נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. Nevermore Member

אני מדבר איתך על קהל, אווירה, צבע.

וכן, זה לא שרוסיה או איטליה משחקות כדורגל גדול.

2. Sergio Ramos Member

איפה היינו אז, איפה היינו אז...שזה תלוי בלהרשים את העם האנגלים אנחנו וונרים, אבל שזה קשור לנו, ישראל, אנחנו שאננים.
    אבל בכל מקרה, אני לא רוצה להתעסק בתפל..ובוא נתעסק בדברים היפים של הערב.

מחצית ראשונה מצוינת של ישראל. בעזרת מרכז השדה הכוחני והלוחמני שהורכב מאלברמן את תמיר כהן, חילצנו כדורים בצורה יפה מאוד, תמיר כהן היווה כמוביל כדור מצוין, מחלץ כדורים, שולח להתקפה, ובקיצור, פנטסטי. ברדה היה נהדר, סהר היה סביר, דווקא יצחקי ובוזגלו לא היו כאלה טובים והיו די שקטים באגפים, ולא באו מספיק לאמצע כדי להיות יורת מעורבים. יצחקי במיוחד ביום חלש, החשיבה שלו לא הייתה מספיק טובה, לא נורא, קורה. רוב המשחק שלנו היה בנוי על תמיר כהן, הוא היווה כמנהיג יוצא מן הכלל, נלחם, דחף במיוחד במחצית הראשונה ועם עזרה רבה מאלברמן שהיה מצוין, מרכז השדה היה דדי טוב.
    מחצית שניה הרוסים עלו יותר מפוקסים, תקפו ללא ערף, אנחנו שהעייפות הכניע אותנו במחצית השנייה נלחצנו לאחורה,נראנו מאוד לא טוב ומאוד מסורבלים, אבל עדיין, הראנו הרבה לחימה והרבה מאוד אופי. העייפות שלנו בחצי השני הייתה בולטת, ראו שהרוסים קבוצה בעלת כושר רב משלנו, אבל ירקנו דם ולא וויתרנו למרות זאת, שאפו.
    נכון שהיה לנו מזל שהרוסים היו גם יותר מידי חסרי חשיבה והלכו רק דרך האגף ולא נכנסו מהמאמצע, אבל לעומת המשחקים הקודמים הלחימה שלנו היום בלטה, ועל זה מגיע לנו כל הכבוד. תמיד כהן צריך להשתדל להיות טיפה פחות חוצפן, כמו שאמרתי הוא היה פנטסטי אך היו מקרים שהוא ניסה סתם דברים במקום לתת את הפס הנכון שיכול להוביל לאיזה מצב טוב.
    כל הכבוד לעומר גולן שנכנס והיה נחוש, חילץ כדור ברגע האחרון, ברדה כמו ברדה של היום שהיה נהדר סידר לו גול מדהים וניצחון מכובד על הנבחרת של הידניק.

אני חושב שהשד לא היה בכלל נורא, לעולם לא החזקתי מרוסיה בכל הקמפיין הזה. הם אומנם קבוצה פיזית מאיתנו ובעלת כושר גופני טוב משלנו, אבל הם עדיין לא נבחרת ברמה גבוהה. הם לחצו חזק במחצית השניה והיו יותר טובים, אבל כל זה הייתה בחשיבה לא נכונה בכלל.
    יש להם שחקנים חזקים ומהירים, אבל הם עדיין אל נבחרת גדולה, הם נבחרת שכל הקמפיין הזה התבססה על המאמן הטוב שלה שמעצב אותה כמו שצריך, ועל האופי שהידניק החדיר בקובצה הזאת. חוץ מיזה, הם לא כאלה גדולים כמו שכולם עשו אותם.

קמפיין עצוב מבחינתנו, אבל לפחות המתקנו את הגלולה.

בהצלחה לאנגליה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/11/07
  3. Number 8 Member

כן כן, אני אוכל את הכובע, ולמען האמת, אני שמח לעשות זאת, כל עוד זה מלווה בניצחון של ישראל פלוס עלייה של אנגליה ליורו על חשבון הרוסים. רציתי שננצח לא בגלל אנגליה או יוקרה, רק כדי להשתיק את הרוסים. הידינק ושחקניו באו למשחק עם אובר בטחון וזה רק פגע בהם. כל הדיבורים על ניצחון בטוח שלהם ובמיוחד המשפט של קרז'אקוב, מעניין באיזה חור הוא מסתתר עכשיו.

באשר למשחק, הניצחון הגיע לנו. מחצית ראשונה מצוינת שלנו, בשנייה די נחלשנו אך הראנו הרבה מלחמה והקרבה, וזה מה שבסוף ניצח את המשחק. הצעירים הראו את מה שהם יודעים, ורק חבל שזה קורה דווקא במשחק חסר משמעות עבורנו. משחק הגנה מצוין של בן חיים, נמצא בכל מקום, בזמן הנכון ובמקום הנכון, תמיר כהן המשיך את היכולת המצוינת מזאגרב בחודש שעבר, ברק יצחקי עם מחצית ראשונה גדולה ולא חסר זמן עד שיגיע לאירופה, בוזגלו די איכזב, אלברמן עם משחק גדול אך זה לא חדש, וכמובן ברדה עם שער ובישול, למרות שבמחצית השנייה עשה בעיקר הגנה, כמובן בשל הוראותיו של קשטן.

הניצחון מבאס. ישנה תחושה של החמצה. איפה היינו בשאר המשחקים, נגד קרואטיה ואנגליה? קשטן החליט לבנות את הנבחרת מעט מאוחר מדי בלשון המעטה, ונשאר לנו רק להתנחם עם ניצחון מרשים על רוסיה ושעזרנו לאנגלים לעלות ליורו. לא לשכוח, מקדוניה ביום רביעי, לא שזה מעניין מישהו.

4. flash Member

ראית את המשחק היום?? רוסיה נתנה מחצית שניה אדירה, נבחרת ששוה יורו בכל מצב. לדעתי הם קבוצה טובה מאנגליה ועובדה שהם ניצחו אותם. ניצחנו היום במקרה, היה מגיע להם לנצח 2-1 לפחות.

5. REAL MADRID Member

אני לא בטוח שראיתי את המשחק שאתם מדברים עליו.
    אני ראיתי שער יפה של ברדה בפתיחה אבל לאחר מכן בליץ' רוסי על השער של אוואט שרק אלוהים יודע איך זה נגמר רק עם שער אחד ברשת של דודו. הרוסים היו הרבה יותר טובים וגם היו כובשים את השער השני לולא החילוץ המקרי של גולן שהוביל לשער שגולן כבש בעצמו.
    צאו מהאופוריה - ניצחנו בפוקס.

6. Number 8 Member

להחזיק בכדור ולהתמסר פעם אחר פעם ליד הרחבה של אוואט, ובסופו של דבר לא להכניס את הכדור לרשת, לא שווה הרבה. מלבד מספר קטן של בעיטות מצד רוסיה, רובם לא היו למסגרת ואוואט לא עמד במבחן רציני. מחצית ראשונה בשליטה ישראלית, בשנייה רוסיה הגיעה כמעט בכל התקפה לרחבה של ישראל, אך לא עשתה עם זה יותר מדי.

דרך אגב, השער של גולן לא הגיע במקריות, זה בזכות הרבה נחישות של גולן. הוא האמין שאפשר לקחת את הכדור בעוד שהשחקן הרוסי חולם, וזה אכן מה שקרה. תאמין לי, שאר השחקנים פשוט היו עוזבים את השחקן ורצים לחצי לעזור להגנה.

7. הרצליה Member

ידעתי שננצח!, אמנם לפי איך שהמחצית השנייה התנהלה היינו צריכים להפסיד 3-1 לפחות אבל למי אכפת בכלל.
    ניצחון נחמד והלאה לסיים את הקמפיין כמו שצריך עם משחק התקפי ויפה מול מקדוניה.

8. George Best Member

תודה רבה לנבחרת ישראל, היה לי ברור שרוסיה לא תנצח כי בכדורגל יש להם מעין מנחוס מולנו,
    יותר מזל משכל אבל למי אכפת.

:aaa12:

9. REAL MADRID Member

רוסיה הייתה יותר טובה, לחצה על השער של ישראל הניעה כדור בחופשיות בכל מרכד השדה ועם טיפה יותר ריכוז ליד השער הם גם היו כובשים.

10. אלי מתחן Member

ניצחון נחמד של הנבחרת, קצת מלחמה אחרי הבושות שעשו לנו באנגליה ובקרואטיה לא פוגעת באף אחד.
    בן חיים וקינן שיחקו מצויין, לעומתם יואב זיו היה גרוע כהרגלו, ושפונגין היה סביר בהחלט.
    בקישור תמיר כהן היה מעולה, בעיקר בלסגור את החורים של זיו ואלברמן היה טוב התקפית אבל בהגנה לפעמים נראה כאילו הוא לא יודע איפה הוא נמצא.
    ובהתקפה קשטן עשה טעות שפתח עם 4 חלוצים כי חוץ מיצחקי, אף אחד מהרביעייה לא מיצה את עצמו רחוק מהשער ודי נעלם. ברדה היה מצויין לעומת סהר ובוזגלו שהיו די חלשים.

11. OR Member

ראוליטו , שגיא ולירן.
    אני אשמח אם אתם , וכל סנגורי גל אלברמן למיהנם , תוכלו להגיד לי מה עשה אלברמן שאתם כ"כ התלהבתם ממנו היום ? לדעתי היום הוא פשוט היה חלש. תמיר כהן , הוא היה מעולה !
    לאלברמן היו כמה פעולות יפות שבראשם העקב היפה , ועוד כמה פעולות יפות.
    אולי אני עיוור אבל אני לא ראיתי משהו כ"כ טוב ממנו בהגנה כמו החילוצים של תמיר כהן .

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מחזק את ארז.
    זה לא שאנחנו במחצית הראשונה, בעטו ובעטו והכדור לא נכנס.
    נכון, מחצית ראשונה טובה שלנו, הרבה מצבי הבקעה, אבל במה היא הייתה טובה יותר מהחצית השנייה של הרוסים? אם הנבחרת הרוסית, הייתה קצת יותר חכמה היא גם הייתה מנצחת, ואין לי ספק שאם היינו סופגים שער נוסף גם היינו מתפרקים.
    היום היה משחק מלחמה גדול מצד רוב השחקנים, מחצית ראשונה פנטסטית, אבל הניצחון הזה הוא מקרי. כמו שיכולנו לספוג לאורך כל המחצית השנייה בכלל, ובדקה האחרונה בפרט, כך גם היה מזל שניצחנו.

13. a.m Member

אני ממש לא מבין אותכם, שכחתם שהמשחק הזה היה חשוב הרבה יותר לרוסיה? לרוסים היה רק מה להפסיד במשחק הזה, לנו לא היה כלום להפסיד, מחצית ראשונה מצויינת, זה היה ברור שזה מה שיקרה במחצית השנייה ובכל זאת הנבחרת נלחמה ונתנה פייט מצויין. מה חשבתם? שנצא קדימה וניתן להם 5 חתיכות והם יעמדו? מנצחים ניצחון גדול בבית על רוסיה ואתם בוכים...

14. George Best Member

לגבי רוסיה, ואם למישהו היה ספק -
    ככה לא משחקת קבוצה במשחק אולי הכי חשוב שלה ב20 השנים האחרונות אם לא יותר.
    חצי ראשון הם נראו כמו אסטוניה(חד וחלק, פשוט כך),
    חצי שני לחצו, הגיעו ל2 מצבים וחצי ולא עשו כלום מעבר להחזקה בכדור.
    ההתקפות של ישראל היו מדויקות יותר, מסוכנות יותר,
    סה"כ תיקו היה משקף, אבל מגיע לרוסים, נבחרת כל כך בינונית, הפעם גם הקוסם הידינק לא הושיע.

15. Don Joan Roman Member

את המחצית הראשונה של המשחק לא ראיתי (היה איטליה) וגם את העשרים דקות הראשונות של המחצית השנייה אבל אני יכול לתאר לעצמי ממה הם התלהבו והתרשמו: מאותם דברים רגילים: יכולת התיקול הנפלאה שלו, החשיבה המהירה שלו, התמיכה הטובה בהתקפה וחוכמת משחק.