוצה בליגת העל, אחת מ-10 הקבוצות הבכירות בכדורגל הישראלי.
    קבוצה שניצחה 4-0 את אלופת המדינה באותו פרק זמן בחוץ והנחילה לה הפסד ביתי ראשון לעונה, קבוצה שניצחה 4-1 את מחזיקת הגביע ששהתה באותו זמן במקום השני, קבוצה שלקחה 4 נקודות מתוך 9 מאלופת המדינה החדשה והייתה ראוייה ליותר,קבוצה שסיימה במקום השלישי בטבלת הבקעות השערים.

אתה מייצג בדיוק את הדעה שעליה אני מוחא, זלזול טיפשי ומיותר בקבוצות הקטנות של הליגה ובשחקנים שלהן.

12. a.m Member

אני אחסוך את הדיון המטופש והניפוח ההיסטרי שנתתם לשני השחקנים האלה

רוצים את שניהם בנבחרת? תישארו בפנטזיה שלכם, תחסכו לנו את הזוועה.

למה כיאל לא בלוף? תשאל לא מעט סקאוטרים באירופה שזכו לראות אותו משחק קצת

13. JR-Riquelme Member

מי רוצה את שניהם בנבחרת? אני רק אומר שאתה סתם מדבר שטויות בקילו...
    מה בירם כיאל כבר הוכיח שאתה אומר שהוא לא בלוף? אכפת לי גם מה סקאוטים אמרו? סקאוטים אמרו שסהר יהיה שחקן גדול - אז אמרו. אני לא קונה את זה

14. הרצליה Member

שום ניפוח היסטרי, ביכולתו היום עומר בוקסנבוים לא צריך להיות בנבחרת, במשחק נגד מקדוניה בחודש יוני הוא היה חייב להיות, זה הכל.

15. ofiro Member

איך זה שקטן זומן כמעט כל הקמפיין.. וכבר בערך שנתיים הוא לא בכושר
    צריך לתת ליותר שחקנים לשחק בנבחרת.. מה אתם אומרים על תמיר כהן? שחקן מצוין ובגלל שזה ההופעות הראשונות שלו בנבחרת הוא מצליח... צריך לתת גם לשחקנים כמו בוקסנבוים הזדמנות אבל גם לביראם כיאל צריך לתת.