נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jan 24, 2006.

1. OR Member

בכללי המשמעות היא אותה משמעות , יצירתי , רואה משחק , חכם ואינלגנט . אני חושב שהוא יכול להוציא מעצמו יותר ועד שהוא לא יוציא את זה מעצמו הוא אוברייטד לטעמי . אני מאוד ביקורתי. בבית"ר אפשר לראות אלברמן יותר טוב לדעתי.

שותף שיחק נראה לי 60 דק' +- , היה בינוני + . היו לו הרמות כדור ממש יפות . היו לו דק' ממש טובות , כרגע לצעירה הוא יותר שימושי כדי שישתשף קצת ביותר ניסיון אירופאי , אבל אני חושב שגם מול מקדוניה הוא צריך לפתוח , כי בכל זאת הוא עתיד הכדורגל שלנו יחד עם עוד שחקנים , שחשוב שייקחו כבר עכשיו את הדק' שלהם ואת הניסיון האירופאי שלהם .

2. הרצליה Member

רק אני לא מבין מה משה אוחיון עושה בנבחרת, יש לך שחקנים פה בליגה שלנו שמשחקים אמנם בקבוצת קטנות אבל מציגים יכולת פנטסטית ולא זוכים לשום התייחסות ומצד שני שחקן מהליגה השנייה בשוויץ? למה? מישהו מהצוות המקצועי של נבחרת ישראל באמת נסע לראות את היכולת שלו בשנה האחרונה? לא נראה לי.

Last edited: Nov 18, 2007
  3. Joshua Member

הוא בהחלט שותף, אבל אחרי כל הדיבורים סביבו שהוא ה"האס" או "הנשק הסודי" שלנו ובסוף הוא היה הכי בינוני בהתקפה הישראלית.

4. Number 8 Member

כמות המצבים שלנו ביחס לכמות המצבים של רוסיה בשנייה, פחות או יותר שווים, ואני מדבר על מצבים רציניים, כי דרדלה לא נחשבת למצב מסוכן. לכל נבחרת 2-3 מצבים. לא אמרתי שניצחנו בגלל שהצגנו יכולת כדורגל יותר טובה, אל תכניס לי מילה לפה בבקשה, הניצחון הגיע לנו בכללי, ובעיקר בשל הנחישות של השחקנים. גול הניצחון של עומר גולן לא היה ממצב התקפה גדול, אלא מחטיפת כדור פשוטה של גולן, שפשוט האמין שאפשר לקחת את הכדור מהשחקן הרוסי, וזה אכן מה שקרה, וגולן הבקיע את שער הניצחון. תיקו בהחלט היה משקף, אך קצת יותר הקרבה מצידנו, והניצחון שלנו.

Last edited by a moderator: Nov 18, 2007
  5. OR Member

לגבי אוחיון אני מסכים איתך, סקאוטיג עליו אני לא מאמין שעשו. אבל זה לא שהוא שחקן מפתח אצלנו בנחברת . לא שזה נותן לו לגיטמציה לשחק 30 דק' או 20 דק' בנחברת . לדעתי לפני כל משחק צריך לעשות סקאוטינג אחרי שחקנים שקשה לעקוב אחריהם .

6. Igi Member

אוחיון באמת נראה שחקן מאד אפור, שיזמינו את בוקסה, יביא כבוד לשכונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נ.ב
    מזל טוב לגולן, גם הופעה נוספת לזכותם של הלוזונים,גם שער לטובת אנגליה, וגם...
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/a/af/Mercedes-Benz.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

Last edited: Nov 18, 2007
  7. הרצליה Member

בוקסה ביכולתו בחודש האחרון גם כן לא צריך להיות בנבחרת, הוא היה צריך להיות שם לפני חצי שנה.

8. JR-Riquelme Member

עוד משהו ששכחתי להוסיף:
    וואי אני חייב להרוג אתבן סהר החתיכת חרא הזה...2 מצבים ענקיים לנבחרת מחצית ראשונה והאגואיסט המסריח הזה מנסה לבד. טוב כנראה שרצה להוכיח שהוא שחקן טוב (מה שהוא לא).

9. Riki Member

וואי וואי הייתי בטוחה לא נצליח לגרד נקודה והנה תראו מה שמרצדס אחת מסוגלת לעשות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx .
    משחק נהדר של ישראל במחצית הראשונה, אני חושבת שאפשר לומר שיש על מי לסמוך בשנים הבאות, היו היום חבר'ה שפשוט נתנו תצוגה נהדרת.
    בסך הכול, כל הכבוד להם, ושבעזרת השם קשטן ילך לירח דבש שני ארוך מאוד מאוד עם אישתו ושיביאו מאמן אחר.

10. Don Joan Roman Member

שחקן מוכשר וחזק מאוד פיזית אבל עלה לו לראש יותר מדיי שהוא איזה סופרסטאר סטייל שבצ'נקו, אין לו מקום בנבחרת, בטח לא לפניי רוברטו קולאוטי.

11. JR-Riquelme Member

2 מצבים כל כך טובים שברק יצחקי חיכה למסירה אבל בטח שהוא ינסה להיות הכוכב...
    אגואיסט מניאק

12. אנתוני שגיא Member

אחרי המשחק הזה אני עוד יותר ממאוכזב מקשטן
    למה לא כל הקמפיין??!!
    סופסוף פתח התקפי ונצחנו אם לאורך כל הקמפיין קשטן היה עולה בהרכב כזה אולי היינו חוגגים היום עלייה הסטורית ליורו

13. Dimitar Berbatov Member

היה בסדר גמור, אני בטוח שהרבה אנשים יתאכזבו ממנו, אבל אני ממש לא.
    זאת היתה הופעת בכורה שלו בבוגרת, הוא התמודד עם שחקנים שחזקים ממנו פיזית וטובים ממנו, וגם אין לו כושר גופני מה שבא לידי ביטוי בחילוף בדקה ה-60 בערך.

Last edited by a moderator: Nov 18, 2007
  14. JR-Riquelme Member

זה מלמד משהו: שיפסיק כבר לעשות בונקרים ויתרכז בהתקפה, כי אנחנו נבחרת עם לא מעט שחקנים התקפיים, ברגע שהוא עושה בונקר מכוער הוא מבטל שחקנים כמו יצחקי בוזגלו וברוכיאן.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חבר'ה אין מה להתאכזב מבוזגלו.
    זאת הופעה ראשונה שלו, יש לו כדורגל, הוא עוד יתרום לנבחרת ואסור לבוא בטענות בהופעה ראשונה, הוא לא הורגש יותר מדי אבל זה בסדר, מותר לו.