נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. REAL MADRID Member

תמיר כהן לטעמי היה פזיז ונכנס בשחקנים הרוסים בפראות מוגזמת. הוא לא היה רחוק מלהשאיר אותנו ב-10 שחקנים. מלבד זאת הוא הרחיק כדורים כמו ילדה וכולם הגיעו היישר לגוף של השחקן הרוסי הקרוב - בפעם האחרונה זה גם עלה לנו בשער.
    אלברמן אמנם לא נתן את משחק חייב אבל היה טוב מאוד, הוא נלחם, והיה שותף כמעט בכל התקפה ישראלית מאורגנת. זה שהקור רוח הלא ברור שלו ליד השער הישראלי שם הוא פשוט נעלם היה לא זהיר בכלל זה גם נכון, אבל הוא נתן משחק הרבה יותר טוב מתמיר כהן שגם היא לא רע למרות הכל.

2. roeiuzan Member

מדהים שכל ניצחון גדול שלנו הוא משער בתוספת הזמן, כך שאין ליריבה תמיד את הזמן הרצוי כדי להשוות. זה מראה משהו על האופי שלנו.

3. Sergio Ramos Member

אנחנו אפשרנו לרוסיה ללחוץ אותנו, מכוון שהרוסים הם נבחרת בעלת כושר גופני טוב משלנו וזה שיחק כאן תפקיד מאוד חשוב במחית השניה. כשעייפים, נדחקים אחורה וזה גרם ללחץ של הרוסים. אפשרנו לבלמים שלהם להגיע עד לחצי וכל זה מתוצאה של עייפות שמן העבר השני הנבחרת הרוסית עלתה יותר באטרף למחצית השניה.
    אבל...הם לא היו יעילים. נקודה. הם לחצו ולחצו ולחצו ולחצו, אבל לא היו יעילים, והיו חסרי חשיבות. במקום לנסות לפרוץ דרך האמצע, לבעוט לשער או משהו, במקום זה, הם הלכו מהאגף וכל שחקן חפר עם ראש בקיר ולא יצא מזה כלום.

ניצחנו בהרבה מזל, זה כן, אבל המזל הזה הגיע מתוצאה של לחימה שלנו. מה שאפיין אותנו בצורה בולטת המשחק הזה, זה הלחימה, שלמרות שהרוסים בעלי כושר טוב משלנו, ולמרות שהתהקפה לא נראתה, עשינו כל שביכולתנו בהגנה כדי לבלום את הרוסים.
    הגול השני הביא ניצחון וגם הוא, מתוצאה של לחימה של שחקן של עומר גולן שהראה נחישות ירד לכדור יפה, ברדה הגיח הכניס לו כדור טוב וגולן סיים יפה לרשת של הרוסים. זהו.

4. Mehmet Member

נקווה גם שהן תהיינה עם מאמן אחר...

כמו שציפיתי, כשהנבחרת משחקת בלי לחץ, היא באמת נראית הרבה יותר טוב. אבל אני לא רואה את הנבחרת מעפילה לטורניר כלשהו כשקשטן מאמן אותה. הרי זה ברור שהוא יחזור לבונקר שלא מביא תוצאות בקמפיין הבא (ואחרי המשחק היום, אתם יכולים להיות בטוחים שיהיה לו עוד קמפיין).

5. OR Member

יש מה להתלהב על ניצחון על רוסיה ! הם דרג שלישי אנחנו רביעי . ניצחנו דרג מעלנו , אצל גרנט כעסו על זה שזה לא קרה ! עכשיו זה קרה ( מזה משנה אם יש על השחקנים לחץ או לא , אם ננצח את מקדוניה יש עוד סיכויי להגיע לדרג שלישי בטורניר הבא? אני אשמח אם מישהו יענה לי על זה.).
    רוסיה בכללי טובהי ותר לשחקנים שמה יש יותר כושר , הליגה שמה רק הסתיימה , שלנו עוד רק התחילה אפשר לומר .
    להם יש מאמן שהוא קוסם, מאמן מעולה , לנו יש את קשטן.
    אז תנו קצת כבוד לנבחרת , לא לקשטן , לנבחרת לאחד עשרה שהיו על המגרש.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חילוץ כדור מקרי? יש דבר כזה חילוץ כדור מקרי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

בקשר לאלברמן, הוא שחקן אירופאי נקודה. במיוחד בראש שלו. הוא חושב קדימה, הוא חושב מהר, הוא חושב חכם, ברבע שעה הראשונה הוא נתן 3 תיקולים (צריך להבין כדורגל כדי לדעת להעריך דברים כאלה) פשוט קלאסיים, הוא היה מבחינתי המנהיג היום על כר הדשא, הוא שורף קילומטרז', התקפה, הגנה, הוא נלחם, הוא לא מפסיק לרדת לדשא הוא לא מפסיק לדחוף קדימה כשצריך.

הוא פשוט היה איפה שהוא צריך להיות ועושה הכל כמעט מושלם.

בנוגע לתיקולים שלו אין לי כבר מילים.

7. OR Member

אני מסכים איתך , פשוט מחזק את דברייך.
    הנבחרת צריכה מאמן מעז , מאמן חוצפן מה שנקרא , מאמן שלא יפחד להכניס חלוץ במקומו של קשר שהוא בפיגור , ולא יפחד להשאיר חלוץ ולא להכניס בלם במקומו במקרה של יתרון קטן , ובמחצית שהוא ישטוף את השחקנים שיעלו עם אש בעיניים ויראו את זה על הדשא.
    לדעתי הנבחרת צריכה את לואיס פרננדז !

8. Number 8 Member

הכל טוב ויפה בעזרת המילה "אם", אך קיימות עובדות בשטח. רוסיה שלטה והחזיקה יותר בכדור, אך לא עשתה עם זה משהו רציני. מלבד ההחמצה של הרוסים בתחילת המחצית השנייה והקורה, לא ראיתי מהנבחרת של הידינק כלום. מחצית ראשונה חלשה מאוד, שנייה קצת יותר טובה אבל לא מלהיבה, ובצד השני נמצאת ישראל עם מחצית ראשונה נהדרת והרבה נחישות בהקרבה בשנייה, וזה מה שהביא לנו את הניצחון. לא ניצחון ענק, אך בהחלט ניצחון מרשים וזה הגיע לנו.

להחזיק בכדור ולהגיע חצי מטר מהרחבה זה אחלה, אך דברים כאלה נרשמים רק בסטטיסטיקה. אבל צריך לדעת לנצל זאת, והרוסים לא בדיוק ידעו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/11/07
  9. OR Member

אני לא יודע אם אמרת חילוץ כדור מקרי עלי , כי נאי לא אמרתי את זה . היו לו חילוצי כדור אני מסכים . אבל לדעתי עשו אותו אוברייטד , יותר ממה שהוא.
    תגיד שאני לא מבין כדורגל , אז תגיד , אני אכבד את דעתך. אבל לדעתי תמיר כהן היהי הרבה יותר טוב ממנו , ואלברמן כבר ידע משחקים טובים מאלו , וצריך לתת משחקים טובים מאלו.
    המחצית השנייה , היא בעיקר החלשה שלו לדעתי .
    אבל בכללי , הוא רץ לצידו של שחקן רוסי בלי לרדת לגליץ' לכדור למה לא?! ממה הוא פחד ?

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חס וחלילה, לא הייתה לי כוונה להצביע על מישהו ולהגיד שהו אלא מבין כדורגל, בשום אופן, מצטער עם זה מה שהבנת.

הכוונה שלי הייתה שצריך באמת לשים לב לדברים האלה, כי תיקולים זה דברים שחולפים, דברים שאחרי 5 שניות אתה לא זוכר, לכן לרוב שחקנים בתפקידים האלה לא מקבלים את הקרדיט הראוי להם.
    אלברמן לטעמי לא אוברייטד, הוא תותח על.

בקשר לחילוץ כדור מקרי, לא התכוונתי אליך, מישהו פה רשם שהשער השני בא מ"חילוץ כדור מקרי" בדיחה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
    לא שמעתי דבר כזה חילוץ כדור מקרי...

11. יא יא פטי Member

והנה המדקונים מובילים על קרואטיה דקה 85 שם..
    אוןלי גם הם יגיעו באופוריה ואז ננצח
    לא עלינו בגלל ההפסד פה לקרואטיה
    אם הינו מנצחים פה אותם הינו עכשיו 1נק מעליה רשמית
    כמה חבל

12. Joshua Member

יואב זיו כזה גרוע, כמה חורים באגף שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

13. Dimitar Berbatov Member

איפה כל הזייני שכל שאמרו שרוסיה נבחרת עאלק חזקה?
    נבחרת בינונית מאוד, שעל הקווים שלה עומד אחד המאמנים הטובים בעולם.
    משחק ממש לא גדול של ישראל, מחצית ראשונה טובה ומחצית שניה גרועה ביותר.
    ברק יצחקי מלך. מסירה מדהימה, מדהימה, רץ ללא הפסקה, ורק כמה דקות לפני הבישול הכביר לברדה הוא עשה דאבל פאס מצוין עם בוזגלו אם אני לא טועה.
    צריך לציין גם את ברדה. ביקרתי אותו כאן, אבל היום הוא היה נהדר. אני רק מקווה בשבילו שקשטן הבין שהוא חלוץ, למרות שגם בדקות שהוא שיחק באגף הוא היה טוב
    אבל מעל כולם הרשימו אותי תמיר כהן וגל אלברמן. אני כבר הרבה זמן טוען שגל אלברמן הקשר האחורי הטוב בליגה, ועם זאת לא מוערך. הוא פייטר גדול, לא מוותר אף פעם, משחק בצורה כל-כך נקייה ואלגנטית בחלק האחורי. גם כשרון בחלק ההתקפי לא חסר לו, והיום הוא היה קרוב מאוד לאחד השערים היפים. גם לתמיר כהן לא היה חסר היום. כמו נגד קרואטיה, לחימה גדולה, מהירות, אגרסיביות, יופי של משחק.

14. JR-Riquelme Member

תמיר כהן לעומת אלברמן שחקן בינוני, אני בכלל לא יודע מה תופסים מתמיר כהן, כסחן. הוא לא שחקן אלגנט כמו אלברמן, אין לא טכניקה כמו אלברמן ולמעשה אלברמן טוב יותר בהכל חוץ מלהעיף כדורים סתם לשמיים.
    יכולת התיקול שלו היא המשובחת שיש בכל הליגה, יותר מלכל שחקן שיש לנו בליגה ויכולת תיקול אירופאית לכל דבר, שליטה בכדור, בקושי אפשר להוציא לו כדור מהרגל, ראיית משחק אדירה...בקיצור הוא שחקן אדיר שחייב לצאת לאירופה. מתאים לליגה האיטלקית

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אלה עובדות קיימות בשטח?
    אני אמרתי שישראל לא ניצחה? נכון, ניצחה אבל להגיד שישראל ניצחה בזכות משחק יוצא דופן, שהייתה עדיפה בהרבה על הנבחרת הרוסית זאת שטות.
    אתה מבטל את מה שהרוסים עשו במחצית השנייה בטענה ש"לא ראית מהם כלום". הם הגיעו פעם אחר פעם לרחבה שלנו, וזה שלא כבשו לא אומר שהם לא היו טובים מאיתנו.
    שוב, ניצחנו, כל הכבוד, אבל אם אני מסכם את המשחק הזה על פי דעתי, מחצית ראשונה טובה יותר שלנו, מחצית שנייה טובה יותר של הרוסים (שלדעתי היו קרובים יותר לשער מאשר אנחנו במחצית הראשונה), וזהו. תיקו היה הרבה יותר משקף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/11/07