נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אנדי ג'ונסון חלוץ טוב, אבל אם אואן לא יהיה כשיר ליורו (והרי אואן שחקן שאף פעם לא נפצע) הוא יהיה החלוץ הפותח של אנגליה. אתה יכול להשוות אותו ללוקה טוני? לקלוזה? לדוד וייה וטורס? להונטלאר? ולגבי הנרי אני אפילו לא אוסיף סימן שאלה.
    אותו דבר לגבי השוער, המגן השמאלי, האגפים (בהנחה שבקהאם לא יהיה ביורו).

2. George Best Member

רוברט גרין הוא דווקא שוער מצוין.
    ולאנגליה יש את מרכז ההגנה הטוב בעולם, נקודה.איזה הגנה למשל יש להולנד?

מגן שמאלי - אשלי קול הוא עדיין מהמגנים הטובים בעולם, ולייטון ביינס מגן פנטסטי.
    אגפים?אתה רציני?ג'ו קול מרשים בכל הטורנירים של אנגליה, תמיד מנקודות האור הבודדות,
    רייט פיליפס/בקהאם/אשלי יאנג זה לא טוב?ובאמצע יש לנו יתרון עצום עם ג'רארד והארגו הנהדרים.
    אנגליה סובלת מבעיה אחת גדולה - ראש כרוב, שאם יש בי חלק שרוצה שלא נעלה, זה רק כדי לראות את הג'ינג'י הולך הביתה.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

רוברט גרין אכן שוער טוב (אבל שוב, לא ברמה של בופון, קסיאס וכו') אבל הוא רק העדיפות השישית אצל הכרוב. לגבי אשלי קול-כבר שלוש שנים שהוא לא משחק באופן סדיר, מה הופך אותו לאחד המגנים הטובים בעולם?
    ג'ו קול אכן טוב, אבל שאר שחקני האגף לא מספיק טובים. בטח ובטח אם הכרוב ישים את ג'רארד באגף.
    מרכז הקישור-ג'רארד, הארגריבס, קאריק, למפארד-הכל נשמע טוב ויפה על הנייר, אבל אף אחד מהם לא דומה לצל של עצמו במדי הנבחרת.

כך שהכרוב הוא אכן מכה, אבל הוא ממש לא הבעייה היחידה.

4. spurs229 Member

כל מקטרגי נבחרת ישראל למיניהם:
    אני מזכיר לכם שהנבחרת שלנו הפסידה משחק בית רשמי אחד ב-8 השנים האחרונות! (החל מ-13.11.99)
    וגם הוא 4-3 דחוק, שהיה פשוט משחק גרוע של שתי הנבחרות (קרואטיה וישראל) וכמעט ונגמר בתיקו בדקות הסיום. ואי-אפשר להגיד שכל המשחקים היו נגד נבחרות חלשות, היו פה צרפת, אנגליה, ואירלנד. אם מסתכלים על משחקי הידידות אפשר למצוא גם תיקו עם ספרד, אבל גם הפסד אחד נוסף- לדנמרק במרץ 2006. אני לא חושב שיש עוד נבחרת בעולם עם רקורד כזה.
    רוסיה ממש לא נבחרת כ"כ טובה, ישראל אמנם נבחרת גרועה, אבל בטוחה ועצמה.
    עם הרבה רצון, גם פה יהיה תיקו.

5. שגיא Guest

הבעיה שאנחנו מתלהבים מתיקו. תיקו יכול להראות על חולשה של היריבה. אבל בשביל שבאמת נוכל להתלהב, אנחנו אלה שצריכים להיות טובים ולנצח.

6. a.m Member

אבל הנבחרת בקמפיין האחרון שונה בהרבה מהנבחרת ב6 השנים שקדמו לה, הנבחרת הרבה יותר חלשה, חסרת מנהיג ובטח שאחרי היכולת במשחקים האחרונים בהם בעטנו בעיטה וחצי לשער בשני משחקים ביחד, אי אפשר להיות אופטימים, כי אם היא משחקת כמו שהיא משחקת בשביל המדינה שלנו, אז בשביל האנגלים הנבחרת תתעלה? אתה מדבר על ר"ג, את הישראלים המשחק הזה לא ממש מעניין, בר"ג יהיו יותר תומכים של רוסיה ואנגליה מאשר של ישראל...

7. Raulito Madridista

מסתמן - גרשון סיים את דרכו בנבחרת ישראל

http://www.nrg.co.il/images/archive/408x153/851/685.Xxx

האם שמעון גרשון סיים את דרכו בנבחרת ישראל? כך זה נראה כרגע. בנבחרת מאוד לא היו מרוצים מהעובדה שגרשון השתחרר מהמשחק נגד רוסיה. לטענתם, לאחר שראה שדקל קינן מועדף על פניו בהרכב, עשה גרשון פרצופים, קיטר והתלונן על כאבים בגב והשיג שחרור. התגובה של גרשון:"אם הייתי בתמונת ההרכב הייתי משחק עם זריקה", כמובן לא הועילה.
    כמו במקרה של זנדברג, נראה שקשטן לא יעשה הנחות לגרשון שמאוד קשור אליו מימי הפועל ת"א.

--------------------------------------------------

אם שמעון גרשון לא יוזמן לסגל הנבחרת אני מקווה שזה יהיה בגלל שיהיו בלמים טובים ממנו וצעירים יותר, לא בגלל השטות הזו. גרשון הוא האחרון שיביים פציעה, התגובה שלו אולי קצת מטופשת אבל יש בזה היגיון, מה הסיכויים ששחקן הגנה יעלה לשחק מהספסל? גרשון אף פעם לא היה פרימדונה.
    שמעון גרשון יכל לתרום יותר לנבחרת, הוא לא שיחזר את היכולת המדהימה מהפועל בהרבה מאוד משחקים.
    מה שכן אפשר לומר, שהוא יכל לשחק יותר בכל-אופן, בדאבל של שנת 2000 לדוגמא ואף-לפניכן, הוא לא קיבל צ'אנס אמיתי בנבחרת משלמה שרף.
    העידן של גרשון בנבחרת בינוני מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏16/11/07
  8. שגיא Guest

גרשון כבר מזמן לא מציג את היכולת שהביאה אותו לגדולות. דקל קינן נמצא בכושר מצויין, ואם עכשיו לא יצליח לשחק בנבחרת כנראה שזה כבר לא יקרה. אני מקווה שייתן משחק טוב וייתן לקשטן סיבה להמשיך להעדיף אותו.

9. a.m Member

אם גרשון באמת ביים פציעה, מגיע לו להיות מחוץ לנבחרת בדיוק כמו מקרה זנדברג, כי גם אם אתה לא בתכניות של ההרכב הראשון, עדיין אתה מחוייב לנבחרת, חבל שהרבה שחקנים לא מבינים את זה, לא רק גרשון וזנדברג אלא עוד לא מעט שחקנים.
    בכל מקרה אני חושב שיש מחליף מצויין לגרשון, דקל קינן, שבשני המשחקים האחרונים מציג יכולת מעולה ובכלל פתח את העונה בצורה חיובית מאוד, גם את המשחק הקודם שלו בנבחרת, במקדוניה, למרות שניצל בנס מאדום, נתן משחק טוב בסופו של דבר. אני חושב שטוב להכניס אותו כבר עכשיו לעניינים ולהריץ לקראת הקמפיינים הבאים כי כולם כבר יודעים שהוא בלם העתיד של הנבחרת.

10. George Best Member

חדשות רעות ללא ספק, עבור חלוצי היריבות.

11. בית"רי מלידה Member

אני מאוד מקווה שהנבחרת שלנו תובס, ככה נשיג שתי מטרות:

1. קשטן יעוף, ובמקומו יבוא מאמן כדורגל ולא מנהל חשבונות.

2. האנגלים יאכלו את הלב, וייצאו שוב מושפלים.

3. תהיה סיבה טובה לפתוח בקבוק אבסולוט, לכבוד האוזניים של צ'ארלס אוזני פיל והאמא המכוערת שלו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. Becks Member

ואת הדבר הזה אמר אוהד בית"ר ירושלים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

גבר, המנהל חשבונות הזה הוביל אתכם ל-3 אליפויות ול-2 גביעים (וגם לזכייה בגביע טוטו).

13. בית"רי מלידה Member

אז מה? בתור מאמן נבחרת הוא בזיון.

יאללה רוסיה - אבל באנגליה !!!

14. Becks Member

לכתבה המלאה - http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/659/985.html.

15. בית"רי מלידה Member

פחחחח....."ישראל חזקה בבית"... :aaarofl:

הוא עושה בשכל שהוא מנמיך ציפיות, העיקר שרוסיה תנצח ואנגליה תעוף.