נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jan 24, 2006.

1. a.m Member

בוקנבאום? מה הוא עושה בדיוק בזמן האחרון? מה הוא עשה שכל כך מגיע לו? אין לו מקום בשום קבוצה גדולה, מקום בנבחרת יש לו?

2. xavi6 Member

קצת יפתיע אותכם, אבל הייתי רוצה לראות את גיא צרפתי בניסיון אחרון במדים הלאומיים. עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, ויש לו כ"כ הרבה כישרון.

3. Igi Member

מי צריך להיכנס לפני כיאל למשבצת הזו? רביד גזל? שלו מנשה?
    הרצליה- אתמול אמרת אותו דבר גם על אוחיון(שיש שחקנים מקבוצות קטנות שמגיע להם זימון יותר ממנו), אז אולי תפסיק לדבר מסביב ותגיד במי מדובר?
    בכל מקרה, לא מבין מה לא בסדר בזימון הזה. כיאל בכושר נהדר בחיפה, התברג והפך לחלק משמעותי בקישור של כל קבוצה בה שיחק(בנוער של חיפה,בנבחרת הנוער, בנבחרת האולימפית, במכבי חיפה כמובן), וזה עוד בלי להזכיר את העובדה שהוא ילד בן 19 שזוכה למקום קבוע בעמדה אולי הכי חשובה אצל אחד המאמנים הנוקשים בכל הנוגע לצעירים... בקצב הזה, יש בכלל ספק שאם לא יקרה משהו חריג, ובירם ימשיך בקצב ההתפחות המעורר השראה שלו, בקמפיין הבא הוא לא יהיה מחליף 1 במרכז השדה?
    זימון מוצדק לחלוטין. במיוחד כשאין מישהו אחר בעמדה שלו שנמצא בכושר טוב יותר.

Last edited: Nov 19, 2007
  4. bayer04 Member

השחקנים שנורא התרשמתי מהם באופן אישי מהמשחק הם:

קינן (ואולי גם בן חיים, למרות שממנו ציפיתי לקצת יותר, ולעיתים הוא יצר אי שקט בהגנה), כהן וברדה.

5. Mr.Eko Member

מגיע לכיאל הזימון,הבנאדם נמצא בכושר נהדר ומראה יכולת גבוהה,זה זימון שמגיע לו.
    אני אישית הייתי רוצה לראות את רודי חדד מתאזרח ומשחק בנבחרת. חברה עזבו את התקופה החרא במכבי.. השחקן פשוט מפוצץ בכישרון..... בפעמים שיצא לי לראות אותו רואים שזה שחקן עם פוטנציאל לרמות הכי גבוהות שיש ואני לגמרי רציני כשאני אומר את זה. שליטה מצויינת בשתי הרגליים,ראיית משחק ברמה גבוהה,בעיטה אדירה מהמקום,מהיר,חזק.... חבל חבל ושוב פעם חבל שהוא מתבזבז ככה.

Last edited by a moderator: Nov 19, 2007
  6. Igi Member

גם אם הוא באמת היה מראה יכולת ששווה סגל, אי אפשר להכניס אותו..ערך הופעות באחת הנבחרות בצרפת אם אני לא טועה.

7. Don Joan Roman Member

כיאל יכול להיות מחליף טוב לתמיר כהן וגל אלברמן, רק שלא ייתן לו את המקום של תמיר כהן/גל אלברמן בהרכב כי זה יהיה עוול, שניהם שחקנים טובים מכיאל כרגע.

8. הרצליה Member

קח לדוגמא את מהארן ראדי שבישל בעונה שעברה 9 שערים, העונה יש לו כבר 3 שערים ושלושה בישולים,קח לדוגמא את אביחי ידין שמצטיין כבר שנה שנייה בכפר סבא(יש לו בעיות עם הצבא?),קח לדוגמא את עומר בוקסנבוים של העונה שעברה שלא זכה אפילו להתאמן עם הנבחרת אחרי 12 שערי ליגה,למה יניב עזרן או עידן שריקי לא זומנו בעונה שעברה בזמן שיניב קטן בעונה סופר ביזיונית נשאר? בזמן שעמית בן שושן שכל העונה הבקיע 2 שערים היה שחקן מרכזי בקמפיין הזה?
    למה? כי מדובר בשחקנים מהרצליה,מכפר סבא,מאשדוד, לא פוזלים בכלל לשחקנים בקבוצות האלה עד שהם מגיעים לקבוצה גדולה או יוצאים לשחק בליגה השנייה בשוויץ.

Last edited: Nov 19, 2007
  9. beitar4ever Member

מה הוא עשה הוא כבר מהעונה שעברה היה אחד השחקנים הטובים ביותר בארץ, אבל הוא לא קיבל שום צ'אנס בנבחרת הלאומית, ואותו דבר השנה הוא דבר ראשון פתח בכל המשחקים של הרצליה והיה אחד השחקנים הבולטים בשורותיה, הבקיע 2 שערים בישל 2 , עשה המון זה כבר יותר מכיאל ששיחק משחק אחד טוב ונתנו לו ללבוש את המדים הלאומים.
    עוד מישהו שצריך לזמן אותו לפני כיאל זה ראדי, שהוא השחקן הטוב ביותר במדי הרצליה והשנה הוא אחד השחקנים הטובים בארץ, שחקן קישור מהיר מאוד, טכני והיה אחד השחקנים הטובים לפחות בעיניי, כבש שלושה שערים במדי קבוצתו ובישל שלושה.
    יש עוד הרבה שחקנים שהייתי מעדיף אותם לפני בירם כיאל, בירם עשה כמה מהלכים טובים וכבר קיבל זימון, לעומת זאת שחקנים שהוכיחו את עצמם כבר שנים כמו בוקסנבאום לא זוכים לקרדיט וחבל.

10. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

יו"ר ההתאחדות לכדורגל, אבי לוזון וסגנו שטרן חלובה, הגיעו לחדר ההלבשה לאחר הניצחון על רוסיה 1:2. השניים שוחחו עם המאמן דרור קשטן, והודיעו לו כי נושא המשך עבודתו כמאמן הנבחרת לקראת מוקדמות המונדיאל ב-2010 בדרום אפריקה סגור.

המינוי יעבור במזכירות ההתאחדות לכדורגל לפני שמשלחת ישראל תמריא לדרום אפריקה, שם תתקיים ב-24 בנובמבר הגרלת משחקי המונדיאל ב-2010. קשטן יקבל סמכויות נרחבות, הוא יהיה אחראי על כל נבחרות הייצוג שלנו, כולל הנבחרת האולימפית.

בחודש הבא (דצמבר) יגיש קשטן את התוכנית המקצועית להתאחדות לכדורגל, שתקרא: "המודל של קשטן" - בתוכניות העתידיות של המאמן לקיים בתוך מספר חודשים, סדרת משחקים ידידותיים ולהקים נבחרת חדשה, שתפרד סופית מהותיקים: עידן טל, ואליד באדיר, אריק בנאדו ושמעון גרשון.

11. a.m Member

אם כבר הוא היה צריך להיות מוזמן שנה שעברה, שנה שעברה הוא היה הרבה יותר טוב מהשנה.
    דבר שני אם שנה שעברה הוא לא זומן הוא פשוט לא מתאים, איפה הוא הוכיח את עצמו בדיוק עד עכשיו? בקבוצה בליגה השנייה? בקבוצה שניצלה מירידה שנה שעברה? תגיד לי אתה רציני? אתה רוצה לתת לשחקנים שעד עכשיו לא עשו כלום ונתנו חצי עונה טובה בגיל 24-25 מקום בסגל הנבחרת? ראדי ובוקסנבאום בקושי נשארו בליגה, אתה רוצה שהם ישחקו מול נבחרות כמו רוסיה, קרואטיה ואנגליה?
    כיאל הוכיח את עצמו בנבחרת הנוער והנבחרת האולימפית ומיום ליום מוכיח את עצמו באחת הקבוצות היותר גדולות בארץ והופך לבורג מרכזי. ובנבחרת תהיה בטוח שקיבלו רק תשבוחות על כיאל לפני שזומן מזלצר וגיא לוי.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון עם הכרה בינלאומית, וכל מה שמעניין את כולם זה המרצדס המזדרגגת. לפני כמה חודשים ישראל גם ניצחה, וכל מה שעניין את כולם היו הבונוסים שבניון הבטיח. כל הזמן הכסף, כל הזמן מה שהשחקנים יקבלו. כל תחילת קמפיין דיבורים על הבונוסים שצריך לסכם עם ההתאחדות. מה הזונות האלה (ואני לא משתמש במלה כקללה, אלא כתיאור צורת התנהגות) עשו? הם עלו לאיזשהו מקום? הם נתנו יותר מרגע וחצי שאנשים יזכרו? כל מה שמעניין אותם זה 'אני אני אני', 'מה אני אקבל'. אפסים.

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

את השחקנים זה לא מעניין דווקא, גולן אמר שזה רק בונוס ושבכלל התכוון לתת את זה לאבא, ברדה גם לא השמיע ציוץ, רק לתקשורת אכפת כי זה הפיקנטריה.

14. iverson13 Member

חבל שגולן לא פתח במקום בן סהר שלא עשה כמעט כלום במשחק..

15. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אתה לא יכול להביא שחקן שבקושי משחק בקבוצתו, ולקוות שהוא יהיה טוב בנבחרת ויכולל הפתעות וישחק בצורה טובה, זה פשוט לא הולך ככה.

בן סהר היה בשיאו כשהיה לו כושר משחק ושיחק בקבוצת המילואים והנוער של צ'לסי.
    בק.פ.ר המאמן שם לא מחזיק ממנו, והתוצאות בנבחרת.